SuperMama
2005 02 01, 12:20
Artėjant vasario 14-ajai, daugelio mūsų mintys nejučia ima suktis tik apie Meilę, šventinį Valentino vakarą, pasiruošimą jam, dovanėles ir malonias staigmenas. Supermama.lt taip pat velkasi meilės rūbą ir keletą artimiausių savaičių čia galėsite perskaityti gausybę straipsnių apie Šv.Valentino šventę,  jos atsiradimo istoriją, Valentino atvirukus, daugybė patarimų kaip pasiruošti šventei, kaip atgaivinti prigesusią aistrą, ir t.t. Ir tai dar ne viskas dalyvaukite naujajame fotokonkurse Abi širdelės pusės! Siųskite vieną savo vestuvių nuotrauką- pačią meiliausią, smagiausią, gražiausią, šilčiausią akimirką! Nuotraukoje turėtumėte būti judu su savo išrinktuoju ar išrinktąja abi širdelės pusės. Sugalvokite savo vestuvių nuotraukai kuo originalesnį pavadinimą taip pelnysite daugiau dėmesio ir vertintojų balsų. Balsuoti kiekvienas galės už 3 labiausiai patikusias nuotraukas. Konkurso trukmė: 2005 02 01 2005 02 13 Balsuoti pradėsime nuo 2005 02 09. Konkurso prizas padės jums išspręsti klausimą kur atšvęsti Šv.Valentino vakarą: Konkursą laimėjusi sutuoktinių porelė galės praleisti romantišką vakarą viename geriausių Vilniaus restoranų!Konkurso rėmėjai: Restorane "Lokys" galite paragauti senuosius, Lietuvos kunigaikščių išgirtus, patiekalus, sudalyvauti medžiotojų puotoje arba užsisakyti pokylį bet kokia proga pagal senųjų valdovų puotų tradicijas. "Steakhouse LOKYS" vilioja sultingais jautienos kepsniais. "Senasis Lokys" laukia Jūsų!
Adresas: Stiklių . 8, Vilnius | Telefonas: +370 5 2629046 O klausimą kaip apsirengti padės išspręsti elektroninė parduotuvė "Amūro žvaigždės" , pristatanti visame pasaulyje žinomų JAV firmų Coquette, Dreamgirl, Elegant Moments, Fantasy, Faris, Leg Avenue, Minor Creations, Risque, Sharron Leslie ir Shirley of Hollywood elitinį moterišką apatinį trikotažą.  100 Lt. vertės dovanų kuponą įteiksime supermama.lt komisijos išrinktam nugalėtojui. Tegyvuoja Meilė! Visiems sėkmės konkurse! | i |
| Nuotraukų priėmimas vyksta iki vasario 8 d. 23.59. Paskubėkite! |
Supermama, ar tiks nuskanuota paprasta nuotaruka 10x15
Ir ar galima "už miegamojo durų" moderatorei bus pasireikšti Jei taip, tai bėgu skenuot foto
SuperMama
2005 02 01, 13:48
Rasma, aš jau minėjau, kad moderatoriai gali dalyvauti viešame konkurse  . Taip, skanuotos nuotraukos tiks, aš pati skanavau. Tik skanuokite su ne mažesne kaip 300 dpi kokybe. Ir nepamirškite tinkamai apdoroti - nukirpti visus baltus rėmus, pakoreguoti nuotraukos ryškumą ir panašiai. Laukiame jūsų gražių nuotraukyčių.  --- Nuotrauką galima pakeisti kol neprasidėjo balsavimas.
Kai kurios nuotraukos nėra patvirtintos, nes jų kraštai po skanavimo neapkirpti arba pasukta ne tuo kampu ir pan.
Taip par nusprendėme įvesti taisyklę, kad į konkursus nebus priimami fotokoliažai - nuotraukos, kuriose įdėti įvairūs kompiuteriniai specefektai.
Tikrai nuostabi nuotraukyte, Super
I " mamyte, tu man skaniausiai" puikiai sekesi ideti foto, o dabar nerandu nors tu ka  gal kartais netycia issiunciau tuscia lapa. Ar bus leista atsiusti kita nuotrauka???
baltavarna
2005 02 01, 19:25
 Radau nuotraukele, tiksiancia "Mamyte,tu man skaniausia"----perskaiciau,kad galima ideti foto iki vasario 4---NERANDU KUR JA IDETI...
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 01, 19:23) Spausk issaugoti pakeitimus, ir lauk kol administratorius patvirtins nuotrauka.
Ačiū, bandau dar kartą
Jau pamaciau nuotrauka kuriai atidosiu savo balsa pirmoj eilej Dieve koks grozis
Darau kaip sakai, bet man viršuje prie "konkursai" "dalyviai" rodo užrašą "neužpildytos" - ir ten vietoj foto raudonas X
SuperMama
2005 02 01, 20:37
Sinuhe susirask  paspausk ir galėsi redaguoti ir prikabinti nuotrauką.
SuperMama, dariau tai n kartų - vis tiek tas prakeiktas raudonas kryžius  beviltiška man čia prisegt turbūt  visiška lūzerė jaučiuos
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 01, 20:27) Darau kaip sakai, bet man viršuje prie "konkursai" "dalyviai" rodo užrašą "neužpildytos" - ir ten vietoj foto raudonas X  as jau atradau ir galiu kitus pamokyt.ten kur tas raudonas kryziukas kairej pusej , ten ir spausk!sekmes!
SuperMama
2005 02 01, 21:19
Prie konkurso prizų prisidėjo dar vienas laaabai pikantiškas, bet tikrai "Valentiniškas" prizas
Gal supermamos pabandys atspėti? Atspėjusiam - supermama.lt firminis puodelis.
P.S Auges, tik žiūrėk, neišduok kol kas
O galima man puodeli? Nors ne, gal geriau visgi ta priza Galiu pasakyt kadvien tik del sio prizo verta dalyvaut
SuperBaba
2005 02 01, 21:30
SuperMama, Auges, gal koks viesbutukas? kambariukas jame
Giedriene
2005 02 01, 21:34
Na kiek bebutu paaiskinimu,bet remiantiis ir jais man nuotrauka neprisisega
giedriene tavo paraiska jau matau tuoj patvirtinsiu, paziuresim ar atsiras konkurse SB ne tai ne viesbutukas
SuperMama
2005 02 01, 21:40
| i |
| Kam neišeina įdėti nuotrauką, siųskite man el.paštu forumas@supermama.lt, tik prieš tai paraišką užpildykite - kitaip negalėsiu įdėti. :) |
SuperMama
2005 02 01, 21:44
Auges, nepasakinėk Kai teisingas variantas pasirodys, iškart pasakysime. Žinoma, jei dar nemiegosime
SuperBaba
2005 02 01, 21:59
QUOTE(Auges @ 2005 02 01, 22:40) giedriene tavo paraiska jau matau tuoj patvirtinsiu, paziuresim ar atsiras konkurse SB ne tai ne viesbutukas  Vakariene restorane
SuperBaba
2005 02 01, 22:02
Pakvietimas i naktini kluba
SuperBaba
2005 02 01, 22:04
Norejau parasyt vibratorius, bet Rasma geriau atsake
Kokie nors sexovi...apatiniai arba naktiniai...arba patalyne valentiniska... arba cekiai kuriam nors is minetu daiktu... arba...slaptas pasimatymas...arba
Dar ismasciau - gali buti prezervatyvai  , koksai nors lubrikantas  lova, pagalve, kaldra, pripuciama lele  apsilankymas i grozio salona...
SuperBaba
2005 02 01, 22:26
fotosesija
Eikit sau kiek prispeliojot, man ir variantu nebeliko Na viena sugalvojau tegul bus apsilankymas grozio salone, o gal kas jau ir rase
QUOTE(ENIGMA @ 2005 02 01, 22:27) Na viena sugalvojau tegul bus apsilankymas grozio salone, o gal kas jau ir rase  Deja jau rasiau sita
O kodėl prie nuotraukos negali būti parašytas nicas? Taip ir susipažinti būtų galima Gaila, kolkas tokių nuotraukų neturiu
O gal tas prizas - marskineliai su "abieju sirdeliu" nuotrauka?
SuperMama
2005 02 01, 22:38
SuperBaba
2005 02 01, 22:59
Sveikinimai herejai saunuole
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 21:41) Kam neišeina įdėti nuotrauką, siųskite man el.paštu forumas@supermama.lt, tik prieš tai paraišką užpildykite - kitaip negalėsiu įdėti. Ačiū už pagalbą  , išsiunčiau savo foto
Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto
asfaltuota
2005 02 02, 11:21
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:12) Jau naujas konkursas yra. Einam ieškot..maža kas.. Gal kokia šleiva pasirodė, pati to nežinodama (aš save irgi į tai įtraukiu, nes išvis neturiu jokio skonio ir dažnai nesuprantu be kitų pagalbos kas galima  ) O jo...mačiau jau- yra prie ko priskabint, bo ne visikaip reikiant nupudruoti...Įdėčiau savo foto, ale bijau pažeist savo diedo teises į privatumą... O kaip gi be diedo- juk aiškai parašyta, kad širdelės privalo būti dvi pusės...Gal sakau photošopu kokio pono Byno snukelį prisegti?
O jetus..diedo privatumas  Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:27) O jetus..diedo privatumas  Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs  Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit.
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:17) Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto  Įdėti geriausią
Rasma, na keista, kad i kito zmogaus nora neatsizvelgi, vis tik manau turi gerbti kito nuomone - ar jis tavo vyras ar ne. Mano vyras taip pat priestarauja tam kad deciau ji. Galima issisukt is tokios situacijos, turiu nuotrauka kur jis matosi minimaliai, bet pagrindinis dalykas kodel nusprendziau nedet, kad po siu diskusiju pagalvojau, nieko ji neypatinga, nesokiruojanti ir ne "raw", taip sakant jokio siuolaikinio meno... NeCypdavatkems matyt per estetiska butu. Vis tik geriau eisiu photosig.com paziurineti, bent sio to dusiai gauni, ko nuotraukose ir ieskau - momento, nuotaikos, cinkelio, minties, kuria supranti is netiketo rakurso, uzuominos  Arba tiesiog grazaus vaizdo. Nes buities ir taip gyvenime per akis.
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 09:31) Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit.  O mes jau toli ir nuėję Foto ne "jo", o "mūsų". Mes ten dviese ir pusė foto nori dalyvauti konkurse  Jei kita pusė to nenori, tai tegu ir nedalyvauja
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:39) O mes jau toli ir nuėję Foto ne "jo", o "mūsų". Mes ten dviese ir pusė foto nori dalyvauti konkurse  Jei kita pusė to nenori, tai tegu ir nedalyvauja  Šis tavo postukas tieiog sklidinas pagarbos savo antrai pusei.  Pala pala, kaip tas konkursas vadinasi- Mano brangusis man do lampočki?
QUOTE(Vasara @ 2005 02 02, 09:38) Rasma, na keista, kad i kito zmogaus nora neatsizvelgi, vis tik manau turi gerbti kito nuomone - ar jis tavo vyras ar ne. Mano vyrui vis tiek, jei jau taip kalba pasisuko. Pasakiau - dedu nuotrauką. Neprašė nedėt, tai ir dalyvauju konkurse..pirmąkart gyvenime kur reikia siųsti foto  Ko jam gražuoliui su gražuole žmona nepasirodyti?
|
|