Sveikinimu laimetojas
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS !
I VIETA - californiagirl Būrys vaikų, namų ruoša... Viskas taip toli dabar... Riviera Maya, Meksika ![]() II VIETA - Valerija Kur tik nebuvau.... kur nekeliavau.... bet tik pas močiute kaime - relax.... ![]() III VIETA - elge Lietus ir gulbės. Tikriausios lietuviškos atostogos ![]() IV VIETA - žmogiukas ir pasaulis po mano kojomis... ![]() V VIETA - alexxandra Ant pasaulio krašto... Kai sustoja laikas.. ![]() Laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms knygos ir Tajos CD! Visi laimėtojai taip pat gauna po konkursų medalį, kurie bus įsegti jų asmeniniame profilyje. Dėl prizų atsiėmimo tvarkos informuosime asmeniškai žinute. Prizus atsiimti reikia per 3 mėnesius nuo laimėjimo dienos. Ačiū visiems už šaunų ir itin aktyvų dalyvavimą!
daug balioneliu nugaletojams
kaip liudna likti 6 vietoje... ACIU visoms kam patiko mano atostogos I-ai vietai ir as atidaviau savo balsa... nerealios atostogos, tokiu dar neturejau... II, IV ir V vietos taip pat turejo puikias atostogas.... bet va III.... QUOTE(vvvvv @ 2007 07 27, 08:16) daug balioneliu nugaletojams kaip liudna likti 6 vietoje... ACIU visoms kam patiko mano atostogos I-ai vietai ir as atidaviau savo balsa... nerealios atostogos, tokiu dar neturejau... II, IV ir V vietos taip pat turejo puikias atostogas.... bet va III.... nereikia temos pavadinimo suprasti absoliuciai pazodziui... Issvajotas atostogas galima suprasti kaip kazkurias atostogas, kuriu labai labai lauki (kaip as dabar Zmogus gali svajoti apie atostogas, kaip apie pati procesa, nesvarbu ka per jas veiks... O be to visi skirtingi... Yra kruvos zmoniu, kurie nekencia vasaros, karsciu ir mieliau atostogauja kur nors skandinavijos siaurej- jiems gerai Bet va kaip galima susigalvoti nicka *ziurkyte* , tai as tikrai nesuprantu
Labai malonu
Zadam pakartoti kelione i Meksika kada nors netolimoje ateityje, tik jau su vaikais Beje, tai buvo ir labai aktyvios atostogos- ir nuo olu sokinejom, ir Karibu juros dugne nardem...daznai su MB nuklystam dar ten prisiminimuose Sunku buvo issirinkti kuria foto i konkursa siusti, nes ju visa kruva... Dar kartelis ACIU Taip pat spaudziu desine visom prizininkem QUOTE(rds @ 2007 07 26, 19:44) na, vienas pradeda viena siuleli, o kitas kita. tai ir isnarstom po truputi:D sveikinam californiagirl ir valerija, ir visas kitas nugaletojas tikrai super nuotraukos si karta, dar daug graziu nuotraukyciu kurios prizu nelaimejo, bet tikrai garbingai konkurse sudalyvavo
sveikinimai laimėtojams
ir ačiū už balsiukus mano nuotraukytei, malonu, kad kažkas prabalsavo
Sveikinimai nugalėtojams
SVEIKINIMAI NUGALETOJAMS!!!!!.
sveikinimai nugaletojoms
ir aciukas uz balsus mano nuotraukytei nesitikejau ju tiek gauti
prisidedu prie sveikinimu nugaletojams
ir aciu visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte
Labai gražus buvo konkursas
Sveikinam nugaletojus ir dekoju už balsiukus mano nuotraukytei
Sveikinu nugaletojus. Atostogos pirmoje nuotraukoje, tai mano svajoniu atostogos. Tikiuosiu kada nors tokias turet. Nuotrauka super.
Sveikinam nugalėtojus
Ačiū labai už balselius mano melancholiškai nuotraukėlei - vėlgi nesitikėjau jų tiek gauti
Sveikinu Californiagirl, Valeriją ir kitas prizininkes - puikios nuotraukėlės QUOTE(vvvvv @ 2007 07 27, 07:16) bet va III.... Na žinok nesvajoju ir aš apie tokį orą, bet svajoti gali apie ką tik nori, o turi tai ką turi. Ir tas ramus atokvėpis - pasivaikščiojimas lietuje be vaikų - buvo tikrai gaivinantis (Be to, man šitas konkursas (kaip ir visi kiti) buvo ne svajonių ar jų išsipildymo konkursas, o nuotraukų
Sveikinam ir mes nugaletojus
I nuotraukyte tai isvis
sveikinu nugaletojas, ypac 1-osios vietos
atsiprašau o kur matosi tos nuotraukos nugalėtojos?
fain nugaletojo foto..o ir kitos super..taip ir noris lekt lekt lekt
|