Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
keiraxxx
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus mergaitei Karina ?
Ridikute
Man šis vardas nelabai ax.gif
Erkesta
Niu man visai gražus 4u.gif Ir ganėtinai retas, nes nei vienos Karinos nepažįstu, tik iš matymo vieną žinau, ir ta pati menininkė biggrin.gif
vyšniux
Sorry,bet man ne schmoll.gif
Barikada
Man negražus. Turiu asociaciją su mergaite nuo vaikystės, kuri buvo labai didelė pamaiva, nemaloni ax.gif Ją pravardžiuodavom Karka blush2.gif
alexxandra
Man labai gražus, gal dėl to, kad žinau labai gražią merginą tokiu vardu.. Na, tokią elegantišką ir išvaizdžią, tai man tokios asociacijos ir kyla 4u.gif
Marsella
Man pačiai nepatinka šis vardas, man jis skamba arogantiškai, gal dėl to, kad visos pažinotos Karinos tokios ir buvo biggrin.gif 4u.gif
Meka Pinavija
man visai nieko 4u.gif gražus vardas 4u.gif
Europiete
QUOTE(alexxandra @ 2007 07 12, 11:42)
Man labai gražus, gal dėl to, kad žinau labai gražią merginą tokiu vardu.. Na, tokią elegantišką ir išvaizdžią, tai man tokios asociacijos ir kyla  4u.gif
*

Man irgi grazus drinks_cheers.gif Be to nera toks daznas, kaip Gabija ar Gabriele... mirksiukas.gif
Kristtute
Gražus.... thumbup.gif
Sophi
Man negražus schmoll.gif Nebent nelietuvei.
rasras
Man nepatinka... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
kastone
grazus mirksiukas.gif
Niutsi
Man tai vienas nuostabiausių vardų wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Pažįstų dvi Karinas, abi labai ryškios, stiprios ir neeilinės asmenybės, protingos, kūrybingos ir gražios merginos, ypatingos (ir tai pastebi visi su jomis bendraujantys) 4u.gif Nors jaunos, bet talentingos ir jau labai daug ką pasiekusios šiame gyvenime... Na, tiesiog išskirtiniai žmonės, kokių reta 4u.gif bigsmile.gif Aišku, vardas čia ko gero ne prie ko biggrin.gif , tačiau asocijacijos aišku kyla būtent su jomis, taigi... thumbup.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif wub.gif
O ir pats vardo skambėsys toks švelnus, mielas, na jokių minusų wub.gif wub.gif wub.gif Ir reikšmė nuostabi wub.gif
Visom keturiom už šitą nuostabų vardą wub.gif 4u.gif bigsmile.gif blush2.gif
SANTA
Karina ..grazu wub.gif
Tomutia
Gana retas vardas, man visai nieko blush2.gif
keiraxxx
dėkui už nuomones, lauksim daugiau smile.gif
cudo
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 11:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?
*

thumbup.gif ir man atrodu retas.
bemse
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 13, 19:59)
dėkui už nuomones, lauksim daugiau  smile.gif
*

gaila,bet taip pavadintos nekokios reputacijos firmos [prostituciu] verysad.gif
keiraxxx
QUOTE(bemse @ 2007 07 13, 20:07)
gaila,bet taip pavadintos nekokios reputacijos firmos [prostituciu]  verysad.gif
*

sutinku smile.gif , gali būti kad taip pavadinta ir nekokia firma, bet neatrodo šiaip logiškai pagalvojus, kad net ir labai gražus vardas gali tapti ne kokio žmogaus ar firmos vardu, tad išeina taip, kad ne kaip sakoma ne vardas puošia žmogų, o žmogus vardą mirksiukas.gif
Ramunita
man-labai gražus thumbup.gif wub.gif
Polė
Vidutinis. Nei labai gražus, bet nėra ir gražus vardas ax.gif Bet svarbiausia, kad tėveliams patinka mirksiukas.gif
Kribuk
Man tai labai gražus šis vardukas.
Kostina
Labiau tiktų rusaitei.
Kaimynų mergaitė vardu Karina, jos motina rusė, gal todėl man taip rusiškai skamba. g.gif
Dajevu
Draugai savo mergaitę Karina pavadino, labai buvo keista, kol pripratau biggrin.gif bet jau geriau nei jos vyras norėjo Inesos ar Inetos blink.gif bet gražiau būtų Kotryna 4u.gif
R03
Visai nieko g.gif
inga-uk
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 08:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?
*

man tai ne mirksiukas.gif
vilmoksas
Man tai netgi labai gražus vardukas ir nedažnas thumbup.gif
Šypsenėlė24
Man tai nelabai ax.gif
mmergyte
nezinau kodel,bet man nuo mazu dienu karina kazkaip nelimpa ax.gif ax.gif schmoll.gif
keiraxxx
DĖKUI UŽ NUOMONES, LAUKSIM DAUGIAU smile.gif
eladzius
Man Karina labai fainas vardas,bet vyras priestaruja ,kad jis yra rusiskas.KArina pvz;l.populiarus yra Norvegijoje thumbup.gif
kamileh
Man tai nuo seno jis labai nepatinka. O šiaip gana daug Karinų pažįstu, dažniausiai Karinas kviesdavo Karkėm biggrin.gif
Alaja
Man gal daugiau rusu-lenku vardas ax.gif Sutapimas, bet,pas ka mergaite tokiu vardu-ne lietuviai rolleyes.gif
Athena
QUOTE(agnita @ 2007 07 14, 11:58)
Draugai savo mergaitę Karina pavadino, labai buvo keista, kol pripratau  biggrin.gif  bet jau geriau nei jos vyras norėjo Inesos ar Inetos  blink.gif  bet gražiau būtų Kotryna  4u.gif
*

O tai kas? g.gif Ineta man tooooks gražus vardas wub.gif Ir asociacijos tik geros bigsmile.gif O Karina man yra gražu ir normalu smile.gif
skarinka
Anksciau sis vardas man labai buvo grazus, net galvojau savo dukrytei toki varda duot. Bet teko persigalvoti, nes tuo metu labai daug pazistamu tarpe Karinu atsirado.
keiraxxx
Ačiū už nuomones
micietta
man visai nieko. smile.gif
Man gal daugiau rusu-lenku vardas ax.gif Sutapimas, bet,pas ka mergaite tokiu vardu-ne lietuviai

o man ne. tarptautinis vardas su lotyniska kilme. lot Carina- Carinae ( senoves Romos vietove) gyventoja. Italiskai dar sis vardas reiskia- patraukli.Nei su rusais , nei su lenkais- jokio rysio. tiesiog gal sios tautos si varda labiau vartoja nei mes.
idea fix
Man patinka. Grazhus vardas, reishkianis laiveli. Man regis is latinu kalbos. Lengvas vardelis be jokiu Z, Zh, Sh, G, raidziu... Man labai grazhu 4u.gif
zuikiuseima
Aš turiu drauge Karina, tai ji beprotškai miela ir gera 4u.gif clap.gif ir plepute tokia gathering.gif
Lipgirl
As bandau priprasti prie sio vardo, nes vyrui jis patinka. Jei sulauksim mergaites, galbut ja taip ir pavadinsim, nes kiti mano pasiulyti vardai vyrui niekaip verysad.gif As tai suradau, kad tai skandinaviskas vardas ir reiskia "tyra" ar pan (angl."pure").
keiraxxx
mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji
Papildyta:
iš italų kalbos reiškia Karina - gražioji, dailioji
gintute3
QUOTE(keiraxxx @ 2007 08 31, 11:10)
mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji
Papildyta:
iš italų kalbos reiškia Karina - gražioji, dailioji
*

Grazus vardas.
man patinka trumpio vardai pvz. meda, ula, mante ir pan.
Bet va berniukui gal galit pasiulyt graziu vardu, kazkaip su vyru pagalvojam bet nerandam graziu smile.gif
nnina
man grazus 4u.gif
nastea
tai vienas nuostabiausiu ir gražiausiu mergaitiškų vardų wub.gif wub.gif wub.gif
Šelmė
Ne per kur jis man, nepyk, tiesiog ne man, toks grynai slaviskas (tik tuomet, jei jus rusai).
Broske
Grazus
moss
thumbup.gif man labai patinka, kiek pazystu Karinu visos geros, mielos ir grazios. Jei turesiu dukryte sis vardas bus vienas is kandidatu wub.gif
laumar
Labai grazus vardas thumbup.gif
velniūkštė
Karina kaip visa lietuva zinom viena Karina is 69danguje ir ji man bent jau simpatiska ir egzotiska tokia,Tai as uz ta varda thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.