O man jis kazkoks rusiskas
vardas-
labai
Labai labai grazus, nes pazistu tokia puikia mergyte Karina.
O man negražus
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 27, 17:17) O man negražus tai laisvo elgesio gali būti ir onutė ir kazytė ir t.t. manau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą
na karina ziurint pagal zmogu jeigu tas vardas jam tinka puiku bet na as labiau sutinku ji prie rusakalbiu zmoniu bet jeigu jums patinka tai liux
dėkui už nuomones
Man tai iškart Karina Krysa iškyla,nepernešu tos klounės.
Aš irgi pažįstu vieną panelę vardu Karina, tai kadangi man ji nepatinka, nepatinka ir vardas iškart kažkaip
visai nieko vardas, bet labai populiarus
visai nieko
labai grazus vardas
Man labai patinka sis vardas
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 19:08) QUOTE(Neila+69 @ 2007 11 26, 14:00) Man tai šis reto populiarumo
Mano dukriuko toks vardas
jEI GIMTU MERGYTE GAL IR NEPAVADINCIAU TOKIU VARDELIU, BET SIAIP MAN GRAZUS
man tai nekoks sis vardas
Laaabai gražus vardas
asmeniskai man, visai negrazus.. Na, nebent seima rusakalbe, tai gal dar dar.. Ir tai
Man grazu
man gražus
todėl, kad nepopuliarus, reikšmė graži, tarptautinis
baisus
Laaaaaaaaaabai grazus
Lietuvoj gal ir nepopuliarus, o visur kitur tai įvairių Karinų versijų kiek nori...
kare trumpins visi. gal, sakau, neverta..
Gražus vardas
Man ir grazus vardas
Man irgi grazu. O jei seima rusai arba kitos tautos vienas is seimos nariu, tai labai grazu. Lietuviskesnis Kotyna gal...
taip man labai grazus vardas
Man tai gražus vardas
mamytė jau pavadinus mergytę KARINA
Karina man toks švelnus visai simpatiškas vardas
man labai grazus vardas Karina
Ne.
grazus
Grazus
Man gražus vardas Karina, bet dabar jau dažnokas, pažistu 3 Karinas nuo 2 iki 4m. amžiaus.
neblogas
man sitas vardas patinka,as is pradziu galvojau deti savo dukrytei Karinos varda,bet vyras pasiule kita,taip ir neisrinkom
Man asmeniškai šis vardas kelia porą nekokių asociacijų. Ne dėl to, kad kažkokią blogą asmenybę, vardu Karina, pažinočiau, bet pats vardo skambesys. Asocijuojasi su dviem žodžiais (tiesa, ryšys tarp jų gana menkas), kurių prasmė liūdnoka... Sakyti jų nelabai noriu, nes Karinų mamos gali baisiai įsižeist.
Man Karina grazus vardas,ne tiek pilna ju pvz.kaip Gabiju,Danieliu ir t.t.
LABAI JAU DAUG TU KARINU..O TAIP GRAZUS VARDAS
Man irgi grazus,butu gimusi mergaite,pavadinciau Karina
|