as savo sunui duodu hipp antielerginy su probiotikais
Mes geriam APTAMIL nuo pirmu dienu... ir tikrai tfu tfu tfu nepasakyciau,kad netinka-nei viduriukai neuzkietejo, ir tustinames karta ar du per diena... net nenoriu kazko keisti ar bandyti
mes nuo pat pradžių gėrėm HIPP mišinuką.Iš pradžių 1,po to 2nr.o dabar 3nr.vanilės skonio,tik jau nebenori maniškis jo gerti
gydytoja pasiule NAN1, tinka, jokiu problemu
O mes geriam similac Advance.Gyd remondavo ir drauge farmacininke.Bet paskutiniu laiku nelabai jo beisiulau,geriau sultys.
iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti
mes buvome Lt atostogauti,ir dabar gailiuosi , kad nenusiveziau 2ju deziu misinuko is UK... Mes velgom Aptamil misinuka,nuvaziavau i Lietuva ir teko pirkti ten parduodamo Aptamil... siaubas koks skirtumas !!! nesistebiu kodel mamos rasydavo,kad jis sunkiai tirpsta ir tt.. nepalyginsi su UK pardavinejamu maisteliu... pas mus jis laaaabai lengvai tirpsta ir daug skanesnis,o is Vokietijos vestas Lietuvoje tikrai s......... vaikiukui prasidejo pilvelio problemos atsiprasau,kad taip rasau,as tikrai maniau , kad to paties pavadinimo ir firmos misinukai turetu buti vienodi-pasirodo klydau.. tik nesuprantu kodel taip yra.. ir kaina tikrai nemaza , turetu atitikti kokybe
QUOTE(ingeborge @ 2007 07 18, 19:01) As praktiskai nuo gimimo primaitinu Aptamil 1, taciau dabar pasikeite pakuote ir kartu su ja pradejo tustintis 3-5 kartus i diena, su gleivynemis:hm , nors iki tol tustinosi kas antra diena gelsva kosyte. Gydytoja sake kad cia priklauso nuo tuo kokioje temperaturoje buvo laikomas tas misinelis ar siltai ar saltai Noreciau paklausti lmamkos ar NAN 1 antialergini misineli patys sugalvojot valgyti ar turit polinki alergijai???Klausiu nes mano tai alergiskas vaikas, taciau Aptmila antialergini maciau tik 3 numeri Buciau dekinga uz atsakyma Aptamil HA yra ir 1 ir 2, ieškokit didesnėse Maximose, arba vaistinėse. Mes jau geriam 2. QUOTE(aniolyte @ 2007 08 20, 11:48) iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti Gali būt, kad netinka Jei vaikas būtų neramus daugiau nei dvi savaites, aš keisčiau mišinėlį Mano vaikui jis tinka, bet tai nereiškia, kad jis tinka visiems. QUOTE(Saulužė @ 2007 09 11, 14:35) Gali būt, kad netinka Jei vaikas būtų neramus daugiau nei dvi savaites, aš keisčiau mišinėlį Mano vaikui jis tinka, bet tai nereiškia, kad jis tinka visiems. QUOTE(ugniukas @ 2007 08 27, 14:43) mes buvome Lt atostogauti,ir dabar gailiuosi , kad nenusiveziau 2ju deziu misinuko is UK... Mes velgom Aptamil misinuka,nuvaziavau i Lietuva ir teko pirkti ten parduodamo Aptamil... siaubas koks skirtumas !!! nesistebiu kodel mamos rasydavo,kad jis sunkiai tirpsta ir tt.. nepalyginsi su UK pardavinejamu maisteliu... pas mus jis laaaabai lengvai tirpsta ir daug skanesnis,o is Vokietijos vestas Lietuvoje tikrai s......... vaikiukui prasidejo pilvelio problemos atsiprasau,kad taip rasau,as tikrai maniau , kad to paties pavadinimo ir firmos misinukai turetu buti vienodi-pasirodo klydau.. tik nesuprantu kodel taip yra.. ir kaina tikrai nemaza , turetu atitikti kokybe Pastebejau toki keista dalyka, kad pavyzdziui Aptamil 2 arba 3 misinukas pagamintas is miltuku yra visai kitokio skonio ir su kazkokiais grudeliais nei tas pats Aptamil 2 ar 3 pirktas jau pagamintas ir skystas buteliuke po 250ml. Skystas gatavas misinys yra zymiai skanesnis ir mano sunus ji geria su dideliu noru, o kai gaminu is miltuku, tai geria raukydamasis. Ta pati pastebejau ir su Semper misinukais. Skysti man atrodo zymiai geresnes kokybes ir daug skanesni. Net vyresnysis sunus mielu noru isgeria to skysto misinelio, jis jam labai skanus, o is milteliu pagamintas jam smirda. Juk tie skysti misineliai neturetu skirtis nuo pagamintu is miltuku, bet skirtumas yra akivaizdus. Idomu kodel? QUOTE(aniolyte @ 2007 08 20, 12:48) iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti manau kad gali netikti,nes skirtingu misinuku sudetis nera identiska. kiek domejausi milupos misinukais,tai jie tikrai geri. ir paciai neteko nusivilti. savo mazyliui visada duodu "aptamil1". kartais jis vos ne visa pienuka atgal ispildavo, bet pastebejau jog jei nepritraukia oriuko bevalgydamas,tai beveik ir neatpila. na o bebi produkcija tai nzn... QUOTE(Semi @ 2007 07 20, 13:17) Sunutis misini valgo nuo 1men,taip jau gavosi labas mamyte:) mano sunus irgi geria tik HIPP 1 misinuka. Patinka jam. Bet kadangi maniskis yra neisnesiotukas, tai 1 karto norma dar tik 120 ml. Valgo kas 3 val., nakty pabunda jau tik 2 kartus (tarkim, pavalgo 21.30h ir pabunda tik apie 03.30 h). Ar tai normalu? Esam 2 men, ir 1 savaites laiko. Diena prasosi dazniau, kas 2 val. arba kas 2,5 val. beje, nuo kada galima jau bandyt primaitint kitu maistu? nes nors ir suvalgo misinuko savo norma (nakty suvalgo 125 ml), o diena noretu ir kas val. valgyti. Gal kas nebe taip su mano vaiku? Papildyta: QUOTE(vilmandra @ 2007 09 27, 15:14) kur parduodamas tas APTAMILAR?
Gal kas gali patarti del Aptamil Ar. Mums jau 6 men. ir pagal nuoroda ant dezutes, sio misinio naudoti nebegalima.Ar kas naudojo ilgiau?Ir gal galite rekomenduoti koki kita misinuka atpylinejantiems vaikams nuo 6 men.Aciu uz pasidalijima patirtimi
Sveikos mamos, man labai reikia jusu pagalbos. Esu jauna mama ir dar tuo paciu studente ir man reikia padaryti apklausa apie misinelius, kokius misinelius jus naudojate ir kodel? Prasau padekit man. Jusu tarpe esu naujoke
as savo sunui duodu aptamil misinely
as duodavau aptamil labai geras, bet prasidejo bedos su dantim tai dabar duodu bebe irgi geras
As dabar duodu NAN
Semper, pasitikiu ju kokybe, nuo hipp ir nan beria
O aš dodu NAN lactoze free
as duodu nan
mes geriam aptamil
Mes irgi geriam aptamil
Aptamil
O aš keletą mėnesių daviau SIMILAC su Fe ir buvo labai gerai; tiesa, kartais pamaišydavau: tai su Fe, tai be jo
kadangi mes alergiskos, tai geriam Alfare
Hipp
Mes geriam Nestle NAN hipoalerginį mišinį su geležimi, nes buvo nusilpęs kraujukas
NAN
NAN
Nuo Similac pradejo sauseti zandukai, tad geriam Tutteli
mes geriam Aptamil AR jis skirtas atpilinejantiems kudikiams
Tutteli.
o mes geriam similac advance
Mes geriam Bebi
o mes geriam HIPP
kelis isbandyti teko. Bet apsistojom ties Nan. Gerai istirpsta ir maziui labiau patinka. nes yra tokiu nuo kuriu atpilynedavo(nuo vienu stipriau nuo kt maziau)
Mes geriam APTAMIL
labas,o mes geriam irgi aptamil 1,labai geras,ten raso,kad yra zuvu tauku.nezinau gal dar kokiam misinely yra zuvu tauku,bet kiek skaiciau tai nemaciau ne ant vieno.beje, aptamil turbut brangiausias.sekmes auginant vaikuti!
QUOTE(liuntux @ 2007 10 30, 18:46) Sveikos mamos, man labai reikia jusu pagalbos. Esu jauna mama ir dar tuo paciu studente ir man reikia padaryti apklausa apie misinelius, kokius misinelius jus naudojate ir kodel? Prasau padekit man. Jusu tarpe esu naujoke Bandėm valgyti HIPP firmos mišinėlį,bet buvo labai užkietėję viduriukai,dabar valgom MILUMIL 2,pradėjom nuo 1 ir mums jis labai patinka.Sėkmės auginant sveiką mažylį
Mes valgom NAN1 kolkas tinka
Mūsų maistas buvo Aptamil
Musu maistelis pradzioj buvo NAN 1 , bet maziuke buvo nuolat nerami matyt skaudedavo pilvuka,. dabar naudojam Aptamil 1
Nuo HIPP mus beria, Milupos leliukas net i burna neima, tai geriam Nestle NAN hipoalergini misini su gelezimi
Aciu labai kad atsakete
Mes geriam HIPP skirta primaitinimui jei truksta motinos pieno, mano mazyle ji geria
Sveikos. Mano dukrytei 6 sav. Valgydinu mišinėliu NAN be laktozės, dukrytė rami, neatpylinėja, tačiau ją beria. Šiandien gydytojas patarė pirkti APTAMIL HA1 arba APTAMIL PEPTI. Jie labai brangūs. Argi nereikia atlikti tyrimų, kad išsiaiškinti, jog vaikui tikrai reikalingas maistelis, skirtas alergiškiems vaikams? Gal dar kam netiko maistelis NAN be laktozės, kuo jį pakeitėt?
Gerdavome Hipp, bet pradejo kieteti viduriukai. Pabandeme Aptamil, nuo jo viduriukai zaliavo. Kolkas naudojam Similac, bet nuo jo daugiau atpylineja, todel sekancius bandysim NAN. Vis naetrandam tinkamiausiu. Kol pati kazkiek maitinau puikiai tiko Hipp.
Mums daktarė rekomendavo NAN1 mišinuką. Mažylei jis patinka, valgo noriai ir jokio pašalinio efekto nėra
Mes iš pradžių valgėm Nana, bet dabar Milumil, kadangi vaikui reikėjo sotesnio mišinuko
|