Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išsvajotos atostogos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sapokliaka
Sveikinimu laimetojas 4u.gif 4u.gif
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS !

I VIETA - californiagirl
Būrys vaikų, namų ruoša... Viskas taip toli dabar... Riviera Maya, Meksika
user posted image
II VIETA - Valerija
Kur tik nebuvau....
kur nekeliavau....
bet tik pas močiute kaime - relax....
user posted image
III VIETA - elge
Lietus ir gulbės. Tikriausios lietuviškos atostogos
user posted image
IV VIETA - žmogiukas
ir pasaulis po mano kojomis...
user posted image
V VIETA - alexxandra
Ant pasaulio krašto...
Kai sustoja laikas..
user posted image

Laimėtojų laukia puikūs prizai šių metų atostogoms – knygos ir Tajos CD!

Visi laimėtojai taip pat gauna po konkursų medalį, kurie bus įsegti jų asmeniniame profilyje.

Dėl prizų atsiėmimo tvarkos informuosime asmeniškai žinute. Prizus atsiimti reikia per 3 mėnesius nuo laimėjimo dienos.

Ačiū visiems už šaunų ir itin aktyvų dalyvavimą!
Li
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 27, 00:08)
bigsmile.gif Balsavimas baigtas
Sveikinam nugaletojas... drinks_cheers.gif l-moje ir ll-oje vietoje mano nubalsuotos
*

I-oje vietoja nuotrauka už kurią aš balsavau cool.gif thumbup.gif
vvvvv
daug balioneliu nugaletojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip liudna likti 6 vietoje... ax.gif
ACIU visoms kam patiko mano atostogos wub.gif

I-ai vietai ir as atidaviau savo balsa... nerealios atostogos, tokiu dar neturejau... thumbup.gif
II, IV ir V vietos taip pat turejo puikias atostogas.... thumbup.gif
bet va III.... rolleyes.gif nu niekada negalvojau kad galima apie tai svajoti tongue.gif bet irgi siunciu dideli ir spalvota balioneli 4u.gif mirksiukas.gif
Sapokliaka
QUOTE(vvvvv @ 2007 07 27, 08:16)
daug balioneliu nugaletojams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip liudna likti 6 vietoje...  ax.gif
ACIU visoms kam patiko mano atostogos  wub.gif

I-ai vietai ir as atidaviau savo balsa... nerealios atostogos, tokiu dar neturejau...  thumbup.gif
II, IV ir V vietos taip pat turejo puikias atostogas....  thumbup.gif
bet va III....  rolleyes.gif  nu niekada negalvojau kad galima apie tai svajoti  tongue.gif bet irgi siunciu dideli ir spalvota balioneli  4u.gif  mirksiukas.gif
*

nereikia temos pavadinimo suprasti absoliuciai pazodziui... Issvajotas atostogas galima suprasti kaip kazkurias atostogas, kuriu labai labai lauki (kaip as dabar lotuliukas.gif ), o jau kokios jos bus - tokios. Oro neuzsisakysi...
Zmogus gali svajoti apie atostogas, kaip apie pati procesa, nesvarbu ka per jas veiks...
O be to visi skirtingi... Yra kruvos zmoniu, kurie nekencia vasaros, karsciu ir mieliau atostogauja kur nors skandinavijos siaurej- jiems gerai smile.gif

Bet va kaip galima susigalvoti nicka *ziurkyte* , tai as tikrai nesuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
c-girl
Labai malonu wub.gif Aciu visoms/iems uz balsus 4u.gif ir komentarus, buvo smagu skaityti blush2.gif Zinokit, ir pati sau pavydziu lotuliukas.gif tokios atostogos buvo pirmos be vaikuciu(aciu mamytei ir sesutei, kad sutiko visa banda priziureti biggrin.gif )
Zadam pakartoti kelione i Meksika kada nors netolimoje ateityje, tik jau su vaikais bigsmile.gif Taigi tokio nerupestingo supimosi hamake nenusimato schmoll.gif biggrin.gif
Beje, tai buvo ir labai aktyvios atostogos- ir nuo olu sokinejom, ir Karibu juros dugne nardem...daznai su MB nuklystam dar ten prisiminimuose rolleyes.gif

Sunku buvo issirinkti kuria foto i konkursa siusti, nes ju visa kruva... doh.gif kaip matau neprasoviau biggrin.gif MB visas apsipatenkines, mat jis fotografas buvo siuo atveju rolleyes.gif

Dar kartelis ACIU 4u.gif

Taip pat spaudziu desine visom prizininkem 4u.gif thumbup.gif
grange
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laimejo kas ir turejo laimeti si karta. labai liuks foto thumbup.gif
Fedes
QUOTE(rds @ 2007 07 26, 19:44)
kaip viską po siūlelį išnarstot  biggrin.gif , aš tai taip giliai neknisu, užmetu akį ir viskas  blush2.gif
*

na, vienas pradeda viena siuleli, o kitas kita. tai ir isnarstom po truputi:D blush2.gif

sveikinam californiagirl ir valerija, ir visas kitas nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tikrai super nuotraukos si karta, dar daug graziu nuotraukyciu kurios prizu nelaimejo, bet tikrai garbingai konkurse sudalyvavo thumbup.gif
sdr
sveikinimai laimėtojams 4u.gif
ir ačiū už balsiukus mano nuotraukytei, malonu, kad kažkas prabalsavo blush2.gif
ejeva
Sveikinimai nugalėtojams wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MaršuA
SVEIKINIMAI NUGALETOJAMS!!!!!. thumbup.gif thumbup.gif
laukine
sveikinimai nugaletojoms 4u.gif

ir aciukas uz balsus mano nuotraukytei blush2.gif
nesitikejau ju tiek gauti
sofili
prisidedu prie sveikinimu nugaletojams 4u.gif , pirmojo nuotrauka nereali wub.gif thumbup.gif thumbup.gif , man dar labai patiko mergina su delfinu wub.gif
ir aciu visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte smile.gif
grange
QUOTE(sofili @ 2007 07 27, 09:06)
prisidedu prie sveikinimu nugaletojams 4u.gif , pirmojo nuotrauka nereali  wub.gif thumbup.gif  thumbup.gif , man dar labai patiko mergina su delfinu wub.gif
ir aciu visiems balsavusiems uz musu nuotraukyte  smile.gif
*

nu bet tavo seimynos grozis ir pacios blush2.gif
v*i*j*a
Labai gražus buvo konkursas thumbup.gif nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinam nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir dekoju už balsiukus mano nuotraukytei aciuks.gif
sofili
QUOTE(grange @ 2007 07 27, 10:32)
nu bet tavo seimynos grozis ir pacios  blush2.gif
*

aciu blush2.gif
skarinka
Sveikinu nugaletojus. Atostogos pirmoje nuotraukoje, tai mano svajoniu atostogos. Tikiuosiu kada nors tokias turet. Nuotrauka super.
GieNa
Sveikinam nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
elge
Ačiū labai už balselius mano melancholiškai nuotraukėlei - vėlgi nesitikėjau jų tiek gauti 4u.gif

Sveikinu Californiagirl, Valeriją ir kitas prizininkes - puikios nuotraukėlės thumbup.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 07 27, 07:16)
bet va III....  rolleyes.gif  nu niekada negalvojau kad galima apie tai svajoti  tongue.gif bet irgi siunciu dideli ir spalvota balioneli  4u.gif  mirksiukas.gif

Na žinok nesvajoju ir aš apie tokį orą, bet svajoti gali apie ką tik nori, o turi tai ką turi. Ir tas ramus atokvėpis - pasivaikščiojimas lietuje be vaikų - buvo tikrai gaivinantis mirksiukas.gif Už balionėlį ačiū 4u.gif

(Be to, man šitas konkursas (kaip ir visi kiti) buvo ne svajonių ar jų išsipildymo konkursas, o nuotraukų 4u.gif )
Joalin
Sveikinam ir mes nugaletojus 4u.gif Laaabai grazios nuotraukytes.

I nuotraukyte tai isvis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o III tokia "kitokia", todel labai zavi 4u.gif
Noelle
sveikinu nugaletojas, ypac 1-osios vietos smile.gif isties nuotrauka to verta!!!!
Ramunita
QUOTE(skarinka @ 2007 07 27, 11:37)
Sveikinu nugaletojus. Atostogos pirmoje nuotraukoje, tai mano svajoniu atostogos. Tikiuosiu kada nors tokias turet. Nuotrauka super.
*

man irgi ax.gif bet patinka ir miške paatostogaut ax.gif
Gustuke
atsiprašau o kur matosi tos nuotraukos nugalėtojos? ax.gif aš kažkaip nesugebu rast lotuliukas.gif
laukine
VA CIA 4u.gif
Gustuke
QUOTE(laukine @ 2007 08 02, 15:18)

dėkui bis.gif kažkaip anksčiau nebuvau pastebėjus tos skilties blush2.gif
grange
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 02, 14:41)
dėkui bis.gif kažkaip anksčiau nebuvau pastebėjus tos skilties blush2.gif
*

o kaip tu balsavai tada g.gif
Gustuke
QUOTE(grange @ 2007 08 02, 16:32)
o kaip tu balsavai tada  g.gif
*

aš ir nebalsavau, nes irgi neradu kur lotuliukas.gif
grange
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 02, 16:01)
aš ir nebalsavau, nes irgi neradu kur lotuliukas.gif
*

aaa...
nu nieko, kita kart rasi ir pati sudalyvaut galesi.
awiux
fain nugaletojo foto..o ir kitos super..taip ir noris lekt lekt lekt biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.