Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip Mamusiuka gimdė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
1111
Na prisikaiciau ivairiausiu gimdymo istoriju, nutariau ir as pora sakinuku parasyti wink.gif
nestumas kaip nestumas, gal tik kiek "nenestiskai" atrodziau, nes iseinant i dekretines, darbuotojams teko ilgai irodineti, kad atostogausiu ne menesi o metus biggrin.gif Isejusi is darbelio puoliau prie busto remonto darbeliou ir taip nepastebedama sausio sulaukiau. Sventine diena turejo buti sausio 24, o as tycia vis vyra erzinau, kad sulauks per gimtadieni (14) dovaneles rolleyes.gif
Sausio 7 aplankiau savo gydytoja, pasisnekuciavom, jis apziurejo beby echoskopu ir pasake, kad susitiksim na po kokiu dvieju savaitikiu. Is to dziaugsmo, kad pagaliau suzinojau, jog turesiu kleckiu-KĄ pestute nusuoliavau nuo Antakalnio kliniku iki Finansu ministerijos huh.gif Kas cia tokio? Hm? Nu nezinau ar budama nenescia tiek keliauciau... dry.gif Vyrelis apsidziauge, kad savaitgalis bus "laisvas" ir galesime po parduotuves prasinesti.
Sestadienis buvo labai sauletas, tikra ziemuze-daug grazaus sniegelio, kuri apsviete saulutes spinduliukai....Ai, kam cia su tais trolikais vazinetis geriau tokiu oru pasivaikscioti-ir pasivaiksciojom...nuo fabu iki SBA baldu ir atgal rolleyes.gif
Po tokiu gastroliu miegelis buvo oi koks saldus smile.gif pala pala, kodel jau taip daznai toleto duris nakti varstau dry.gif va ir vel. Ech ir ant to sono miegoti negaliu ir ant kito. Tada paprasau paglostyti man nugaryte, kad uzmigciau, ne jau nebeglostyk einu po dusu palysiu (nu jo - uzgaidos 4 nakties laugh.gif ) Vyrelis ir toliau i aki deda, o as dainuoju stovedama duse.
As jau issimaudziau, dabar gali tu eiti-pareiskiu iejusi i kambari! Reikejo matyti vaizdeli- kas kur kaip kada....
5 skambinu mamai ir sakau-kaskas netaip-vaziuok (tiesa ji uz 300km gyvena).
7 ryto-suku gydytojui ir sutariam susitikti ligoninej.
9- issikvieciam greitaja (tik nezinau ar man ar brangiausiam-jam labai silpna ir bloga pasidare huh.gif )
9.30-klinikose mus pasitinka labai malonus personalas, o jaunas daktariukas rezidentas tai labai issigasta-juk tau dar kokie septyni menesiai ohmy.gif Nea sakau jau pats laikas (taip as jam baisiai pasirodziau) Kai sesute mane nuveda i persirengimo kambariuka, paprasau, kad pirmiausia pasirupintu mano vemianciu vyreliu dry.gif
10 valanda ieinam i silta kaip tik mums prisildyta gimdykla ir pradedam juokelius. Kiek sesele neateina o as krizenu (nieko nieko tuoj nebus linksma- vis primena iseidama)
10.30 atvyksta mama ir juokaujam jau visi trys, na dar prisideda akusere, gydytojas...dar speju pasneketi su keliais skambintojais...
Ups jau gimdom, gal gana juoku ir pokalbiu...viens du trys 14.20 isgirtu ua uaaaaa
Apkabinu savo maza 3.300/51 saulyte ir mintyse rutuliojasi mintis, kad jau noriu antro smile.gif
Maziu nunesa "supakuoti" ir staiga girdziu: ei, ateikit gi kas nors i pagalba, negaliu su situo maziumi susitvarkyti! Pasirodo-kai suvysto kojas-rankos issilaisvina, kai paslepia pagaliau rankas-kojos pabega biggrin.gif
Iki siol nemegsta buti "supakuotas"

O vyrelis vistik ir gavo gimtadienio dovanele!
Manguste
Labai graži istorija. Ją paskaičius viskas atrodo taip paprasta ir neskausminga. biggrin.gif
eri
tai va kaip ir sakiau kaip vejas , o pasirodo jis jau nuo pat gimimo toks.

taip as irgi juokavau iki paskutinio, tik paskui ojojoi kaip skaudejo
Sesilija
Kaip graziai tu viska aprasei, Mamusiuka. Tokios istorijos labai padrasina tas, kurios dar tik laukia savo dziaugsmeliu. smile.gif
Jo-ma-Jo
Oi kaip aciu heart.gif Siandien man kaip tik reikejo kokios nors panasios istorijos, nes labai jau nusigasdinus del gimdymo buvau cool.gif doh.gif Tiesiog ne gimdymas o anekdotas clap_1.gif
Pampani
grazi istorija smile.gif o musu vaikiai ta pacia diena gime thumbup.gif clap_1.gif
1111
QUOTE (Pampani @ 2004 10 20, 15:43)
grazi istorija smile.gif o musu vaikiai ta pacia diena gime thumbup.gif clap_1.gif

Va cia tai geras thumbup.gif Gal irgi toks nenuorama visur lekiantis rolleyes.gif laugh.gif
Pampani
QUOTE (mamusiuka @ 2004 10 21, 08:07)
Va cia tai geras thumbup.gif Gal irgi toks nenuorama visur lekiantis rolleyes.gif laugh.gif

na taip... sunkoka jam vietoj nusedėti kai tiek daug įdomybių aplink smile.gif
siaulietuke
Prikolna istorija.
lotosiukas
wub.gif
giedrute25
labai grazu wub.gif
Vilmoshka
QUOTE(1111 @ 2003 12 17, 12:53)
Na prisikaiciau ivairiausiu gimdymo istoriju, nutariau ir as pora sakinuku parasyti wink.gif
nestumas kaip nestumas, gal tik kiek "nenestiskai" atrodziau, nes iseinant i dekretines, darbuotojams teko ilgai irodineti, kad atostogausiu ne menesi o metus  biggrin.gif  Isejusi is darbelio puoliau prie busto remonto darbeliou ir taip nepastebedama sausio sulaukiau.  Sventine diena turejo buti sausio 24, o as tycia vis vyra erzinau, kad sulauks per gimtadieni (14) dovaneles rolleyes.gif 
Sausio 7 aplankiau savo gydytoja, pasisnekuciavom, jis apziurejo beby echoskopu ir pasake, kad susitiksim na po kokiu dvieju savaitikiu. Is to dziaugsmo, kad pagaliau suzinojau, jog turesiu kleckiu-KĄ pestute nusuoliavau nuo Antakalnio kliniku iki Finansu ministerijos huh.gif Kas cia tokio? Hm? Nu nezinau ar budama nenescia tiek keliauciau... dry.gif  Vyrelis apsidziauge, kad savaitgalis bus "laisvas" ir galesime po parduotuves prasinesti.
Sestadienis buvo labai sauletas, tikra ziemuze-daug grazaus sniegelio, kuri apsviete saulutes spinduliukai....Ai, kam cia su tais trolikais vazinetis geriau tokiu oru pasivaikscioti-ir pasivaiksciojom...nuo fabu iki SBA baldu ir atgal rolleyes.gif
Po tokiu gastroliu miegelis buvo oi koks saldus smile.gif  pala pala, kodel jau taip daznai toleto duris nakti varstau dry.gif va ir vel. Ech ir ant to sono miegoti negaliu ir ant kito.  Tada paprasau paglostyti man nugaryte, kad uzmigciau, ne jau nebeglostyk einu po dusu palysiu (nu jo - uzgaidos 4 nakties laugh.gif )  Vyrelis ir toliau i aki deda, o as dainuoju stovedama duse. 
As jau issimaudziau, dabar gali tu eiti-pareiskiu iejusi i kambari! Reikejo matyti vaizdeli- kas kur kaip kada....
5 skambinu mamai ir sakau-kaskas netaip-vaziuok (tiesa ji uz 300km gyvena).
7 ryto-suku gydytojui ir sutariam susitikti ligoninej.
9- issikvieciam greitaja (tik nezinau ar man ar brangiausiam-jam labai silpna ir bloga pasidare  huh.gif
9.30-klinikose mus pasitinka labai malonus personalas, o jaunas daktariukas rezidentas tai labai issigasta-juk tau dar kokie septyni menesiai ohmy.gif  Nea sakau jau pats laikas (taip as jam baisiai pasirodziau) Kai sesute mane nuveda i persirengimo kambariuka, paprasau, kad pirmiausia pasirupintu mano vemianciu vyreliu  dry.gif
10 valanda ieinam i silta kaip tik mums prisildyta gimdykla ir pradedam juokelius. Kiek sesele neateina o as krizenu (nieko nieko tuoj nebus linksma- vis primena iseidama)
10.30 atvyksta mama ir juokaujam jau visi trys, na dar prisideda akusere, gydytojas...dar speju pasneketi su keliais skambintojais...
Ups jau gimdom, gal gana juoku ir pokalbiu...viens du trys 14.20 isgirtu ua uaaaaa
Apkabinu savo maza 3.300/51 saulyte ir mintyse rutuliojasi mintis, kad jau noriu antro smile.gif
Maziu nunesa "supakuoti" ir staiga girdziu: ei, ateikit gi kas nors i pagalba, negaliu su situo maziumi susitvarkyti! Pasirodo-kai suvysto kojas-rankos issilaisvina, kai paslepia pagaliau rankas-kojos pabega biggrin.gif
Iki siol nemegsta buti "supakuotas"

O vyrelis vistik ir gavo gimtadienio dovanele!
*

Faina, linksma ir graži istorija smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Galway_girl
4u.gif
***PUZLE***
4u.gif
liolia79
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Smagi istorija biggrin.gif Svajoniu gimdymas pasakyciau thumbup.gif Sekmes augant ir lauksim antros istorijos 4u.gif mirksiukas.gif
rainiukee
Kokia linksma istorija, aukit dideli ir grazus o svarbiausia sveiki smile.gif
irmaba
linksma istorija thumbup.gif
mistika30
Kaip gražu kai norai pildosi wub.gif O aš norėčiau vaiko seneliui gimtadienio proga dovanėlę padovanot. Tik vargu ar pavyks wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.