Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
baltai balta
katik kitoj temoj skaiciau komentaru apie varda Rukas. maniau cia pats tikriausias vardas-ne visai vardas
muminukas
QUOTE(MrsRAT @ 2007 09 30, 20:09)
Aš tai manau, kad gal Felicija, Feliusė ir t.t.
Mano močiutės draugę Seliūne vadino.
*

aga, greičiausiai drinks_cheers.gif

nors gali būti ir visai belekas... draugės močiutę visi Zita vadina, o dokumentuose ji Juzefa smile.gif
*GAILĖ*
SM radau vaikiuką vardu Patas
faustina
As zinau Arsidas. Dar yra vyras vardu Jolantas.
Karolina27
O aš tai tikrai pasakysiu, kad geriau iš bėdos kokie serialiniai vardai kaip Rozaura, Ignasijus, negu kad tokios nesąmonės, kaip sudurtiniai kai kurie doh.gif Mūsų pažįstami sūnų norėjo visai rimtai pavadint Migaras iš Miglės ir Edgaro, tai aleluja doh.gif blink.gif Gerai kad persigalvojo po ilgų visų giminių ir draugų įkalbinėjimų lotuliukas.gif
Čili
pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas blink.gif Nu vos prisimint įmanoma tą pastarąjį laugh.gif Įdomu ar reikšmę jis turi, ar tai eilinis kaimo gyventojų išmislas.. unsure.gif
Akutee
MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda smile.gif wub.gif smile.gif
Papildyta:
MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda smile.gif wub.gif smile.gif
rytoj
15 min viename straipsnyje mini vyriškį, vardu Gemas unsure.gif

O ta Eralda tai čia iš kurios serijos - Sava kūryba, Nugirdau seriale, Girdėjau užsienyje ar kt?
Filia
Irėnijus man gan keistas vardas vyrui, jam apie 40 metų.
Pangasija
QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 08:43)
pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas blink.gif Nu vos prisimint įmanoma tą pastarąjį laugh.gif Įdomu ar reikšmę jis turi, ar tai eilinis kaimo gyventojų išmislas.. unsure.gif
*

Vestalė -- senovės etruskų šventikė, kažkas panašaus kaip mūsų vaidilutė. bet visgi panašu, kad tai tikrai kaimo gyventojų išmislas.
dziada
QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 09:43)
*

Vestale tai galejo pavadint Vestina man kazkaip graziau skamba.O Dairodas tai blink.gif blink.gif
QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 13:29)
MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda smile.gif  wub.gif  smile.gif
Papildyta:
MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda smile.gif  wub.gif  smile.gif
*

Eralda nu visai nieko man kazko primena is vieno serialo miesto pavadinima g.gif

Man tai grazus Adrijana ar Adrija rolleyes.gif
*GAILĖ*
*

ar nebus šitas koks nors sudurtinis iš tėvelių vardų g.gif (Pvz. Daiva ir Rolandas)

QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 13:29)
Papildyta:
*

ir iš kur gi tu tokį vardą ištraukei? niekur nemačiau tokio schmoll.gif . iš Erikos ir Aldo sudėjai? biggrin.gif Ar iš Eriko ir Aldonos tongue.gif

supervaikučiuose užregistravo mergytę Diją biggrin.gif
Jaliza
Aš savo dukrele pavadinau upe,kaip jums mirksiukas.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Jaliza @ 2007 10 03, 08:44)
*

wub.gif thumbup.gif labai gražu
rytoj
*

Gražus, trumpas, lietuviškas, aiškus vardas. Viskas su juo gerai. Bet savo vaiko vis tiek taip nevadinčiau ax.gif
Elmiko
Upe labai gražus vardas wub.gif Bet kažkaip pirma kart jį girdžiu.Vertas dėmesio vardukas.
Onora
E.Giminezo dukryte Upe, nuo tada jis tapo populiarus seimu svarstytinu vardu sarasuose smile.gif
man visai nieko, bet savo vaiko nepavadinciau juo, nes yra man grazesniu smile.gif
Jaliza
Na gerai kad nors i šuns dienas neišdėjot,nes jusu forume jau gavau pašaipu laiškeli,be ja kai ir pastaraji pusmeti,bet man ir aišku ne tik,jis be galo gražus ir šiaip tai čia vyro inciatyva davėm toki varda,dar svarstėm apie Vakare bet labai jau ju daug biggrin.gif
Karusia
QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 14:29)
Papildyta:
*

heraldika sutrumpintai ? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2007 09 30, 19:42)
Jeronimas tai normalus vardas, tik jau retokas.
o va girdėjau kaip vieną močiutę giminaičiai vadino Peliuse. taip ir nesupratau, ar tai vardas, ar koks tik tiems žmonėms žinomas kreipinys.
*

Peliusė - greičiau iš Feliksos perdirbinys smile.gif
Murielė
pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas blink.gif
*

Vestalė man kaip kokia Festalė (vaistai tokie yra) doh.gif

*

Gražus vardas 4u.gif

Šios dienos 15min. nuotrauka įdėta berniuko vardu Aretas unsure.gif
rytoj
QUOTE(Murielė @ 2007 10 03, 15:51)
Šios dienos 15min. nuotrauka įdėta berniuko vardu Aretas unsure.gif
*

Teko dirbti su vienu Aretu irnesakyk.gif
Jaliza
QUOTE(Jaliza @ 2007 10 03, 09:44)
*

Šiaip viresnėlės vardas Neimantė o mano pačios Jelizaveta na pas mus tik gal tetukas atitinka,savo vardu,visuomenės kriterijus bigsmile.gif
Murielė
Jelizaveta koks įdomus negirdėtas vardas unsure.gif
Jaliza
QUOTE(Murielė @ 2007 10 03, 18:46)
*

Na nežinau dėl to retumo aš pati aišku nebuvau sutikus žmogaus tokiu vardu bet dažnai girdėjau.Vienas nepatogumas labai ilgas biggrin.gif
Karusia
QUOTE(Murielė @ 2007 10 03, 18:46)
*

Normalus rusiškas vardas - atitikmuo Elžbieta. Dargi dvi carienės buvo tokiu vardu.
fishke
mano brolio dukra ŽAVINTA 4u.gif Kai davė tokį vardą, o tai buvo prieš 16 metų bigsmile.gif , tai visi čiut nemirė iš nuostabos, vieni peikė, kiti abejingi buvo. bet tokių, kuriems patiktų - mažai. Ypač seneliai buvo prieš. O dabar, normalus vardas, atrodo, kad kitoks jai ir netiktų, nes panelė labai graži, garbanė thumbup.gif Gal kam teko susidurt su tokiu vardu? mirksiukas.gif Aš tik vieną kartą mačiau, vaistininkės kortelėje buvo užrašytas. Įdomumui, patikrinome skype, tai ten nemažai išmetė g.gif
fiona35
QUOTE(rytoj @ 2007 10 03, 17:13)
Teko dirbti su vienu Aretu irnesakyk.gif
*

O mano klasiokas buvo Aretas(m-klą laaabai seniai baigiau).O šiandien radau mergaitės vardą Abigailė,labai gražus man.Dar prisiminiau viena baisu mergaitei-Gondinga,niekad neduočiau
Ramunita
*

http://www.kmintys.lt/index.php?DATA=20050122 Kupiškyje yra Dairodas biggrin.gif ten irgi tokių neblogų vardelių paminėta-Vikarijus blink.gif Haidas blink.gif Natanas (čia gal iš meilės Natui biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(rytoj @ 2007 10 02, 14:37)
15 min viename straipsnyje mini vyriškį, vardu Gemas unsure.gif

O ta Eralda tai čia iš kurios serijos - Sava kūryba, Nugirdau seriale, Girdėjau užsienyje ar kt?
*

turbūt,kad ne savos kūrybos
http://siauliai.mok.lt/saule/Struktura%20ir%20kontaktai.htm va čia yra mokytoja tokiu vardu 3 a klasės ax.gif
rytoj
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 09:41)
http://siauliai.mok.lt/saule/Struktura%20ir%20kontaktai.htm va čia yra mokytoja tokiu vardu 3 a klasės ax.gif
*

Dar nebuciau tokia tikra, kad ir tos mokytojos vardas ner savos kurybos unsure.gif

Siandien radau - Nijolia. Mano manymu - akivaizdus neteiayklingos rasybos pavyzdys cool.gif
Murielė
QUOTE(rytoj @ 2007 10 04, 12:38)
Siandien radau - Nijolia. Mano manymu - akivaizdus neteiayklingos rasybos pavyzdys cool.gif
*

Ar ne Kaune tokią užtikai? mirksiukas.gif
Nes aš tokiu vardu žinau moteriškę, irgi galvojau, kad rašybos klaida - bet man išaiškino, kad ji gimė kažkur Rusijos glūdumoj, kur tikrai yra toks vardas smile.gif
rytoj
Na, užtikau tai aš ją kaip teisėją, vieną sprendimą pasirašiusią. Bet nepažiūrėjau, kuriame teisme ji dirba unsure.gif
Murielė
QUOTE(rytoj @ 2007 10 04, 14:14)
Na, užtikau tai aš ją kaip teisėją, vieną sprendimą pasirašiusią. Bet nepažiūrėjau, kuriame teisme ji dirba unsure.gif
*

Ta pati tada bigsmile.gif
Ramunita
Dar nebuciau tokia tikra, kad ir tos mokytojos vardas ner savos kurybos unsure.gif

*

turėjau omeny,kad ne tos forumietės kūryba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Murielė @ 2007 10 04, 14:25)
Ta pati tada  bigsmile.gif
*

Ale gal ir gerai turėti retesnį vardą smile.gif va kaip įsimena žmoės ax.gif ir jei padaai ką norss gero,tai susiras tave ax.gif (pvz tokia teisėją nebūtų problemų surast)
Niutsi
QUOTE(alvydux @ 2007 10 04, 08:51)
mano brolio dukra ŽAVINTA 4u.gif  Kai davė tokį vardą, o tai buvo prieš 16 metų bigsmile.gif , tai visi čiut nemirė iš nuostabos, vieni peikė, kiti abejingi buvo. bet tokių, kuriems patiktų - mažai. Ypač seneliai buvo prieš. O dabar,  normalus vardas, atrodo, kad kitoks jai ir netiktų, nes panelė labai graži, garbanė thumbup.gif  Gal kam teko susidurt su tokiu vardu? mirksiukas.gif Aš tik vieną kartą mačiau, vaistininkės kortelėje buvo užrašytas.  Įdomumui, patikrinome skype, tai ten nemažai išmetė g.gif
*

Žavinta labai gražus ir retas vardas, man jis labai labai patinka wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 09:41)
http://www.kmintys.lt/index.php?DATA=20050122 Kupiškyje yra Dairodas biggrin.gif ten irgi tokių neblogų vardelių paminėta-Vikarijus blink.gif Haidas  blink.gif Natanas (čia gal iš meilės Natui  biggrin.gif )
Papildyta:

*

O ten tokių įdomių vardų toje mokykloje yra bigsmile.gif g.gif Ženė, Arianda...
Gytarė
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 04, 10:00)
O mano klasiokas buvo Aretas(m-klą laaabai seniai baigiau).
*

Gal kartu mokėmės? g.gif
Filia

*

Ir aš Nijolia, bet ne teisėją, pažįstu.
fiona35
QUOTE(Gytarė @ 2007 10 05, 07:26)
Gal kartu mokėmės? g.gif
*

Kad,turbūt,nesimokėm kartu.Aš 1989m baigiau
Pangasija
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 08:41)
Haidas  blink.gif Natanas (čia gal iš meilės Natui  biggrin.gif )
*

Haidas -- angliška pavardė, Natanas -- Biblijos veikėjas.
dabar prisiminiau, kažkada prieš eilę metų M1 eteryje buvo kažkoks žaidimas, į kurį paskambino pilietis, vardu NATANAELIS. tai vedėjas ir klausia -- nu čia dabar kas? tas sako -- nu va, tėvai pasiprikolino. o brolį ir sesę tai normaliai pavadino -- Vytukas ir Linutė.
Ramunita
QUOTE(Dios @ 2007 10 05, 15:56)
Haidas -- angliška pavardė, Natanas -- Biblijos veikėjas.
dabar prisiminiau, kažkada prieš eilę metų M1 eteryje buvo kažkoks žaidimas, į kurį paskambino pilietis, vardu NATANAELIS. tai vedėjas ir klausia -- nu čia dabar kas? tas sako -- nu va, tėvai pasiprikolino. o brolį ir sesę tai normaliai pavadino -- Vytukas ir Linutė.
*

skiemenimis skaičiau vardelį ax.gif
Gytarė
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 05, 11:47)
Kad,turbūt,nesimokėm kartu.Aš 1989m baigiau
*

Aš - dar anksčiau. smile.gif
Ramunita
o kaip jums Ronata? g.gif
anileve
As siandien dariau darbuotoju sarasa ir mane nustebino keletas vardeliu. Kaip jums vardas Rimute Aurute, Saulute (net ne Saule), Meilute (net ne meile), arba Almonė?
g.gif
Elmiko
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 06, 21:10)
o kaip jums Ronata?  g.gif
*

Tai jau geriau Renata mirksiukas.gif Ronata čia iš tikrūjų toks egzistuojantis vardas g.gif
Ramunita
QUOTE(laimutė07 @ 2007 10 08, 13:02)
Tai jau geriau Renata mirksiukas.gif Ronata čia iš tikrūjų toks egzistuojantis vardas g.gif
*

nu toks Anatolijaus (iš KĮŽ) mokytojos vardas....
muminukas
QUOTE(anileve @ 2007 10 08, 10:24)
As siandien dariau darbuotoju sarasa ir mane nustebino keletas vardeliu. Kaip jums vardas Rimute Aurute, Saulute (net ne Saule), Meilute (net ne meile), arba Almonė?
g.gif
*

tai jau tos -utės visos per 40-metį turėtų būti persiritusios hihihi.gif seniau kažkodėl taip mėgdavo vadinti doh.gif
o Almonė tai man normalus retas vardas ok.gif
Papildyta:
*

vardas tai normalus. bet aš asmeniškai sakyčiau, kad kažkaip man nelabai - pirmos dukros ilgas vardas, o kitos - labai trumpas, kažkaip mažoji nuskriausta atrodo ax.gif

ir man Neimantė gražesnis tongue.gif
Ramunita
QUOTE(muminukas @ 2007 10 08, 15:13)
tai jau tos -utės visos per 40-metį turėtų būti persiritusios hihihi.gif seniau kažkodėl taip mėgdavo vadinti  doh.gif
o Almonė tai man normalus retas vardas ok.gif
Papildyta:
vardas tai normalus. bet aš asmeniškai sakyčiau, kad kažkaip man nelabai - pirmos dukros ilgas vardas, o kitos - labai trumpas, kažkaip mažoji nuskriausta atrodo  ax.gif

ir man Neimantė gražesnis  tongue.gif
*

Meilutę pažįstu smile.gif senmergė, buvusi mokytoja (rodos biologijos) ir labai pikta-nekenčia vaikų unsure.gif
muminukas
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 08, 17:27)
Meilutę pažįstu smile.gif senmergė, buvusi mokytoja (rodos biologijos) ir labai pikta-nekenčia vaikų  unsure.gif
*

aš pažįstu pusseseres Laimutę ir Meilutę ir seseris Meilutę ir Gražutę (ar kažkas panašaus, tiksliai nepamenu, bet kažkokia -utė su G pradžioje) lotuliukas.gif
muminukas
kviečiu į kitą temą smile.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.