Na, nauji namučiai
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 16, 21:33) o as dar iki slifavimo nepaaugau, nezinau nei kuo nei kaip, man tai atrodo, kad su svitriniu popierium tik nuzulinsiu pavirsiu ir bijau liest ai, įvairiai
kaip as jums pavydziu
kažkaip galima išvirti vandenyje, mikrobanginėje
Jo jo yra modelino spec. mikrobangems. Paziurek www.tikrosspalvos.lt ten tikrai maciau.
Bruksniuk del slifavimo dar.Sita, tai o nenubraizo svitrinis pop. pavirsiaus, nes man pvz. kai kurie darbeliai gavosi tokie kaip cia pasakius "pominksciai", nezinau del ko, del to kad ploni labai ar del to kad kepiau mazai (bet kai ilgiau kepi, tada svyla, o temperatura pasirenku kaip ant pakelio nurodo) QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 10:19) Nu nežinau kaip ten kas svilti gali... Tikrai temperatūra netinkama. Man tinkamoje temperatūroje, kad ir ilgiau nei 30 min. prabūna, niekas nesvyla ir neruduoja... Turbūt reiktų įsigyt orkaitės termometrą ("Tikros Spalvos") ir nustatyt tinkamą kietinimo temperatūrą... O minkšti neturi būt, jei minkšti- tai nesukietėję.
tai kad senobinej orkaitej kepu
Papildyta: O del minkstumo, tai ne tai kad minksti, bet lankstus tokie. pirmos sagos normalios, lyg ir nesilanksto, o va su kitom tai
maciau modelino skirto mikrobangems bet jis tik baltas arba rudas
tai nusiperki dar dazu ir padazai arba pigmento ir idedi i mase. ir bus tau skirtingu spalvu
protingai tu čia apie pigmentą
aš irgi kepu senoje orkaitėje, iš akies nustatau mažą ugnį ir visalaik gerai iškepa
nebandziau, bet manau kad jei pirktu parduotuvej, tikrai patartu ka padaryt kad butu spalvotas tas modelinas.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 12:44) nebandziau, bet manau kad jei pirktu parduotuvej, tikrai patartu ka padaryt kad butu spalvotas tas modelinas. nu gal yra specialiu dazu, bet nemanau bet lauksiu kai pabandysi ir pasidalinsi su mumis savo atradimais
bandziau kazkada ta balta nuspalvinti, tai minkiau su guasu
bo tik tokio tuo meu turejau tai iki ausu isimozojau o spalbva nelabai kokia gavosi, neryski taip kad gal guasas nelabi tinka, o kitokiais nebandziau
o ne paprasciau iskepus su akrilu nudazyt nei pigmentu ieskotis ir su jais daryt?
na galima ir taip
gal net meniskiau gausis
Geras puslapiukas apie Art Clay, Kato Clay, ir t.t.t
nu nesuprantu aš prancūziškai
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 17, 15:11) oi, susimaisiau Papildyta: QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 18, 12:49) va mano drugelis vakarykstis drugelis tik biski kreivokas, nes modelinas ko tai suminkstejo nuio tokio karscio ir dar vienas laumzirgiukas laumzirgiukas tik ko tai ir biski
Pagaliau ir aš pabandžiau su modelinu.Tik man tai per daug paprasta,norėtusi rimtesnio,su lėlėmis išbandyti{negaunu pirkt}.O šiuos tai sesės mergaitei dovanosiu
![]()
mergaitės, gal kuri turit prisipirkusi lako?
tai tu neuzsisakinek, nes sake tikros spalvos pacioje rugpjucio pradzioje gaus siunta tai visko tures
dabar beveik nieko nera tai klausimas kol is anglijos tau atvez tai neaisku kas greiciau bus
Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios...
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 18, 16:10) Tai pamąsčiau pamąsčiau , kad turbūt tau svarbesnis tas lakas šiuo metu , nei man, tai galiu padovanot savo pradėtą butelaitį (su raudonu dangteliu) , jei tinka. O aš jau palauksiu tos rugpjūčio pradžios... Galiu prilėkti nors ir šiandien - kada tik tau patogu
nu bet rimtai, kaip ispirko viska
anei juodos anei baltos reiks eit budeti P.S. balansyte
žinau, kad prastas, tai ir prastuminėju
o tai kur man jį kišti, ką?
dar kartelį, *MAGIC*, labai labai ačiū tau
Taigi į sveikatytę, "by tik mačytų"
O man igi smagu nes taip sakant "atidavinėju skolas", už visus gerus darbus ir "reikalus", kurių pati esu gavus apsčiai per savo gyvenimėlį QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 19, 13:31) Taigi į sveikatytę, "by tik mačytų" O man igi smagu nes taip sakant "atidavinėju skolas", už visus gerus darbus ir "reikalus", kurių pati esu gavus apsčiai per savo gyvenimėlį mačys mačys - kiekvienas lašas dabar brangus Tiesa, ne į temą, bet jeigu tau reikia to Sadolino lako, drąsiai galiu pasidalinti QUOTE(Jutare @ 2007 07 19, 15:23) Oi kaip malonu, kad taip draugiškai Bet aš taip sakant "valią" ugdau Papildyta: O Brūkšniuk, jei tau tas vandeninis lakas taip nepatinka "ant" fimo, tai jei dekupažini , ar šiaip ką dekoruoji , tai gali jį drąsiai sunaudot ant kokių dažytų, klijuotų paviršių... QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 19, 17:10) Oi kaip malonu, kad taip draugiškai Bet aš taip sakant "valią" ugdau na, tai kai ta valia baigsis, žinok, kur ieškot
na nezinau
as labai disenio skirtumo nepajauciau tarp to vandeninio ir spiritinio na gal dziusta greiciau truputi bet esminio tai tikrai nemaciau o jums kiek supratau tai tas vendeninis ne prie sirdies as dar tos firmos "kraklio" nusipirkau gal kazka ne tep dirbu
Na tas vandeninis ir spiritinis(?) mano akimis skiriasi tuo, kad vandeninis taip kaip ir "lengviau" padengia, ne tiek blizga. Tas "spiritinis" toks klampesnis ir padengia "ryškesniu", blizgesniu sluoksniu.
O tą "Krakelier lack" irgi bandžiau, bet visai neturiu jokių įgūdžių darbui su tokiais lakais, tai pirmas bandymas nepavyko. Manau todėl, kad netinkamai padengiau lako sluoksnį dažais (gal kelis kart brūkštelėjau per tą pačią vietą, gal per storai/plonai užtepiau ką...) Bet tikiuosi išmokti ir "rankų nenuleidžiu".
na man kraklis skilineja , ale tokiais dideliais smotais
o ne graziai smulkiai na bet ir as bandysiu ivaldyti sita mena o del vandeninio ar spiritinio tai man beveik jokio skirtumo, man net graziau kai ne laaaaabai blizga, nors nulakavus kokius 5 kartus nebera skirtumo, nors taip , pats lakas siek tiek skiriasi |