QUOTE(Elen @ 2007 07 17, 14:28)
bet ta info nelabai atitinka ka nori pasakyt ir parodyt
QUOTE(Valerija @ 2007 07 16, 21:45) Įdomu ką turėjo omenyje šios nuotraukos komentaras http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13342, bet man tai kažkaip liūdnai nuskambėjo, taip atro lig po to atsitiko nelaimė bet negi dėtų nuotrauką su kuria sieja nelabai geri prisiminimai ?
informacija toms, kurios neperskaitę konkurso aprašymo laukia nuotraukų patvirtinimo:
![]() sitos nesuprantu nuotraukytes. o si super
![]() va sita labai miela, jauciasi ramybe ir meile QUOTE(kotrina1 @ 2007 07 18, 11:49) va sita labai miela, jauciasi ramybe ir meile aha patiko ir man sita, ir vaizdas grazus.. tik pirmiausia atkreipiau demesi i vyro "'krutine"
Į šią nuotrauką pažiūrėjus, net šiurpuliukas perėjo
Va čia tai vaizdelis Nu labai labai
Jeigu ką tai aš nesuprantu
![]() šita tai kaip vaiduoklis ![]() geras kadras QUOTE(com @ 2007 07 18, 13:17) Jo, bet niekaip nesuprantu ką ji daro (veikia)? Ir šitoje foto nesuprantu kas yra daroma
As tu nuotrauku nesuprantu
![]() ![]() ![]() Papildyta:
QUOTE(Krisma @ 2007 07 18, 15:14) Ir šitoje foto nesuprantu kas yra daroma Kaip mano maziausias pasake "teta a-a daro..." QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 18:53) taip, vaikai visada pasako tai, ka patys gedijames ivardinti. Atsiprasau autores, bet toj nuotraukoj tikrai atrodo jog ji daro (o tiksliau jau padare - pagal laiminga veido israiska) "a-a" QUOTE(Dalbara @ 2007 07 18, 12:43) Jeigu ką tai aš nesuprantu o man tai šita labai juokinga
QUOTE(sygyta @ 2007 07 18, 19:09) ha ha ha J.E. Aistė&Julijonas, o kuom tau ta nuotrauka juokinga, ir kodel nedetum??? O as balsuosiu taip : nebent atsirastu dar grazesniu nuotrauku.. ![]() ![]() ![]() Dar labai patiko sitos: ![]() ![]() Sita tokia raminanti.. Atrodo sustabdo laika, kai ziuri...... ![]() ![]() O ne i tema nuotrauku, tai as daug matau, bet gal visi skirtingai supranta atostogas
naujų šaunių nuotraukėlių atsirado
Ši labai patiko http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13387
aha, tikrai gerai momentas pagautas
O šios tai superinės jėginės nuotraukos
![]() ![]() O vat tokių aš asmeniškai norėčiau Vežaaa QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 19, 09:35) J.E. Aistė&Julijonas, o kuom tau ta nuotrauka juokinga, ir kodel nedetum??? Ai, gal nerašysiu QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 19, 13:26) O šios tai superinės jėginės nuotraukos ![]() ![]() O vat tokių aš asmeniškai norėčiau Nuotraukos grazios, kompozicija ir t.t., bet ne visos atitinka temai. Ar Jusu savjone butu toks oras per atostogas, kur su gulbem? QUOTE(Gulia @ 2007 07 16, 13:18) man tai sita nuotrauka labai patinka, uzrasas gal siek tiek ir keistokas, bet nuotrauka gera Papildyta: QUOTE(vijja @ 2007 07 19, 18:23) Zinai ta nuotrakyte prie sunkvezimio tai kaip geras prikolas, bet tkiu atostogu tai tikrai nenoreciau.Aciu. QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 19, 13:26) O šios tai superinės jėginės nuotraukos ![]() ![]() O vat tokių aš asmeniškai norėčiau Vežaaa Ai, gal nerašysiu Na, matai... Skono reikalas Su gulbem grazi, bet labai jau neryski... Idomu, ar specialiai taip fotografuota, ar netycia taip gavosi.... Nors nuotrauka visai miela....
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13146
Man tai labai patiko nuotrauka mergina hamake guli, stai tokios atostogos man tai tikrai patiktu, nieko nedarai tik tais deginiesi, gera vieta pailseti ir pasvajoti. QUOTE(Sapokliaka @ 2007 07 19, 22:12) Na, matai... Skono reikalas Su gulbem grazi, bet labai jau neryski... Idomu, ar specialiai taip fotografuota, ar netycia taip gavosi.... Nors nuotrauka visai miela.... Ta kur su smigom man meniška, bet nelabai atostoginė. Gal dėl to, kad žmogaus ten beveik nesimato ir visas dėmesys atitenka tik smilgoms. O su gulbėm manau taip specialiai fotograguota, nors tam aišku oro salygos labai padėjo. ![]() o kas cia toj foto balta aplink? galvojau kad sniegas, nu bet mergina tai issiplikinus tada QUOTE(*Rita* @ 2007 07 20, 10:40) tai jau ryt balsavimas Papildyta: ![]() ![]() sita ir faina foto (tik galejo rankine toliau nukelt ), tik ne ji pagavo... o ja
stovi isitverusi ir svajoja, kad vejas nenupustu
As tai siame konkurse matau graziu nuotrauku, bet dauguma net neatitinka konkurso pavadinimo.
Gal žinote iki kelintos val. galima nuotraukas siųsti šiam konkursui? Apsižiūrėjau, šiandien gi paskutinė diena
Kadangi didžioji dalis Supermamų lėgsta ir moka fotografuoti, tai jų vyrams nėra reikalo šioje srityje tobulėti, todėl kai pagr. veikėjos Supermamos, tai ir originalumo mažoka.
Bet taip tik lengviau balsuojant atsirinkti O nuotraukas tvirtina iki 17 val. Man atrodo |