senaja tema rasite cia
![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 15:01) ![]() labai sueme juokas is sios foto
O kur ten vandens nuleidimo mygtukas?
Savo baltame vonios kambaryje noriu permainų. Labiausiai erzina baltos vonios durys, be to lengviausiai būtų galima jose kažką pakeisti. Vonios kambaryje yra mėlynų detalių (tualeto šepetys, tualeto dangtis, šiukšlių kibiras, vonios kilimėlis, norėjau mėlynos skalbimo mašinos, bet MB perkalbėjo). Galvojau nudažyti mėlynai, bet MB nepritaria. Gal kas turi kokių originalių idėjų, būsiu labai dėkinga.
QUOTE(jugp @ 2007 07 18, 14:24) Savo baltame vonios kambaryje noriu permainų. Labiausiai erzina baltos vonios durys, be to lengviausiai būtų galima jose kažką pakeisti. Vonios kambaryje yra mėlynų detalių (tualeto šepetys, tualeto dangtis, šiukšlių kibiras, vonios kilimėlis, norėjau mėlynos skalbimo mašinos, bet MB perkalbėjo). Galvojau nudažyti mėlynai, bet MB nepritaria. Gal kas turi kokių originalių idėjų, būsiu labai dėkinga. perdažyk duris, pakeisk aksesuarus, rankšluosčius...
Ta su 6viestuvu labai prabngiai atrodo!
skalbimo masinoms apklijuoti yra specialiu pleveliu,ivairiausiu spalvu,rastu,bet nezinau ar Lt yra ju kur nors pirkt
nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt?
Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit
![]() ![]() P.S. Aciu Ieve-Pieva, kad istrynei tas betiksles zinutes
grazu tik labai mazos
Ir as prisijungiu
Kokios pas jus plyteles? Kur pirkot? QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 20:34) nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt? Gal dureles ant bėgių galima padaryti? ![]() QUOTE(Elis@a @ 2007 07 18, 22:17) Ir as prisijungiu Kokios pas jus plyteles? Kur pirkot? mano MB sesuo dizainere ir dirba "senukuose". Tai viskas is ten. Tik pristatymas 6 men uztruko. Nes excluzivines kolekcijos. Bet nebuvo labai brangu. Vonios kambarys (absoliuciai viskas) iki 10 000lt. Dar gavom nuolaida... Gal 6-7 tukst. Man tik nepatinka sienu plyteles, nes jos grubletos. Labai apsinesa, daug valymo...ypac, kai pedante esi... P.S. nu bet Ievos-Pievos vonia... tiesiog svajone. QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 20:34) nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt? Man tai patinka tokios spintelinės žaliuzės - ir gražu ir praktiška http://aiva9001.aiva.lt/agva/default.asp?lng=1 kažkaip ne taip įsidėjo nuoroda - ten apačioje yra ""Žaliuzės" ir paskutinis paveikslėlis QUOTE(TUSINA @ 2007 07 18, 19:52) Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit ![]() ![]() P.S. Aciu Ieve-Pieva, kad istrynei tas betiksles zinutes Vonia ir praustuvas, jei gerai įžiūriu, "Ravak"'o Rosa? O koks klozetas? QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 19:34) nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt? Gali daryti i virsu atsidarancias, kaip virtuveje. http://www.blum.com/lt/lt/01/10/20/index.php QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 09:58) galesiu pasitikslinti, bet kai uzsakinejo lyg ir vieno gamintojo viskas buvo Pabandysiu idet padidinta foto (jei pavyks QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 10:59) galesiu pasitikslinti, bet kai uzsakinejo lyg ir vieno gamintojo viskas buvo Pabandysiu idet padidinta foto (jei pavyks Jei gali, patikslink. Vonią ir praustuvą lyg ir atpažįstu, nes pati tokius užsakiau. QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 14:32) Jei gali, patikslink. Vonią ir praustuvą lyg ir atpažįstu, nes pati tokius užsakiau. kai atrasys zinute parasysiu kokiu firmu. O kriaukle gerai-patogi. Tik ji negili, tai apsitasko. Ir ta kabykla ranksluosciams super dalykelis. Nereikia visu sienu apkabinet. Vonia 5 kv.m tai dar planuoju uzsisakyti spintele. Sakau, gal komodos tipo Biski offtopic, bet, Susiena, tavo avataras
Susienos avataras -
Sorry, uz off topic... QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 14:42) kai atrasys zinute parasysiu kokiu firmu. O kriaukle gerai-patogi. Tik ji negili, tai apsitasko. Ir ta kabykla ranksluosciams super dalykelis. Nereikia visu sienu apkabinet. Vonia 5 kv.m tai dar planuoju uzsisakyti spintele. Sakau, gal komodos tipo Biski offtopic, bet, Susiena, tavo avataras Vat dėl kriauklės ir aš suabejojau... O gal čia dar ir nuo krano priklauso? Už komplimentus QUOTE(kruopa31 @ 2007 07 19, 14:59)
Merginos, kazkurioje ankstesneje temoje minejote, kad labai jau grazi Pure stone kolekcija is Villeroy&Bosh. Na, buvau ju puslapyje, bet niekaip ten kazko panasaus neradau. Kur rasti ta grozi?
Susiena, bet tavo avataras
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 18, 20:52) Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit ![]() ![]() P.S. Aciu Ieve-Pieva, kad istrynei tas betiksles zinutes Ziuriu kad vonia pas mus lygiai tokia pat ROSA II jeigu neklystu. Norejau pasiklaust kaip su tuo uzdengimu, nes parduotuvej man aiskina kad jie visi vienodi tiek kairines, tiek desinines vonios. pas mus atvirkstinis variantas nei jusu, ir matau kad gal irgi ne toje vietoje uzdetas dangtis. Kaip jus ji dejot gal galetu man paaiskint. Nes mes turim turmpinti, bet tas islenkimas gaunasi ne toje vietoj kur turetu but
Tusina,labai grazus vonios kambarys
O del ko nepraktiska kriaukle is Pure Stone? Man tai ji visai normaliai
Nesupykit už žinutę ne į temą, bet aš niekaip nesuprantu kas Jums Susienos avatare tokio juokingo ?
QUOTE(SoJa @ 2007 07 20, 14:40) Nesupykit už žinutę ne į temą, bet aš niekaip nesuprantu kas Jums Susienos avatare tokio juokingo ? QUOTE(addicted @ 2007 07 20, 15:23) Merginos, nu gi kažkam patinka, kažkam nepatinka - tema ne apie tai. QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 14:40) Kaip gali būti, kad reikia panelę pjauti?
Ne i tema, bet jungiuosi prie SoJa komentaro apie atavara Susienos. kazkaip kraupokai man jis atrodo.
QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 16:58) Vat dėl kriauklės ir aš suabejojau... O gal čia dar ir nuo krano priklauso? Už komplimentus Kranai Hansgrohe. Vonia Ravak. O unitazas cekiskas, bet firmos neatsimena. Kranai kazkaip reguliuojas, bet mes buvom grize tik atostogoms, tai labai nesigilinau. Aciu Zivilei (dizainerei), nes man viskas patiko. As, tipo, estete Papildyta: QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 13:46) Ziuriu kad vonia pas mus lygiai tokia pat ROSA II jeigu neklystu. Norejau pasiklaust kaip su tuo uzdengimu, nes parduotuvej man aiskina kad jie visi vienodi tiek kairines, tiek desinines vonios. pas mus atvirkstinis variantas nei jusu, ir matau kad gal irgi ne toje vietoje uzdetas dangtis. Kaip jus ji dejot gal galetu man paaiskint. Nes mes turim turmpinti, bet tas islenkimas gaunasi ne toje vietoj kur turetu but Jei kalbi apie ta uztvara, tai ne. Jie skiriasi. Mes labai dideliu bedu del to turejom, nes ir mums ta pati sake, bet kai preke atveze pasimate skirtumas. Turejom vel 3 men laukt kol pakeite. <senukai> ka padarysi Papildyta: QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 15:40) Nepasiskaiciau iki galo jusu postu Butu Susienos avataras Etiopijos vaikai, manau, ir as pasipiktinciau. Bet kadangi to dokumentinio nemaciau-man juokinga. Pasauly daug neteisybes QUOTE(TUSINA @ 2007 07 20, 21:59) Kranai Hansgrohe. Vonia Ravak. O unitazas cekiskas, bet firmos neatsimena. Kranai kazkaip reguliuojas, bet mes buvom grize tik atostogoms, tai labai nesigilinau. Aciu Zivilei (dizainerei), nes man viskas patiko. As, tipo, estete Papildyta: Jei kalbi apie ta uztvara, tai ne. Jie skiriasi. Mes labai dideliu bedu del to turejom, nes ir mums ta pati sake, bet kai preke atveze pasimate skirtumas. Turejom vel 3 men laukt kol pakeite. <senukai> ka padarysi va butent man irgi taip atrodo, kad nesamones kalba, kad tik nereiketu keisti.siaip mes celsyje pirkom ir tiesiog sumaise puses tikriausiai. dabar nezinau ka daryti, ne spirkom prie 2 menesius o pjauti man reikia, nes pas mus truputi kitaip ideta, vienas krastas dengsis ne iki galo nes nelike tarpo panelei uzkist is karto siena eina. nu nelabai moku paaiskint, bet zinau kad reikes pjaut kad ir kokios puses ji butu QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 22:07) va butent man irgi taip atrodo, kad nesamones kalba, kad tik nereiketu keisti.siaip mes celsyje pirkom ir tiesiog sumaise puses tikriausiai. dabar nezinau ka daryti, ne spirkom prie 2 menesius o pjauti man reikia, nes pas mus truputi kitaip ideta, vienas krastas dengsis ne iki galo nes nelike tarpo panelei uzkist is karto siena eina. nu nelabai moku paaiskint, bet zinau kad reikes pjaut kad ir kokios puses ji butu as PASS!!! Nei velnio nenusimanau-matau tik galutini varianta Ar tu kalbi apie ta uzdengima? Jei apie ji, tai yra arba komplekte (ir rami galva) arba atskirai... Nenusisnekejau Idek foto, nes man reikia vaizdines medziagos QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 10:59) galesiu pasitikslinti, bet kai uzsakinejo lyg ir vieno gamintojo viskas buvo Pabandysiu idet padidinta foto (jei pavyks Tip top mano vonia QUOTE(Bomba @ 2007 07 20, 22:25) oi mes visa santechnika pirkome celsyje, vonios kriaukles klozetai. tai nuolaida tikrai nemaza gavome o vakar kai tik ten pirkau spintele tai nuleido net neprasant 60 lt
Kas praktiškiau vonioje - dušo užuolaida ar stiklo sienelė? Pasidalinkit patirtimi
|