QUOTE(Asta S. @ 2007 07 23, 23:01)
Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie vardą Mikas. Kol kas dar vardo sūneliui neužrasėm, bet jau vadinam Mikučiu. Beja, mano senelio buvo toks vardas.
Mikas
o mano nuomone, mikas labai grazus vardas..mano prosenelio varda toks buvo...
Va kas dėl Miko tai gal vardas ir nekoks
Man Mikas visai nieko, bet Mykolas kažkaip rimčiau, solidžiau
Tiesa, ką tik perskaičiau, kad "gerbėtoja" Neringa susilaukė sūnaus Granto QUOTE(Ridikute @ 2007 07 24, 16:12) Man Mikas visai nieko, bet Mykolas kažkaip rimčiau, solidžiau Tiesa, ką tik perskaičiau, kad "gerbėtoja" Neringa susilaukė sūnaus Granto As tai tik ne viena suni tokiu vardu zinau, nors siaip skamba neblogai... Papildyta: QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 24, 13:02) Va kas dėl Miko tai gal vardas ir nekoks Mano sūnus baisiausiai prieš Mykolą. Jo krikšto vardas yra Mykolas ir jam labai nepatinka. O Mikutis jam labai gražu. Jei vardą rinktume dviese, tai būtų daug paprasčiau, bet dar reikia ir vaikams įtikti, o tai jau labai sunku...
Skolastika...
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 24, 14:12) Tiesa, ką tik perskaičiau, kad "gerbėtoja" Neringa susilaukė sūnaus Granto Man Grantas asocijuojasi su...viskiu Šiaip populiarėjantis vardas, vien supermamų vaikučių sąraše bent 5, man atrodo
Ka tik isgirdau varda - Aringas
QUOTE(Asta S. @ 2007 07 24, 16:43) As tai tik ne viena suni tokiu vardu zinau, nors siaip skamba neblogai... Papildyta: Mano sūnus baisiausiai prieš Mykolą. Jo krikšto vardas yra Mykolas ir jam labai nepatinka. O Mikutis jam labai gražu. Jei vardą rinktume dviese, tai būtų daug paprasčiau, bet dar reikia ir vaikams įtikti, o tai jau labai sunku... Man Mykolas labai labia gražus vardas
ką tik užmačiau vienos forumietės vaiko vardelį-
Vilkgailas
as cia sneku sneku apie visokius vardus, kad musu paciu giminej: Vėja -3metukai suejo ziema, mazybinis - Vėjelė, Dija -4 suėjo neseniai, ir Barbora - bus antrokė
Is laikrascio "Savaitė su tv": Augmina, Ada, Nortautas, Radvilė, Abdonas, Donatilė, Sanginas, Ignotas, Bartautas, Bartautė, Almeda
merginos, help
pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre QUOTE(incia @ 2007 07 26, 10:44) Is laikrascio "Savaitė su tv": Augmina, Ada, Nortautas, Radvilė, Abdonas, Donatilė, Sanginas, Ignotas, Bartautas, Bartautė, Almeda Augmina pas mus mieste yra parduotuvė tokiu pavadinimu Ignotas senas vardas Pamenu lietuvių sena filma.Ignotas grįžta namo.Ignas ir Ignotas viens Į kita panašūs vardai. QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 26, 14:24) Augmina pas mus mieste yra parduotuvė tokiu pavadinimu Ignotas senas vardas Pamenu lietuvių sena filma.Ignotas grįžta namo.Ignas ir Ignotas viens Į kita panašūs vardai. laimute, ziurejau tavo dziaugsmeliu nuotraukytes ir pastebejau, kad mazoji jau su auskariukais. Kur ir kiek jai laiko buvo kai praduret ir ar nesudare sis ivykis jums bedu (pvz miegot jai nekliudo). Sorry kad as cia ne i tema
Veronikos Povilionienės sūnus Skomantas
Papildyta: Ai dar prisiminiau, kad kažkada kažkokiam žurnale mačiau vaiko vardą Gilė Bitė QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 12:58) merginos, help pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre Nejurė tai visai katastrofa Junera, tai dar puse velnio, man atrodo, dar galima priprasti. O siaip, jei jie tvirtai apsisprende, tai turbut nebeperkalbesi.
Rositos Čivilytės pusseserė - Marcina
"Stiliuj" perskaičiau apie ka-kokį verslininką Anridą, kuris turi dukterį Moną - man abu vardai siaubingi
o žinot tą vedusį kunigą? prieš gerą dešimtmetį toks vietinis skandaliukas buvo.
tai va, jis 3 dukras augina. atrodo, išsilavinę abu, visiškai paneigia rytoj hipotezę, bet... dukroms vardus sugalvojo patys: Dorėja, Ėrėja ir Noatė QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 06:54) Papildyta: QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 20, 13:57) pergalvojau, kokius esu sutikusi žmones, retais vardais, arba girdėjusi....... Pirmiausia, darželį lankiau su Zigfrydu, o mokykloje viename suole sėdėjau su Vilfredu. Daugiau nesu sutikusi žmonių tokiais vardais, ir girdėjusi nesu kaip kokie broliai QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 07:54) o žinot tą vedusį kunigą? prieš gerą dešimtmetį toks vietinis skandaliukas buvo. tai va, jis 3 dukras augina. atrodo, išsilavinę abu, visiškai paneigia rytoj hipotezę, bet... dukroms vardus sugalvojo patys: Dorėja, Ėrėja ir Noatė Man tai klaikūs tie vardai, kaip jie patys tokius įsimena
Dinara ir Leandras[COLOR=blue] - mano mokykloje mokesi. Pirma karta buvo keistoka girdeti, o paskui pripranti, kai kasdiena bendrauji.
Papildyta: ai va, prisiminiau ekonomikos destytoja univere, vardu LEONILIJA. Pirma paskaita ne ekonomikos mokemes, o jos varda tarti Papildyta: Fortunatas - pazystu is studiju laiku
Mano destytojo vardas Alytis... vos neisgriuvom visikai isgirdom
mano vyro bendradarbip vardas Eitautas,kazkoks keistas vardas
QUOTE(ingalp @ 2007 07 26, 13:58) merginos, help pusseserė naujagimę dukrą nori pavadint Junera arba Nejūre Na atkalbėt turbūt kad sunkiai sektųsi,jei jau jie taip apsisprendę... Manau nebent galima būtų bandyti siūlyt kitokius variantus, gal patiks kažkas Lai Jūra pavadina, va labai gražu QUOTE(muminukas @ 2007 07 28, 07:54) o žinot tą vedusį kunigą? prieš gerą dešimtmetį toks vietinis skandaliukas buvo. tai va, jis 3 dukras augina. atrodo, išsilavinę abu, visiškai paneigia rytoj hipotezę, bet... dukroms vardus sugalvojo patys: Dorėja, Ėrėja ir Noatė Na man Dorėja normalesnis, o kiti negražūs, ypač Ėrėja, ta Ė pradžioje išvis tokia nenatūrali man... Papildyta: QUOTE(Beiker @ 2007 07 25, 19:14) Seimuras tai Simpsonu filmuke direktorius Seimuras Lupikas yra. Gal to berniuko tevai Simpsonu gerbejai Bet jei to vaikiuko pažįstami vaikai žiūri Simpsonus tai manau neišvengs jis pašaipų...
Turejau bendradarbe Vingaile, tai varda, kol pripratom, prisimindavom kap "gaila vyno"
QUOTE(Ana_21 @ 2007 07 29, 13:53) Na atkalbėt turbūt kad sunkiai sektųsi,jei jau jie taip apsisprendę... Manau nebent galima būtų bandyti siūlyt kitokius variantus, gal patiks kažkas Lai Jūra pavadina, va labai gražu Jūra ir man patinka
Delfi skaičiau:
Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadovė Romena Savickienė irgi retas pasirodė vardas, bet tikrai nebaisus
Aš šiandien "radau" - Dorita, Edas, Tautginas, Vygantė, Andrada
|