Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Džinsai(ką daryti,kad jie susitrauktų)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
AGFA
....nusipirkau švarką ir pradėjo atsibost spalva....na ji tamsi. Gal yra kokių gudrybių ar būdų kaip pakeist spalvą....ar išgarint ar dar kaip....?.. g.gif ...noriu šviesaus.... tongue.gif
sadnes
Sveiki. Nezinau gal mano bėda gal ir pasirodys durna, bet visgi noriu, kad pagelbėtumet blush2.gif smile.gif Nusipirkau naujus dzinsus hmm apsimoviau is sono grazu is nugaros grazu atsisuku is priekio nuo virsaus tas kritimas toks negrazus , apacioi irgi krenta negražiai... Sako, kad turi prasitampyt, bet kiek nesiojau nelabai kas ir pasikeitė :/ Gal turit pasiulimu kaip man jos pratampyt ar panasiai? Su senais istikro panasiai buvo... Pradzioi blogi poto kazkaip pasidare super biggrin.gif db net gaila jos iskeisti i naujus, bet tenka:/ Tai prasau padekit kaip pratampyt ar pns... Ka daryt kad jie susitvarkytu?
saule_vire
sveiki,turiu labai megstamus džinsus,bet sukūdau ir jie man pasidare per dideli,bandžiau skalbti net ant 90 laipsnių,bet jie visvien tokie patys,tokių patogiu neberandu nusipirkt,patarkit ką daryt?ką daryt?ką daryt? cray.gif cray.gif cray.gif
Amalia
QUOTE(saule_vire @ 2007 07 12, 21:45)
sveiki,turiu labai megstamus džinsus,bet sukūdau ir jie man pasidare per dideli,bandžiau skalbti net ant 90 laipsnių,bet jie visvien tokie patys,tokių patogiu neberandu nusipirkt,patarkit ką daryt?ką daryt?ką daryt? cray.gif  cray.gif  cray.gif
*

Jei nesitraukia - suriebėk vėl lotuliukas.gif Sumažint sunkoka. Turint džinsus siuvančią mašiną (su paprasta tai nė neprasidėk) teoretiškai galimėtų įsiūti per šonines siūles, bet jei nesi siuvėja, vargu ar pasiseks verysad.gif
Droo
o ką čia padarysi biggrin.gif arba suriebėk arba kam padovanok mirksiukas.gif
saule_vire
Suriebet?na jau ne,taip sunkiai numeciau svori,buvau nescia tik 6,5 men.ir per ta laika sugebejau priaugt net 16 kg.,ar bent įsivaizduojat?geriau pabandysiu nunest siuvejai,ačiū. g.gif g.gif g.gif
MILĖ
pabandyk nunesti siuvejai, gal pataisys ax.gif
Saldainė
Joo merginos tikrai dave du gerus patarimus thumbup.gif
1) Arba sustorek
2) Arba nesk i siuvykla

Manau tikrai kazkuri varianta issirinksi 4u.gif
akvilyte
QUOTE(AGFA @ 2007 05 15, 11:06)
....nusipirkau švarką ir pradėjo atsibost spalva....na ji tamsi. Gal yra kokių gudrybių ar būdų kaip pakeist spalvą....ar išgarint ar dar kaip....?.. g.gif ...noriu šviesaus.... tongue.gif
*

nu tai i ace imerk ir psio bigsmile.gif bus sviesus wub.gif
mazyte troliuke
QUOTE(akvilyte @ 2007 08 02, 08:48)
nu tai i ace imerk ir psio  bigsmile.gif  bus sviesus  wub.gif
*

Bet buna poto gaurais nueina ,jei prastai nudazytas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.