Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išsvajotos atostogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rustė
Išsvajotos atostogos!

Pagaliau – išsvajotos vasaros atostogos! Saulė, jūra, kelionės, įvairių šalių sostinės, egzotiškos salos, o gal ramus poilsis Lietuvos kaime, braškės ir šviežias pienas, knyga ir sūpuoklės po obelim... Kokia jūs būnate tuomet, kai jūsų poilsio netrikdo nei šurmuliuojantys vaikai, nei darbiniai rūpesčiai, kaip ilsitės ir atsipalaiduojate? Kviečiam visas supermama.lt forumo dalyves (suaugusias merginas ir moteris) dalyvauti fotokonkurse „Išsvajotos atostogos!” ir pasidalinti su mumis savo atostogų akimirkomis, kai turėjote progos pailsėti nuo įprastų „mamiškų“ ir kitų pareigų.

Nuotraukos su vaikučiais šiame konkurse nebus tvirtinamos!

Kviečiame susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų TAISYKLĖMIS:

Nepamirškite sugalvoti nuotraukai pavadinimą! Kaip visada, prašome rašyti jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 06 27 – 2007 07 20.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime nuo 2007 07 21 iki 2007 07 27.

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Net 5 laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD!
Nikole de Buron “BRANGUSIS, AR MANE GIRDI?”
anotacija:
user posted image
T. Jaud "VISIŠKAS IDIOTAS" (2 prizai)
anotacija:
user posted image
Gaby Hauptmann "ERŽILŲ PARADAS"
Anotacija:
user posted image
Taja CD "Tu mano širdyje"
user posted image

Prizus galima bus pasirinkti! (I-osios vietos laimėtoja renkasi iš 5 prizų, II-osios vietos laimėtoja - iš 4, ir t.t.)

Konkurso administratorė - Rustė
Jei norėsite keisti nuotrauką, jos pavadinimą, ar turėsite kitų klausimų dėl fotokonkurso, rašykite juos moderatorei Rustei asmenine žinute.

Sėkmės!
grange
grazus kadras smile.gif
user posted image
daniele
tikrai grazus kadras, romantiskas, bet nepasakyciau, kad atitinka temai 4u.gif
Biufka
QUOTE(daniele @ 2007 07 13, 10:51)
*

O man atrodo, kad atitinka. ax.gif 4u.gif
Pasivaikščiojimas su mylimuoju prie jūros tokį gražų vakarą - juk tai irgi gali būti išsvajotos atostogos, o kad žmonės nėra stambiu planu ir per visą nuotrauką, tai argi labai blogai? g.gif
Ramunita
QUOTE(Biufika @ 2007 07 13, 11:24)
O man atrodo, kad atitinka. ax.gif  4u.gif
Pasivaikščiojimas su mylimuoju  prie jūros tokį gražų vakarą - juk tai irgi gali būti išsvajotos atostogos, o kad žmonės nėra stambiu planu ir per visą nuotrauką, tai argi labai blogai? g.gif
*

man tokios oto irgi labai gražios,bet kai pamatau tokia foto-tai imu manyti,kad vienos forumietės kojos,aplipusios smėliu, puikiai atitinka temą...nes ir čia nesimato konkretaus žmogaus ax.gif
GieNa
QUOTE(grange @ 2007 07 13, 10:02)
grazus kadras smile.gif
user posted image
*

graži nuotrauka bigsmile.gif thumbup.gif
Alaja
QUOTE(daniele @ 2007 07 13, 11:51)
*

drinks_cheers.gif Temai ,,ROMANTISKAS VAKARAS,,labai tiktu
Lakūdra
QUOTE(Alaja @ 2007 07 13, 15:20)
drinks_cheers.gif Temai ,,ROMANTISKAS VAKARAS,,labai tiktu
*

ir ko gero pora atsitiktinai ėjo
Fedes
QUOTE(Lakūdra @ 2007 07 13, 17:18)
ir ko gero pora atsitiktinai ėjo
*

kad tik diskusija netaptu per preska, visada pasiruosusi padet savo izvalga:) (nesakau, kad tavo zodziuose negali buti tiesos...)

o as jau galvojau ginklai nebezvanga, aptarimas igijo padoriai ramu charakteri, jau net sakyciau nuobodoka.. gal ryskiausios aptarinetojos atostogu galvoju isejo, konkurso pabaigai super nuotraukyciu ikelt ir pirmu vietu laurus nuskint.... mirksiukas.gif

bet jau del pirmos vietos turbut galeciau lazintis (nors niekada to nedarau):
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13146

nuotraukyte tokia, kad i katalogus galetum det... ir pati uzsimanai pabuti tos merginos kailyje... ech...
(ir abejoniu nekyla, kad vaiku nera ne tik kadre, bet ir uz kadro, kaip mes juos bemyletume bigsmile.gif )
Matelyk
QUOTE(Irinna @ 2007 07 13, 23:46)
(ir abejoniu nekyla, kad vaiku nera ne tik kadre, bet ir uz kadro, kaip mes juos bemyletume  bigsmile.gif )
*

iš ko sprendi kad ji neturi vaikų g.gif
Gulia
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 14, 12:57)
iš ko sprendi kad ji neturi vaikų  g.gif
*

Manau zmogus turejo galvoje,kad i Meksika atvaziavo ilsetis be vaiku biggrin.gif .
Jie liko lithuania.gif
Matelyk
QUOTE(Gulia @ 2007 07 14, 14:07)
Manau zmogus turejo galvoje,kad i Meksika atvaziavo ilsetis be vaiku biggrin.gif .
Jie liko  lithuania.gif
*

nu jeigu taip ax.gif
logiškai mąstant su vaikais niekur niekada taip neatsipalaiduotum cool.gif
Aidulia
Man atostogos be vaikų- ne atostogos unsure.gif . Negaliu atsipalaiduoti, pergyvenu. O kai vaikai šalia- relax thumbup.gif. Dabar vieną vaiką namie palieku verysad.gif , širdį skauda. Bet jis kitur atostogaus, užaugo jau, su draugais nori verysad.gif
Fedes
QUOTE(Elina @ 2007 07 14, 23:08)
Man atostogos be vaikų- ne atostogos unsure.gif . Negaliu atsipalaiduoti, pergyvenu. O kai vaikai šalia- relax thumbup.gif. Dabar vieną vaiką namie palieku verysad.gif , širdį skauda. Bet jis kitur atostogaus, užaugo jau, su draugais nori verysad.gif
*

na, mes irgi dar be savo maziaus neatostogavom ir kol kas nesiruosiam vieni atostogaut del tos pacios priezasties.
kai keliaujam buna viskas super ir ispudziu daug, lyg ir rupesciu nera. bet jau kai parvaziuojam, reikia dar keliu dienu atsigavimui deja...
Biufka
Kaip tik tik dabar pradėjau žiūrinėti nuotraukas. mirksiukas.gif Radau keletą įdomių, bet dabar neturiu laiko čionai jų pakomentuoti. ax.gif

Turbūt nuotraukų nebus tiek, kiek praeitame konkurse - apie tėčius... g.gif
Atra
QUOTE(Elina @ 2007 07 14, 23:08)
*

drinks_cheers.gif visiškai sutinku, atostogos be vaikų ne atostogos smile.gif
Sapokliaka
O man ta nuotrauka butu grazesne jei nebutu zmoniu siluetu. Dabar kazkokie juoduliai ir tiek... Man apskritai nepatinka nuotraukos, kur zmones - juodos demes..... unsure.gif unsure.gif

Perskaiciau Elinos zinute ir pagalvojau, kad turetu buti skaudu, kai vaikas nori atostogauti BE tevu..... O tas laikas, itariu, ateis taip greitai......... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
daniele
Man atrodo, kad elina turejo omeny, kad vaikas jau didelis ir savarankisas, kodel turetu buti skaudu? I stovykla pvz. su tevai gi nevaziuos biggrin.gif Siap man irgi atostogos be vaiku ne atostogos, ne todel , kad pergyvenzsiu. Ne. Jei palieku mociutems, reiskia pasitikiu ir nieko blogo neatsitiks. Negaleciau be vaiku, nes norisi su jais pasidalinti nuotaika, ispudziais, pailseti, kad jie pamatytum kita sali ar jura, paisdikauti kartu. Relax man gali buti 1 val., kai jie mega biggrin.gif Bet cia jau ne i tema.
Kiek supratau, galima bus balsuoti uz 5 nuotraukas ar as klystu? g.gif

My Webpage
beja, siuo momentu, cia tikrai butu mano svajone - jura, dvyratis... thumbup.gif
grange
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 10:09)

g.gif tai bet 200 dar nera ir kazi ar bus
Veitė
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 09:09)

*

tai kad už 3 4u.gif
Sapokliaka
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 10:09)
Man  atrodo, kad elina turejo omeny, kad vaikas jau didelis ir savarankisas, kodel turetu buti skaudu? I stovykla pvz. su tevai gi nevaziuos biggrin.gif Siap man irgi atostogos be vaiku ne atostogos, ne todel , kad pergyvenzsiu. Ne. Jei palieku mociutems, reiskia pasitikiu ir nieko blogo neatsitiks. Negaleciau be vaiku, nes norisi su jais pasidalinti nuotaika, ispudziais, pailseti, kad jie pamatytum kita sali ar jura, paisdikauti kartu. Relax man gali buti 1 val., kai jie mega biggrin.gif Bet cia jau ne i tema.

My Webpage
beja, siuo momentu, cia tikrai butu mano svajone - jura, dvyratis... thumbup.gif
*

Man atrodo, kad sunku, kai reikia suvokti, jog vaikas uzaugo ir yra savarankiskas... Nebereikia jam mamos demesio, paglostymu, ir apskritai geriausia, kai mama isvaziuoja ir namie plotas .... lotuliukas.gif
daniele
Net 5 laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD! - is 1 psl.
o kaip sita suprasti? g.gif
Sapokliaka
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 10:38)
Net 5 laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD!  - is 1 psl.
*

Manau, kad tiesiogiai suprasti reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Penkios daugiausiai balsu surinkusios nuotraukos gaus prizus...
Rustė
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 10:38)
Net 5 laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD!  - is 1 psl.
*

bus apdovanotos ne trys laimėtojos, o penkios.
balsų skaičius nesikeičia.
balsuosim už 3 nuotraukas patikusias
Rustė
balsuosim mes visos, kas turim teisę ir noro. 5 daugiausiai surinkusios balsų nuotraukos laimės.

na kaip visada, tik ne trys laimės o penkios, gi jau buvo tokių konkursų, kad 5 laimėtojos.
--------
Balsuosim už 3 patikusias foto, o nugalėtojai bus 5 nuotraukos, surinkusios daugiausia balsų. Na ir kas čia neaišku? doh.gif
daniele
user posted image
suintrigavo sita nuotrauka, kodel negalima rankomis liesti? g.gif Cia is pavadinimo
Tunise druskų ežero vanduo neša mirtį, bet ne atgaivą... Geriau jo rankomis neliesti smile.gif
Valerija
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 14:26)
suintrigavo sita nuotrauka, kodel negalima rankomis liesti?
*

nežinau blink.gif aš lėčiau ir visi kartu buve lietėme ir druką laužėme ir niekas nedraudė ir su pirštais gryžome lotuliukas.gif
Gulia
QUOTE(daniele @ 2007 07 16, 13:26)
user posted image
suintrigavo sita nuotrauka, kodel negalima rankomis liesti? g.gif Cia is pavadinimo
Tunise druskų ežero vanduo neša mirtį, bet ne atgaivą... Geriau jo rankomis neliesti smile.gif
*

Gal po konkurso paaiskins mirksiukas.gif
Alaja
Tikrai yra daug graziu nuotrauku thumbup.gif Jau zinau,uz ka balsuosiu rolleyes.gif
Valerija
Įdomu ką turėjo omenyje šios nuotraukos komentaras http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13342, bet man tai kažkaip liūdnai nuskambėjo, taip atro lig po to atsitiko nelaimė verysad.gif
liusė
QUOTE(Valerija @ 2007 07 16, 22:45)
Įdomu ką turėjo omenyje šios nuotraukos komentaras http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13342, bet man tai kažkaip liūdnai nuskambėjo, taip atro lig po to atsitiko nelaimė verysad.gif
*

Gal tiesiog namo is tos atostogu salies isvyko g.gif
Simple girl
O gal liūtas nukąs galvą blink.gif lotuliukas.gif
Gaziulka
QUOTE(Valerija @ 2007 07 16, 21:45)
*

tai aiskes, kad liutas nukas galva - juk tiesiai i nasrus idejus. gi bajeris toks, koks cia liudnumas irnesakyk.gif
Chanson
QUOTE(Valerija @ 2007 07 16, 22:45)
*

artinasi didele audra, vejas ir lietus, tai ji pasislepe po liuto galva, galvojo kad nesuslaps, o po to nusprende kad visgi reikejo sleptis po dideliu stogu... ir vos ne vos isspaude paskutine sypsena hihihi.gif
Vilika
Kokia graži nuotrauka:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13367 4u.gif
Nors per atostogas aš ne apie tokį orą svajoju lotuliukas.gif
daniele
QUOTE(Vilika @ 2007 07 17, 07:41)
Kokia graži nuotrauka:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13367  4u.gif
Nors per atostogas aš ne apie tokį orą svajoju  lotuliukas.gif
*

brrr, kazkip salta darosi, pziurejas i nuotrauka, nors labai grazi biggrin.gif
kaisa
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=10604552
fear.gif nu ir kaip jums vaizdelis doh.gif čia puikiai matosi kas ten po tuo akmeniuku, kur viena mamytė atostogauja doh.gif
daniele
Geras vaizdelis thumbup.gif , jau anoj temoj buvo daug kalbeta apie sia nuotrauka mirksiukas.gif
AgnėM
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13366

miela nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
grange
kas cia tai nelabai suprantu, kokia akimirka?
user posted image

Veitė
QUOTE(grange @ 2007 07 17, 09:12)
kas cia tai nelabai suprantu, kokia akimirka?
user posted image
*

ir man tas pats klausimas iškart iškilo rolleyes.gif
daniele
Akimirka liko uz kadro biggrin.gif
Man va sita, kaip atgaiva po saules ir juros, pati tikriausiai elniai. Kaledu atostogos wub.gif
user posted image
Valerija
QUOTE(AgnėM @ 2007 07 17, 10:08)

Man taip pat miela nuotrauka, bet tik tiek, gaila, kad nuotaikos jokios...
Gulia
QUOTE(AgnėM @ 2007 07 17, 09:08)

Nuotrauka miela,bet klausimas tas pats g.gif
vakarėja
QUOTE(Gulia @ 2007 07 17, 11:54)
Nuotrauka miela,bet klausimas tas pats g.gif
*

nugis zavinga akimirka irnesakyk.gif biggrin.gif
kaisa
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13349
nu kaip ir čia ax.gif
pavadinimas galėtų būti autoportretas bigsmile.gif
Elen
QUOTE(calykusu @ 2007 07 17, 14:16)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13349
nu kaip ir čia  ax.gif
pavadinimas galėtų būti autoportretas  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif
Daugiau informacijos pavadinime, negu nuotraukoj rolleyes.gif
nugalėtoja
o mano foto ta8ip ir lieka nepatvirtinta nors tvirinu ja biggrin.gif jau kelissyk mastau.gif verysad.gif .. jau galvoju kad idejo..bet ziuriu vel : nepatvirtintos".. ji dar ten.. verysad.gif schmoll.gif kas cia?
vvvvv
kiek nauju nuotraukyciu thumbup.gif smagu....
bet kol kas pasilieku prie 3 siek tiek senesniu wub.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.