norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus mergaitei Karina ?
Man šis vardas nelabai
Niu man visai gražus
Sorry,bet man ne
Man negražus. Turiu asociaciją su mergaite nuo vaikystės, kuri buvo labai didelė pamaiva, nemaloni
Man labai gražus, gal dėl to, kad žinau labai gražią merginą tokiu vardu.. Na, tokią elegantišką ir išvaizdžią, tai man tokios asociacijos ir kyla
Man pačiai nepatinka šis vardas, man jis skamba arogantiškai, gal dėl to, kad visos pažinotos Karinos tokios ir buvo
man visai nieko
Gražus....
Man negražus
Man nepatinka...
grazus
Man tai vienas nuostabiausių vardų
O ir pats vardo skambėsys toks švelnus, mielas, na jokių minusų Visom keturiom už šitą nuostabų vardą
Karina ..grazu
Gana retas vardas, man visai nieko
dėkui už nuomones, lauksim daugiau
QUOTE(bemse @ 2007 07 13, 20:07) sutinku
man-labai gražus
Vidutinis. Nei labai gražus, bet nėra ir gražus vardas
Man tai labai gražus šis vardukas.
Labiau tiktų rusaitei.
Kaimynų mergaitė vardu Karina, jos motina rusė, gal todėl man taip rusiškai skamba.
Draugai savo mergaitę Karina pavadino, labai buvo keista, kol pripratau
Visai nieko
Man tai netgi labai gražus vardukas ir nedažnas
Man tai nelabai
nezinau kodel,bet man nuo mazu dienu karina kazkaip nelimpa
DĖKUI UŽ NUOMONES, LAUKSIM DAUGIAU
Man Karina labai fainas vardas,bet vyras priestaruja ,kad jis yra rusiskas.KArina pvz;l.populiarus yra Norvegijoje
Man tai nuo seno jis labai nepatinka. O šiaip gana daug Karinų pažįstu, dažniausiai Karinas kviesdavo Karkėm
Man gal daugiau rusu-lenku vardas
Anksciau sis vardas man labai buvo grazus, net galvojau savo dukrytei toki varda duot. Bet teko persigalvoti, nes tuo metu labai daug pazistamu tarpe Karinu atsirado.
Ačiū už nuomones
man visai nieko.
QUOTE Man gal daugiau rusu-lenku vardas ax.gif Sutapimas, bet,pas ka mergaite tokiu vardu-ne lietuviai o man ne. tarptautinis vardas su lotyniska kilme. lot Carina- Carinae ( senoves Romos vietove) gyventoja. Italiskai dar sis vardas reiskia- patraukli.Nei su rusais , nei su lenkais- jokio rysio. tiesiog gal sios tautos si varda labiau vartoja nei mes.
Man patinka. Grazhus vardas, reishkianis laiveli. Man regis is latinu kalbos. Lengvas vardelis be jokiu Z, Zh, Sh, G, raidziu... Man labai grazhu
Aš turiu drauge Karina, tai ji beprotškai miela ir gera
As bandau priprasti prie sio vardo, nes vyrui jis patinka. Jei sulauksim mergaites, galbut ja taip ir pavadinsim, nes kiti mano pasiulyti vardai vyrui niekaip
mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji
Papildyta: iš italų kalbos reiškia Karina - gražioji, dailioji QUOTE(keiraxxx @ 2007 08 31, 11:10) mes taip pat apsisprendėm jei gims mergytė, bus Karina, kažkur teko skaityti kad šio vardo reikšmė gražioji, dailioji Papildyta: iš italų kalbos reiškia Karina - gražioji, dailioji Grazus vardas. man patinka trumpio vardai pvz. meda, ula, mante ir pan. Bet va berniukui gal galit pasiulyt graziu vardu, kazkaip su vyru pagalvojam bet nerandam graziu
man grazus
tai vienas nuostabiausiu ir gražiausiu mergaitiškų vardų
Ne per kur jis man, nepyk, tiesiog ne man, toks grynai slaviskas (tik tuomet, jei jus rusai).
Grazus
Labai grazus vardas
Karina kaip visa lietuva zinom viena Karina is 69danguje ir ji man bent jau simpatiska ir egzotiska tokia,Tai as uz ta varda
|