Zunkelis
2007 07 13, 18:35
Sveiki visi Na labai ilgai galvojau, kokio namo mes noretumem ir koks butu praktiskesnis, paprastesnis ir ne taip brangiai pastatomas  Na kaip zinom Lietuvoj pinigai kiseniu niekam nedrasko Tai va priejau nuomones, kad butent vienaslaiciu stogu namas butu ir labai grazus ir praktiskas ir lengvai statomas, tik va beda ta, kad nerandu jokiu projektu internete  O taip butu idomu akeles paganyti  Labai noreciau kad kas padetu
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 13, 20:35) Sveiki visi Na labai ilgai galvojau, kokio namo mes noretumem ir koks butu praktiskesnis, paprastesnis ir ne taip brangiai pastatomas  Na kaip zinom Lietuvoj pinigai kiseniu niekam nedrasko Tai va priejau nuomones, kad butent vienaslaiciu stogu namas butu ir labai grazus ir praktiskas ir lengvai statomas, tik va beda ta, kad nerandu jokiu projektu internete  O taip butu idomu akeles paganyti  Labai noreciau kad kas padetu  Aha, lengvai statomas vienšlaitis stogas, pigiausias variantas. Bet vienšlaičiai Lietuvoje ne tik namai... lauko tualetai irgi vienšlaičiu stogu, ir inkilai paukšteliams... žodžiu, nerimti namai tokie...Na, dar daug kas nuo architekto priklauso. Bet daugumoje tai  Tai čia mano nuomonė.
Zunkelis
2007 07 15, 01:00
raganele
2007 07 15, 10:45
QUOTE(naitas @ 2007 07 14, 23:58) Aha, lengvai statomas vienšlaitis stogas, pigiausias variantas. Bet vienšlaičiai Lietuvoje ne tik namai... lauko tualetai irgi vienšlaičiu stogu, ir inkilai paukšteliams... žodžiu, nerimti namai tokie...Na, dar daug kas nuo architekto priklauso. Bet daugumoje tai  Tai čia mano nuomonė. aha, rimti yr tik pusės metro storio sienomis mūrai (blokelis+šilumos izoliacija+plyta) su tradiciniais dvišlaičiais stogais, dar langai normalūs turi būti - ne pusė stiklinės sienos, nes gi šilumą vėjais leidžia
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 13, 19:35) Sveiki visi Na labai ilgai galvojau, kokio namo mes noretumem ir koks butu praktiskesnis, paprastesnis ir ne taip brangiai pastatomas  Na kaip zinom Lietuvoj pinigai kiseniu niekam nedrasko Tai va priejau nuomones, kad butent vienaslaiciu stogu namas butu ir labai grazus ir praktiskas ir lengvai statomas, tik va beda ta, kad nerandu jokiu projektu internete  O taip butu idomu akeles paganyti  Labai noreciau kad kas padetu  panaršyk www.eskizas.lt - ten daug vienašlaičių. Ir beje, nebūtinai vienašlaitis turi būti 'inkilo' formos. Gali būti ne vienas, o du ar net trys vienašlaičiai stogai - taip atrodantis namas taip pat yra vienašlaitis: http://www.intprojektai.lt/kartotiniai-projektai.phtml , "Agnius"
Kazkada JP Sauliaus projektai vienslaiciais stogais labai patiko Saulius, ju yra Saulius, Saulius1,2,3.
Idomu kodel uzsenyje laaabai mazai tokiu dezuciu su vienslaiciais stogais Man atrodo namas yra toks ilagalaikis dalykas, kad ko maziau mados tuo geriau ir tuo tas namas po 15 metu normaliau atrodys. Ir labai keistai atrodo zmoniu noras daryti langus per visa siena, siluma 90proc per langus iseina, O sildymas nezada pigti! Galvoti reikia i ateiti. p.s. IMHO
Vyckaju
2007 07 16, 08:34
QUOTE(Iriska @ 2007 07 15, 20:39) Idomu kodel uzsenyje laaabai mazai tokiu dezuciu su vienslaiciais stogais Man atrodo namas yra toks ilagalaikis dalykas, kad ko maziau mados tuo geriau ir tuo tas namas po 15 metu normaliau atrodys. Ir labai keistai atrodo zmoniu noras daryti langus per visa siena, siluma 90proc per langus iseina, O sildymas nezada pigti! Galvoti reikia i ateiti. p.s. IMHO  Klasika ir afrikoje klasika. Kazkur skaiciau, kad pries kazkiek tai metu Skandinavijoje buvo populiarus tokie vienslaiciai stogai, o siuo metu tokius namus sunku parduoti nes tai paprasciausiai buvo laikina mada kuri dabar jau nebe madinga. Del langu per visa siena tai grazu, bet, kad sildote lauka tai irgi faktas. toks namas niekada nebus ekonomiskas, o juo labiau ekologiskas nes be reikalo naudojami resursai kurie neamzini... beje ir tarybiniais laikais buvo kubizmo mada, dabar tokie namai baisokai atrodo...
Zunkelis
2007 07 16, 23:57
Kaip matau peikiat visi tokius namus net issijuose  Tik priezasties rimtai niekaip neargumentuojat  As pasakysiu taip - manau tokiu namu sienu storis gali buti ivairus, nebutinai puses metro  juk sienu storis beveik visu nuosavu namu vienodos, be to as tikrai nesiruosiu deti tu langu per visa siena, tik is valgomojo i kiema. Ir nesuprantu koks cia modaos dalykas, jokia cia ne mada, visada tokius namus state, bet jie nebuvo populiarus, o dabar kaip ispopiurerejo - tai jau mada  Ir dar manau tokio namo statyba galima sutaupyti vien apie 20 000 stogui, nei kad daryt pilaite su baisiai imantriu stogus
Vyckaju
2007 07 17, 08:02
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 17, 00:57) Kaip matau peikiat visi tokius namus net issijuose  Tik priezasties rimtai niekaip neargumentuojat  As pasakysiu taip - manau tokiu namu sienu storis gali buti ivairus, nebutinai puses metro  juk sienu storis beveik visu nuosavu namu vienodos, be to as tikrai nesiruosiu deti tu langu per visa siena, tik is valgomojo i kiema. Ir nesuprantu koks cia modaos dalykas, jokia cia ne mada, visada tokius namus state, bet jie nebuvo populiarus, o dabar kaip ispopiurerejo - tai jau mada  Ir dar manau tokio namo statyba galima sutaupyti vien apie 20 000 stogui, nei kad daryt pilaite su baisiai imantriu stogus  Normalus tie namai nieko blogo tame nematau ir langai dideli nieko baisiai blogo. Tik man klasikinis namukas graziau ir plius kaip paminejote pati, kad jie tik dabar ispopuliarejo, o visada buvo nepopuliarus tai vat baigsis mada ir tada tas namukas bus maziau likvidus nei klasikinis, tik tiek. kiekvienam savo. Skandinavijoje jau tai buvo... Dvislaitis stogas tik siek tiek brangesnis nes tada jau pati konstrukcija sienu kitokia ir pan. tai issilygina daug maz.
QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 17, 09:02) Normalus tie namai nieko blogo tame nematau ir langai dideli nieko baisiai blogo. Tik man klasikinis namukas graziau ir plius kaip paminejote pati, kad jie tik dabar ispopuliarejo, o visada buvo nepopuliarus tai vat baigsis mada ir tada tas namukas bus maziau likvidus nei klasikinis, tik tiek. kiekvienam savo. Skandinavijoje jau tai buvo... Dvislaitis stogas tik siek tiek brangesnis nes tada jau pati konstrukcija sienu kitokia ir pan. tai issilygina daug maz. ir dar dvislaicio pliusas, kad kampas didesnis nei 18 laipsniu ir galima pvz. cerpem dengti.
raganele
2007 07 17, 11:34
O vienašlaičio pliusas - kad erdves viduje gali efektyviau išnaudoti - nėra tiek palėpinių kambarių pasvirusiomis sienomis. Dėl klasikinio namuko grožio - tai jau skonio reikalas, man jie negražūs, o tarybiniai kubikai atrodo taip pat baisiai, kaip ir tarybiniai dvišlaičiai, jei nerenovuoti. Maži langiukai - mažai šviesos ir vaizdo pro langą, juk ir langai dabar kitokie nei senovėj dėdavo ir neišeina per juos jokie 90% šilumos  Sienos pusmetrinės šiais laikais irgi nėra būtinos, bet kai dauguma Lietuvoj mėgsta klasiką ir tai kas "laiko patikrinta" tebūnie. Mes statomės visiškai neklasikinį, nemūrinį, nedvišlaitį ir nemažais langais  Statom ne pardavimui ir susiprojektavom pagal savo norus ir poreikius.
QUOTE(Iriska @ 2007 07 15, 21:39) Idomu kodel uzsenyje laaabai mazai tokiu dezuciu su vienslaiciais stogais Man atrodo namas yra toks ilagalaikis dalykas, kad ko maziau mados tuo geriau ir tuo tas namas po 15 metu normaliau atrodys. Ir labai keistai atrodo zmoniu noras daryti langus per visa siena, siluma 90proc per langus iseina, O sildymas nezada pigti! Galvoti reikia i ateiti. kodėl jų mažiau, tų vienšlaičių? todėl, kad stogo paskirtis yra apsaugoti nuo drėgmės ne tik namo viršų, bet ir sienas šiek tiek. Apie kokią sienos apsaugą galima kalbėti, kai visas namo šonas "atsuktas" į lietų? O apie peikimą stiklo sienų  plaukus tau nupeštų JUNGTINIŲ PAJĖGŲ vadai  , jei išgirstų. Aišku, kad per stiklą netenkama baisiai daug šilumos. Ir kad apačioje žiemą net iš vidaus šarmoti gali. Bet tu pamėgink įtikint tuo JP architektus  Gieda savo ir vsio... QUOTE(Sun23 @ 2007 07 17, 01:57) As pasakysiu taip - manau tokiu namu sienu storis gali buti ivairus, nebutinai puses metro  juk sienu storis beveik visu nuosavu namu vienodos, be to as tikrai nesiruosiu deti tu langu per visa siena, tik is valgomojo i kiema. Ir nesuprantu koks cia modaos dalykas, jokia cia ne mada, visada tokius namus state, bet jie nebuvo populiarus, o dabar kaip ispopiurerejo - tai jau mada  Ir dar manau tokio namo statyba galima sutaupyti vien apie 20 000 stogui, nei kad daryt pilaite su baisiai imantriu stogus  Prie ko čia vienšlaičiai stogai ir namų sienų storis iki pusmetrio? "mada" atsirado iš naujų vėjų. Išdygo JP su savo "skandinaviškais" projektais (tik pamiršo pasakyt - kad jie jau atgyvena ten), na tie projektai KITOKIE nei buvo iki šiol.. Nieks nesiginčys, toks stogas žymiai paprasčiau dengti, žymiai mažiau dangos reikia. Tačiau nėra estetinio vaizdo, o be to, drėgmė ištisai geriasi į atsuktą sieną. Tokius namus išpopuliarino plačiai dalinamos bankų paskolos - ir pigiau, ir greičiau NAMĄ pastato. Netgi pats gali dirbti ant stogo, jei aukščio nebijai. QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 17, 10:02) Tik man klasikinis namukas graziau ir plius kaip paminejote pati, kad jie tik dabar ispopuliarejo, o visada buvo nepopuliarus tai vat baigsis mada ir tada tas namukas bus maziau likvidus nei klasikinis, tik tiek. kiekvienam savo. Skandinavijoje jau tai buvo... Dvislaitis stogas tik siek tiek brangesnis nes tada jau pati konstrukcija sienu kitokia ir pan. tai issilygina daug maz. QUOTE(raganele @ 2007 07 17, 13:34) O vienašlaičio pliusas - kad erdves viduje gali efektyviau išnaudoti - nėra tiek palėpinių kambarių pasvirusiomis sienomis. Dėl klasikinio namuko grožio - tai jau skonio reikalas, man jie negražūs, o tarybiniai kubikai atrodo taip pat baisiai, kaip ir tarybiniai dvišlaičiai, jei nerenovuoti. Maži langiukai - mažai šviesos ir vaizdo ... niekada nestatyčiau vienšlaičio, niekada. Nes buvau, lankiaus tokio namo antram aukšte...  Aišku, gal ten aukščio pagailėta buvo, pataupyta. Bet tikrai nesąmonė, kai vienoj kambario pusėj nori stovėt stačias - neišeina, reikia lenktis, o kitoj irgi vos aukščiau  nei šviestuvą normalų pakabint, nei dar ką.. nu neįsivaizduoju.. žodžių žaismas užkabino mane - "Dėl klasikinio namuko grožio - tai jau skonio reikalas", - klasika ir yra klasika, ir nieko čia nėra bendro su skoniu
raganele
2007 07 17, 19:40
QUOTE(naitas @ 2007 07 17, 19:13) ... niekada nestatyčiau vienšlaičio, niekada. Nes buvau, lankiaus tokio namo antram aukšte...  Aišku, gal ten aukščio pagailėta buvo, pataupyta. Bet tikrai nesąmonė, kai vienoj kambario pusėj nori stovėt stačias - neišeina, reikia lenktis, o kitoj irgi vos aukščiau  nei šviestuvą normalų pakabint, nei dar ką.. nu neįsivaizduoju.. žodžių žaismas užkabino mane - "Dėl klasikinio namuko grožio - tai jau skonio reikalas", - klasika ir yra klasika, ir nieko čia nėra bendro su skoniu  Na, nepatogiai žemai galima nuleisti ir vienašlaitį ir dvišlaitį stogą. Klasika yra klasika, bet nebūtinai ji visiems patinka, todėl ir sakau, kad tai skonio reikalas.
Zunkelis
2007 07 18, 00:09
Diskusijos ir nuomoniu kova jau po truputi isibegeja  dekui jums visiems, man pades tai apsispresti
QUOTE(naitas @ 2007 07 17, 20:13) kodėl jų mažiau, tų vienšlaičių? todėl, kad stogo paskirtis yra apsaugoti nuo drėgmės ne tik namo viršų, bet ir sienas šiek tiek. Apie kokią sienos apsaugą galima kalbėti, kai visas namo šonas "atsuktas" į lietų? kodel butinai visas? gali buti ir keli vienslaiciai stogai. pvz, sitas: http://www.pajegos.lt/individuals/default....ails&ID=172puse atsukta i viena puse, kita puse - i kita. QUOTE Nieks nesiginčys, toks stogas žymiai paprasčiau dengti, žymiai mažiau dangos reikia. Tačiau nėra estetinio vaizdo, o be to, drėgmė ištisai geriasi į atsuktą sieną. man rodos, kad neteisingai supranti kas yra vienšlaitis stogas.... QUOTE niekada nestatyčiau vienšlaičio, niekada. Nes buvau, lankiaus tokio namo antram aukšte...  Aišku, gal ten aukščio pagailėta buvo, pataupyta. Bet tikrai nesąmonė, kai vienoj kambario pusėj nori stovėt stačias - neišeina, reikia lenktis, o kitoj irgi vos aukščiau  nei šviestuvą normalų pakabint, nei dar ką.. nu neįsivaizduoju.. na pvz dar vienas projektas su vinslaiciais - kas tau cia kliuna? http://www.pajegos.lt/individuals/default....tails&ID=45
Vyckaju
2007 07 18, 07:09
QUOTE(axa @ 2007 07 18, 01:21) na pvz dar vienas projektas su vinslaiciais - kas tau cia kliuna? http://www.pajegos.lt/individuals/default....tails&ID=45na manau ne apie tokius projektus kalba, jie yra vienslaiciai, bet kitokie, cia pagrinde liete inkilus dviaukscius.
QUOTE(Iriska @ 2007 07 17, 12:15) ir dar dvislaicio pliusas, kad kampas didesnis nei 18 laipsniu ir galima pvz. cerpem dengti. Čerpėm galima nuo 10 laipsnių dengti QUOTE(axa @ 2007 07 18, 01:21) na pvz dar vienas projektas su vinslaiciais - kas tau cia kliuna? http://www.pajegos.lt/individuals/default....tails&ID=45Pažįstami pas architektą buvo panašų nusibraižę  , tai kai parodė stogdengiams, tie pasakė, kokie negerumai paskui gali būti ir jie per naujo dabar galvos. Kas gali vėliau nutikti, neklausinėjau. Todėl prieš nusprendžiant, reikėtų gal pasitarti ir su stogdengiais
QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 18, 09:09) na manau ne apie tokius projektus kalba, jie yra vienslaiciai, bet kitokie, cia pagrinde liete inkilus dviaukscius. Taip, ne apie tokius kalbam. Ar bent aš ne apie tokius kalbu. Kalba eina apie tokius namukus, kurie gali būti kiosko, inkilo tipo ir pan. O į tokius "vienšlaičius" žiūrint, jau nesinori jų tokiais ir vadinti. Jie jau kitokie. Aišku, nežinau kaip išplanavimas viduje, bet daryti tokius du vienšlaičius stogus, tai manau, jau nėra pigus variantas. Įsivaizduoju, kiek vargsta žmonės, kol stogą priveda prie sienos, ant kurios šiek tiek aukščiau dar vienas vienšlaitis, tik į kitą pusę, žiūri  . Dejuoja visi, kaip brangu ir sunku užsandarinti stoge vietą, kur "išlenda" kaminas. O čia reikia ištisą liniją užsandarint, kad nepraeitų drėgmė, sniegas...
Man vienslaiciai irgi graziau
Zunkelis
2007 07 19, 17:33
QUOTE(naitas @ 2007 07 18, 10:29) Taip, ne apie tokius kalbam. Ar bent aš ne apie tokius kalbu. Kalba eina apie tokius namukus, kurie gali būti kiosko, inkilo tipo ir pan. O į tokius "vienšlaičius" žiūrint, jau nesinori jų tokiais ir vadinti. Jie jau kitokie. Aišku, nežinau kaip išplanavimas viduje, bet daryti tokius du vienšlaičius stogus, tai manau, jau nėra pigus variantas. Įsivaizduoju, kiek vargsta žmonės, kol stogą priveda prie sienos, ant kurios šiek tiek aukščiau dar vienas vienšlaitis, tik į kitą pusę, žiūri  . Dejuoja visi, kaip brangu ir sunku užsandarinti stoge vietą, kur "išlenda" kaminas. O čia reikia ištisą liniją užsandarint, kad nepraeitų drėgmė, sniegas... Nu zinai cia tu ir uzstumei - kioskai, inkilai  gerbk tiku zmoniu skoni ir nuomone
Aivariene
2007 07 20, 09:51
man irgi grazu vienslaiciai, be to ir modernu, praktiska ir pan... ir nera jokiu ten slampanciu sienu... o tie klasikiniai tai atrodo kaip namelis ant vistos kojeles  ypac senesnieji su mazais langais...
Vyckaju
2007 07 20, 10:20
QUOTE(Aivariene @ 2007 07 20, 10:51) man irgi grazu vienslaiciai, be to ir modernu, praktiska ir pan... ir nera jokiu ten slampanciu sienu... o tie klasikiniai tai atrodo kaip namelis ant vistos kojeles  ypac senesnieji su mazais langais... kaip tai nera?
Aivariene
2007 07 20, 10:35
QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 20, 10:20) nu gerai, pasakyk man kuo skiriasi situ namu sienos slapimo nuo lietaus prasme? (gal mes ne apie ta pati kalbam...) [attachmentid=105368]
Zunkelis
2007 07 22, 00:41
visiskai su tavim sutinku
Man irgi vienšlaičiai namai gražūs, ir žmonės juos statosi ne vien, kad pigiau  Pas mus čia tookių pristatyta vienšlaičių  Nors mūsų namas klasikinis, bet nematau didelių pliusų tame  O langus išsigriovėm beveik iki žemės, visai kitokios erdvės prasivėrė, o tai ištikrųjų kaip inkilas buvo
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 13, 19:35) Sveiki visi Na labai ilgai galvojau, kokio namo mes noretumem ir koks butu praktiskesnis, paprastesnis ir ne taip brangiai pastatomas  Na kaip zinom Lietuvoj pinigai kiseniu niekam nedrasko Tai va priejau nuomones, kad butent vienaslaiciu stogu namas butu ir labai grazus ir praktiskas ir lengvai statomas, tik va beda ta, kad nerandu jokiu projektu internete  O taip butu idomu akeles paganyti  Labai noreciau kad kas padetu  Daug dabar tokiu galvojanciu...  Grozio tame name jokio.. Architekturine prasme tai inkilas ir tiek.  Atsiprasau uz negrazu palyginima  Aisku suprantu, kad pinigine prasme tai optimalus pasirinkimas, bet estetine prasme, tai lietuvos krastovaizdzio dakymas Papildyta:QUOTE(raganele @ 2007 07 17, 20:40) Na, nepatogiai žemai galima nuleisti ir vienašlaitį ir dvišlaitį stogą. Klasika yra klasika, bet nebūtinai ji visiems patinka, todėl ir sakau, kad tai skonio reikalas. hihihi  . Ka kalbesite po 10 metu, kai i pardavima bus isstatyti 3000-4000 moraliskai pasenusiu inkilu su sokoladinemis latvisko klinkerio sienomis.. Namai bus nemaziu juokingi negu siandien tie su arkiniais langais ir idiotiskais bokstelaiis, kuriuos Kairenuose masiskai atsikrato kadase isivaizduojantys save madingais..
raganele
2007 07 23, 10:36
QUOTE(emilka @ 2007 07 23, 09:41) Daug dabar tokiu galvojanciu...  Grozio tame name jokio.. Architekturine prasme tai inkilas ir tiek.  Atsiprasau uz negrazu palyginima  Aisku suprantu, kad pinigine prasme tai optimalus pasirinkimas, bet estetine prasme, tai lietuvos krastovaizdzio dakymas Papildyta:hihihi  . Ka kalbesite po 10 metu, kai i pardavima bus isstatyti 3000-4000 moraliskai pasenusiu inkilu su sokoladinemis latvisko klinkerio sienomis.. Namai bus nemaziu juokingi negu siandien tie su arkiniais langais ir idiotiskais bokstelaiis, kuriuos Kairenuose masiskai atsikrato kadase isivaizduojantys save madingais..  O man jokio grožio dvišlaičiame stoge  Na inkilus daro vienašlaičius, užtat šunų būdas dvišlaičiais stogais. Juk tai skonio reikalas, kam taip niekint nesuprantu Po 10 metų tikiuosi toliau sėkmingai gyventi sau pasistatytame name, tokiame, kokio pati noriu, o ne daugumai patinka  Nustokit gal kitų skonį idiotišku vadint, a? Ar susikurkit temą "Dvišlaičiai stogai - amžina klasika - parduosi už milijoną ir po 10 metų"
QUOTE(emilka @ 2007 07 23, 09:41) Daug dabar tokiu galvojanciu...  Grozio tame name jokio.. Architekturine prasme tai inkilas ir tiek.  Atsiprasau uz negrazu palyginima  Aisku suprantu, kad pinigine prasme tai optimalus pasirinkimas, bet estetine prasme, tai lietuvos krastovaizdzio dakymas Papildyta:hihihi  . Ka kalbesite po 10 metu, kai i pardavima bus isstatyti 3000-4000 moraliskai pasenusiu inkilu su sokoladinemis latvisko klinkerio sienomis.. Namai bus nemaziu juokingi negu siandien tie su arkiniais langais ir idiotiskais bokstelaiis, kuriuos Kairenuose masiskai atsikrato kadase isivaizduojantys save madingais..  Jooo, labai motyvuota nuomonė  Lyginate kičą, klasiką ir moderną
Pigassila
2007 07 25, 19:49
QUOTE(raganele @ 2007 07 23, 11:36) O man jokio grožio dvišlaičiame stoge  Na inkilus daro vienašlaičius, užtat šunų būdas dvišlaičiais stogais. Juk tai skonio reikalas, kam taip niekint nesuprantu Po 10 metų tikiuosi toliau sėkmingai gyventi sau pasistatytame name, tokiame, kokio pati noriu, o ne daugumai patinka  Nustokit gal kitų skonį idiotišku vadint, a? Ar susikurkit temą "Dvišlaičiai stogai - amžina klasika - parduosi už milijoną ir po 10 metų"  Dabartinis mano namas dvislaitis,bet jau seniai nusprendziau,kad kitas bus vienslaitis(vadinamas inkilas).Grozis-skonio reikalas,o dvislaicio stogo privalumu nematau.
Daivako
2007 07 26, 05:29
Mes taip pat statomes vienšlaitį namą, jau įsirenginėjam vidų, ir labi esam patenkinti savo namu. Ir antrame aukšte visur galima stovėti tiesiai, nėra jokių nuolydžių kambariuose. Beje mūsų "statomoje" gatvėje beveik puse namų vienšlaičiu stogu
Vyckaju
2007 07 26, 07:07
QUOTE(Daivako @ 2007 07 26, 06:29) Mes taip pat statomes vienšlaitį namą, jau įsirenginėjam vidų, ir labi esam patenkinti savo namu. Ir antrame aukšte visur galima stovėti tiesiai, nėra jokių nuolydžių kambariuose. Beje mūsų "statomoje" gatvėje beveik puse namų vienšlaičiu stogu  O jusu gatve ne "Varnenu"  ? persiprasau, bet neislaikiau nes visi cia sako... inkilai, inkilai...
Zunkelis
2007 07 31, 01:02
Prasyciau taip nesmaikstauti
Vyckaju
2007 07 31, 06:20
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 31, 02:02) Prasyciau taip nesmaikstauti  As juk persiprasiau, taip netycia gavosi
Daivako
2007 07 31, 23:43
QUOTE(Vyckaju @ 2007 07 26, 08:07) O jusu gatve ne "Varnenu"  ? persiprasau, bet neislaikiau nes visi cia sako... inkilai, inkilai...  Ne, bet labai panašu - Povų
Zunkelis
2007 07 31, 23:58
Nu cia gerai uzlankstei
jringiene
2007 08 07, 13:42
Mes galvojam statyti vienslaiti nama
QUOTE(jringiene @ 2007 08 07, 14:42) Mes galvojam statyti vienslaiti nama  o mes jau baigiam pasistatyti vienaslaiti nama
Zunkelis
2007 08 07, 18:41
Kodel taip tylu  nejaugi fantazija dingo
agniux911
2007 08 08, 13:19
cia panasu kad ginami ne pliusai, o savo namo projektai. juokinga, kai imat tyciotis vieni is kitu. joks cvia ne darkymas su tokiu nuosaikiu projektu kaip vienslaitis namas, geriau pasiziurekit i minetus bokstelius, trikampiu langiuniu kalna name ar israitytus iskarpytais krastais namus. grazu ir dvislaiciai, jei protingi, grazu ir vienaslaiciai. beje, pastariesiems tikrai didelis privalumas yra ekonomiskai isnaudota erdve, ne tik stogo pigumas ar brangumas. ie jei tai mada, sakyciau gan protinga, o ka jus tada kalbat apie tokius, kurie is viso be slaito. statybininkai patyre sake kad jie dar geriau
agniux911
2007 08 10, 07:39
gal dar kas turit koki tinklapy, be jau minetu, kur galima rasti vienaslaiciu, neitinka, ka randam
Rimokas
2007 08 10, 08:23
QUOTE(agniux911 @ 2007 08 10, 08:39) gal dar kas turit koki tinklapy, be jau minetu, kur galima rasti vienaslaiciu, neitinka, ka randam  www.pabaltijonamai.lt . Jeigu norit nedidelio namuko - siulyciau pasidairyt i austriska puslapeli - http://www.novy-haus.at/Kleingartenwohnhau...02vqc0qtfifd615 mano nuomone - yra vertingu projektu ...
dar maciau atrodo www.euronamas.lt(arba euronamai).pabandyk
agniux911
2007 08 10, 08:39
QUOTE(Rimokas @ 2007 08 10, 08:23) www.pabaltijonamai.lt . Jeigu norit nedidelio namuko - siulyciau pasidairyt i austriska puslapeli - http://www.novy-haus.at/Kleingartenwohnhau...02vqc0qtfifd615 mano nuomone - yra vertingu projektu ... kad ten neina suprasti tos turku kalbos...kaip ji priristi Lietuvoje? Papildyta:QUOTE(nise @ 2007 08 10, 08:27) dar maciau atrodo www.euronamas.lt(arba euronamai).pabandyk  neieinu i ju tinklapi
nusisypsok:)
2007 08 10, 08:51
as uz vienaslaiti nama:) jis praktiskas,greitai statosi,jokiu ten gudrybiu.tik pasirenki kvadratura ir vidaus isplanavima.visur ir DANIJOJ ir AIRIJOJ ir kitur(zmones ziuri praktiskumo) o ne prabangos -kaip mes LIETUVIAI.atsistato vilas ,o paskui stebisi kaip cia apvagineja ir panasiai.patys parodo ,kad ziurekit as koks blatnas ir namas mano toks sustras.........vat ir.tik LIETUVIAI VISUR RODO PRABANGA.MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:)
agniux911
2007 08 10, 09:02
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 08 10, 08:51) as uz vienaslaiti nama:) jis praktiskas,greitai statosi,jokiu ten gudrybiu.tik pasirenki kvadratura ir vidaus isplanavima.visur ir DANIJOJ ir AIRIJOJ ir kitur(zmones ziuri praktiskumo) o ne prabangos -kaip mes LIETUVIAI.atsistato vilas ,o paskui stebisi kaip cia apvagineja ir panasiai.patys parodo ,kad ziurekit as koks blatnas ir namas mano toks sustras.........vat ir.tik LIETUVIAI VISUR RODO PRABANGA.MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:) man keista kai siuos projektus meta kaip moderna. nepasitvirtina ir ta klasika visur, juolab, kiek ten erdves neisnaudota, o as tikrai mastau apie taupesni nama, nes babkiu kiek nori neina skirti, darai ekonomija tada
Vyckaju
2007 08 10, 09:07
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 08 10, 09:51) .MUSU MERGINOS uzsienyje ir tai be kablu,makijazu i darba ar i gatve neina...bet jau po truputi gryzta tos tendencijos,kad viskas turi buti paprasta ,ekonomiska ir miela SAU PACIAM:) O paskui grize skundziasi, kad uzsienyje merginos "baisios", o lietuvaites grazios ir prisiziuri. kas liecia namus tai uzsienyje tie vienslaiciai tikrai nepopuliarus.
QUOTE(Vyckaju @ 2007 08 10, 10:07) O paskui grize skundziasi, kad uzsienyje merginos "baisios", o lietuvaites grazios ir prisiziuri. ne į temą ale pakėlei nuotaiką
vietinis
2007 08 10, 18:31
QUOTE(westa @ 2007 08 10, 19:29) ne į temą ale pakėlei nuotaiką  bonda
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 08 10, 19:31) vietini, tu ką , mane persekioji ?  manes tokie vietiniai tipai nedomina, jei ką
|
|