Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Modelinas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Brūkšniukas
Na, nauji namučiai bigsmile.gif
Brūkšniukas
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 16, 21:33)
o as dar iki slifavimo nepaaugau, nezinau nei kuo nei kaip, man tai atrodo, kad su svitriniu popierium tik nuzulinsiu pavirsiu ir bijau liest blush2.gif kaip jus tai darot?
*

ai, įvairiai g.gif pavyzdžiui kubiukus aš šlifuoju pradedant nuo 220, o baigiu 2500. O vat rutuliukus nuo 500-600 pradedu. Linksmas užsiėmimas lotuliukas.gif
dute_a
kaip as jums pavydziu blush2.gif
Brūkšniukas
QUOTE(dute_a @ 2007 07 16, 23:43)
kaip as jums pavydziu blush2.gif
*

kaži ko? g.gif
dute_a
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 16, 23:54)
kaži ko? g.gif
*

as irgi jau laaabai uzsimaniau kept, bet neturiu orkaites blush2.gif o mikrobangei turbut nea? g.gif
Brūkšniukas
kažkaip galima išvirti vandenyje, mikrobanginėje g.gif bet aš nebandžius ax.gif
heavytea
QUOTE(dute_a @ 2007 07 17, 00:01)
as irgi jau laaabai uzsimaniau kept, bet neturiu orkaites blush2.gif  o mikrobangei turbut nea? g.gif
*

uups kažkokį būdą rodė kažkur..
mama_gulbe
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 17, 00:13)
kažkaip galima išvirti vandenyje, mikrobanginėje g.gif bet aš nebandžius ax.gif
*

yra modelino skirto mikrobangems wink.gif
mirksiukas.gif
Vasara gimusi
Jo jo yra modelino spec. mikrobangems. Paziurek www.tikrosspalvos.lt ten tikrai maciau. rolleyes.gif
Bruksniuk del slifavimo dar.Sita, tai o nenubraizo svitrinis pop. pavirsiaus, nes man pvz. kai kurie darbeliai gavosi tokie kaip cia pasakius "pominksciai", nezinau del ko, del to kad ploni labai ar del to kad kepiau mazai (bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo) g.gif
*MAGIC*
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 10:19)
(bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo) g.gif
*

Nu nežinau kaip ten kas svilti gali... Tikrai temperatūra netinkama. Man tinkamoje temperatūroje, kad ir ilgiau nei 30 min. prabūna, niekas nesvyla ir neruduoja...
Turbūt reiktų įsigyt orkaitės termometrą ("Tikros Spalvos") ir nustatyt tinkamą kietinimo temperatūrą... O minkšti neturi būt, jei minkšti- tai nesukietėję.
Vasara gimusi
tai kad senobinej orkaitej kepu lotuliukas.gif bet nieko, greit kraustysimes i nauja buta, tai turesiu nauja orkaite, tikiuos tada viskas geriau pavyks blush2.gif O siaip man dar daug mokytis reikia, nes nelabai kas gaunasi dar. blush2.gif
Papildyta:
O del minkstumo, tai ne tai kad minksti, bet lankstus tokie. pirmos sagos normalios, lyg ir nesilanksto, o va su kitom tai doh.gif man dar atrodo, kad kai per plonos tada irgi lankstosi. ax.gif
dute_a
maciau modelino skirto mikrobangems bet jis tik baltas arba rudas verysad.gif
Vasara gimusi
tai nusiperki dar dazu ir padazai arba pigmento ir idedi i mase. ir bus tau skirtingu spalvu smile.gif
Brūkšniukas
protingai tu čia apie pigmentą thumbup.gif
aš irgi kepu senoje orkaitėje, iš akies nustatau mažą ugnį ir visalaik gerai iškepa mirksiukas.gif gal minkšta, nes per plona? g.gif
mama_gulbe
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 11:57)
tai nusiperki dar dazu ir padazai arba pigmento ir idedi i mase. ir bus tau skirtingu spalvu smile.gif
*

o ranku neteps? kai pridesi pigmento ir dar prisigaminsi visokiu spalvu, tai paskui rankos bus spalvotos g.gif
cia tik as taip pamasciau, idomu kaip is tikro, ar bandei?
Vasara gimusi
nebandziau, bet manau kad jei pirktu parduotuvej, tikrai patartu ka padaryt kad butu spalvotas tas modelinas. ax.gif
*Justikiii*
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 13:44)
nebandziau, bet manau kad jei pirktu parduotuvej, tikrai patartu ka padaryt kad butu spalvotas tas modelinas. ax.gif
*

Pritariu ;p thumbup.gif
mama_gulbe
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 12:44)
*

nu gal yra specialiu dazu, bet nemanau g.gif tada iskiltu baisiai ddidele konkurencija spalvotam modelinui lotuliukas.gif
bet lauksiu kai pabandysi ir pasidalinsi su mumis savo atradimais mirksiukas.gif 4u.gif
Vasara gimusi
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 17, 15:06)
nu gal yra specialiu dazu, bet nemanau  g.gif tada iskiltu baisiai ddidele konkurencija spalvotam modelinui  lotuliukas.gif
bet lauksiu kai pabandysi ir pasidalinsi su mumis savo atradimais  mirksiukas.gif  4u.gif
*

tai cia ne as bandysiu, cia Dute gal bandys, nes ji orkaites neturi. mirksiukas.gif o tik mikrobange
ItaBita
bandziau kazkada ta balta nuspalvinti, tai minkiau su guasu smile.gif
bo tik tokio tuo meu turejau smile.gif
tai iki ausu isimozojau o spalbva nelabai kokia gavosi, neryski ax.gif ax.gif
taip kad gal guasas nelabi tinka, o kitokiais nebandziau 4u.gif
pam param
o ne paprasciau iskepus su akrilu nudazyt nei pigmentu ieskotis ir su jais daryt? blush2.gif
ItaBita
na galima ir taip smile.gif
gal net meniskiau gausis smile.gif
irmulia
Geras puslapiukas apie Art Clay, Kato Clay, ir t.t.t
Brūkšniukas
nu nesuprantu aš prancūziškai doh.gif truputį mokiausi, bet ... unsure.gif
mama_gulbe
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 15:11)
tai cia ne as bandysiu, cia Dute gal bandys, nes ji orkaites neturi. mirksiukas.gif o tik mikrobange
*

oi, susimaisiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 18, 12:49)
oi, susimaisiau  blush2.gif
*

va mano drugelis vakarykstis
drugelis
tik biski kreivokas, nes modelinas ko tai suminkstejo nuio tokio karscio doh.gif

ir dar vienas laumzirgiukas

laumzirgiukas
tik ko tai ir biski g.gif
blansyte
Pagaliau ir aš pabandžiau su modelinu.Tik man tai per daug paprasta,norėtusi rimtesnio,su lėlėmis išbandyti{negaunu pirkt}.O šiuos tai sesės mergaitei dovanosiu
user posted image

user posted image
Jutare
mergaitės, gal kuri turit prisipirkusi lako? hihihi.gif Tikros spalvos neturi, o man jau badas doh.gif Jeigu negausiu, teks iš Anglijos užsisakinėt... dry.gif
ItaBita
tai tu neuzsisakinek, nes sake tikros spalvos pacioje rugpjucio pradzioje gaus siunta tai visko tures smile.gif
dabar beveik nieko nera sad.gif
tai klausimas kol is anglijos tau atvez tai neaisku kas greiciau bus g.gif
Jutare
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 18, 16:04)
tai tu neuzsisakinek, nes sake tikros spalvos pacioje rugpjucio pradzioje gaus siunta tai visko tures smile.gif
dabar beveik nieko nera sad.gif
tai klausimas kol is anglijos tau atvez tai neaisku kas greiciau bus g.gif
*

rugpjūčio pradžia man vėlu labai jau doh.gif Visi užsakymukai vietoj stovės... verysad.gif
*MAGIC*
Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios...
Jutare
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 18, 16:10)
Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios...
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tu auksas wub.gif Bet dovanoti nereikia - perpirksiu, ir dar saldainių pridėsiu hihihi.gif
Galiu prilėkti nors ir šiandien - kada tik tau patogu blush2.gif
ItaBita
nu bet rimtai, kaip ispirko viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
anei juodos anei baltos smile.gif, nu tuscia kaip isluota yra 2 buteliukai lako su melynu dangteliu i vsio smile.gif

reiks eit budeti ph34r.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif o tai ir vel bus po to mega_shok.gif mega_shok.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. balansyte wub.gif wub.gif labai grazu thumbup.gif thumbup.gif spalvinga ir zaisminga smile.gif
Brūkšniukas
QUOTE(Jutare @ 2007 07 18, 14:33)
mergaitės, gal kuri turit prisipirkusi lako? hihihi.gif Tikros spalvos neturi, o man jau badas doh.gif Jeigu negausiu, teks iš Anglijos užsisakinėt...  dry.gif
*

galiu parduoti pradėtą mėlynu dangteliu - tik tik pradėjau, bet man labiau tinka su juodu ax.gif

blanšyte, kaip spalvinga thumbup.gif
Jutare
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 21:52)
galiu parduoti pradėtą mėlynu dangteliu - tik tik pradėjau, bet man labiau tinka su juodu ax.gif

blanšyte, kaip spalvinga thumbup.gif
*

su mėlynu man nepatinka biggrin.gif VilmaM turi, sakė, prastas... ax.gif Nenoriu rizikuoti...
Brūkšniukas
žinau, kad prastas, tai ir prastuminėju lotuliukas.gif
Jutare
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 22:37)
*

nu ot kokia doh.gif dry.gif
Brūkšniukas
o tai kur man jį kišti, ką? g.gif lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 22:52)
o tai kur man jį kišti, ką? g.gif  lotuliukas.gif
*

chi chi duok vaikui - jis sunaudos mirksiukas.gif
dute_a
QUOTE(blansyte @ 2007 07 18, 14:18)
Pagaliau ir aš pabandžiau su modelinu.Tik man tai per daug paprasta,norėtusi rimtesnio,su lėlėmis išbandyti{negaunu pirkt}.O šiuos tai sesės mergaitei dovanosiu
user posted image

user posted image
*

grozis wub.gif
Jutare
dar kartelį, *MAGIC*, labai labai ačiū tau wub.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
*MAGIC*
Taigi į sveikatytę, "by tik mačytų" mirksiukas.gif Tokiais tavo tempais, tai tas pusbuteliukas labai neilgam, kad tik "ištemptum" ...

O man igi smagu nes taip sakant "atidavinėju skolas", už visus gerus darbus ir "reikalus", kurių pati esu gavus apsčiai per savo gyvenimėlį smile.gif
ItaBita
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 18, 22:37)
*

ir kuo jis jau taip labai prastas smile.gif g.gif
Jutare
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 19, 13:31)
Taigi į sveikatytę, "by tik mačytų"  mirksiukas.gif Tokiais tavo tempais, tai tas pusbuteliukas labai neilgam, kad tik "ištemptum" ...

O man igi smagu nes taip sakant "atidavinėju skolas", už visus gerus darbus ir "reikalus", kurių pati esu gavus apsčiai per savo gyvenimėlį smile.gif
*

mačys mačys - kiekvienas lašas dabar brangus biggrin.gif

Tiesa, ne į temą, bet jeigu tau reikia to Sadolino lako, drąsiai galiu pasidalinti mirksiukas.gif
*MAGIC*
QUOTE(Jutare @ 2007 07 19, 15:23)

Tiesa, ne į temą, bet jeigu tau reikia to Sadolino lako, drąsiai galiu pasidalinti mirksiukas.gif
*

Oi kaip malonu, kad taip draugiškai wub.gif ...
Bet aš taip sakant "valią" ugdau biggrin.gif , pakol turimų lakų neišbandysiu ir neišmoksiu jais naudotis, nutariau naujų namo nenešti . Va. Ot "geležinė motera" lotuliukas.gif
Papildyta:
O Brūkšniuk, jei tau tas vandeninis lakas taip nepatinka "ant" fimo, tai jei dekupažini , ar šiaip ką dekoruoji , tai gali jį drąsiai sunaudot ant kokių dažytų, klijuotų paviršių...
Jutare
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 19, 17:10)
Oi kaip malonu, kad taip draugiškai  wub.gif ...
Bet aš taip sakant "valią" ugdau  biggrin.gif , pakol turimų lakų neišbandysiu ir neišmoksiu jais naudotis, nutariau naujų namo nenešti . Va. Ot "geležinė motera"  lotuliukas.gif

na, tai kai ta valia baigsis, žinok, kur ieškot biggrin.gif mirksiukas.gif
ItaBita
na nezinau smile.gif
as labai disenio skirtumo nepajauciau smile.gif
tarp to vandeninio ir spiritinio smile.gif
na gal dziusta greiciau truputi smile.gif
bet esminio tai tikrai nemaciau g.gif g.gif

o jums kiek supratau tai tas vendeninis ne prie sirdies rolleyes.gif
as dar tos firmos "kraklio" nusipirkau doh.gif o naudotis nelabai moku smile.gif kazkoks jis keistas, nu nesuskilineja jis man taip kaip norius schmoll.gif g.gif
gal kazka ne tep dirbu blink.gif
kunigunda78
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 19, 17:28)
as dar tos firmos "kraklio" nusipirkau  doh.gif o naudotis nelabai moku smile.gif kazkoks jis keistas, nu nesuskilineja jis man taip kaip norius schmoll.gif  g.gif
gal kazka ne tep dirbu  blink.gif
*

o tai kaip darei? o instrukcijos nera g.gif
*MAGIC*
Na tas vandeninis ir spiritinis(?) mano akimis skiriasi tuo, kad vandeninis taip kaip ir "lengviau" padengia, ne tiek blizga. Tas "spiritinis" toks klampesnis ir padengia "ryškesniu", blizgesniu sluoksniu.
O tą "Krakelier lack" irgi bandžiau, bet visai neturiu jokių įgūdžių darbui su tokiais lakais, tai pirmas bandymas nepavyko. Manau todėl, kad netinkamai padengiau lako sluoksnį dažais (gal kelis kart brūkštelėjau per tą pačią vietą, gal per storai/plonai užtepiau ką...) Bet tikiuosi išmokti ir "rankų nenuleidžiu".
ItaBita
na man kraklis skilineja , ale tokiais dideliais smotais g.gif
o ne graziai smulkiai ax.gif
na bet ir as bandysiu ivaldyti sita mena smile.gif

o del vandeninio ar spiritinio tai man beveik jokio skirtumo, man net graziau kai ne laaaaabai blizga, nors nulakavus kokius 5 kartus nebera skirtumo, nors taip , pats lakas siek tiek skiriasi ax.gif
Brūkšniukas

O Brūkšniuk, jei tau tas vandeninis lakas taip nepatinka "ant" fimo, tai jei dekupažini , ar šiaip ką dekoruoji , tai gali jį drąsiai sunaudot ant kokių dažytų, klijuotų paviršių...
*

[/quote]

ačiū už idėją mirksiukas.gif pabandysiu dekupažui ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.