Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ramunita
QUOTE(Asta S. @ 2007 07 23, 23:01)
Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie vardą Mikas. Kol kas dar vardo sūneliui neužrasėm, bet jau vadinam Mikučiu. Beja, mano senelio buvo toks vardas.
*

Mikas schmoll.gif bet čia mano nuomonė-jei jums gražu-tai pirmyn ax.gif o gal geriau Mykolas? g.gif
Fabrizia
o mano nuomone, mikas labai grazus vardas..mano prosenelio varda toks buvo... tongue.gif
Elmiko
Va kas dėl Miko tai gal vardas ir nekoks schmoll.gif Mamos sesers pirmas vyras buvo Mikas baisus žmogus.Tada gražiau skambėtų Mykolas. g.gif
Ridikute
Man Mikas visai nieko, bet Mykolas kažkaip rimčiau, solidžiau smile.gif

Tiesa, ką tik perskaičiau, kad "gerbėtoja" Neringa susilaukė sūnaus Granto g.gif Vardas nėra negirdėtas, bet man jokių asociacijų nekelia - nei net nežinau, ar gražus ar ne, vardas ir tiek smile.gif
brasta
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 24, 16:12)
Man Mikas visai nieko, bet Mykolas kažkaip rimčiau, solidžiau smile.gif

Tiesa, ką tik perskaičiau, kad "gerbėtoja" Neringa susilaukė sūnaus Granto g.gif Vardas nėra negirdėtas, bet man jokių asociacijų nekelia - nei net nežinau, ar gražus ar ne, vardas ir tiek smile.gif
*

As tai tik ne viena suni tokiu vardu zinau, nors siaip skamba neblogai...
Papildyta:
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 24, 13:02)
Va kas dėl Miko tai gal vardas ir nekoks schmoll.gif  Mamos sesers pirmas vyras buvo Mikas baisus žmogus.Tada gražiau skambėtų Mykolas. g.gif
*

Mano sūnus baisiausiai prieš Mykolą. Jo krikšto vardas yra Mykolas ir jam labai nepatinka. O Mikutis jam labai gražu. Jei vardą rinktume dviese, tai būtų daug paprasčiau, bet dar reikia ir vaikams įtikti, o tai jau labai sunku...
palangė
Skolastika... blink.gif

QUOTE(Ridikute @ 2007 07 24, 14:12)
*

Man Grantas asocijuojasi su...viskiu doh.gif doh.gif
Šiaip populiarėjantis vardas, vien supermamų vaikučių sąraše bent 5, man atrodo
Ridikute
Ka tik isgirdau varda - Aringas schmoll.gif
Isila
QUOTE(Asta S. @ 2007 07 24, 16:43)
As tai tik ne viena suni tokiu vardu zinau, nors siaip skamba neblogai...
Papildyta:
Mano sūnus baisiausiai prieš Mykolą. Jo krikšto vardas yra Mykolas ir jam labai nepatinka. O Mikutis jam labai gražu. Jei vardą rinktume dviese, tai būtų daug paprasčiau, bet dar reikia ir vaikams įtikti, o tai jau labai sunku...
*

Man Mykolas labai labia gražus vardas wub.gif
Cikadelė
ką tik užmačiau vienos forumietės vaiko vardelį-

Vilkgailas g.gif
incia
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 25, 10:20)
ką tik užmačiau vienos forumietės vaiko vardelį-

Vilkgailas g.gif
*

g.gif gaila vilko?! doh.gif
-KG- sunkiai tariasi
Gytarė
QUOTE(incia @ 2007 07 25, 12:40)
g.gif gaila vilko?! doh.gif
*

thumbup.gif
Girasol
as cia sneku sneku apie visokius vardus, kad musu paciu giminej: Vėja -3metukai suejo ziema, mazybinis - Vėjelė, Dija -4 suėjo neseniai, ir Barbora - bus antrokė mirksiukas.gif visi buvo keisti, o dabar atrodo taip ri turi būti bigsmile.gif
Elmiko
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 25, 18:33)
as cia sneku sneku apie visokius vardus, kad musu paciu giminej: Vėja -3metukai suejo ziema, mazybinis - Vėjelė, Dija -4 suėjo neseniai, ir Barbora - bus antrokė  mirksiukas.gif  visi buvo keisti, o dabar atrodo taip ri turi būti  bigsmile.gif
*

O kodėl sakyčiau Barbora visai nieko vardas g.gif
Girasol
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 25, 18:45)
O kodėl sakyčiau Barbora visai nieko vardas g.gif
*

pries 8- 9 metus kai pasake tai reakcijso buvo tokios blink.gif blink.gif juokaujat? o db kazkaip ispopuliarejo mirksiukas.gif
Beiker
QUOTE(incia @ 2007 07 18, 10:25)
Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas.
*

Seimuras tai Simpsonu filmuke direktorius Seimuras Lupikas yra. Gal to berniuko tevai Simpsonu gerbejai lotuliukas.gif
Elmiko
QUOTE(Beiker @ 2007 07 25, 19:14)
Seimuras tai Simpsonu filmuke direktorius Seimuras Lupikas yra. Gal to berniuko tevai Simpsonu gerbejai  lotuliukas.gif
*

Nu man tai Seimūras skamba kaip seimūnas.
incia
Is laikrascio "Savaitė su tv": Augmina, Ada, Nortautas, Radvilė, Abdonas, Donatilė, Sanginas, Ignotas, Bartautas, Bartautė, Almeda
*GAILĖ*
merginos, help help.gif
pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre doh.gif . Tėvų vardau - Jūratė ir Nerijus. patarkit, kaip atkalbėt, bet nesusipykt su gimine biggrin.gif
Elmiko
QUOTE(incia @ 2007 07 26, 10:44)
Is laikrascio "Savaitė su tv": Augmina, Ada, Nortautas, Radvilė, Abdonas, Donatilė, Sanginas, Ignotas, Bartautas, Bartautė, Almeda
*

Augmina pas mus mieste yra parduotuvė tokiu pavadinimu ax.gif
Ignotas senas vardas Pamenu lietuvių sena filma.Ignotas grįžta namo.Ignas ir Ignotas viens Į kita panašūs vardai.
akb
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 26, 14:24)
Augmina pas mus mieste yra parduotuvė tokiu pavadinimu ax.gif
Ignotas senas vardas Pamenu lietuvių sena filma.Ignotas grįžta namo.Ignas ir Ignotas viens Į kita panašūs vardai.
*

laimute, ziurejau tavo dziaugsmeliu nuotraukytes ir pastebejau, kad mazoji jau su auskariukais. Kur ir kiek jai laiko buvo kai praduret ir ar nesudare sis ivykis jums bedu (pvz miegot jai nekliudo). Sorry kad as cia ne i tema
Ridikute
Veronikos Povilionienės sūnus Skomantas g.gif
Papildyta:
Ai dar prisiminiau, kad kažkada kažkokiam žurnale mačiau vaiko vardą Gilė Bitė fear.gif
*GAILĖ*
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 13:58)
merginos, help help.gif
pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre doh.gif . Tėvų vardau - Jūratė ir Nerijus. patarkit, kaip atkalbėt, bet nesusipykt su gimine biggrin.gif
*

incia
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 12:58)
merginos, help help.gif
*

Nejurė tai visai katastrofa blink.gif
Junera, tai dar puse velnio, man atrodo, dar galima priprasti.
O siaip, jei jie tvirtai apsisprende, tai turbut nebeperkalbesi.
Ramunita
merginos, help help.gif
*

Junera tai tegul vadina ax.gif
Gytarė
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 14:58)
*

Jūrane tegu pavadina. ax.gif
Fixa
Rositos Čivilytės pusseserė - Marcina rolleyes.gif
Ridikute
QUOTE(Fixa @ 2007 07 27, 08:53)
Rositos Čivilytės pusseserė - Marcina rolleyes.gif
*

Aha, šitas vardas ir man patiko lotuliukas.gif
Ridikute
"Stiliuj" perskaičiau apie ka-kokį verslininką Anridą, kuris turi dukterį Moną - man abu vardai siaubingi cool.gif
Elmiko
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 27, 11:09)
"Stiliuj" perskaičiau apie ka-kokį verslininką Anridą, kuris turi dukterį Moną - man abu vardai siaubingi  cool.gif
*

Mona Liza g.gif
muminukas
o žinot tą vedusį kunigą? prieš gerą dešimtmetį toks vietinis skandaliukas buvo.
tai va, jis 3 dukras augina. atrodo, išsilavinę abu, visiškai paneigia rytoj hipotezę, bet... dukroms vardus sugalvojo patys:

Dorėja, Ėrėja ir Noatė blink.gif
logika
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 06:54)

Dorėja, Ėrėja ir Noatė  blink.gif
*

g.gif man tai visai nieko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 20, 13:57)
pergalvojau, kokius esu sutikusi žmones, retais vardais, arba girdėjusi.......

Pirmiausia, darželį lankiau su Zigfrydu, o mokykloje viename suole sėdėjau su Vilfredu. Daugiau nesu sutikusi žmonių tokiais vardais, ir girdėjusi nesu rolleyes.gif

*

kaip kokie broliai thumbup.gif
muminukas
QUOTE(logika @ 2007 07 28, 08:30)
g.gif  man tai visai nieko  4u.gif

*

skambesys ausies nerėža, tačiau tai tiesiog bereikšmiai žodžiia, galima sakyti, raidžių kratinys schmoll.gif

svainio pusbrolis vardu Ilmaras smile.gif
melana
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 07:54)
o žinot tą vedusį kunigą? prieš gerą dešimtmetį toks vietinis skandaliukas buvo.
tai va, jis 3 dukras augina. atrodo, išsilavinę abu, visiškai paneigia rytoj hipotezę, bet... dukroms vardus sugalvojo patys:

*

Man tai klaikūs tie vardai, kaip jie patys tokius įsimena blink.gif
incia
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 08:12)
\

svainio pusbrolis vardu Ilmaras  smile.gif
*

Man panasu i Azijietiska varda.
muminukas
QUOTE(incia @ 2007 07 28, 13:55)
Man panasu i Azijietiska varda.
*

Kaune šiandien Lorijana ištekėjo doh.gif garantuoju, kad netaisyklingai savo vardo vns.vard. kirčiuoja smartass.gif
idea fix
Dinara ir Leandras[COLOR=blue] - mano mokykloje mokesi. Pirma karta buvo keistoka girdeti, o paskui pripranti, kai kasdiena bendrauji.
Papildyta:
ai va, prisiminiau ekonomikos destytoja univere, vardu LEONILIJA. Pirma paskaita ne ekonomikos mokemes, o jos varda tarti doh.gif
Papildyta:
Fortunatas - pazystu is studiju laiku
chemistry
Mano destytojo vardas Alytis... vos neisgriuvom visikai isgirdom lotuliukas.gif o kai i ji kreipiasi vis pasigirtasta kad kviecia Alyte lotuliukas.gif
Elmiko
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 07 28, 20:07)
Mano destytojo vardas Alytis... vos neisgriuvom visikai isgirdom  lotuliukas.gif o kai i ji kreipiasi vis pasigirtasta kad kviecia Alyte lotuliukas.gif
*

Alytis idomus vardas.Nuo šito vardo Alytis yra kiles pavadinmas miesto Alytus.
logika
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 08:12)
skambesys ausies nerėža, tačiau tai tiesiog bereikšmiai žodžiia, galima sakyti, raidžių kratinys  schmoll.gif

*

tikrai ne visi vardai turi kažkokią reikšmę ax.gif
vienas iš man keistų vardų,bet gražus Medardas smile.gif
Gytarė
QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 10:12)
svainio pusbrolis vardu Ilmaras  smile.gif
*

Kalmaras. hihihi.gif
Putlutė
mano vyro bendradarbip vardas Eitautas,kazkoks keistas vardas ax.gif biggrin.gif
Elmiko
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 29, 12:19)
mano vyro bendradarbip vardas Eitautas,kazkoks keistas vardas ax.gif  biggrin.gif
*

Eitautas Eitautė labai gražūs vardai ax.gif
Gytarė
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 29, 13:50)
Eitautas Eitautė labai gražūs vardai ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Niutsi
merginos, help help.gif
*

Na atkalbėt turbūt kad sunkiai sektųsi,jei jau jie taip apsisprendę... Manau nebent galima būtų bandyti siūlyt kitokius variantus, gal patiks kažkas smile.gif Bet tie du variantai nekokie mano nuomone, ypač Nejūrė schmoll.gif Junera gal geriau, bet dar tiek kad į Venerą panašokas biggrin.gif
Lai Jūra pavadina, va labai gražu wub.gif Ir panašus į mamos vardą ir tėvo vardo raidės jame yra thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 07:54)

*

Na man Dorėja normalesnis, o kiti negražūs, ypač Ėrėja, ta Ė pradžioje išvis tokia nenatūrali man... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2007 07 25, 19:14)
Seimuras tai Simpsonu filmuke direktorius Seimuras Lupikas yra. Gal to berniuko tevai Simpsonu gerbejai  lotuliukas.gif
*

Bet jei to vaikiuko pažįstami vaikai žiūri Simpsonus tai manau neišvengs jis pašaipų... verysad.gif Beje, mano universitete studijuoja Bartas (na, ne Simpsonas biggrin.gif )
Dena
Turejau bendradarbe Vingaile, tai varda, kol pripratom, prisimindavom kap "gaila vyno" rolleyes.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Ana_21 @ 2007 07 29, 13:53)
Na atkalbėt turbūt kad sunkiai sektųsi,jei jau jie taip apsisprendę... Manau nebent galima būtų bandyti siūlyt kitokius variantus, gal patiks kažkas smile.gif Bet tie du variantai nekokie mano nuomone, ypač Nejūrė  schmoll.gif Junera gal geriau, bet dar tiek kad į Venerą panašokas  biggrin.gif
Lai Jūra pavadina, va labai gražu  wub.gif  Ir panašus į mamos vardą ir tėvo vardo raidės jame yra  thumbup.gif
*

Jūra ir man patinka wub.gif . O ta Junera - tai man iš kart suskiemenuot norisi: Jų nėra doh.gif . šiaip, kas liūdniausia, tai kad tėvų vardai taip gražiai tarpusavy dera - jūratė / Nerijus, nu kaip pagal užsakymą. variantų vaikui tikrai daug ir gražių - Smiltė, Banga, Neringa, Nida, Gintarė. o čia kažkokį darkalą nori vaikui duot bash.gif
melana
Delfi skaičiau:

Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadovė Romena Savickienė

irgi retas pasirodė vardas, bet tikrai nebaisus smile.gif
Girasol
QUOTE(melana @ 2007 07 30, 11:52)
Delfi skaičiau:

Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadovė Romena Savickienė

irgi retas pasirodė vardas, bet tikrai nebaisus  smile.gif
*

Perskaiciau siandien kalendoriu, taio uzkliuvo Donatilė ir dar kazkoks vyriskas, net neatsimenu, einu paziuret...Abdonas doh.gif
Ridikute
Aš šiandien "radau" - Dorita, Edas, Tautginas, Vygantė, Andrada doh.gif , Hendrikas.
Girasol
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 30, 13:34)
Aš šiandien "radau" - Dorita, Edas, Tautginas, Vygantė, Andrada  doh.gif , Hendrikas.
*

baisu blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.