sumaniau savo namu sienas papuosti nuotraukom, taciau noretus kazko originalesnio uz pirktinius remelius, o ir pacios ranku darbas labiau sildo
Taciau vaizduote pas mane ne itin laki
beja, gal kas pamenat, kaip juos islanktyt is popieriaus
Sveikos,
sumaniau savo namu sienas papuosti nuotraukom, taciau noretus kazko originalesnio uz pirktinius remelius, o ir pacios ranku darbas labiau sildo Taciau vaizduote pas mane ne itin laki beja, gal kas pamenat, kaip juos islanktyt is popieriaus
Sveikute,
galima paieškoti esančiose temose, yra įvairiausių idėjų pvz temoje Pameistraukime rasi gerų variantų Taip pat Mozaikos temose yra idėjų Namų dekoro temoje rasi idėjų, kurias galima pritaikyti foto rėmeliams
Sveikute, kad remelis atrodytu dar graziau siulyciau panaudoti dekupaza
aciu, merginos, tikrai radu galybe ideju
Jo laiko tai reiktu surasti...
ideja butu dekoracija dziovintom gelem:
man grazu Papildyta: arba galima piesti ant mediniu remeliu, ir nulakuoti paskui. esu ir pati taip pridarius linksmu remeliu, su linksmais draugais
Wau kaip idomu
sveikos gal truputi ne i tema, bet turiu daug CD kompaktu, ir maciau internete kaip sauniai galima pasidaryti foto remelius is ju. Tad gal kokiai auksarankei tai butu aktualu? galeciau atiduoti gal apie 100vnt. Vat cia maciau visokiu pavyzdeliu:
http://www.craftladies.puslapiai.org/topic...aktus-vt363.htm Vieta Vilnius, bet galiu idet i Kauna ar Panevezi, kuo greiciau tuo geriau |