katik kitoj temoj skaiciau komentaru apie varda Rukas. maniau cia pats tikriausias vardas-ne visai vardas
SM radau vaikiuką vardu Patas
As zinau Arsidas. Dar yra vyras vardu Jolantas.
O aš tai tikrai pasakysiu, kad geriau iš bėdos kokie serialiniai vardai kaip Rozaura, Ignasijus, negu kad tokios nesąmonės, kaip sudurtiniai kai kurie
pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas
MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda
Papildyta: MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda
15 min viename straipsnyje mini vyriškį, vardu Gemas
O ta Eralda tai čia iš kurios serijos - Sava kūryba, Nugirdau seriale, Girdėjau užsienyje ar kt?
Irėnijus man gan keistas vardas vyrui, jam apie 40 metų.
QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 08:43) pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas Vestalė -- senovės etruskų šventikė, kažkas panašaus kaip mūsų vaidilutė. bet visgi panašu, kad tai tikrai kaimo gyventojų išmislas. QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 09:43) pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas Vestale tai galejo pavadint Vestina man kazkaip graziau skamba.O Dairodas tai QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 13:29) MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda Papildyta: MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda Eralda nu visai nieko man kazko primena is vieno serialo miesto pavadinima Man tai grazus Adrijana ar Adrija QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 09:43) pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas ar nebus šitas koks nors sudurtinis iš tėvelių vardų QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 13:29) MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda Papildyta: MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda ir iš kur gi tu tokį vardą ištraukei? niekur nemačiau tokio supervaikučiuose užregistravo mergytę Diją
Aš savo dukrele pavadinau upe,kaip jums
Upe labai gražus vardas
E.Giminezo dukryte Upe, nuo tada jis tapo populiarus seimu svarstytinu vardu sarasuose
man visai nieko, bet savo vaiko nepavadinciau juo, nes yra man grazesniu
Na gerai kad nors i šuns dienas neišdėjot,nes jusu forume jau gavau pašaipu laiškeli,be ja kai ir pastaraji pusmeti,bet man ir aišku ne tik,jis be galo gražus ir šiaip tai čia vyro inciatyva davėm toki varda,dar svarstėm apie Vakare bet labai jau ju daug
QUOTE(Akutee @ 2007 10 02, 14:29) MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda Papildyta: MAn labai grazus vardas ir aisku ne toks jau yprastas Eralda heraldika sutrumpintai ? Papildyta: QUOTE(Dios @ 2007 09 30, 19:42) Jeronimas tai normalus vardas, tik jau retokas. o va girdėjau kaip vieną močiutę giminaičiai vadino Peliuse. taip ir nesupratau, ar tai vardas, ar koks tik tiems žmonėms žinomas kreipinys. Peliusė - greičiau iš Feliksos perdirbinys
Jelizaveta koks įdomus negirdėtas vardas
mano brolio dukra ŽAVINTA
QUOTE(Čili @ 2007 10 02, 09:43) pas dukrą darželio grupėje yra Vestalė ir Dairodas http://www.kmintys.lt/index.php?DATA=20050122 Kupiškyje yra Dairodas Papildyta: QUOTE(rytoj @ 2007 10 02, 14:37) 15 min viename straipsnyje mini vyriškį, vardu Gemas O ta Eralda tai čia iš kurios serijos - Sava kūryba, Nugirdau seriale, Girdėjau užsienyje ar kt? turbūt,kad ne savos kūrybos http://siauliai.mok.lt/saule/Struktura%20ir%20kontaktai.htm va čia yra mokytoja tokiu vardu 3 a klasės QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 09:41) turbūt,kad ne savos kūrybos http://siauliai.mok.lt/saule/Struktura%20ir%20kontaktai.htm va čia yra mokytoja tokiu vardu 3 a klasės Dar nebuciau tokia tikra, kad ir tos mokytojos vardas ner savos kurybos Siandien radau - Nijolia. Mano manymu - akivaizdus neteiayklingos rasybos pavyzdys
Na, užtikau tai aš ją kaip teisėją, vieną sprendimą pasirašiusią. Bet nepažiūrėjau, kuriame teisme ji dirba
QUOTE(rytoj @ 2007 10 04, 12:38) Dar nebuciau tokia tikra, kad ir tos mokytojos vardas ner savos kurybos Siandien radau - Nijolia. Mano manymu - akivaizdus neteiayklingos rasybos pavyzdys turėjau omeny,kad ne tos forumietės kūryba Papildyta: QUOTE(Murielė @ 2007 10 04, 14:25) Ale gal ir gerai turėti retesnį vardą QUOTE(alvydux @ 2007 10 04, 08:51) mano brolio dukra ŽAVINTA Žavinta labai gražus ir retas vardas, man jis labai labai patinka QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 09:41) http://www.kmintys.lt/index.php?DATA=20050122 Kupiškyje yra Dairodas Papildyta: turbūt,kad ne savos kūrybos http://siauliai.mok.lt/saule/Struktura%20ir%20kontaktai.htm va čia yra mokytoja tokiu vardu 3 a klasės O ten tokių įdomių vardų toje mokykloje yra QUOTE(Ramunita @ 2007 10 04, 08:41) Haidas -- angliška pavardė, Natanas -- Biblijos veikėjas. dabar prisiminiau, kažkada prieš eilę metų M1 eteryje buvo kažkoks žaidimas, į kurį paskambino pilietis, vardu NATANAELIS. tai vedėjas ir klausia -- nu čia dabar kas? tas sako -- nu va, tėvai pasiprikolino. o brolį ir sesę tai normaliai pavadino -- Vytukas ir Linutė. QUOTE(Dios @ 2007 10 05, 15:56) Haidas -- angliška pavardė, Natanas -- Biblijos veikėjas. dabar prisiminiau, kažkada prieš eilę metų M1 eteryje buvo kažkoks žaidimas, į kurį paskambino pilietis, vardu NATANAELIS. tai vedėjas ir klausia -- nu čia dabar kas? tas sako -- nu va, tėvai pasiprikolino. o brolį ir sesę tai normaliai pavadino -- Vytukas ir Linutė. skiemenimis skaičiau vardelį
o kaip jums Ronata?
As siandien dariau darbuotoju sarasa ir mane nustebino keletas vardeliu. Kaip jums vardas Rimute Aurute, Saulute (net ne Saule), Meilute (net ne meile), arba Almonė?
QUOTE(anileve @ 2007 10 08, 10:24) As siandien dariau darbuotoju sarasa ir mane nustebino keletas vardeliu. Kaip jums vardas Rimute Aurute, Saulute (net ne Saule), Meilute (net ne meile), arba Almonė? tai jau tos -utės visos per 40-metį turėtų būti persiritusios o Almonė tai man normalus retas vardas Papildyta: QUOTE(Jaliza @ 2007 10 03, 08:44) vardas tai normalus. bet aš asmeniškai sakyčiau, kad kažkaip man nelabai - pirmos dukros ilgas vardas, o kitos - labai trumpas, kažkaip mažoji nuskriausta atrodo ir man Neimantė gražesnis QUOTE(muminukas @ 2007 10 08, 15:13) tai jau tos -utės visos per 40-metį turėtų būti persiritusios o Almonė tai man normalus retas vardas Papildyta: vardas tai normalus. bet aš asmeniškai sakyčiau, kad kažkaip man nelabai - pirmos dukros ilgas vardas, o kitos - labai trumpas, kažkaip mažoji nuskriausta atrodo ir man Neimantė gražesnis Meilutę pažįstu
kviečiu į kitą temą
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|