Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno "Atžalyno" mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
Griaustinė
Mielos mamos, kadangi mano vienintelė ir nepakartojama dukrytė turi pradėti nuo rugsėjo eiti į mokyklą, aš dėl to pergyvenu cry.gif ir noriu sužinoti, ką Jūs girdėjote ar manote apie "Atžalyno" mokyklą Kaune? Gal ją lanko Jūsų ar pažįstamų vaikai? g.gif Kaip ten ruošia pradinukus? Sakykite ir blogus dalykus.
Ačiū už informaciją. 4u.gif
smilka
Gugle mane tas irgi labai domina smile.gif

Zinau kad kiekvienoje mokykloje pavasary, pvz pernai geguzes pirma savaite buna atviru duru dienos, tai ten galima nueiti ir pasidometi. Bet galvoju, ar ne per velu? Kazkaip as jau dabar noriu rinktis g.gif

Tai gi mamos auuuuuuuuuuu, kas galetu patarti ?
Griaustinė
QUOTE(smilka @ 2005 02 15, 16:21)
Gugle mane tas irgi labai domina  smile.gif

Zinau kad kiekvienoje mokykloje pavasary, pvz pernai geguzes pirma savaite buna atviru duru dienos, tai ten galima nueiti ir pasidometi. Bet galvoju, ar ne per velu? Kazkaip as jau dabar noriu rinktis  g.gif

Tai gi mamos auuuuuuuuuuu, kas galetu patarti ?
*

O, žiūriu mūsų mergičkos gal klasiokės dar bus? drinks_cheers.gif
Aš buvau sausio pabaigoje, tai liepė gegužės mėnesį ateiti su dokumentais, pavardę užsirašė, telefoną ir tiek. Man ta mokykla įspūdžio, atvirai pasakius, nepaliko, su vyru apėjom ją beveik visą, tokia seniai labai remontuota, didžiulė, pacanai su mašinom duodasi po mokyklos kiemą (dar partrenks kokį mažiuką...), bet man patiko, kad baseinas šalia. Daugiau nebuvau niekur, gyvenu Savanoriuose prie danties 306 namas, man dar per gatvę yra pradinė, bet po jos reikėtų kitur vėl ieškoti, o ties namu nėra perėjos, kai pradės viena per Savanorius lakstyt - nekas bus...
Niekas nieko apie tą mokyklą nežino, papasakok, gal sužinojai ką ax.gif
smilka
QUOTE(Guglia @ 2005 02 16, 20:40)
O, žiūriu mūsų mergičkos gal klasiokės dar bus?  drinks_cheers.gif
Aš buvau sausio pabaigoje, tai liepė gegužės mėnesį ateiti su dokumentais, pavardę užsirašė, telefoną ir tiek. Man ta mokykla įspūdžio, atvirai pasakius, nepaliko, su vyru apėjom ją beveik visą, tokia seniai labai remontuota, didžiulė, pacanai su mašinom duodasi po mokyklos kiemą (dar partrenks kokį mažiuką...), bet man patiko, kad baseinas šalia. Daugiau nebuvau niekur, gyvenu Savanoriuose prie danties 306 namas, man dar per gatvę yra pradinė, bet po jos reikėtų kitur vėl ieškoti, o ties namu nėra perėjos, kai pradės viena per Savanorius lakstyt - nekas bus...
Niekas nieko apie tą mokyklą nežino, papasakok, gal sužinojai ką ax.gif
*

deja deja blush2.gif blush2.gif nieko nezinau. Ziuriu tu daugiau nuveikusi jau ir uzsiraset smile.gif
Cia dar vyras man sako, kad nera nauju mokyklu Kaune g.gif
Tiesa mes lankom Vaikystes darzeli tai si mokykla sale. Zinau kad apie kovo men pradinuku mokytotojos rengs seminara darzelyje, tai ten jau tikrai viska issiaiskinsiu, bet kovas taip toli g.gif
Turbut nesulauksiu. smile.gif
Jei ka dar suzinosiu parasysiu.
Griaustinė
QUOTE(smilka @ 2005 02 16, 22:40)
deja deja  blush2.gif  blush2.gif nieko nezinau. Ziuriu tu daugiau nuveikusi jau ir uzsiraset  smile.gif
Cia dar vyras man sako, kad nera nauju mokyklu Kaune  g.gif
Tiesa mes lankom Vaikystes darzeli tai si mokykla sale. Zinau kad apie kovo men pradinuku mokytotojos rengs seminara darzelyje, tai ten jau tikrai viska issiaiskinsiu, bet kovas taip toli  g.gif
Turbut nesulauksiu.  smile.gif
Jei ka dar suzinosiu parasysiu.
*

Lauksim kovo tada, ką per tą seminarą pasakys...
Neužmiršk pranešti.
Ačiū 4u.gif
smilka
QUOTE(Guglia @ 2005 02 17, 09:07)
Lauksim kovo tada, ką per tą seminarą pasakys...
Neužmiršk pranešti.
Ačiū 4u.gif
*

Taip zinoma. 4u.gif
Griaustinė
QUOTE(smilka @ 2005 02 18, 11:23)
Taip zinoma. 4u.gif
*

Gal jau buvo tas seminaras?
Mama2
sad.gif Mielos mamos, mano vaikai lanko sia mokykla, taciau noriu jums pasakyti, kad tikrai neleiskite cia mokytis savo mazuju atzalu. Kol labai artimai neteko pabendrauti su mokyklos administracija galvojau, kad viskas tvarkoje, nes vaikai mokosi gerai jokiu prolemu neturejau. Deja.... Jei turite galimybe pasiskaitykite balandzio 15 dienos "Laikinaja sostine". Sios mokyklos desimtokas norejo nusizudyti, nes jis istisai kentejo nuo klasioku teroro. Ir tai ne vienintelis atvejis. Ta pati penktadieni gretoji isveze is mokyklos kita desimtoka, sumusta klasioko. Ir mano supratimu tai vyksta todel, kad mokyklos administracija stengiasi dangstyti tokius atvejus, nors su zurnalistais kalba labai graziai. Nezinau ka patarti, kokia mokykla jusu maziesiems lankyti, taciau mano vaikai nuo kitu metu sitos mokyklos tikrai nelankys. O ir paruosimas labai prastas, is pakankamai patikimu saltiniu teko girdeti, kad i aukstasias mokyklas is sios mokyklos istoja tik tie vaikai, kurie mokosi papildomai.
Monet
As nesu pedagoge, bet kazkadaise apie 1 m, teko man tuo uzsiimti ir pati dirbau sioje mokykloje. Taigi, tikrai nemanau, kad mokyklos administracija uzsimerkia pries tokius dalykus. Kaip tik atvirksciai galeciau pagirti ir direktoriu, ir kitus is administracijos, kad nuosirdziai rupinasi mokykla.

Kiek liecia paruosima, tai sioje vietoje daug kas priklauso nuo mokytoju. O ju yra visokiu unsure.gif Kaip ko gero ir bet kokioje kitoje mokykloje.

Kiek liecia aukstaja, tai daugiausia istoja is gimnaziju.... O jos buna nuo 10 kl. Pradinukams nemanau, kad Atzalyne yra blogai- yra nemazai papildomo ugdymo disciplinu: nuo antros klases anglu kalba, kompiuteriai ir t.t

Siais metais as savo dukra leisiu i mokykla. Kadangi mums si artimiausia, tai pradesime nuo jos. Pradinukui viskas priklauso nuo jo vienos mokytojos. O poto ziuresim...

Guncia
Keista ,kad tiek nedaug atsiliepimu apie sia mokykla g.gif man irgi butu labai idomu ka nors suzinoti daugiau ypac apie vyresnias klases(maniske dar trecioke).Pries kelis metus teko kalbet su viena mokytoja dirbancia sioje m-loje,tai sake,kad gan vidutiniska mokykla-nei gera,nei labai bloga.Siemet kai buvau visuotiniam pradiniu klasiu susirinkime,tai pavaduotoja pateike brandos egzaminu statistika visu aplinkiniu mokyklu-Dainavos,Kalnieciu raj.Na,tai pagal jos pasakojima ,,Atzalyno,,moksleiviai vos ne geriausiai islaike egzaminus siu mokyklu atzvilgiu
Griaustinė
QUOTE(Guncia @ 2007 10 03, 16:11)
Keista ,kad tiek nedaug atsiliepimu apie sia mokykla g.gif man irgi butu labai idomu ka nors suzinoti daugiau ypac apie vyresnias klases(maniske dar trecioke).Pries kelis metus teko kalbet su viena mokytoja dirbancia sioje m-loje,tai sake,kad gan vidutiniska mokykla-nei gera,nei labai bloga.Siemet kai buvau visuotiniam pradiniu klasiu susirinkime,tai pavaduotoja pateike brandos egzaminu statistika visu aplinkiniu mokyklu-Dainavos,Kalnieciu raj.Na,tai pagal jos pasakojima ,,Atzalyno,,moksleiviai vos ne geriausiai islaike egzaminus siu mokyklu atzvilgiu
*

Mano mergina irgi trečiokė, bet aš "tebeaudžiu" mintis apie gimnaziją smile.gif
Dar neaišku, kaip jai seksis iki penktos klasės, tai ir spręsim klausimą dėl gimnazijos.
Šiaip kaimynų mergaitė lanko "Rasos" vidurinę, tai maniškę visais įmanomais būdais terorizuoja, kad "Atžalyno" mokykla pati blogiausia, baisiausia, 200-kažkelintoj vietoj, o "Rasos" - vienuoliktoj, kažkokį žurnalą atnešus rodė ir pan.
Iš tikrųjų nemanau, kad tai labai gera mokykla, bet kai arčiau kitos nėra, o žvirbliai maži ir kvaili, gerai jiems ir šalia namų, kol sustiprės mirksiukas.gif
audronezam
Kiekvienoje mokykloje yra problemų, ir gimnazijose.... "Atžalyno" vidurinė yra vidutinė mokykla, kurioje mokosi vaikai tokie kokie yra šiame rajone, ir jeigu vaikas vienoje mokykloje nepritampa, tai nemanau, kad pakeitus mokyklą situcija pasikes
mama Danutė
Mielos mamos, gal yra tarp jūsų tos, kurių vaikučiai lanko šios mokyklos 4-ją klasę? Dabartinių ketvirtokų mokytojos nuo rudens mokys pirmokėlius, todėl norėčiau sulaukti atsiliepimų apie mokytojas B. Ramanauskienę, D.Usonienę, V.Krivenienę, gal kam teko su jomis bendrauti? Kokios sąlygos pradinukams mokytis šioje mokykloje: klasės, tualetai ir t.t.?
audronezam
Aš dirbu šioje mokykloje. Nors ir per daugiausiai nebendrauju su pradinukėm, bet nei vienos negaliu išskirti iš šių kaip geriausios. Galėčiau pasiklausinėti darbe.
ifauru
QUOTE(mama Danutė @ 2008 01 21, 13:10)
Mielos mamos, gal yra tarp jūsų tos, kurių vaikučiai lanko šios mokyklos 4-ją klasę? Dabartinių ketvirtokų mokytojos nuo rudens mokys pirmokėlius, todėl norėčiau sulaukti atsiliepimų apie mokytojas B. Ramanauskienę, D.Usonienę, V.Krivenienę, gal kam teko su jomis bendrauti? Kokios sąlygos pradinukams mokytis šioje mokykloje: klasės, tualetai ir t.t.?
*

Mano vaikis ketvirtokas siemet blush2.gif
Pamokos prasideda 8, baigiasi ivairiai (priklauso nuo klases), bent budavo prailginta grupe. Del mokytoju - na, gal as visgi rinkciausi Usoniene, man antroj vietoj Kriveniene, o Ramanauskienes nelabai pazistu. Ji pagal amziu is visu vyriausia. Siemet yra 3 ketvirtoku klase, o kaip bus kitamet - neaisku.
Angliste esu labai patenkinta (kuri desto musu pogrupiui) - sistemingai atsiskaitymai, patikrinimai.

Tualetai tai jau tikrai siaipsau wub.gif
Nueikit tik i mokykla, preikit pradinuku koridorium, pajausit kur tualetai...Negalima sakyti, kad baisus, bet ir neypac.
Valgyklos maista maniskis valgo (tik brangsta - jau savaitei 19 lt), nors pirmoj klasej nenorejo, tai nesdavosi i klase sureliu ir susmustiniu, jokiu problemu nei is mokytojos, nei is klasioku puses nebuvo.

Klases paremontuotos, langai plastikiniai, zaliuzes, tai klasese tikrai nesalta, suolai visur pakeisti. Kai kur sienu, grindu remontas kosmetinis, bet jei tevai nores - viskas imanoma. Striukes nusirengia klasej.
Tiesa, maniskis sportines aprangos nesinesioja - sudarytos salygos palikti, parsinesa tik issiskalbti.

Vaikas lanko basiena, gali eit kasdien (kaina siemet 22 lt). Baseinas - jau visai atskira "planeta", mokytojos jau nesikisa.
mama Danutė
QUOTE(audronezam @ 2008 01 21, 18:04)
Aš dirbu šioje mokykloje. Nors ir per daugiausiai nebendrauju su pradinukėm, bet nei vienos negaliu išskirti iš šių kaip geriausios. Galėčiau pasiklausinėti darbe.
*

Būčiau dėkinga, jei paklausinėtum, nes nesinori vaiko leisti bet kur ir pas bet ką. Dabar lankom paruošiamąją klasę kitoj mokykloj ir jau prasidėjo problemos - vaikas gabus, bet išdykęs ir mokytis tingi. Kažkaip mažai vilčių, kad ramiai suole sėdės ir sienom nelips... Norėtųsi mokytojos kūrybingos ir su sveikais nervais...
ifauru
QUOTE(mama Danutė @ 2008 01 22, 11:05)
Būčiau dėkinga, jei paklausinėtum, nes nesinori vaiko leisti bet kur ir pas bet ką. Dabar lankom paruošiamąją klasę kitoj mokykloj ir jau prasidėjo problemos - vaikas gabus, bet išdykęs ir mokytis tingi. Kažkaip mažai vilčių, kad ramiai suole sėdės ir sienom nelips... Norėtųsi mokytojos kūrybingos ir su sveikais nervais...
*

Sunkiai tom mokytojom su tais nervais wub.gif Dar zinant ju kiekvienos asmenine tragedija verysad.gif
Kazkaip reiketu patiems pagalvot, kaip vaika nukreipinet, nes pas ketvirtokus irgi tokiu yra, tai puse laiko sudgaistama tokiems tramdyt (gink Die, nesakau, kad jusiski reiks tramdyt), vietoj to kad mokytusi. O tevai (bent jau tu vaiku) nesupranta: isleidau i mokykla, ir tolaiu viskas yra mokytojos reikalas.... verysad.gif
Aurum
Sveikos.
Sios mokyklos valdzia yra tiesiog nuostabi,kai isrinko nauja direktore.Ji puikiai bendrauja su vaikais,rupinasi jais,sprendzia problemas ir yra labai siltas zmogus.
Bet apie mokykla nikeo gero negaliu paskayti.Kai kurie mokytoja-puikus,taciau pati mokyklos aplinka..Viskas taip salta,atmosfera tokia atstumianti.Tai lemia sia mokykla lankantys vaiakai.Dauguma tikrai prastos reputacijos.Kolidorium budavo baisu eiti,nes visada prisikabindavo kas nors.jei neesi ten koks nors "vierchas"-gyvenimo nebus.Ir terorai istisai vykdavo,ir mustynes.Patys blogiausi prisiminimai like apie sia mokykla.Jei tik yra galimybe-raskit savo vaikui kita vieta mokytis.Tikrai dabar galima rinktis tarp mokyklu. mirksiukas.gif
Karbynė
QUOTE(Aurum @ 2008 02 04, 21:20)
Tikrai dabar galima rinktis tarp mokyklu. mirksiukas.gif
*

ir ką šiame mikrorajone pasiūlytumėt?
LTindre
sveikos 4u.gif netiketai radau sia tema ax.gif tai noreciau pasidalinti patirtim...sia mokykla lankiau nuo pirmos klases ir iki pat galo, dabar studijuoju VDU 3 kurse 4u.gif seip kaip suprantant per 12 metu praleistu atzalyne teko matyt ir silto ir salto (beto mano mama taip pat baige sia mokykla thumbup.gif ) bet negaliu kategoriskai teigti kad mokykla yra visiskas sss arba labai thumbup.gif tiesiog vidutiniska mokykla ir tikrai sitame mikrorajone geriausia g.gif net nezinau ka galeciau papasakoti kad palengvinti jusu apsisprendima...seip labai daug priklauso nuo mokytojos ar aukletojos..musu klase (nuo 5 ) visada buvo pavyzdine ir niekada neteko jausti kazkokio spaudimo ar teroro, nors tikrai nebuvau "verche" kaip cia kazkas minejo rolleyes.gif tai jei kyla kokiu klausimu klauskite, pradinuku mokytoju nauju nepazystu, bet is senesniu galiu tikrai padeti....o kitus mokytojus pazystu visus ir galiu apibudinti bei patarti tongue.gif
P.S. kazkas klause del Ramanauskienes..tikrai gera mokytoja mirksiukas.gif nors ir pagyvenus lyginant su kitom, bet mokytoja ismano savo darba..sesuo pradinese klasese mokesi pas ja, tai labai daug veiklos ir konkursu ir kelioniu po Lietuva ir tt. na sakau sunku man cia kazka kalbeti kai nera tiklaus klausimo 4u.gif
dita9
Zadame dukra leisti i sia mokykla į 5 klase. Gal zinote, ar penktokeliai vaiksto po kabinetus, ar turi savo ir pas juos ateina mokytojai? Kiek teko girdeti siame mikrorajone atsiliepimai apie sia mokykla geresni nei apie kitas, na dar kalnieciu gera. Ar yra uniformos ir ar jas dauguma nesioja?

Dekoju
LTindre
jau nuo 5 klases vaikai vaiksto po klases. uniformas turi ir kiek zinau dabar grieztai priziurima kad jos butu devimos..sesuo pasakojo, kad vaikai skatinami ivariais budais buti su uniformom, net rengiamos nemokamos ekskursijos, klasei nugaletojai (kurioje per patikrinima buvo daugiausia vaiku su uniformom) 4u.gif
dita9
Dekoju LTindrei uz atsakyma smile.gif

as uz uniformas, tik zinoma, turetu buti skatinama, kad jas nesiotu visi, nes kai galima rinktis, tai kas gi bus tas ,,lopas" kuris vos ne vienas vaikscios su uniforma doh.gif

Pastebejau yra dirbanciu sioje mokykloje, gal ka nors znote, kokios 5 klasiu aukletojos zada buti ir ka galetumet apie jas pasakyti, kuri tvirtesne, kuri siaip sau... rolleyes.gif Labai svarbu klases vadovas, kaip vaikus sugebes suvienyti, uzimti, motyvuoti, ar domesis jais ar ne ir tt. Manau tai labai svarbu rolleyes.gif
monilaur
Atvirai pasakysiu, kad nieko gero is to Atzalyno... Pradinukam gal ir gerai, as ir pati buvau labai patenkinta savo pradiniu klasiu mokytoja. Bet paskui... Klasiokai suizulejo, mokytojos pradejo isterikuot, nebedestyt net ir tiem vaikam kurie klasydavosi. Zodziu padetis pasidare klaiki ir teko pereit i gimnazija kur viskas zymiai normaliau...
O tai kad direktore pasikeite, tai nieko cia gero... Net kai kurie mokytojai sako, kad buves direktorius buvo geresnis.

Nenoriu cia jusu visu prigasdinti, bet jei turite galimybe, tai ieskokit geresnes mokyklos...

P.S. Cia tik mano nuomone, kitiem gal atrodo kitaip, todel nesmerkit manes... 4u.gif
dita9
Taigi, kad atrodo mokyklu yra daug, bet kai reikia rinktis, deja...lemia daug veiksniu. Norisi kuo arciau namu, kad butu patogu. o is aplinkiniu mokyklu sakoma, kad visfi si lyg ir padoroka... Gimnazijos, deja, 5 klasiu neformuoja... schmoll.gif Taigi...kas belieka...vezioti i kita gala miesto nematau prasmes, todel, kad nei vienos auksines nera, o leidziam cia su mintimi, kad bet kokiu atveju eis i gimnazija nuo 9 kl. Taigi...
jabd
sveiki,gal kas zinote sios mokyklos intrnetini adresa,jei toks yra? Beje kokios uniformos sioje mokykloje,man sake nupirkti svarka bazeje,tik kad nezinau koki?
monilaur
Kauno "Atžalyno" vid. m-kla

O svarkai tai tokie tamsiai zalios spalvos... Bazej pasakyk kad reikia atzalyno mokyklai, jie jau zinos koki duot biggrin.gif
mama Danutė
Prašau šios mokyklos pradinukų mamas pasidalinti patirtimi, kaip jūs sprendžiate "tualetinę" problemą. Ne mano vienos pirmokas klasėje bijo eiti į berniukų tualetą, nes ten nešvaru, smirda, nėra klozetų, o tik tupyklos, neužsirakina durys. Vaikas mokykloje kenčia kiek tik gali, negeria valgykoje kompoto, kad nereiktų sisioti, o paskui namie skundžiasi, kad pilvą skauda, nenori eiti į mokyklą ir t.t. Supratom, kad mokykla nieko nedarys, viską nurašys krizei, mokytoja siūlo vaikams išaiškinti, kad be klozeto kakoti patogiau, tai nejaugi vėl ši problema ant tėvų pečių - ne tik klasės, bet ir mokyklos tualeto remontas?
Belty
SVEIKI, GAL KAS MOKOTES PAS SIAS PRADINUKU MOKYTOJAS- KOKIE ATSILIEPIMAI:
Alina Anuseviciene
Vale Stravinskiene
Zita Volungeviciene
Pasidalinkit, prasom, kaip sekas pas jas mokytis? Nes reik uzrasyt vaika pas kuria nors mokytoja, noretusi komentaru Aciu 4u.gif
Miglele
QUOTE(mama Danutė @ 2009 02 12, 14:53)
Prašau šios mokyklos pradinukų mamas pasidalinti patirtimi, kaip jūs sprendžiate "tualetinę" problemą. Ne mano vienos pirmokas klasėje bijo eiti į berniukų tualetą, nes ten nešvaru, smirda, nėra klozetų, o tik tupyklos, neužsirakina durys. Vaikas mokykloje kenčia kiek tik gali, negeria valgykoje kompoto, kad nereiktų sisioti, o paskui namie skundžiasi, kad pilvą skauda, nenori eiti į mokyklą ir t.t. Supratom, kad mokykla nieko nedarys, viską nurašys krizei, mokytoja siūlo vaikams išaiškinti, kad be klozeto kakoti patogiau, tai nejaugi vėl ši problema ant tėvų pečių - ne tik klasės, bet ir mokyklos tualeto remontas?
*

Mano sūnus irgi lanko šią mokyklą. Dabar jau antrokas. Su tualetu irgi buvo vienu metu nekas. Tiesiog pasiūlykit vaikui eiti į tualetą kartu su draugu. Jis galėtų duris pasaugoti. Neseniai girdėjau, lyg ir kabliukai tualete atsirado. Tik kažin, ar ilgai jie ten bus g.gif
O jeigu mokytoja per pamoką lengvai išleidžia, tegul tuomet eina. Bus ramiau, niekas netrukdys savo ,,reikalais" pasirūpint tongue.gif
Belty
QUOTE(Miglele @ 2009 03 02, 12:15)
Mano sūnus irgi lanko šią mokyklą. Dabar jau antrokas. Su tualetu irgi buvo vienu metu nekas. Tiesiog pasiūlykit vaikui eiti į tualetą kartu su draugu. Jis galėtų duris pasaugoti. Neseniai girdėjau, lyg ir kabliukai tualete atsirado. Tik kažin, ar ilgai jie ten bus  g.gif
O jeigu mokytoja per pamoką lengvai išleidžia, tegul tuomet eina. Bus ramiau, niekas netrukdys savo ,,reikalais" pasirūpint  tongue.gif
*

Sakykit, o kaip ten maitinimas pradinuku sioje mokykloje? Ar bent kiek padorus? Ar valgo jusu vaikas?
Jasminn
QUOTE(Belty @ 2009 02 18, 20:41)
SVEIKI, GAL KAS MOKOTES PAS SIAS PRADINUKU MOKYTOJAS- KOKIE ATSILIEPIMAI:
Alina Anuseviciene
Vale Stravinskiene
Zita Volungeviciene
Pasidalinkit, prasom, kaip sekas pas jas mokytis? Nes reik uzrasyt vaika pas kuria nors mokytoja, noretusi komentaru Aciu 4u.gif
*

Please, parasykit atsiliepimus apie sias mokytojas, mane irgi domina 4u.gif
2a2
QUOTE(audronezam @ 2008 01 03, 15:57)
Kiekvienoje mokykloje yra problemų, ir gimnazijose.... "Atžalyno" vidurinė yra vidutinė mokykla, kurioje mokosi vaikai tokie kokie yra šiame rajone, ir jeigu vaikas vienoje mokykloje nepritampa, tai nemanau, kad pakeitus mokyklą situcija pasikes
*

Papildyta:
QUOTE(2a2 @ 2009 03 25, 20:12)

*

Mielosios ir mielieji, mokykla tai Mūsų vaikai. Kokius paruošiame mokyklai, tokią mokyklą ir turite. Jei tualetas ne taip kvepia, tai gi ne mokytojai ten tupi, jei po mokyklos kiemą laksto mokiniai automobiliais, tai Jūsų vaikai ir taip toliau... Žodžiu, kokia aplinka, tokia ir mokykla. Bet tai įmanoma ištaisyti, jei pasikeisime mes vaikų tėveliai. Sėkmės :super :bigsmile:
Evelina 4
smile.gif Sveikos, tik siandien prisijungiau. Matau, kad cia vyksta idomios diskusijos apie mokyklas. Mano dukryte siemet baigia Atzalyne ketvirta klase. Patikekit, esu labai patenkinta ir mokykla, ir mokytoja. Aisku, dar nezinau, kaip jai seksis penktoje klaseje, bet tikiu, kad tai daug priklauso ne tik nuo mokytoju, bet ir vaiku...Sekmes renkantis smile.gif))
Belty
QUOTE(Evelina 4 @ 2009 03 29, 11:13)
smile.gif Sveikos, tik siandien prisijungiau. Matau, kad cia vyksta idomios diskusijos apie mokyklas. Mano dukryte siemet baigia Atzalyne ketvirta klase. Patikekit, esu labai patenkinta ir mokykla, ir mokytoja. Aisku, dar nezinau, kaip jai seksis penktoje klaseje, bet tikiu, kad tai daug priklauso ne tik nuo mokytoju, bet ir vaiku...Sekmes renkantis smile.gif))
*

Sveika, o kokia turejot mokytoja? Pasidalink info, kokia pavarde, ar patiko ji jums? Ar rekomenduotum rinktis? Aciiu 4u.gif
2a2
Sveikos, supermamos! Mokykla puiki, mokytojos taip pat puikios. Pas kurią papulsite - neprapulsite, tik nepamirškite, kad mokysis Jūsų vaikas. Mokytoja jį mokys. Neieškokite kitos mokyklos, geresnės nerasite. Patikėkite, sakau tai labai atsakingai.
Evelina 4
smile.gif Sveikos. Mano dukra mokosi 4b klaseje, pas mokytoja Vale. Tai jau trecias musu seimos vaikas pas ta pacia mokytoja...Manau, tai dag ka pasako. Niekad neturejom jokiu bendravimo problemu, gerai paruosia dalykiskai. Mokyoja domisi matematika, veda matematikos bureli, mokiniai dalyvauja olimpiadose. Mokytoja Alina veda chora, puiki mokytoja. Apie kitas mazai zinau, bet, pasak musu mokytojos, visos atsidave darbui. Tai tiek informacijos, paskubekit uzsirasyti, neapsiriksit.
999edita
Sveikutės, aš vis dar dvejoju leisti pirmokėlę į "Atžalyno" ar į "Vyturio" mokyklą...Buvau prisiklausius labai blogų nuomonių apie "Atžalyno", bet dabar matau ir neblogų atsiliepimų. O kaip ten vidinė atmosfera vaikams, ar jie draugiški ir t.t?
2a2
QUOTE(999edita @ 2009 04 13, 23:51)
Sveikutės, aš vis dar dvejoju leisti pirmokėlę į "Atžalyno" ar į "Vyturio" mokyklą...Buvau prisiklausius labai blogų nuomonių apie "Atžalyno", bet dabar matau ir neblogų atsiliepimų. O kaip ten vidinė atmosfera vaikams, ar jie draugiški ir t.t?
*

2a2
*

Papildyta:
QUOTE(2a2 @ 2009 04 14, 20:02)

*

Sveikos abejojančios supermamos! "Atžalynas " yra "Atžalynas". Vaikai čia yra mylimi ir laukiami. Mokytoja jiems yra antroji (tik nesupavydėkit) mama ir vyresnioji draugė, kuri visada turi laiko išklausyti. Po pamokų vaikas namo eina laimingas, smagus. Vadinasi, jam mokykloje gera. Kalbu tai turėdama asmeninį pavyzdį. Sėkmės!
Jasminn
QUOTE(Evelina 4 @ 2009 03 30, 19:36)
smile.gif Sveikos. Mano dukra mokosi 4b klaseje, pas mokytoja Vale. Tai jau trecias musu seimos vaikas pas ta pacia mokytoja...Manau, tai dag ka pasako. Niekad neturejom jokiu bendravimo problemu, gerai paruosia dalykiskai. Mokyoja domisi matematika, veda matematikos bureli, mokiniai dalyvauja olimpiadose. Mokytoja Alina veda chora, puiki mokytoja. Apie kitas mazai zinau, bet, pasak musu mokytojos, visos atsidave darbui. Tai tiek informacijos, paskubekit uzsirasyti, neapsiriksit.
*

Evelina4, kur pradingai ax.gif Parasiau tau klausima i asmenini, bet nesulaukiu atsakymo. Atrasyk, jei gali, please blush2.gif
Jasminn
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sunus papuole i norima klase, tikiuosi viskas bus ok smile.gif
Serenada
QUOTE(Jasminn @ 2009 05 29, 12:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  sunus papuole i norima klase, tikiuosi viskas bus ok  smile.gif
*

pas ka papuolet,pas mokytoja Stravisnskiene?
Jasminn
QUOTE(Serenada @ 2009 05 29, 19:00)
pas ka papuolet,pas mokytoja Stravisnskiene?
*

Taip smile.gif Tikiuosi, kad pasiliks sioj klasej, nes kiek pamenu pas viena mokytoja klase nepilna, tai bijau, kad nenukeltu unsure.gif Bet tikiuosi viskas bus ok rolleyes.gif

O jusu vaikas gal irgi papuole i sia klase? Butume vienoje mirksiukas.gif
Serenada
QUOTE(Jasminn @ 2009 05 30, 09:23)
Taip  smile.gif  Tikiuosi, kad pasiliks sioj klasej, nes kiek pamenu pas viena mokytoja klase nepilna, tai bijau, kad nenukeltu  unsure.gif  Bet tikiuosi viskas bus ok  rolleyes.gif

O jusu vaikas gal irgi papuole i sia klase? Butume vienoje  mirksiukas.gif
*

ne mes siemet baigem pas ja thumbup.gif mokytoja
Jasminn
QUOTE(Serenada @ 2009 06 12, 21:36)
ne mes siemet baigem pas ja  thumbup.gif  mokytoja
*

Smagu girdet smile.gif Ir toliau pasiliekat 'Atzalyne'? Ar kur kitur?
pasifloriukas
lankiau sia mokykla. Dabar nuo 9-os klases pereisiu i Rasos gimnazija.
Is tiesu sioje mokykloje mokytojai geri. Suprantantys vaikus. Vaikai draugiski, bet nuolat toks chaosas viskas visur lekia griuva trankos ten ramybes nera..bet ka noret juk mokykla.. Jei kalbant apie pradines klases mokiaus pas Alina Anuseviciene labai gera mokytoja pas ja lankiau 4 metus chora.
Tad apie sia mokykla tik geri atsiminimai smile.gif ax.gif
Jasminn
QUOTE(pasifloriukas @ 2009 06 27, 17:51)
lankiau sia mokykla. Dabar nuo 9-os klases pereisiu i Rasos gimnazija.
Is tiesu sioje mokykloje  mokytojai geri. Suprantantys vaikus. Vaikai draugiski, bet nuolat toks chaosas viskas visur lekia griuva trankos ten ramybes nera..bet ka noret juk mokykla.. Jei kalbant apie pradines klases mokiaus pas Alina Anuseviciene labai gera mokytoja pas ja lankiau 4 metus chora.
Tad apie sia mokykla tik geri atsiminimai smile.gif  ax.gif
*

Saunu girdeti smile.gif Ir smagu, kad i gimnazija pereinat, vadinasi gerai paruosta ir pasiruosusi 4u.gif
Serenada
QUOTE(Jasminn @ 2009 06 22, 14:39)
Smagu girdet  smile.gif Ir toliau pasiliekat 'Atzalyne'? Ar kur kitur?
*

taip liekam ,,Atzalyne,,o veliau-bus matyt,jei nedings noras mokytis,gal bandysim i gimnazija ax.gif
2a2
g.gif
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.