maitinu bet tos nelemtosios vistiek pasirode po 4men
Maitinau menesi, o paskui po menesio prasidejo menesines t.y. 2 men po gimdymo.
bandziau maitinti 3 savaites, vaikiukui jau 4,5, bet menesiniudar nera... kazkaip ir neramu jau...
kai baigiau maitinti, mazylei buvo 1,5 men
Maitinau MP pilnai ir menesines pasirode po 3 menesiu. Daktare sake, kad taip teoriskai neimanoma, bet pasirodo visko buna:)
Gerai, kad yra kur pasiskaityti, kad galetum nusiraminti, kad visko gali buti... Po pirmo vaikelio mm prasidejo po 6 men., po antro vaikelio po 1m.2men., tai po trecio tikejaus,
kadangi irgi maitinu kad istemsiu irgi metelius, o si karta kazkodel prasidejo po 7 men. ir tikrai skausmingos.
Man irgi pirmos menesines buvo labai gausios, visas penkias dienas kaip anksciau tik pirmom dienom budavo. Bet va dabar jau trecia karta prasidejo ir po truputi mazeja tas kraujavimas, aciu dievui, nors is namu galima iseiti nebijant kad paskesi
Man irgi pirmosios menesines po gimdymo prasidejo gal praejus 1,5 men po gimdymo ir buvo ziauriai gausios
Pas mane po gimdymo menesines prasidejo praejus 9 menesiams ir irgi labai gausios, ir zymiai skausmingesnes, ir ciklas pasikeites buvo. Bet kaip mano ginekologe pazadejo, taip ir atsitiko - pilanai nustojus maitinti viskas grizo i savo vezes
pas mane menesines prasidejo po 1,5 men, ir kas 28 dienas ciklas
Man irgi buvo labai gausios menesines po gimdymo. Nakti keldavausi keisti tamponus po kelis kartus
Per pirmąsias mmm po gimdymo jaučiausi kaip skenduolė
QUOTE(nieko_nežinau @ 2009 12 19, 02:02) Per pirmąsias mmm po gimdymo jaučiausi kaip skenduolė aš irgi skendau ir sekančios buvo labai gausios
man tik pacios pirmos po gimdymo gausios buvo, kitos jau normalios, dar kitos irgi normalios, visos normalios
Nustojau maitinti ir uz 6 savaiciu prasidejo mano dienos,jau buvau pamirsus kas tai yra
O kiek dienu truko pas jus menesines, nes as kaip savaite jau kraujuoju gausiai, o atrodo kad dar ir pabaigos nesimato. Kiek tai gali testis?
Pagimdziau maziuka pries 7sav. pries kelias dienas sulaukiau pirmuju MM. Pirmos dvi dienos-tepdavo.O nuo sestadienio kraujuoju nerealiai,pirma diena galvojau,kad nu tegul buna tiek daug,gal kita diena maziau bus. Kur tau
QUOTE(jolanta21 @ 2010 01 11, 23:35) O kiek dienu truko pas jus menesines, nes as kaip savaite jau kraujuoju gausiai, o atrodo kad dar ir pabaigos nesimato. Kiek tai gali testis? pradzioj mano mmm buvo normalios ir labai tamsios spalvos,po 5 dienu prasidejo gausus kraujavimas
Pas mane pirmos menesines po gimdymo irgi buvo labai gausios.Jos man truko beveik menesi, todel gydytoja man dare valyma(nezinau kaip tiksliai tai vadinasi, sake, kad buvo like placentos gabaliuku, todel taip stipriai ir kraujavau)
Pirmosios buvo siaubingai gausios
po antro gimdymo sulaukiau pirmų mėnesinių praėjus 3 mėn. ir jos tokios gausios , kad dar niekada tokių neturėjau.Vos spėju keist įklotus ir kelnes, nes varo per visus galus...o joms pasibaigus jaučiausi tokia išsekus, galva sukosi ir silpna buvo, tai pagėriau geležies (Feroglobino kapsulių) ir pagerėjo, spėju nusėdo kraujas.Bet kas keisčiausia, kad antros atėjo labai jau greitai, vos po 18 dienų, net nerimas ima...
praejo jau du menesiai ir 6dienos, o man dar nera mm...maitinau pilnai tik3savaites, dar dvi maitinau bet jau labai mazai buvo pieno...laukiu mm bet ju dar nera
Sveikutes mamytes!
Noriu paklausti ar tai normalu?.. Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo QUOTE(Ineza @ 2010 01 19, 15:23) Sveikutes mamytes! Noriu paklausti ar tai normalu?.. Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo stresas turi itakos,taip pat po gimdymo gali buti nereguliarios mmmm gal veiau susireguliuos o gal ir ne QUOTE(Ineza @ 2010 01 19, 17:23) Sveikutes mamytes! Noriu paklausti ar tai normalu?.. Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo po gimdimo kol susireguliuos organizmas gali veluoti! QUOTE(takupaj @ 2009 07 08, 12:57) labutis,jau greit 2 menesiukai po cezario,nemaitinau savo pienuku o menesiniu nera...mergytes,gal kuri tokioj pacioj situacijoj buvote,pasidalinkite patirtimi Nueik pas savo ginekologe.. as maitinau,bet kai nutraukiau irgi kelis menesius nebuvo mmm,tai pasirodziau ginekologei savo ir israse tableciu,skatinanciu susirgima (provera berods vadinasi tie vaistai)... ir dar,sake,kad 3 menesius nesusirgti dar yra normalu,nes organizme vyksta daug pakitimu...
Aš nemaitinau visai, tai susirgau lygiai po mėnesio. Sergu jau 8 dienas ir nežinau, kuo čia pasibaigs. Iš pradžių buvo vos vos, paskui kelias dienas ūžtvindė, o dabar vėl kad tik matos. Po savaitės eisiu pas daktarę, tai bus matyt
pilnai MP ismaitinau tik 3 savaites, poto dar 2 damaitinau, iseina kad nuo 5savaites nebemaitinu MP, o mm dar nera, vis laukiu... sako, kad kai nutrauki matinima po 3men nepasirodo reikia issaukt vaistais
maitinau pilnai MP 3savaites, dar 2damaitinau, vaikui beveik 3men o mm nera... girdejau, kad jei nutraukus maitinima po 3men neatsiranda reikia issaukt vaistais
laukiu ir nezinau ka cia daryt, nescia netureciau but, nes saugomes
po pirmo gimdymo susirgau po menesio. dabar jau dukrytei virs 3men o dar nesergu.pilva skauda ir jausmas kad jau tuoj bet vis nieko.dukryte maitiu tik nakti karta ar du jau to pienuko beveik nera.tikiuosi greit apsilankys nes neramu kazaip
Prasidejo po 5-6sav. kazkur
QUOTE(Juditab @ 2010 02 07, 00:41) pilnai MP ismaitinau tik 3 savaites, poto dar 2 damaitinau, iseina kad nuo 5savaites nebemaitinu MP, o mm dar nera, vis laukiu... sako, kad kai nutrauki matinima po 3men nepasirodo reikia issaukt vaistais O man gine sake , kad nereikia issaukineti vaistais, kaip tik viskas turi savaime prasideti
maitinau 1.5 metu ir susirgau tik nustojus maitinti MP po menesio
aš tai po pirmo ir antro gimdimo baigus maitinti, ,,nuostabios,, dienos prasidėjo maždaug po 5-6 savaičių ir tikrai buvo gausios ir gan ilgos apie2 sav., po to po viskas susitvarkė ir jau kitą mėn. buvo kaip anksčiau
man prasidejo lygiai po menesio, kai nustojau maitint MP
sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios?
QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29) sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios? maitini dar? mano mažiui dabar metai ir trys mėnesiai. po gimdymo sirgau vieną kartą, kai mažiui buvo 6mėn, po to iki dabar daugiau mmm ir nebuvo. tai normalu vaikiukas žyzdamas stimuliuoja spenelius, gaminas labai daug prolaktino, jis natūraliai ir slopina ovuliacija. todėl ir mėnesinių gali nebūti. kiekvienas organizmas savaip reaguoja į vykstančius procesus, todėl nereikėtų pergyventi kad draugė va serga, o tu ne. QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29) sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios? QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45) Vajezau, kažkaip neramu pasidarė
nemaitinau,prasidejo po 6 savaiciu
maitinu jau beveik keturi menesiai ir dar nebuvo
buvo po 5 savaiciu nuo gimdymo, tada dar maitinau
As 2 savaites maitinau pati, o daba nutraukineju ir damaitinu misinuku, tai mmm atvyko po 1.5 menesio. Na as tai manau, kad buvo mmm, nes labai negaug pakraujavau ir tris dienas. Taip budavo ir pries nestuma, tik gausiau. Pasidare silpna ir prasidejo malonumas
o as susisrgau 1,5 men. po gimdymo. As pienuka nusitraukineju, nes maniskis tinginukas ir nenori zysti kur reik pasidarbuoti
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45) QUOTE(Tomassella @ 2010 02 11, 19:25) maitinau 1.5 metu ir susirgau tik nustojus maitinti MP po menesio Reiskia, su manim viskas gerai
po gimdymo prasidejo uz dvieju lygiai men.maitinau 3 sav.
|