Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kondračiukas
O man jis kazkoks rusiskas unsure.gif
Grasse
vardas- thumbup.gif
Signa...
labai thumbup.gif vardukas mirksiukas.gif
askyte
Labai labai grazus, nes pazistu tokia puikia mergyte Karina.
gintute3
thumbup.gif
HappyAngel
O man negražus schmoll.gif Gal jis ir ne rusiškos kilmės, bet rusakalbiai šį vardą labai mėgsta, užtat jis man toks ''rusiškas''. Be to, pažinojau vieną Kariną ir ji buvo... kaip čia švelniau išsireiškus... pasakysiu taip- laisvo elgesio mergina. Bet LABAI laisvo biggrin.gif Savaime suprantama, man tas vardas labai nekokias asociacijas kelia schmoll.gif
keiraxxx
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 27, 17:17)
O man negražus  schmoll.gif Gal jis ir ne rusiškos kilmės, bet rusakalbiai šį vardą labai mėgsta, užtat jis man toks ''rusiškas''. Be to, pažinojau vieną Kariną ir ji buvo... kaip čia švelniau išsireiškus... pasakysiu taip- laisvo elgesio mergina. Bet LABAI laisvo  biggrin.gif Savaime suprantama, man tas vardas labai nekokias asociacijas kelia  schmoll.gif
*

tai laisvo elgesio gali būti ir onutė ir kazytė ir t.t.
manau ne vardas žmogų puošia, o žmogus vardą smile.gif
W*S:*
na karina ziurint pagal zmogu jeigu tas vardas jam tinka puiku bet na as labiau sutinku ji prie rusakalbiu zmoniu bet jeigu jums patinka tai liux
keiraxxx
dėkui už nuomones 4u.gif . mes savo mergytę pavadinom Karina labai patenkinti, ir labai jei tinka neįsivaizduoju jos kitu varduku smile.gif
ramuniete
QUOTE(keiraxxx @ 2007 10 31, 01:23)
dėkui už nuomones 4u.gif . mes savo mergytę pavadinom Karina  labai patenkinti, ir labai jei tinka neįsivaizduoju jos kitu varduku  smile.gif
*

thumbup.gif
***Žaltvykslė
Man tai iškart Karina Krysa iškyla,nepernešu tos klounės.
-freya-
Aš irgi pažįstu vieną panelę vardu Karina, tai kadangi man ji nepatinka, nepatinka ir vardas iškart kažkaip rolleyes.gif
UREJA
visai nieko vardas, bet labai populiarus
mozila
visai nieko blink.gif
Signa...
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 11, 15:14)
Man tai iškart Karina Krysa iškyla,nepernešu tos klounės.
*

nu bet jau cia pasisakymas blink.gif tikrai padek dieve doh.gif
margarita
labai grazus vardas thumbup.gif
Neila+69
4u.gif kai dar nezinau kas gims,tai vardu sarasa turiu suidarius ir jame yra Karina,man tai begalo grazus vardas,tikrai retas,ir tikrai vienas is graziausiu vardu...aisku kiekvienam asmeniskai... drinks_cheers.gif
Deimantukas
Man labai patinka sis vardas lotuliukas.gif
Loterija
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 19:08)
visai nieko vardas, bet labai populiarus
*

QUOTE(Neila+69 @ 2007 11 26, 14:00)
4u.gif  kai dar nezinau kas gims,tai vardu sarasa turiu suidarius ir jame yra Karina,man tai begalo grazus vardas,tikrai retas,ir tikrai vienas is graziausiu vardu...aisku kiekvienam asmeniskai... drinks_cheers.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai šis reto populiarumo g.gif ar populiaraus retumo g.gif vardas irgi visai mielas.
Vistik
Mano dukriuko toks vardas 4u.gif
Leilla
jEI GIMTU MERGYTE GAL IR NEPAVADINCIAU TOKIU VARDELIU, BET SIAIP MAN GRAZUS 4u.gif
Miegaliuke S
man tai nekoks sis vardas
Mududu
Laaabai gražus vardas wub.gif
villu
asmeniskai man, visai negrazus.. Na, nebent seima rusakalbe, tai gal dar dar.. Ir tai schmoll.gif
Vanesa3
Man grazu wub.gif
TOMIENE
man gražus wub.gif wub.gif wub.gif
todėl, kad nepopuliarus, reikšmė graži, tarptautinis 4u.gif
Mazoji sirdele
baisus schmoll.gif
Dany
Laaaaaaaaaabai grazus thumbup.gif wub.gif smile.gif 4u.gif
Oceane
Lietuvoj gal ir nepopuliarus, o visur kitur tai įvairių Karinų versijų kiek nori...
slyvadt
kare trumpins visi. gal, sakau, neverta..
ingakyca
Gražus vardas mirksiukas.gif
xerotsx
Man ir grazus vardas 4u.gif
*KAJA*
Man irgi grazu. O jei seima rusai arba kitos tautos vienas is seimos nariu, tai labai grazu. Lietuviskesnis Kotyna gal...
Vilsen
taip man labai grazus vardas 4u.gif
JO-ana
Man tai gražus vardas ax.gif
TOMIENE
mamytė jau pavadinus mergytę KARINA ax.gif
Omrum
Karina man toks švelnus visai simpatiškas vardas smile.gif
Ilmeriux
man labai grazus vardas Karina thumbup.gif
Perfect
Ne.
deivydukomama
grazus
niamniuskyte
Grazus wub.gif
iloniux
Man gražus vardas Karina, bet dabar jau dažnokas, pažistu 3 Karinas nuo 2 iki 4m. amžiaus.
Irinka mandarinka
QUOTE(collliukė @ 2008 02 21, 17:14)
mamytė jau pavadinus mergytę KARINA ax.gif
*

thumbup.gif gerai padare thumbup.gif
revenage
neblogas ax.gif
Auksesmama
man sitas vardas patinka,as is pradziu galvojau deti savo dukrytei Karinos varda,bet vyras pasiule kita,taip ir neisrinkom doh.gif
dmu
Man asmeniškai šis vardas kelia porą nekokių asociacijų. Ne dėl to, kad kažkokią blogą asmenybę, vardu Karina, pažinočiau, bet pats vardo skambesys. Asocijuojasi su dviem žodžiais (tiesa, ryšys tarp jų gana menkas), kurių prasmė liūdnoka... Sakyti jų nelabai noriu, nes Karinų mamos gali baisiai įsižeist.
Kaja888
Man gražus user posted image
linapaulina
Man Karina grazus vardas,ne tiek pilna ju pvz.kaip Gabiju,Danieliu ir t.t. ax.gif
aga&nik
LABAI JAU DAUG TU KARINU..O TAIP GRAZUS VARDAS biggrin.gif
D-i-a-n-a
Man irgi grazus,butu gimusi mergaite,pavadinciau Karina 4u.gif .Tik dabar labai jau daug tu Karinu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.