Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
addicted
Toliau planuojame,dalijames idejomis ir patirtimi biggrin.gif

senaja tema rasite cia
Ieva-Pieva
user posted image

user posted image

user posted image

Ieva-Pieva
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image

user posted image

PUka
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 15:01)
user posted image

labai sueme juokas is sios foto biggrin.gif ... atkreipkite demesi kiek tualetinio popieriaus, apisrupinta super ekstra atvejui lotuliukas.gif
emrata
QUOTE(PUka @ 2007 07 18, 13:16)
labai sueme juokas is sios foto  biggrin.gif  ... atkreipkite demesi kiek tualetinio popieriaus, apisrupinta super ekstra atvejui  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, nebuciau net pastebejus
Saja
O kur ten vandens nuleidimo mygtukas? g.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Saja @ 2007 07 18, 14:21)
O kur ten vandens nuleidimo mygtukas?  g.gif
*

popierium uždengti reikia laugh.gif
jugp
Savo baltame vonios kambaryje noriu permainų. Labiausiai erzina baltos vonios durys, be to lengviausiai būtų galima jose kažką pakeisti. Vonios kambaryje yra mėlynų detalių (tualeto šepetys, tualeto dangtis, šiukšlių kibiras, vonios kilimėlis, norėjau mėlynos skalbimo mašinos, bet MB perkalbėjo). Galvojau nudažyti mėlynai, bet MB nepritaria. Gal kas turi kokių originalių idėjų, būsiu labai dėkinga.
Ieva-Pieva
QUOTE(jugp @ 2007 07 18, 14:24)
Savo baltame vonios kambaryje noriu permainų. Labiausiai erzina baltos vonios durys, be to lengviausiai būtų galima jose kažką pakeisti. Vonios kambaryje yra mėlynų detalių (tualeto šepetys, tualeto dangtis, šiukšlių kibiras, vonios kilimėlis, norėjau mėlynos skalbimo mašinos, bet MB perkalbėjo). Galvojau nudažyti mėlynai, bet MB nepritaria. Gal kas turi kokių originalių idėjų, būsiu labai dėkinga.
*

perdažyk duris, pakeisk aksesuarus, rankšluosčius...
ligiukss
Ta su 6viestuvu labai prabngiai atrodo! thumbup.gif
addicted
skalbimo masinoms apklijuoti yra specialiu pleveliu,ivairiausiu spalvu,rastu,bet nezinau ar Lt yra ju kur nors pirkt
Ieva-Pieva
nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt? unsure.gif
une
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 19:34)
nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt?  unsure.gif
*

o kokias nors ale medines zaliuzes netiktu? g.gif
TUSINA
Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit ax.gif Planuoju uzsisakyti neauksta tipo komoda priemonems ir ranksluosciams. Ir dar skalbianke "nutups" kampe.

user posted image
user posted image
P.S. Aciu Ieve-Pieva, kad istrynei tas betiksles zinutes mirksiukas.gif
Bomba
grazu tik labai mazos ax.gif vonia matau ravako, o klozetas koks ? ir plyteliu neina iziureti unsure.gif
Elis@a
Ir as prisijungiu thumbup.gif Labai ispudinga, stilinga, bet neiseina paziuret normalia, o taip norisi ax.gif
Kokios pas jus plyteles? Kur pirkot? thumbup.gif
Saja
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 20:34)
nišoj virš skalbyklės reikia padaryti lentynas. norėčiau su spintelėm bent poros, bet radiatorius trukdytų jas pilnai atidaryti. ką daryt? užuolaidėles kokias dėt?  unsure.gif

Gal dureles ant bėgių galima padaryti?
TUSINA
user posted image
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 18, 22:17)
Ir as prisijungiu thumbup.gif Labai ispudinga, stilinga, bet neiseina paziuret normalia, o taip norisi ax.gif 
Kokios pas jus plyteles? Kur pirkot?  thumbup.gif
*

mano MB sesuo dizainere ir dirba "senukuose". Tai viskas is ten. Tik pristatymas 6 men uztruko. Nes excluzivines kolekcijos. Bet nebuvo labai brangu. Vonios kambarys (absoliuciai viskas) iki 10 000lt. Dar gavom nuolaida... Gal 6-7 tukst. Man tik nepatinka sienu plyteles, nes jos grubletos. Labai apsinesa, daug valymo...ypac, kai pedante esi... blush2.gif

P.S. nu bet Ievos-Pievos vonia... tiesiog svajone.
Ieva-Pieva
QUOTE(Saja @ 2007 07 18, 21:52)
Gal dureles ant bėgių galima padaryti?
*

kad į šoną atsitrauktų? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 18, 21:57)

P.S. nu bet Ievos-Pievos vonia... tiesiog svajone.
*

ten ne mano vonia schmoll.gif mano gerokai kuklesnė, dvarčionių plytkom tongue.gif
reg
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 20:34)
*

Man tai patinka tokios spintelinės žaliuzės - ir gražu ir praktiška

http://aiva9001.aiva.lt/agva/default.asp?lng=1
kažkaip ne taip įsidėjo nuoroda - ten apačioje yra ""Žaliuzės" ir paskutinis paveikslėlis
Susiena
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 18, 19:52)
Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit ax.gif  Planuoju uzsisakyti neauksta tipo komoda priemonems ir ranksluosciams. Ir dar skalbianke "nutups" kampe.

user posted image
user posted image
*

Vonia ir praustuvas, jei gerai įžiūriu, "Ravak"'o Rosa? O koks klozetas?
lota
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 18, 19:34)
*

Gali daryti i virsu atsidarancias, kaip virtuveje. http://www.blum.com/lt/lt/01/10/20/index.php smile.gif
TUSINA
QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 09:58)
Vonia ir praustuvas, jei gerai įžiūriu, "Ravak"'o Rosa? O koks klozetas?
*

galesiu pasitikslinti, bet kai uzsakinejo lyg ir vieno gamintojo viskas buvo g.gif
Pabandysiu idet padidinta foto (jei pavyks blush2.gif)Vonia
Saja
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 19, 09:00)
kad į šoną atsitrauktų?  unsure.gif

Taip, pvz. kaip čia arba dar paprasčiau be ratukų, kaip anksčiau pakabinamose lentynose su stiklais buvo - čia.
Susiena
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 10:59)
galesiu pasitikslinti, bet kai uzsakinejo lyg ir vieno gamintojo viskas buvo g.gif
*

Jei gali, patikslink. Vonią ir praustuvą lyg ir atpažįstu, nes pati tokius užsakiau. tongue.gif O kaip praustuvas - ar patogus? Ir gal gali patikslinti, koks klozetas ir čiaupai? Atrodo gražiai. thumbup.gif Bet klozetų tai Ravak lyg ir negamina. schmoll.gif
TUSINA
QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 14:32)
Jei gali, patikslink. Vonią ir praustuvą lyg ir atpažįstu, nes pati tokius užsakiau.  tongue.gif O kaip praustuvas - ar patogus? Ir gal gali patikslinti, koks klozetas ir čiaupai? Atrodo gražiai. thumbup.gif Bet klozetų tai Ravak lyg ir negamina. schmoll.gif
*

kai atrasys zinute parasysiu kokiu firmu.
O kriaukle gerai-patogi. Tik ji negili, tai apsitasko. Ir ta kabykla ranksluosciams super dalykelis. Nereikia visu sienu apkabinet.
Vonia 5 kv.m tai dar planuoju uzsisakyti spintele. Sakau, gal komodos tipo g.gif Bet gal stalciai nebus patogu?

Biski offtopic, bet, Susiena, tavo avataras thumbup.gif Prajuokina kiekviena kart, kai pamatau.
kruopa31
Susienos avataras - thumbup.gif Nu, nerealu, kaip sakant thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sorry, uz off topic... ax.gif
Susiena
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 14:42)
kai atrasys zinute parasysiu kokiu firmu.
O kriaukle gerai-patogi. Tik ji negili, tai apsitasko. Ir ta kabykla ranksluosciams super dalykelis. Nereikia visu sienu apkabinet.
Vonia 5 kv.m tai dar planuoju uzsisakyti spintele. Sakau, gal komodos tipo g.gif  Bet gal stalciai nebus patogu?

Biski offtopic, bet, Susiena, tavo avataras thumbup.gif Prajuokina kiekviena kart, kai pamatau.
*

Vat dėl kriauklės ir aš suabejojau... O gal čia dar ir nuo krano priklauso? g.gif O kabykla rankšluoščiams tai Tu turi omenyje tą laikiklį, kuris prilaiko sienelę?
Už komplimentus aciuks.gif

QUOTE(kruopa31 @ 2007 07 19, 14:59)
Susienos avataras -  thumbup.gif Nu, nerealu, kaip sakant  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry, uz off topic... ax.gif
*

aciuks.gif Malonu, kad nuotaiką pakelia! biggrin.gif
kruopa31
Merginos, kazkurioje ankstesneje temoje minejote, kad labai jau grazi Pure stone kolekcija is Villeroy&Bosh. Na, buvau ju puslapyje, bet niekaip ten kazko panasaus neradau. Kur rasti ta grozi?
4u.gif
Susiena
QUOTE(kruopa31 @ 2007 07 20, 08:02)
Merginos, kazkurioje ankstesneje temoje minejote, kad labai jau grazi Pure stone kolekcija is Villeroy&Bosh. Na, buvau ju puslapyje, bet niekaip ten kazko panasaus neradau. Kur rasti ta grozi?
4u.gif
*

Va jinai: wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Škvalas
Susiena, bet tavo avataras doh.gif thumbup.gif
kruopa31
QUOTE(lietutis @ 2007 07 20, 12:11)
Susiena, bet tavo avataras  doh.gif  thumbup.gif
*

Nu negaliu, kiek ziuriu, tiek "zvengiu". lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Susiena @ 2007 07 20, 08:18)
user posted image
user posted image
user posted image
*

Nu grazu, tikrai, bet nepraktiska. Bent jau kriaukle, tai tikrai.
jurgaval
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 18, 20:52)
Na va. Cia musu vonia. Iskart po remonto, taip kad jaukumo ir baldu labai neieskokit ax.gif  Planuoju uzsisakyti neauksta tipo komoda priemonems ir ranksluosciams. Ir dar skalbianke "nutups" kampe.

user posted image
user posted image
*

Ziuriu kad vonia pas mus lygiai tokia pat ROSA II jeigu neklystu.
Norejau pasiklaust kaip su tuo uzdengimu, nes parduotuvej man aiskina kad jie visi vienodi tiek kairines, tiek desinines vonios. pas mus atvirkstinis variantas nei jusu, ir matau kad gal irgi ne toje vietoje uzdetas dangtis. Kaip jus ji dejot gal galetu man paaiskint.
Nes mes turim turmpinti, bet tas islenkimas gaunasi ne toje vietoj kur turetu but doh.gif
rutellee
QUOTE(kruopa31 @ 2007 07 20, 13:43)
Nu grazu, tikrai, bet nepraktiska. Bent jau kriaukle, tai tikrai.
*

kartais norisi pasiust ta nepraktiskuma velniop vardan grozio wub.gif
labai grazi kolekcija wub.gif
addicted
Tusina,labai grazus vonios kambarys thumbup.gif wub.gif

O del ko nepraktiska kriaukle is Pure Stone?
Man tai ji visai normaliai
Susiena
QUOTE(lietutis @ 2007 07 20, 12:11)
Susiena, bet tavo avataras  doh.gif  thumbup.gif
*

QUOTE(kruopa31 @ 2007 07 20, 12:43)
Nu negaliu, kiek ziuriu, tiek "zvengiu".  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

aciuks.gif didis.gif hihihi.gif
topsecret.gif poster_offtopic.gif rolleyes.gif

jurgaval, aš nesupratau, ar Tu čia apie dušo sienelę, ar apie panelę? g.gif
SoJa
Nesupykit už žinutę ne į temą, bet aš niekaip nesuprantu kas Jums Susienos avatare tokio juokingo ? g.gif Jei atmintis manęs neapgauna tai kadras iš filmo apie išsigimusius žmones. Man tai graudu tą vaizdelį pamačius verysad.gif
jurgaval
QUOTE(Susiena @ 2007 07 20, 15:22)
aciuks.gif  didis.gif  hihihi.gif
topsecret.gif  poster_offtopic.gif  rolleyes.gif

jurgaval, aš nesupratau, ar Tu čia apie dušo sienelę, ar apie panelę? g.gif
*

apie panele biggrin.gif
sorry gal nelabai aiskiai isdesciau blush2.gif
ligiukss
QUOTE(Susiena @ 2007 07 20, 09:18)
user posted image
*

Gražu,man labai įdomiai tie tokie ranai ar kriauklė atrodo,fainai.
addicted
QUOTE(SoJa @ 2007 07 20, 15:40)
Nesupykit už žinutę ne į temą, bet aš niekaip nesuprantu kas Jums Susienos avatare tokio juokingo ?  g.gif Jei atmintis manęs neapgauna tai kadras iš filmo apie išsigimusius žmones. Man tai graudu tą vaizdelį pamačius  verysad.gif
*

Man ir nemalonu drinks_cheers.gif g.gif
Susiena
QUOTE(SoJa @ 2007 07 20, 14:40)
Nesupykit už žinutę ne į temą, bet aš niekaip nesuprantu kas Jums Susienos avatare tokio juokingo ?  g.gif Jei atmintis manęs neapgauna tai kadras iš filmo apie išsigimusius žmones. Man tai graudu tą vaizdelį pamačius  verysad.gif
*

QUOTE(addicted @ 2007 07 20, 15:23)
Man ir nemalonu  drinks_cheers.gif  g.gif
*

Merginos, nu gi kažkam patinka, kažkam nepatinka - tema ne apie tai. mirksiukas.gif P.S. Aš jokio filmo nemačiau, o šis avataras man su jokiais išsigimusiais žmonėmis nesiasocijuojasi. schmoll.gif

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 14:40)
apie panele  biggrin.gif
sorry gal nelabai aiskiai isdesciau  blush2.gif
*

Kaip gali būti, kad reikia panelę pjauti? g.gif O pusės tai tikrai turi skirtis, juk RosaII panelės apačioj išėmimas kojoms yra? blink.gif

donatada
Ne i tema, bet jungiuosi prie SoJa komentaro apie atavara Susienos. kazkaip kraupokai man jis atrodo.
TUSINA
QUOTE(Susiena @ 2007 07 19, 16:58)
Vat dėl kriauklės ir aš suabejojau... O gal čia dar ir nuo krano priklauso? g.gif O kabykla rankšluoščiams tai Tu turi omenyje tą laikiklį, kuris prilaiko sienelę?
Už komplimentus aciuks.gif
aciuks.gif Malonu, kad nuotaiką pakelia! biggrin.gif
*

Kranai Hansgrohe. Vonia Ravak. O unitazas cekiskas, bet firmos neatsimena. Kranai kazkaip reguliuojas, bet mes buvom grize tik atostogoms, tai labai nesigilinau. Aciu Zivilei (dizainerei), nes man viskas patiko.

As, tipo, estete blush2.gif Man svarbu, kad pavirsius butu idealiai sutvarkytas,o spintose net velnias gali galva nusilauzti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 13:46)
Ziuriu kad vonia pas mus lygiai tokia pat ROSA II jeigu neklystu.
Norejau pasiklaust kaip su tuo uzdengimu, nes parduotuvej man aiskina kad jie visi vienodi tiek kairines, tiek desinines vonios. pas mus atvirkstinis variantas nei jusu, ir matau kad gal irgi ne toje vietoje uzdetas dangtis. Kaip jus ji dejot gal galetu man paaiskint.
Nes mes turim turmpinti, bet tas islenkimas gaunasi ne toje vietoj kur turetu but  doh.gif
*

Jei kalbi apie ta uztvara, tai ne. Jie skiriasi. Mes labai dideliu bedu del to turejom, nes ir mums ta pati sake, bet kai preke atveze pasimate skirtumas. Turejom vel 3 men laukt kol pakeite. <senukai> ka padarysi ax.gif Konsultantu truksta...
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 15:40)
apie panele  biggrin.gif
sorry gal nelabai aiskiai isdesciau  blush2.gif
*

Nepasiskaiciau iki galo jusu postu blush2.gif Vonia pas mumi Ravak. Kokiapirkom tokia pastate. Tik man nepatinka, kad nuo sienos iki sienos liko 3-4cm tarpas. Bet nieko, priprasiu. Tik valymo bus daugiau.

Butu Susienos avataras Etiopijos vaikai, manau, ir as pasipiktinciau. Bet kadangi to dokumentinio nemaciau-man juokinga. Pasauly daug neteisybes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
jurgaval
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 20, 21:59)
Kranai Hansgrohe. Vonia Ravak. O unitazas cekiskas, bet firmos neatsimena. Kranai kazkaip reguliuojas, bet mes buvom grize tik atostogoms, tai labai nesigilinau. Aciu Zivilei (dizainerei), nes man viskas patiko.

As, tipo, estete blush2.gif Man svarbu, kad pavirsius butu idealiai sutvarkytas,o spintose net  velnias gali galva nusilauzti lotuliukas.gif
Papildyta:

Jei kalbi apie ta uztvara, tai ne. Jie skiriasi. Mes labai dideliu bedu del to turejom, nes ir mums ta pati sake, bet kai preke atveze pasimate skirtumas. Turejom vel 3 men laukt kol pakeite. <senukai> ka padarysi ax.gif Konsultantu truksta...
*

va butent man irgi taip atrodo, kad nesamones kalba, kad tik nereiketu keisti.siaip mes celsyje pirkom ir tiesiog sumaise puses tikriausiai. dabar nezinau ka daryti, ne spirkom prie 2 menesius unsure.gif
o pjauti man reikia, nes pas mus truputi kitaip ideta, vienas krastas dengsis ne iki galo nes nelike tarpo panelei uzkist is karto siena eina. nu nelabai moku paaiskint, bet zinau kad reikes pjaut kad ir kokios puses ji butu smile.gif
TUSINA
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 22:07)
va butent man irgi taip atrodo, kad nesamones kalba, kad tik nereiketu keisti.siaip mes celsyje pirkom ir tiesiog sumaise puses tikriausiai. dabar nezinau ka daryti, ne spirkom prie 2 menesius  unsure.gif
o pjauti man reikia, nes pas mus truputi kitaip ideta, vienas krastas dengsis ne iki galo nes nelike tarpo panelei uzkist is karto siena eina. nu nelabai moku paaiskint, bet zinau kad reikes pjaut kad ir kokios puses ji butu  smile.gif
*

as PASS!!! Nei velnio nenusimanau-matau tik galutini varianta ax.gif

Ar tu kalbi apie ta uzdengima?
Jei apie ji, tai yra arba komplekte (ir rami galva) arba atskirai... Nenusisnekejau blush2.gif

Idek foto, nes man reikia vaizdines medziagos mirksiukas.gif
Bomba
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 21:07)
va butent man irgi taip atrodo, kad nesamones kalba, kad tik nereiketu keisti.siaip mes celsyje pirkom ir tiesiog sumaise puses tikriausiai. dabar nezinau ka daryti, ne spirkom prie 2 menesius  unsure.gif
*

ne i tema- kiek nuolaidos celsyje ispeset ? blush2.gif
liniokas
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 10:59)
*

Tip top mano vonia bigsmile.gif tik pas mane i kitą pusę viskas. Kaip ta sienelė ant vonios? Patogi?
TUSINA
QUOTE(liniokas @ 2007 07 21, 09:51)
Tip top mano vonia  bigsmile.gif  tik pas mane i kitą pusę viskas. Kaip ta sienelė ant vonios? Patogi?
*

labai patogi bigsmile.gif
jurgaval
QUOTE(Bomba @ 2007 07 20, 22:25)
ne i tema- kiek nuolaidos celsyje ispeset ?  blush2.gif
*

oi mes visa santechnika pirkome celsyje, vonios kriaukles klozetai. tai nuolaida tikrai nemaza gavome ax.gif bet turim geru pazystamu todel viskas buvo beveik 50 proc nuolaida.
o vakar kai tik ten pirkau spintele tai nuleido net neprasant 60 lt biggrin.gif
Sapho
Kas praktiškiau vonioje - dušo užuolaida ar stiklo sienelė? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.