Cikadelė
2007 07 16, 19:53
Tęsiam toliau
O as pirma Turejau drauge Benita kazkaip sunku buvo prie jos vardo priprasti
QUOTE(tasha @ 2007 07 16, 23:31) O as pirma Turejau drauge Benita kazkaip sunku buvo prie jos vardo priprasti  Man tai grazus vardas, reiksme - Palaiminta. Reiks seseriai pasiulyti, ji kaip tik laukiasi ir rasosi sarasiuka.
Ka tik bendradarbe pasake, kad pusbrolis sunu pavadino Norbertu. As tai nepazistu nei vieno tokiu vardu.
Norbertas man vienas iš gražiausių vardų. Vieną jau suaugusį vyrą tokiu vardu žinau O Benita tai man visiškai nepatinka. Nes aš nemėgstu vardų su mažybine forma. Ir nemėgstu išvestinių iš kitų vardų. Daug gražesnis vardas - Benedikta
Girasol
2007 07 17, 17:36
Šiandien MB popieriuose rado vardą Siužeta
Man grazus Benigna.Sutrumpintai Bena.Gal todel,kad viena pazistu?
Ramunita
2007 07 17, 17:46
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 17, 18:36) Šiandien MB popieriuose rado vardą Siužeta  nu šakės  vargšė mergina
Girasol
2007 07 17, 17:54
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 17, 18:46) nu šakės  vargšė mergina  taip jau būna...  man įdomu kaip kirčiuojamas
Ramunita
2007 07 17, 19:27
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 17, 18:54) taip jau būna...  man įdomu kaip kirčiuojamas  kaip bekirčioutum - vistiek kvailai skamba
Cikadelė
2007 07 17, 20:08
šiandien užtikau seną Kauno dieną  radau straipsnį apie kažkokį ginekologą Kauno RK ligoninėje  nuotrauka, po ja parašyta- daktaras su žmona ir vaikais- Benas, Jorilė ir Balys pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną Balį  Sruogą
O kaip jums vardas Nijolsas?  Jis sake, teveliai labai dukrytes lauke Dar radau vienam straipsnyje Dubinija ir Šilona  (sesutes) Ar visai zmones pabludo vaikams vardus rinkdami
As kai gimdziau pirma sunu, tai ligonineje dvi mamytes sunums dave varda Benas. Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas.
Girasol
2007 07 18, 08:31
QUOTE(incia @ 2007 07 18, 09:25) As kai gimdziau pirma sunu, tai ligonineje dvi mamytes sunums dave varda Benas. Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas. ar tik simpsonuose nebuvo tokio personazo?
Ramunita
2007 07 18, 09:52
QUOTE(incia @ 2007 07 18, 09:25) As kai gimdziau pirma sunu, tai ligonineje dvi mamytes sunums dave varda Benas. Siandien darzely ant spinteles pamaciau varda Seimūras. Lig ir girdetas kazkur, bet turbut retas. Vos ne seimūnas Papildyta:QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 17, 21:08) šiandien užtikau seną Kauno dieną  radau straipsnį apie kažkokį ginekologą Kauno RK ligoninėje  nuotrauka, po ja parašyta- daktaras su žmona ir vaikais- Benas, Jorilė ir Balys pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną Balį  Sruogą  Benas tai manęs visai nestebina,nes pažįstu kelis vaikus tokiu vardu, turiu dėdę Bena ir Benas į Nidą plaukia su Kernagiu Jorilė-tai dar šiaip negirdėtas,bet ausies nerėžia Balys-tai dabar jau retas vardas....Nors tuo metu,kai Sruoga gyveno nebuvojis labai jau keistas ir retas
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 18, 08:31) ar tik simpsonuose nebuvo tokio personazo?  Tiksliai! O as galvoju, kur man girdetas tas vardas
Vakar girdėjau vardą Ermina (4m. mergaitė). "Patobulinta" Irmina?
QUOTE(Gytarė @ 2007 07 19, 10:04) Vakar girdėjau vardą Ermina (4m. mergaitė). "Patobulinta" Irmina?  labai girdėtas tas Ermina - arba knygoj, arba filme buvo toks vardas. Kažkaip man jis nuostabos nekelia.
Cikadelė
2007 07 19, 17:55
Sm vienoje temoje teko kalbėtis su tėveliu...žmonos vardas Rykantė, o sūnelio- Augmantas  sakyčiau, tikrai negirdėti...žmonos vardas labai labai įdomus, kaži kokia etimologija?
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 19, 19:55) Sm vienoje temoje teko kalbėtis su tėveliu...žmonos vardas Rykantė, o sūnelio- Augmantas  sakyčiau, tikrai negirdėti...žmonos vardas labai labai įdomus, kaži kokia etimologija?  Yra miestelis Rykantai.
bendravau su suaugusiu vyru, o vardas jo Linusis. Pravalas kažkoks
Perkant Krikšto rubukus dukriukui konsultantės vardas buvo Gilanda .
Ramunita
2007 07 20, 08:17
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 20, 09:09) Perkant Krikšto rubukus dukriukui konsultantės vardas buvo Gilanda . atsimenu kažkada kalendoriui perskaičiau šitą vardą-man iškart su glandom asociacijos
QUOTE(Ramunita @ 2007 07 20, 10:17) atsimenu kažkada kalendoriui perskaičiau šitą vardą-man iškart su glandom asociacijos  Ir man. Šiaip visai gražus vardas būtų.
Va, ką radau lrytas.lt Klaipėdos rajono policijos komisariato tyrėja Aina Skromanienė
Vyturiukė
2007 07 20, 12:32
QUOTE(rytoj @ 2007 07 20, 14:14) Va, ką radau lrytas.lt Klaipėdos rajono policijos komisariato tyrėja Aina Skromanienė Vieną Ainą pažinojau  Jei neklystu, iš latvių kalbos išvertus būtų peizažas ar kažkas panašaus  Turėjau klasiokę Salviną. Keistas vardas, bet visai nieko
Cikadelė
2007 07 20, 13:57
pergalvojau, kokius esu sutikusi žmones, retais vardais, arba girdėjusi....... Pirmiausia, darželį lankiau su Zigfrydu, o mokykloje viename suole sėdėjau su Vilfredu. Daugiau nesu sutikusi žmonių tokiais vardais, ir girdėjusi nesu Jau rašiau, kad poliklinikoje mačiau užregistruotą mergaitę, vardu Europa Neseniai draugė susilaukė dukrytės, tai derino vardus ir gavosi- pirmoji Nomeda, o antroji Andromeda  man skamba visai gražiai Forume užmačiau berniuką, įdomiu vardu - Sangeras  (beje, čia ne reklama, bet paramos skyrelyje sukurta tema apie Sangeriuką, kuriam reikalinga pagalba, tad jei nesat abejingi/ abejingos svetimam skausmui, užsukit čia). Ačiū aij, kaimynystėje gyvena mergaitė Alvita, bet regis yra toks miestelis- Alvitas...arba kažką maišau
Ridikute
2007 07 20, 14:09
Ką tik perskaičiau, kad Geltonos dukra Lela
Cikadelė
2007 07 20, 14:16
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 20, 15:09) Ką tik perskaičiau, kad Geltonos dukra Lela   Geltona, jau pagimdė?  kur skaitei, įmesk nuorodą vardas, sakyčiau keistas
Ridikute
2007 07 20, 14:20
Delfis rašo  čia, kaip ji sako, senas lietuviškas baltų deivės vardas" "Norėjau tikro lietuviško vardo, o ne kokio užsienietiško. Ir radau tokį, kuris ir skamba gražiai, ir turi gražią reikšmę, ir vyrui labai patiko. Šiuo vardu buvo vadinama baltų deivė pragimdytoja " http://whatson.delfi.lt/news/people/article.php?id=13839111
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 20, 15:57) Neseniai draugė susilaukė dukrytės, tai derino vardus ir gavosi- pirmoji Nomeda, o antroji Andromeda  man skamba visai gražiai 
O man geltonos mergaites vardas nelabai
Lela labai neiprastas vardas  Bet visdelto zmones suranda iskirtinu vardu savo vaikams.
muminukas
2007 07 20, 21:45
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 17, 21:08) vaikais- Benas, Jorilė ir Balys pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną Balį  Sruogą  jau populiarėja. asmeniškai Jorilės nežinau, tik patį vardą žinau. pažįstu vieną Balį (ne Sruogą  ), jam apie33-34 metus. o Benus tai du mažus žinau Papildyta:QUOTE(Twiggy @ 2007 07 20, 21:05) O man geltonos mergaites vardas nelabai   kažkaip nelabai... nors ir "Deivė Lela didžiosios Baltų deivės motinos Lados duktė. Ji turėjusi brolį dvynį Lėlį. Lela vaizduojama trigalvė. Ją laikė tarpininke tarp žmonių ir dievų, tarp žemės ir dangaus."
Dar prisiminiau viena varda - Gerta (dar perklausiau jos, gal Gerda?, bet ne- Gerta). Man tai keistai skamba. Merginai 23m.
Dar pora perliuku: Izidorius, Virkantas, Celestinas.
*GAILĖ*
2007 07 22, 13:39
QUOTE(Ridikute @ 2007 07 20, 15:09) Ką tik perskaičiau, kad Geltonos dukra Lela  nu man tai visai negražus  . kaip kokia lialia Ar matėt, ketvirtadienį per laidą "Kitas" buvo 18 m merga, vardu Izaura  . gi panašiai prieš 18 m ir rodė tą serialą, nu tai ir prašom - auka
Minerva
2007 07 22, 14:55
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 17, 21:08) šiandien užtikau seną Kauno dieną  radau straipsnį apie kažkokį ginekologą Kauno RK ligoninėje  nuotrauka, po ja parašyta- daktaras su žmona ir vaikais- Benas, Jorilė ir Balys pastarieji du vardai tikrai reti- pirmas išvis negirdėtas, o antrasis l.retas...pažįstu tik vieną Balį  Sruogą  Balys - iš Boleslovo, o pastarasis buvo tikrai populiarus vardas prieš pusę amžiaus Papildyta:QUOTE(incia @ 2007 07 21, 15:50) Dar pora perliuku: Izidorius, Virkantas, Celestinas. Izidorius ir Celestinas - įprasti mano senelių laikų vardai (kaimynai buvo). O su Virkantu tikrai kol kas nesusidūriau.
Girasol
2007 07 22, 18:07
Mergaitės, šiandien sužinojau, kad Akvilė senas vardas  gal kas žinot kokio senumo?
faustluk
2007 07 23, 11:01
Akvile- grazu. Ir as mastau, jei bus mergiote..O koks skirtumas kokio senumo?? Na, is 17a.? Tai kas keiciasi?
Saulelė_raudona
2007 07 23, 13:59
Žinau kelis keistokus vardus - Bangimantas(yra parašęs porą knygelių apie kompiuterius) ir Pulgis. Pastarasis, tai senovinis, bet kiek neįprastai skamba
Kaune gyvena moteriškė, vardu Geidutė Ir dar vieną vardą prisiminiau - Ingvilė
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 22, 19:07) Mergaitės, šiandien sužinojau, kad Akvilė senas vardas  gal kas žinot kokio senumo?  Akvilė labai gražžus vardas lotyniškas "erelis"tokia rekšmė būtų. '
Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie vardą Mikas. Kol kas dar vardo sūneliui neužrasėm, bet jau vadinam Mikučiu. Beja, mano senelio buvo toks vardas.
Man Mikas visai tinka ir patinka O kokie kitų vaikų vardai?
QUOTE(rytoj @ 2007 07 23, 23:05) Man Mikas visai tinka ir patinka O kokie kitų vaikų vardai? Greta ir Vainius.
QUOTE(Asta S. @ 2007 07 23, 23:08) Vainius  vienas iš gražiausių vardų Mano požiūriu, neiškrenta Mikas iš konteksto ir visai derinasi prie kitų vardelių
QUOTE(Asta S. @ 2007 07 24, 00:01) Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie vardą Mikas. Kol kas dar vardo sūneliui neužrasėm, bet jau vadinam Mikučiu. Beja, mano senelio buvo toks vardas. Man nepatinka.
Girasol
2007 07 24, 08:52
QUOTE(busVakare @ 2007 07 23, 12:01) Akvile- grazu. Ir as mastau, jei bus mergiote..O koks skirtumas kokio senumo?? Na, is 17a.? Tai kas keiciasi?  nieko nekeicia, zingeidumas sukilo
|
|