Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš ir po

Kiek supratau jus konsultuodama, nemažai žmogučių dar nesupranta, ką galima "pagaminti" iš šviesa kietinamų kompozitų (liaudiškai- helio). Daug kam atrodo, jog tai pasiekiama tik estetikos centruose ir tai dar neaišku ar iš tikrųjų.
Taigi tikiuosi labai nesupyksite jei šioje temelėje parodysiu jums savo darbo rezultatus.
Turėkite omenyje, kad tai padaryta jaunos specialistės ir klinikoje kuri yra ne Kaune ir ne Viniuje. Ir dar- iš manęs fotografė nėra superinė. Taigi prašau labai nesuvarinėti.
Tiesiog keletas pavyzdėlių- aliuzija į estetinį plombavimą.
Kadangi ateityje asmeniniais sumetimais atvejus fotkinsiu dažniau, keletą įdomesnių galėsiu įmesti ir čia. ax.gif
Atsakyti
Pabandysiu paaiškinti suprantamiau. Pacientei nuo 6 dantuko nuimtas senas vainikėlis. Šalia 7 dantuke skylutė, bei sena plomba po kuria irgi kariesas.
Atsakyti
O čia tie patys dantukai, tik išpraparuota (išgręžta) viskas kas sugedę, paliktas kietas audinys, šiek tiek paformuota 7 dantuko ertmė.
Atsakyti
O čia jau užplombuota smile.gif

Atsakyti
O čia bandžiau atstatinėti apatinių dantų kontaktus
Atsakyti
Užplombuota smile.gif
Atsakyti
Čia labai jau sunkiai fotkinau, nes dantukas viršuje biggrin.gif
Atsakyti
Ir užkamšytas smile.gif
Atsakyti
Na štai mano pirmieji foto bandymai. Atleiskite, kad fotkės nesuperinės. Tikiuosi tobulėti ir šioje srityje biggrin.gif . Kelių savaičių bėgyje turėsiu keletą labai įdomių restauracijų priekyje. Pažadu parodyti, kaip man sekėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Priminkit, kiek metų turėtų laikyti helio plomba, ar tai labai asmeniškas reikalas, kiekvienam skirtingai ? ax.gif
Atsakyti
Pagal atliktus tyrimus gerai įdėtos helio plombos laikomumas- 5 metai. Šis skaičius gali varijuoti tiek į vieną tiek į kitą pusę priklausomai nuo dantukų stiprumo. Ir tai po maždaug penkių metų helio plomba paprastai neiškrinta, o po ja tiesiog pradeda gesti.
Aš asmeniškai savo pacientams duodu absoliučią garantiją metams. Jei dantukai silpnoki po plombyte gali pradėti gesti jau po 2-3 metų.
Atsakyti
Liux fotografe thumbup.gif labai idomiai sugalvota clap_1.gif lauksim daugiau foto mirksiukas.gif
Atsakyti