maniske yra primaitinama neocate, bet ne is mandrumo, o is reikalo. jis yra ziauriai kartus... bet kartais isgeria 180 ml, kartais isvis neima, nors buna ir alkana... ;] todel manau, ne skonyje esme ;]
QUOTE(Inga N @ 2010 02 19, 12:16) O mums daktare pasiule Similac, atseit geriausias,del to kad baltymai labai isskaidyti, o Aptamil sake, kad labai saldus ir sotus, labai tukina vaikucius, kiek cia teisybes idomu Keista, kad tukina:)Ne mes naudojom iki 7 menesiu. Priaugom labai normaliai. Taip pat naudojom ir Hipp kelis kartus, bet atpilineti pradejo fontanais, tai kaip ir isbraukem. Dabar naudojam Tutelli. Nes tiek ir jo naudojam du kartus per para. O taip jau parduotuvini pienuka. Papildyta: QUOTE(svajociuke @ 2010 03 11, 19:48) mes naudojam Tuteli, tiesiog staigiai ir netiketai prisireike ir ne pati pirkau.. kadangi atrodo gerai prieme leliukas, tai ir toliau naudojam. o gal kas zinot, kur galima nusipirkti skystu misinuku? kazkaip nerandu niekur info, o tikiu, kad jie tikrai geresnes kokybes yra Jei kalbat apie semper. Tai maciau jau IKI parduotuveje atsirado. 200 ml. apie 3.50 lt kainuoja. O semper didesnes produkcijos yra Rimi kiek pastebejau. Tai pabandykit ten paieskoti.
Mes irgi naudojam Aptamil AR ir jokiu problemeliu neturime. Tuo labau apie nutukima. O siaip ir nėra jis saldus. Per men piaugam apie 700-800g. Man tai atrodo normalu. Taip kad as tik uz Aptamil
QUOTE(Inga N @ 2010 02 19, 12:16) O mums daktare pasiule Similac, atseit geriausias,del to kad baltymai labai isskaidyti, o Aptamil sake, kad labai saldus ir sotus, labai tukina vaikucius, kiek cia teisybes idomu Na labai idomiai Jusu daktare pasake del Aptamil misinuko.. Aptamil kaip tik kartokas toks, saldumo isvis jokio nesijaucia, as kai paragavau karta daugiau ir nebesinorejo.. perejom prie Hipp firmos, va siti tai tikrai turi saldumo. Maniskis sita kai paragavo, kad saldesnis, tai Aptamilio nebeima , nes neskanu jau jam..
norejau dar perspet del lenkijoje esamu misineliu. mes buvom prisipirke Hipp bio1 misineliu ir pasirodo jie ne tokie kaip kad pas mus.
Mes Milupos Milumil geriam.
Šiaip ne taip atsitaikėme Aptamil Comfort - nebeatpylinėja, viduriukai nekietėja.
mes naudojam Similac.
mano atrasis valgo SIMILAC kaip ir vyresnėlis kadaise valgė...mums viskas super, į mėnesį priaugam po 1000 g., kitu mišinėlių net ir nebandėme
Semper
QUOTE(Amri32 @ 2010 03 25, 13:24) O aš jau greit naktim nebemiegosiu per tuos mišinukus Kiek žinau,Aptamil yra alergiškiems vaikams. Jei Jūsų vaikutis alergiškas-pirmyn. Aš trečią su Milumiliu auginu QUOTE(egesichora @ 2010 04 16, 15:15) Kiek žinau,Aptamil yra alergiškiems vaikams. Jei Jūsų vaikutis alergiškas-pirmyn. Aš trečią su Milumiliu auginu Aptamil nera vien alergiskiems vaikams. Jo kaip ir kitu misinuku yra keliu rusiu. As naudoju atpylinejantiems, mano sesuo alergiskiems ir pan. Maniskis Milumilo negere. Bandziau duoti bet
Mano mažiui netiko pieno mišinukai
Iki 6 men gerem Hipp Pre ir labai buvom patenkintos. Bet nuo 6 men jau lyg ir kazka stipresnio reiketu, tik niekaip nerandam normalaus misinuko nes Hipp 1,2 labai sunkiai tirpsta ir kazkokie tirsti gaunasi. jei ji viena gertu gal dar nieko bet po koses kose uzsigerti kazkaip keista... o sulciu ir arbateliu mes nelabai norim
nan1 nan2 nan3 similac adventure2,milupa milumil,hipp visus siuos misinukus esu davus ir visi super
sveikos,
reikia jusu patarimo. maitinu vaikuti NAN 1 active bet jis isbertas. pamaniau kad nuo misinio noriu dabar nupirkti NAN HA ar Aptamil alergiskiem. Tik nezinau kaip reikia pereiti nuo vieno misinuko prie kito. Kazkur skaiciau kad palaipsniui tai ka duot viena maitinima ta misinuka NAN1 o kita naujaji ??? mamytes patarkit kaip daryt?? QUOTE(joliukas9 @ 2009 09 16, 14:57) seniau lasiukus duodavau per kiekviena maitinima, t.y. 6 kartus per para, o dabar tik vakarais.Tustinasi jis kosyte kas antra,o retkarciais ir kas trecia diena, nors gydytoja sako kad tai normalu. Gal vel reikes pradeti duoti dazniau ir nekeisti misinuko Sveikos
Espumizan, Sab Simplex reikia duoti prieš kiekvieną maitinimą, jei norit rezultatų. Jei jis nepadės, galit pabandyti Colinox lašiukus
Mes isbandeme daug misinuku, nuo vienu kietejo viduriukai, nuo kitu atpilinejo. Nusprendeme pabandyti ekologiska misinuka Topfer Lactana, mums labai tiko ir patinka, tustinasi 3kartus dienoje ir neatpilineja, be to jokiu berimu. liuks misinukas
Pradzioje as naudojau Aptamil alergiskiems ( nuo antros savaites), nes sesuo toki rekomendavo, viskas buvo puiku, nors vidukukai kartais uzkietedavo, paskuj pagalvojau gal reikia paprasta aptamili vartoti, nes gal vaikas net ne aleergiskas, taciau nuo paprasto aptamilio visa veideli isbere, tai perejau vel prie alergiskiems, tik vel problema - viduriukai uzkietedavo net po 2 paras, nors alergija praejo, tai vel kitoki bandziau - Neste HA1 tai pat alergiskiems, bet tas pats, pilvuka baisiai pucia, nors ir duodu vaistuku. Dabar nusipirkau Beby, pati paprasciausiai, tai ziuresiu kaip i ji reaguos, nes nebezinau kuri ir beduoti kad butu tinkamausias
QUOTE(Lijyte @ 2010 06 20, 22:57) Sveikos Gakima ir su kiekvienu maitinimu duoti. As taip pat anksti pradejau misinuku maitinti, tai asiukus sulasindavau i pati misisnuka.
sveikos mamytes
aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas. Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs?
Valgom Aptamilus: Aptamil HA, Aptamil1, o dabar Aptamil2, visais patenkinta, jokiu nusiskundimu
Sveikos mamos,
valgom Milumil mišinuką, labai leliui patinka. Bandėm ir Aptamil ir Semper, nuo Nan suketėjo viduriai. Tai kankinausi su juo oj oj
su pirmu sūneliu išbandėm kone visus mišinukus ir apsistojom ties BEBY, jis mums buvo pats geriausias, o su antru gydytoja rekomendavo TUTELLI, sakė jis mūsų klimatui labiausiai tinkamas (na kažką panašaus) nors ir nustebau, kad rekomenduoja patį pigiausią, bet pabanėm ir tiko
Bandėm Nan, Similac, Similac Adwance, bėrė nuo visų, tuomet Isomil ragavom, patiko jai, bet kakis keistos spalvos, gal nuo sojos.. Tada Tutelli, Bebi, nepatiko, pastoviai fontanai baisiausi buvo, tad nusipirkom Aptamil AR, labai patiko, bet ėmė kiėtėti viduriukai, pabandėm Aptamil Comfort, vėl fontanai, grįžom prie AR, prisitaikė, viskas gerai, o suėjus pusei metukų perkam Bebilon 2 viskas gerai, jau 4 dėžes sunaudojom, jokių reakcijų nepastebėjau. Turim AD, alergologai ir dermatologai vis rekomendavo HA mišinukus duoti, bet tikrai ne pieno baltymui ji alergiška, nebėrė..
QUOTE(Nightmoon @ 2010 07 27, 16:07) sveikos mamytes aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas. Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs? Nuo bebilono mum kietejo viduriai Na štai -ryžomes naudoti Hipp mišinuką. Ir žinokit puikiai ir Hipp pre geras tinkamas buvo veliau perejom ant Hipp 1 bio tai biški kakis kietejo pilvukas skaudėjo - galiausiai apsistojom ties Hipp 1 plius. Kakina labai gerai, pilvuko neskauda o valgo kaip skaniai
Aptamil Comfort
Nuo visu kitu buvo ivairiu bedu
Valgom Holle ekologiska misini. Aptamil1, Aptamil comfort, Hipp1 ir Hipp Bio netiko. Tai bere, tai deigliai ziaurus, tai nekakojo po 4 dienas.
iki 9 men maitinau tik savo pienuku, bet dabar matau truksta, bandziau duot, hipp, milupa, aptamil, semper, bet nei vieno negere, tik patraukia supranta kad misinukas ir spjauna, nusipirkau tutelli ir ji puikiausiai geria. tik mane neramina kad jis pats pigiausias, bet gal ne pats prasciausias, kas geria si misinuka gali pasidalint patirtim
Pirma davėm nan1, nevalgė, vėliau nan active, klykė nevalgė, vėliau aptamil komfortą, valgė, bet vidurius pūtė, žaliai kakojo per 3 paras 1 kartą, o galiausiai pradėjo klykti ir vėl nebevalgyti, vakar pradėjom duoti aptamil 1, valgo labai prastai, 30 ml patraukia, riečiasi klykia
Mano vaikiukas valgo MP, tik vakare viena karta primaitinu misinuku. Ligonineje gavom NAN HA, pora menesiu valgem, viskas buvo neblogai, bet pradejo ziauriai kietet viduriukai, nekakodavom po savaite. nusipirkom Semper Bifidus. Kakot nepradejo, o vakare suvalgius norma, vaiko akys stacios, dar rekia, duodi valgo, maskatuojas nemiega, nerimsta ir taip iki 3 nakties
Pasiskaiciau sudeti, ogi ten karnitino ir taurino prideta. gal kai leliukai pastoviai valgo, jiems nieko, o mums ta didele doze pries nakti matyt stiprokai suveike. Tada issiaiskinau kad ekologiskuose misinukuose nera ju. Dabar 2 savaites valgom Topfer Lactana. Atrodo viskas gerai, kakojam, miegam, tik suvalgom labai daug pagal savo amziu QUOTE(maman8 @ 2010 10 09, 11:15) iki 9 men maitinau tik savo pienuku, bet dabar matau truksta, bandziau duot, hipp, milupa, aptamil, semper, bet nei vieno negere, tik patraukia supranta kad misinukas ir spjauna, nusipirkau tutelli ir ji puikiausiai geria. tik mane neramina kad jis pats pigiausias, bet gal ne pats prasciausias, kas geria si misinuka gali pasidalint patirtim nebandem, nezinau artiesa, bet girdejau kad tutelis pats saldziausias, todel vaikai noriai valgo, bet cia tik girdejau.. mes vis kankinames ir nerandame savo misinuko.. valgem aptamil sukietejo viduriukai, tada mazei pakeitem i konforta, lyg ir ramesne pasidare, nes labai reke diena nakty.. po kiek laikomaziui eme kiete, irgi davem konforto. bet maze eme zaliai kakot, o maziui irgi pakietejo viduriukai,uztat gerai abu virskino ji ir valge pakeitem i HIPP pila abudu, nors valgo.. sendien nusipirkom paprasta NAN pabandyt, kok sji sskytsas, na ziuresime.. vakare abudu apie 7 kai ima rekt taip iki nakties..nors maze jau ramesne bent diena, o maziukas vargsas kakinasi jus man paaiskinkit ar imanoma atitaikyti misinuka kad neskaudetu pilwelio ir nebutu diegliu? ar is to isaugt tiesiog reik, kaip sako per 3 menesius? gal tiesiog mums gert ta konforta ir viskas ir laukt to reksmingo preiodo pabaigos?
As kadangi ilgai abu savo sunelius maitinai, tai abu paskui gere NAN misinuka, neturejau jokiu nusiskundimu...
QUOTE(Akutee @ 2010 10 26, 15:42) jus man paaiskinkit ar imanoma atitaikyti misinuka kad neskaudetu pilwelio ir nebutu diegliu? ar is to isaugt tiesiog reik, kaip sako per 3 menesius? gal tiesiog mums gert ta konforta ir viskas ir laukt to reksmingo preiodo pabaigos? Manyciau, reikia isaugti. Mes tai isbandem viska, bet susitaikem su tuo, kad turi isaugti ir... mums diegliukai baigesi sukakus 3men
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|