maskanyte
2010 12 23, 13:13
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 16:17) Man krūties pienelis pirmiausia - tobuliausias maistas dukrai. Skausmų praktiškai neteko patirti, kraujais neplūdau, tad siaubo šitas procesas tikrai nekelia. Vienu tarpu su skausmu pienukas bėgti imdavo, bet dabar to keisto jausmo neliko. Maitindama atsipalaiduoju, pailsiu, niekur neskubu. Nerealus jausmas, kai šiltas delniukas vedžioja per krūtį prilaikančią tavo ranką  . Arba guvios akys gaudo tavo akis, arba paleidžia spenelį ir šypsosi plačia, bedante burna  ... Vajeeeee.............paskutiniai sakinikai taip tiksliai ir graziai parasyti,kaad net nera ka ir bepridurti
@mamyčiukas@
2010 12 27, 20:49
po pirmo gimdymo maitinimas krutimi buvo kaip pareiga pamaitinti dukryte,zinojau,kad mamos pienas vaikui pats geriausias,bet kai eme mazeti pienuko,nesistengiau jo gaminimo didinti  bet po antro gimdymo viskas pasikeite,dabar maitinimas man pats maloniausias ir svarbiausias,nera zodziu kuriais galeciau nupasakoti ta malonuma kai jauti vaika salia saves,kai jis ziuri i tave dideliomis akytemis
kregzde
2011 02 15, 14:41
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 15:17) Maitindama atsipalaiduoju, pailsiu, niekur neskubu. Nerealus jausmas, kai šiltas delniukas vedžioja per krūtį prilaikančią tavo ranką  . Arba guvios akys gaudo tavo akis, arba paleidžia spenelį ir šypsosi plačia, bedante burna  ... Būtent  O kai dar uždeda švelniai rankytę ant papuko ar valgydamas užmiega  Nuostabus jausmas
Nerandu žodžių malonumui aprašyti  Prisidedu prie visų gražiausių pasisakymų
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 15:17) Maitindama atsipalaiduoju, pailsiu, niekur neskubu. Nerealus jausmas, kai šiltas delniukas vedžioja per krūtį prilaikančią tavo ranką  . Arba guvios akys gaudo tavo akis, arba paleidžia spenelį ir šypsosi plačia, bedante burna  ... Labai graziai parasyta  Pritariu
matuske
2011 02 23, 19:10
malonus
Neteko patirti nei skausmu nei nukrantytu speneliu, man tikras malonumas, o kai dar akytes pakelia ir nusisypso isvis super jausmai
Sara123
2011 03 02, 19:18
QUOTE(ede_la @ 2011 03 02, 15:14) Neteko patirti nei skausmu nei nukrantytu speneliu, man tikras malonumas, o kai dar akytes pakelia ir nusisypso isvis super jausmai  Pritariu
šneider
2011 03 03, 00:07
Pirmą vaiką maitinau gana trumpai, tai kaip ir nepastebėjau vaiko prisiryšimo prie tokio maitinimo, nors pačiai maitinimas buvo poilsio minutė, kai niekur nereikia skubėti. Tiesiog gulėdavau šalia savo vaikelio, ir žiūrėdavau, grožėdavausi, koks jis gražus Antrą vaiką maitinu ligi šiolei, tai tikrai labai fanas jausmas, kai vos tik pamatęs krūtį vaikutis tiesia rankeles, ir dar net nepriartėjus jau žiojasi su didžiausiu nekantrumu  Deja, patirties turiu ir blogos. Kad ir dabar, mažė turi jau du dantis, tai kai krimstelėjo man į spenelį  ... Dabar ta žaizdelė užpuliavo.
Nemalonus, matinau pirmąjį ir matinsiu antrą nes reikia, bet kad malonumą tam jausčiau
maskanyte
2011 03 27, 16:56
Pirma menesiuka tai tikrai buvo nerealiai skausminga  Bet db dziaugiuosi kad nepraradau ryzto ir iki db dar maitinu  Nieko nera geriau kai jis prisispaudzia prie manes  ..........Man gera,man patinka maitinti, o maziukas negali gyventi be papulio
Man žindymas maloniausios dienos akimirkos.. ir dukrytei palaima, ir mane užlieja tokia maloni ramybė.... abipusis pasitenkinimas:) būna žindau ir galvoju, kad pasiilgsiu šitų momentų labiau už bet ką... Dukrytei metukai, bet vis dar žindau, taip nesinori nutraukti to ypatingo ryšio...
|
|