Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nezinau kaip pasielgti
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Coucou
Sveikos,

Susiduriau su gana keblia situacija, neseniai suzinojau kad pastojau , vyra labai myliu ir jis mane manau , gyvenam gana pasiturinciai , taciau vaikelio nenoriu , nes jau turiu du is ansktesnes santuokos, zinau , kad jei pasidaryciau isvalyma su vyro zinia mes greiciausiai issiskirtumeme.Puikiai zinau ka reiskia uzauginti vaikiuka, o mano du jau gerokai paauge , tikrai nejauciu jokio noro pradeti viska is naujo , o mano vyras praso tik vieno vienintelio jo vaikelio.prasau parasykit savo mintis .
Is anksto dekoju
Omrum
sveika,isvaizduok gal but butent tas vaikiukas tau senatvei,paduos stikline vandens....jeigu jis jau atsirado tavyje reiškia taip turejo but,sakai vyras prašo nors vieno jo vaikelio,ir jei pasidarytum valyma tikriausei isiskirsit?jug galit isiskirt ir del to kad nepagimdai jam vaiko ras kas pagimdys....sakai zinai ka reiskia augint vaika,tai reiskia zinai kokia tai laime kad su laiku visi vargai pasimirsta,turi du ugtelejusius vaikus kurie jau tau padetu,vyra kuris nori to vaiko,su finansais tvarkoi,tai apie ka kalba?mano nuomuone is vis kokia mes turim teise tau patart gimt žmogiukui ar ne?tai aišku kad taip,pasižiurek ciaMy Webpage ar nori kad tavo vaikas tai atroditu?pagalvok ,laaabai gerai pagalvok,kad tau kitoks sprendimas netaptu pragaru iki gyvenimo pabaigos.tau nesinori vel pradet viska nuo pradžiu,o tam kieno širdute plaka po tavaja nesinori mirt....manau jei jau taip nenori to vaiko niekas taves nesustabdis....tik tavo motivas man atrodo mažu mažiausei egoistiškas,manau nenoras turet vaika kuris jau yra tikrai ne ta priežastis neleis jam gimt...
Sophi
Myli savo vyrą, bet nenori jo vaikučio. Keista situacija. Ir jei dar visos galimybės jį auginti yra. Jei vis dėlto nuspręsi negimdyti, o vyras su tavim išsiskirtų, nepyk, bet aš jį suprasčiau. Dėl vienos paprastos priežasties - jis tiesiog nustotų tikėti tavo meile jam. Gal tavo nenoras turėti vaikų slypi kažkur giliau g.gif
Natali
Norisi parašyti tik trumpai... Pirmiausia, nepateisinu abortų, kitas dalykas - negaliu suprasti NENORĄ turėti vaiką... schmoll.gif Esu tokia griežtą, nes pasižiūrėjau ką tik Leros pasiūlytą www g.gif . Nesutikčiau su nuomone, kad būtent šis vaikelsi paduos stiklinę vandens, nes vaikai auga ne tam, kad stiklinės padavinėti... tam socialiniai darbuotojai yra biggrin.gif . Vaikai auga tam, kad būtų laimingi šiame pasaulyje thumbup.gif Vienu žodžiu, spręsti tau, Coucou, tau ir tik tau. Bet irgi manau, kad egoizmas niekada neveda prie laimės, o iš tavo žinutės galiu reziumuoti tik vieną: jokių apmastymų, gimdyti vaiką mylimam žmogui ir būti limingai, net nesvarstyk...
Coucou
Dekui uz atsakymus,nesakau kad esu uz abortus, taciau laikausi nuomones , kad jei jau vaikelis nelaukiamas geriau jo netureti.Mano atveju situacija kitokia, mano vyras nori be galo , o as nesu tikra.Paprasciausiai mane kankina baime, trys vaikai manau daug, be to mane gasdina nestumas , depresija , gimdymas , bemieges naktys , be to manau , kad santykiai su vyru gali pasikeisti ne i gera.O mintis , kad gimdyti vaika vien del vyro taipogi skamba ne kaip.Jauciuosiu lyg "o kur as?", tik dabar pirma karta mano gyvenime viskas pradejo keistis,geras vyras , vaikai paauge, geras darbas, rods tik dabar pradedu gyventi, pries keleta metu viskas buvo kitaip , atsedejau namie su vaikais ,buves vyras seima per daug nesirupino , buvau viena , pavargusi , nusivylusi , uzmirsta. Draugai sako kad dar vis dar gyvenu praeitimi , galbut, nezinau.Zinau tik, kad labai bijau.
atsa
QUOTE(Coucou @ 2007 07 15, 09:22)
Dekui uz atsakymus,nesakau kad esu uz abortus, taciau laikausi nuomones , kad jei jau vaikelis nelaukiamas geriau jo netureti.Mano atveju situacija kitokia, mano vyras nori be galo , o as nesu tikra.Paprasciausiai mane kankina baime, trys vaikai manau daug, be to mane gasdina nestumas , depresija , gimdymas , bemieges naktys , be to manau , kad santykiai su vyru gali pasikeisti ne i gera.O mintis , kad gimdyti vaika vien del vyro taipogi skamba ne kaip.Jauciuosiu lyg "o kur as?", tik dabar pirma karta mano gyvenime viskas pradejo keistis,geras vyras , vaikai paauge, geras darbas, rods tik dabar pradedu gyventi, pries keleta metu viskas buvo kitaip , atsedejau namie su vaikais ,buves vyras seima per daug nesirupino , buvau viena , pavargusi , nusivylusi , uzmirsta. Draugai sako kad dar vis dar gyvenu praeitimi , galbut, nezinau.Zinau tik, kad labai bijau.
*

Yra tik vienas atsakymas i si klauima: gimdyk. juk jis tam ir atejo, kad nori buti jusu seimos nariu. as bet ka atiduociau kad galeciau tureti vaiku....
ingeborge
Is tiesu sunku apsispresti, ypac jei tai atsitinka tau.... As nienoriu mokinti kaip daryti ir patarineti, tiesiog noriu papasakoti savo istorija.
As irgi buvau panasioj situacijoj kai pastojau su antru vaiku. Is pradziu labai apsidzaugiau, po kiek laiko pradejau galvoti gal nutraukti nestuma, jug pastatyti ant koju vaika siais laikais sunku- neesame pasiturinti seima, bet is kitos puses negalejau perzengti nuomones, jog nuzudau savo vaika verysad.gif buvo sunku ir verkiau, ir visa laika tik apie tai ir galvojau vis negaledama apsispresti. Vyrui nieko nesakiau, nes jis senai norejo antro vaiko ir taip apsidziauge kai pastojau, beto manau jis manes tiesiog nesuprastu ir labai nusivyltu manimi.... Taigi pati turejau priimti sprendima. Buvau nuejusi pas gydytoja paklausti ar dar nevelu nutraukti nestuma verysad.gif , man labai padejo juos nuosirdus pokalbis. Ir kaip jau apsisprendziau tai lyg akmuo nukrito nuo duses. Dabar esu labai laiminga turedama antra suneli ir ziuredama i sia nekalta butybe, kaip jis sypsosi, kaip kartais karciai verkia, galvoju kaip gerai kad as ji turiu........
Sophi
Coucou, o kartais tavo nenoras turėti dar vieną vaikutį nesusijęs su baime, kad tavo dabartinis vyras gimus jo vaikui nemylės tavo vaikų g.gif
Bet kuriuo atveju prieš galutinai apsispręsdama gerai pagalvok - devynis kartus pamatuok ir tik dešimtą pjauk mirksiukas.gif Kelio atgal nebus.
RedMa
QUOTE(lera @ 2007 07 14, 15:57)
tai aišku kad taip,pasižiurek ciaMy Webpage                  ar nori kad tavo vaikas tai atroditu?
*

Oij, kaip baisu doh.gif Dabar kosmara sapnuosiu nakti verysad.gif Realybe ziauri... unsure.gif
Omrum
ot, smalsios mamcios biggrin.gif jug adresiuka coucou siuliau pažiuret wink.gif bet ir kitom šeip nepakenks.noreciau kad coucou butinai parasytu ka ji galvoja ka apsisprende,nepasislepk...
Coucou
QUOTE(lera @ 2007 07 24, 21:33)
ot, smalsios mamcios biggrin.gif jug adresiuka coucou siuliau pažiuret wink.gif bet ir kitom šeip nepakenks.noreciau kad coucou butinai parasytu ka ji galvoja ka apsisprende,nepasislepk...
*

Aciu uz patarimus , nuomones , deja nestuma jau nutraukiau.Po ilgu mastymu , dvejojimu visgi mano galutinis spendimas buvo negimdyti.
evuxiene
QUOTE(Coucou @ 2007 07 26, 08:34)
Aciu uz patarimus , nuomones , deja nestuma jau nutraukiau.Po ilgu mastymu , dvejojimu visgi mano galutinis spendimas buvo negimdyti.
*

o kaip reagavo vyras? gi sakei kad išsiskirsit jei nutrauksi neėštumą?
Coucou
QUOTE(sindirela @ 2007 07 26, 08:56)
o kaip reagavo vyras? gi sakei kad išsiskirsit jei nutrauksi neėštumą?
*

Mes apie tai nekalbam , nes kaip bebuve nei man nei jam tai nera maloni tema.
O santykiai lyg kaip ir visada , kasdieniniai rupesciai , jis pilnumoj savo darbais uzsiemes o as savo .As pergyvenau be reikalo.
Omrum
be komentaru.....esu tikra visu 100 procentu,kad ateis diena kai už tai labai skaužiai pasigailesi,kad ištraukei gabalais sveika,gyvent norinčia butibe.bet ne man tave teist..tai tavo gyvenimas tesiog išsakiau savo nuomuone.tik veliau neverk kad vyras paliko nes aš tokia tikrai palikčiau,moteri kuri atsikrate mano vaiko,kai aš jo labai norejau....ir del ko?nes pabijojo nemigos naktu?absurdas,bet ka aš čia jug jau nieko nesugražinsi....kaip sakoma dušia kudikelis turi nuo pat jo pradejimo dienos,tai pasimelsiu už ja ši vakara....
Coucou
QUOTE(lera @ 2007 07 26, 13:05)
be komentaru.....esu tikra visu 100 procentu,kad ateis diena kai už tai labai skaužiai pasigailesi,kad ištraukei gabalais sveika,gyvent norinčia butibe.bet ne man tave teist..tai tavo gyvenimas tesiog išsakiau savo nuomuone.tik veliau neverk kad vyras paliko nes aš tokia tikrai palikčiau,moteri kuri atsikrate mano vaiko,kai aš jo labai norejau....ir del ko?nes pabijojo nemigos naktu?absurdas,bet ka aš čia jug jau nieko nesugražinsi....kaip sakoma dušia kudikelis turi nuo pat jo pradejimo dienos,tai pasimelsiu už ja ši vakara....
*

Dekui uz prognoze , manau kaip nors isgyvensiu po aborto (medicininio , be "gabalu") , net jei ir vyras paliktu isgyvenciau.
Ar kartais nesiskundziam diplomatijos trukumu? Kaip bebuve pasimelsk ir uz mano vargse dusia jei jau neturi ka daugiau veikti.
Omrum
prašei patarimu ir t.t gal tikejaisi kad tuoj visos puls tik guost kokia tu vargše ir t.t bet jei jau pasiskelbei turetum susitaikit kad nuomuoniu ir komentaru bus visokiu,o ne putoti perskaičius kitokia nuomuone.išsakiau savo jausmus ir savo nuomuone...ne diplomatijos tikrai netruksta,veiklos turiu i valias,esu katalike pasimeldžiu kas vakara,jus gal ir meldžiates tik tada kai nera ka veikt ar per šventes...žodžiu jusu gyvenimas jusu reikalas..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.