Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Abi širdelės pusės...
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SuperMama
Artėjant vasario 14-ajai, daugelio mūsų mintys nejučia ima suktis tik apie Meilę, šventinį Valentino vakarą, pasiruošimą jam, dovanėles ir malonias staigmenas. Supermama.lt taip pat “velkasi meilės rūbą” ir keletą artimiausių savaičių čia galėsite perskaityti gausybę straipsnių apie Šv.Valentino šventę, wub.gif jos atsiradimo istoriją, Valentino atvirukus, daugybė patarimų kaip pasiruošti šventei, kaip atgaivinti prigesusią aistrą, ir t.t.

Ir tai dar ne viskas – dalyvaukite naujajame fotokonkurse “Abi širdelės pusės”! wub.gif Siųskite vieną savo vestuvių nuotrauką- pačią meiliausią, smagiausią, gražiausią, šilčiausią akimirką! Nuotraukoje turėtumėte būti judu su savo išrinktuoju ar išrinktąja – abi širdelės pusės. wub.gif

Sugalvokite savo vestuvių nuotraukai kuo originalesnį pavadinimą – taip pelnysite daugiau dėmesio ir vertintojų balsų. Balsuoti kiekvienas galės už 3 labiausiai patikusias nuotraukas.

Konkurso trukmė: 2005 02 01 – 2005 02 13 Balsuoti pradėsime nuo 2005 02 09.

Konkurso prizas padės jums išspręsti klausimą – kur atšvęsti Šv.Valentino vakarą: mirksiukas.gif
Konkursą laimėjusi sutuoktinių porelė galės praleisti romantišką vakarą viename geriausių Vilniaus restoranų!

Konkurso rėmėjai:

user posted image

Restorane "Lokys" galite paragauti senuosius, Lietuvos kunigaikščių išgirtus, patiekalus, sudalyvauti medžiotojų puotoje arba užsisakyti pokylį bet kokia proga pagal senųjų valdovų puotų tradicijas. "Steakhouse LOKYS" vilioja sultingais jautienos kepsniais.
"Senasis Lokys" laukia Jūsų!

Adresas: Stiklių . 8, Vilnius | Telefonas: +370 5 2629046

O klausimą kaip apsirengti mirksiukas.gif padės išspręsti elektroninė parduotuvė "Amūro žvaigždės" , pristatanti visame pasaulyje žinomų JAV firmų Coquette, Dreamgirl, Elegant Moments, Fantasy, Faris, Leg Avenue, Minor Creations, Risque, Sharron Leslie ir Shirley of Hollywood elitinį moterišką apatinį trikotažą.

user posted image

100 Lt. vertės dovanų kuponą įteiksime supermama.lt komisijos išrinktam nugalėtojui.

Tegyvuoja Meilė! wub.gif
Visiems sėkmės konkurse!

i 
Nuotraukų priėmimas vyksta iki vasario 8 d. 23.59. Paskubėkite!
Daisy
Supermama, ar tiks nuskanuota paprasta nuotaruka 10x15
Rasma
Ir ar galima "už miegamojo durų" moderatorei bus pasireikšti blush2.gif
Jei taip, tai bėgu skenuot foto biggrin.gif
SuperMama
Rasma, aš jau minėjau, kad moderatoriai gali dalyvauti viešame konkurse smile.gif. mirksiukas.gif

Taip, skanuotos nuotraukos tiks, aš pati skanavau. blush2.gif
Tik skanuokite su ne mažesne kaip 300 dpi kokybe.
Ir nepamirškite tinkamai apdoroti - nukirpti visus baltus rėmus, pakoreguoti nuotraukos ryškumą ir panašiai.

Laukiame jūsų gražių nuotraukyčių. wub.gif

---

Nuotrauką galima pakeisti kol neprasidėjo balsavimas.

Kai kurios nuotraukos nėra patvirtintos, nes jų kraštai po skanavimo neapkirpti arba pasukta ne tuo kampu ir pan.

Taip par nusprendėme įvesti taisyklę, kad į konkursus nebus priimami fotokoliažai - nuotraukos, kuriose įdėti įvairūs kompiuteriniai specefektai.
Ulė
labai grazi foto ideta wub.gif wub.gif wub.gif
Ambro
Tikrai nuostabi nuotraukyte, Super wink.gif
Medona
I " mamyte, tu man skaniausiai" puikiai sekesi ideti foto, o dabar nerandu nors tu ka sad.gif gal kartais netycia issiunciau tuscia lapa. Ar bus leista atsiusti kita nuotrauka???
Sinuhe
Niekaip neišeina nusiųst foto cry.gif Per browse susirandu norimą foto prieš tai ją sumažinus - apačioj yra "išsaugoti pakeitimus" "neišsaugoti pakeitimų" ir "anuliuoti paraišką" - jokių kad siųsti patvirtinimui nėra verysad.gif Spaudžiu išsaugoti, atsidaro tuščias langas help.gif help.gif help.gif
baltavarna
cry.gif Radau nuotraukele, tiksiancia "Mamyte,tu man skaniausia"----perskaiciau,kad galima ideti foto iki vasario 4---NERANDU KUR JA IDETI... blink.gif
Board
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 01, 19:23)
Niekaip neišeina nusiųst foto  cry.gif Per browse susirandu norimą foto prieš tai ją sumažinus - apačioj yra "išsaugoti pakeitimus" "neišsaugoti pakeitimų" ir "anuliuoti paraišką" - jokių kad siųsti patvirtinimui nėra verysad.gif Spaudžiu išsaugoti, atsidaro tuščias langas  help.gif  help.gif  help.gif
*

Spausk issaugoti pakeitimus, ir lauk kol administratorius patvirtins nuotrauka.
Sinuhe
Ačiū, bandau dar kartą 4u.gif
Board
Jau pamaciau nuotrauka kuriai atidosiu savo balsa pirmoj eilej wub.gif
Dieve koks grozis wub.gif wub.gif
Sinuhe
Darau kaip sakai, bet man viršuje prie "konkursai" "dalyviai" rodo užrašą "neužpildytos" - ir ten vietoj foto raudonas X sad.gif
SuperMama
Sinuhe

susirask user posted image
paspausk ir galėsi redaguoti ir prikabinti nuotrauką. smile.gif
Sinuhe
SuperMama, dariau tai n kartų - vis tiek tas prakeiktas raudonas kryžius sad.gif beviltiška man čia prisegt turbūt verysad.gif visiška lūzerė jaučiuos blink.gif
Medona
QUOTE(Sinuhe @ 2005 02 01, 20:27)
Darau kaip sakai, bet man viršuje prie "konkursai" "dalyviai" rodo užrašą "neužpildytos" - ir ten vietoj foto raudonas X sad.gif
*

as jau atradau ir galiu kitus pamokyt.ten kur tas raudonas kryziukas kairej pusej , ten ir spausk!sekmes!
SuperMama
Prie konkurso prizų prisidėjo dar vienas laaabai pikantiškas, bet tikrai "Valentiniškas" prizas wub.gif

Gal supermamos pabandys atspėti? tongue.gif Atspėjusiam - supermama.lt firminis puodelis.

P.S Auges, tik žiūrėk, neišduok kol kas mirksiukas.gif
Board
O galima man puodeli?
Nors ne, gal geriau visgi ta priza notworthy.gif blush2.gif
Galiu pasakyt kadvien tik del sio prizo verta dalyvaut blush2.gif thumbup.gif
SuperBaba
SuperMama, Auges, gal koks viesbutukas? ax.gif kambariukas jame wub.gif
Giedriene
Na kiek bebutu paaiskinimu,bet remiantiis ir jais man nuotrauka neprisisega cry.gif
Board
giedriene tavo paraiska jau matau tuoj patvirtinsiu, paziuresim ar atsiras konkurse
SB ne tai ne viesbutukas tongue.gif
SuperMama

i 
Kam neišeina įdėti nuotrauką, siųskite man el.paštu forumas@supermama.lt, tik prieš tai paraišką užpildykite - kitaip negalėsiu įdėti.  :)

SuperMama
Auges, nepasakinėk mirksiukas.gif
Kai teisingas variantas pasirodys, iškart pasakysime. Žinoma, jei dar nemiegosime biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(Auges @ 2005 02 01, 22:40)
giedriene tavo paraiska jau matau tuoj patvirtinsiu, paziuresim ar atsiras konkurse
SB ne tai ne viesbutukas tongue.gif
*

Vakariene restorane ax.gif
SuperBaba
Pakvietimas i naktini kluba ax.gif
Rasma
O ką reiškia viešas konkursas? blush2.gif O gali būti čia ir neviešų konkursų?..Aš klausiu dėl to, kad nesuprantu kada galima dalyvauti ir kada ne blush2.gif

Aha..man kaip slaptų užkaborių sergėtojai kyla mintis, kad vienas iš prizų rolleyes.gif galėtų būti suorganizuotas apsilankymas intymių prekių parduotuvėje su dovanų čekiu:D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nors žinot, labai neblogas prizas būtų...galimybė išsirinkti antrą pusę..dar vieną biggrin.gif biggrin.gif Jums neatrodo, kad vieno visam gyvenimui mažai? biggrin.gif biggrin.gif
SuperBaba
Norejau parasyt vibratorius, bet Rasma geriau atsake thumbup.gif
hereja
Kokie nors sexovi...apatiniai arba naktiniai...arba patalyne valentiniska... arba cekiai kuriam nors is minetu daiktu... arba...slaptas pasimatymas...arba g.gif
hereja
Dar ismasciau - gali buti prezervatyvai rolleyes.gif , koksai nors lubrikantas laugh.gif lova, pagalve, kaldra, pripuciama lele ax.gif biggrin.gif apsilankymas i grozio salona...
Rasma
Pirtis ir masažas po jos tik dviems rolleyes.gif

Romantiškas savaitgalis Druskininkų "Eglės" sanatorijoje biggrin.gif biggrin.gif

Pakvietimas į Sartų žiemos šventę biggrin.gif biggrin.gif

Suderinamumo horoskopas įsimylėjėliams biggrin.gif biggrin.gif

Populiariosios psichologijos knygos iš serijos "kaip iš naujo pažvelgti į vienas kitą" biggrin.gif biggrin.gif

SuperBaba
fotosesija ax.gif
ENIGMA
Eikit sau kiek prispeliojot, man ir variantu nebeliko doh.gif schmoll.gif
Na viena sugalvojau tegul bus apsilankymas grozio salone, o gal kas jau ir rase g.gif
ENIGMA
Nu taigi hereja ta pati buvo parasiusi doh.gif doh.gif doh.gif , nu sakau man variantu nebeliko schmoll.gif schmoll.gif
hereja
QUOTE(ENIGMA @ 2005 02 01, 22:27)
Na viena sugalvojau tegul bus apsilankymas grozio salone, o gal kas jau ir rase  g.gif
*

Deja jau rasiau sita tongue.gif
Dikė
O kodėl prie nuotraukos negali būti parašytas nicas? Taip ir susipažinti būtų galima 4u.gif
Gaila, kolkas tokių nuotraukų neturiu cry.gif
Dikė
O gal tas prizas - marskineliai su "abieju sirdeliu" nuotrauka? rolleyes.gif
SuperMama
QUOTE(hereja @ 2005 02 01, 22:14)
Kokie nors sexovi...apatiniai arba naktiniai...arba patalyne valentiniska... arba cekiai kuriam nors is minetu daiktu... arba...slaptas pasimatymas...arba g.gif
*

And the winner issssss... first.gif Hereja

Parašyk man kada galėsi atsiimti puodelį su supermama.lt logo mirksiukas.gif

Taip, vienas iš prizų - gana solidus cool.gif dovanų kuponas apsipirkti vienoje seksualių apatinių parduotuvėje. wub.gif

Ačiū visoms sudalyvavusioms blic-mini-konkurse notworthy.gif biggrin.gif

Laukiu Jūsų vestuvinių foto mirksiukas.gif
hereja
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 22:39)
And the winner issssss... first.gif Hereja 

Parašyk man kada galėsi atsiimti puoduką su supermama.lt logo  mirksiukas.gif

Taip, vienas iš prizų - gana solidus  cool.gif  dovanų kuponas apsipirkti vienoje seksualių apatinių parduotuvėje. wub.gif

Ačiū visoms sudalyvavusioms blic-mini-konkurse  notworthy.gif  biggrin.gif

Laukiu Jūsų vestuvinių foto  mirksiukas.gif
*

Ouuu jeeeeeeeeeee..... jega!!! clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif first.gif
Aciu labai ax.gif drinks_cheers.gif
Ale kaip atsiimt? As is Kauno unsure.gif
SuperBaba
Sveikinimai herejai thumbup.gif saunuole 4u.gif
hereja
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 01, 23:00)
Sveikinimai herejai thumbup.gif saunuole 4u.gif
*

Aciukas ax.gif bis.gif
Sinuhe
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 01, 21:41)
Kam neišeina įdėti nuotrauką, siųskite man el.paštu forumas@supermama.lt, tik prieš tai paraišką užpildykite - kitaip negalėsiu įdėti.  smile.gif
*

Ačiū už pagalbą 4u.gif , išsiunčiau savo foto ax.gif
Rasma
Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto ax.gif
asfaltuota
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:12)
Jau naujas konkursas yra. Einam ieškot..maža kas.. Gal kokia šleiva pasirodė, pati to nežinodama (aš save irgi į tai įtraukiu, nes išvis neturiu jokio skonio ir dažnai nesuprantu be kitų pagalbos kas galima smile.gif )
*

O jo...mačiau jau- yra prie ko priskabint, bo ne visikaip reikiant nupudruoti...Įdėčiau savo foto, ale bijau pažeist savo diedo teises į privatumą... O kaip gi be diedo- juk aiškai parašyta, kad širdelės privalo būti dvi pusės...Gal sakau photošopu kokio pono Byno snukelį prisegti?
Rasma
O jetus..diedo privatumas doh.gif doh.gif Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs biggrin.gif
norge
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:27)
O jetus..diedo privatumas doh.gif  doh.gif Kaip nepagalvojau..nabagas..gi gyvenimą žmogui galiu sulaužyt jei kokiai panikei meluoja, jog nevedęs biggrin.gif
*

Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit. blink.gif
Sinuhe
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:17)
Kaip laimėt konkursą, kai tiek gerų foto ax.gif
*

Įdėti geriausią mirksiukas.gif
Vasara
Rasma, na keista, kad i kito zmogaus nora neatsizvelgi, vis tik manau turi gerbti kito nuomone - ar jis tavo vyras ar ne. Mano vyras taip pat priestarauja tam kad deciau ji. Galima issisukt is tokios situacijos, turiu nuotrauka kur jis matosi minimaliai, bet pagrindinis dalykas kodel nusprendziau nedet, kad po siu diskusiju pagalvojau, nieko ji neypatinga, nesokiruojanti ir ne "raw", taip sakant jokio siuolaikinio meno... NeCypdavatkems matyt per estetiska butu.

Vis tik geriau eisiu photosig.com paziurineti, bent sio to dusiai gauni, ko nuotraukose ir ieskau - momento, nuotaikos, cinkelio, minties, kuria supranti is netiketo rakurso, uzuominos smile.gif Arba tiesiog grazaus vaizdo. Nes buities ir taip gyvenime per akis.
Rasma
QUOTE(norge @ 2005 02 02, 09:31)
Rsma, tu neatsiklaus vyro leidimo dedi jo foto į internetą? Jo. Toli eisit.  blink.gif
*

O mes jau toli ir nuėję biggrin.gif
Foto ne "jo", o "mūsų". Mes ten dviese ir pusė foto nori dalyvauti konkurse blush2.gif Jei kita pusė to nenori, tai tegu ir nedalyvauja biggrin.gif
norge
QUOTE(Rasma @ 2005 02 02, 11:39)
O mes jau toli ir nuėję biggrin.gif
Foto ne "jo", o "mūsų". Mes ten dviese ir pusė foto nori dalyvauti konkurse blush2.gif Jei kita pusė to nenori, tai tegu ir nedalyvauja biggrin.gif
*

Šis tavo postukas tieiog sklidinas pagarbos savo antrai pusei. blink.gif Pala pala, kaip tas konkursas vadinasi- Mano brangusis man do lampočki? tongue.gif
Rasma
QUOTE(Vasara @ 2005 02 02, 09:38)
Rasma, na keista, kad i kito zmogaus nora neatsizvelgi, vis tik manau turi gerbti kito nuomone - ar jis tavo vyras ar ne.
*

Mano vyrui vis tiek, jei jau taip kalba pasisuko. Pasakiau - dedu nuotrauką. Neprašė nedėt, tai ir dalyvauju konkurse..pirmąkart gyvenime kur reikia siųsti foto smile.gif Ko jam gražuoliui su gražuole žmona nepasirodyti? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.