Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai gausios mėnesinės po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Atomic
maitinu bet tos nelemtosios vistiek pasirode po 4men g.gif
Asstule
QUOTE(Asstule @ 2009 11 05, 18:18)
As irgi dar maitinu ir menesiniu dar nera  thumbup.gif
*

Pasidziaugiau neilgai verysad.gif Jau buvo doh.gif
floridija
Maitinau menesi, o paskui po menesio prasidejo menesines t.y. 2 men po gimdymo.
saulutem
bandziau maitinti 3 savaites, vaikiukui jau 4,5, bet menesiniudar nera... kazkaip ir neramu jau...
AKM
kai baigiau maitinti, mazylei buvo 1,5 men verysad.gif Lygiai po menesio nuo paskutinio maitinimo MP prasidejo menstruacijos.
saner
Maitinau MP pilnai ir menesines pasirode po 3 menesiu. Daktare sake, kad taip teoriskai neimanoma, bet pasirodo visko buna:)
pusiki
Gerai, kad yra kur pasiskaityti, kad galetum nusiraminti, kad visko gali buti... Po pirmo vaikelio mm prasidejo po 6 men., po antro vaikelio po 1m.2men., tai po trecio tikejaus,
kadangi irgi maitinu kad istemsiu irgi metelius, o si karta kazkodel prasidejo po 7 men. ir tikrai skausmingos. sad.gif
floridija
Man irgi pirmos menesines buvo labai gausios, visas penkias dienas kaip anksciau tik pirmom dienom budavo. Bet va dabar jau trecia karta prasidejo ir po truputi mazeja tas kraujavimas, aciu dievui, nors is namu galima iseiti nebijant kad paskesi smile.gif
ingridsid
Man irgi pirmosios menesines po gimdymo prasidejo gal praejus 1,5 men po gimdymo ir buvo ziauriai gausios doh.gif ir dar tesesi apie 2 savaites jei tik neilgiau, aisku su keliu dieu pertraukom ax.gif nezinau cia gerai ar blogai pas ginekologe dar nebuvau blush2.gif
Liulka
Pas mane po gimdymo menesines prasidejo praejus 9 menesiams ir irgi labai gausios, ir zymiai skausmingesnes, ir ciklas pasikeites buvo. Bet kaip mano ginekologe pazadejo, taip ir atsitiko - pilanai nustojus maitinti viskas grizo i savo vezes thumbup.gif
Vildukas
pas mane menesines prasidejo po 1,5 men, ir kas 28 dienas ciklas smile.gif bet uztat labai skausmingos ir gausios doh.gif
rudycka
QUOTE(Vildukas @ 2009 12 11, 21:12)
pas mane menesines prasidejo po 1,5 men, ir kas 28 dienas ciklas smile.gif  bet uztat labai skausmingos ir gausios  doh.gif
*

O pas mane- taip po gimdymo antra menesi susirgau ir dabar jau praejus po ju beveik dviem menesiam dar nesulaukiu antruju verysad.gif . Kas cia galetu but? g.gif verysad.gif
rusnele
Man irgi buvo labai gausios menesines po gimdymo. Nakti keldavausi keisti tamponus po kelis kartus doh.gif ir tai "plaukdavau". Bet pradejus gerti nakvisu alieju - menesines pasidare tokios kaip anksciau. Pabandykit pagert nakvisu aliejaus, gal pades smile.gif
nieko_nežinau
Per pirmąsias mmm po gimdymo jaučiausi kaip skenduolė doh.gif , maniau anemija užpuls nuo tokio baisaus kraujavimo. Bet sekančios mmm jau normalios buvo 4u.gif .
Martta
QUOTE(nieko_nežinau @ 2009 12 19, 02:02)
Per pirmąsias mmm po gimdymo jaučiausi kaip skenduolė  doh.gif , maniau anemija užpuls nuo tokio baisaus kraujavimo. Bet sekančios mmm jau normalios buvo  4u.gif .
*

aš irgi skendau ir sekančios buvo labai gausios blink.gif nuėjusi pas ginekologę apie tai pasakiau, tai atsakė, kad po gimdymo taip gali būti ir kad savaime per pusę metų turėtų susinormalizuot, bet aš tiek nelaukiau, pradėjau gert kt ir bėdos nebeliko smile.gif
Anadi
man tik pacios pirmos po gimdymo gausios buvo, kitos jau normalios, dar kitos irgi normalios, visos normalios biggrin.gif
Lelytes
Nustojau maitinti ir uz 6 savaiciu prasidejo mano dienos,jau buvau pamirsus kas tai yra biggrin.gif
jolanta21
O kiek dienu truko pas jus menesines, nes as kaip savaite jau kraujuoju gausiai, o atrodo kad dar ir pabaigos nesimato. Kiek tai gali testis?
super_wife
Pagimdziau maziuka pries 7sav. pries kelias dienas sulaukiau pirmuju MM. Pirmos dvi dienos-tepdavo.O nuo sestadienio kraujuoju nerealiai,pirma diena galvojau,kad nu tegul buna tiek daug,gal kita diena maziau bus. Kur tau doh.gif Sekmadieni kas 10min turejau keisti super plus paketa,issigandau blink.gif Nes mane per gimdyma gramde(del neatsidalijusios placentos) tai galvojau,kad cia kaz kas rimciau,nes per dvi val. sutepiau 4 vnt sportiniu kelniu. Puoliau vaziuoti i AK,apziurejo gydytojas netgi du. Pasake,kad viskas ten gerai,tiesiog buna taip tai nusiraminau smile.gif Siandien jau biski mazeja kraujavimas didziulis. thumbup.gif
zuika26
QUOTE(jolanta21 @ 2010 01 11, 23:35)
O kiek dienu truko pas jus menesines, nes as kaip savaite jau kraujuoju gausiai, o atrodo kad dar ir pabaigos nesimato. Kiek tai gali testis?
*

pradzioj mano mmm buvo normalios ir labai tamsios spalvos,po 5 dienu prasidejo gausus kraujavimas doh.gif spalva patapo jau panasi i mmmm bet jau 7 dienos kaip sergu mmmm ir atrodo galo nematyt verysad.gif ,o anksciau ilgiausiai sirgdavau 7 dienas bet i pabaiga tik tepliodavo o dabar varo doh.gif tikiuosi greit baigsiu sirgt ir tikiuosi cia nieko blogo unsure.gif
Alsė
Pas mane pirmos menesines po gimdymo irgi buvo labai gausios.Jos man truko beveik menesi, todel gydytoja man dare valyma(nezinau kaip tiksliai tai vadinasi, sake, kad buvo like placentos gabaliuku, todel taip stipriai ir kraujavau)
pukepuke
Pirmosios buvo siaubingai gausios doh.gif Po ju pradejau gert KT (nebemaitinu) tai antrosios jau buvo zmoniskos cool.gif
kristinala
po antro gimdymo sulaukiau pirmų mėnesinių praėjus 3 mėn. ir jos tokios gausios , kad dar niekada tokių neturėjau.Vos spėju keist įklotus ir kelnes, nes varo per visus galus...o joms pasibaigus jaučiausi tokia išsekus, galva sukosi ir silpna buvo, tai pagėriau geležies (Feroglobino kapsulių) ir pagerėjo, spėju nusėdo kraujas.Bet kas keisčiausia, kad antros atėjo labai jau greitai, vos po 18 dienų, net nerimas ima...
Juditab
praejo jau du menesiai ir 6dienos, o man dar nera mm...maitinau pilnai tik3savaites, dar dvi maitinau bet jau labai mazai buvo pieno...laukiu mm bet ju dar nera unsure.gif g.gif
Ineza
Sveikutes mamytes! 4u.gif
Noriu paklausti ar tai normalu?.. g.gif
Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo unsure.gif jau kokios 3-4 dienos veluoja g.gif nezianu ka galvoti.. pasidairau testa, aciu Dievui neigiamas, turiu i tarima, kad galbut netycia pastojau, bet nuo to lemtingo karto praejo jau 12 dienu, siandien dariausi testuka, bet jis neigiamas ir jokios, kad ir blyskios juosteles nera.. ax.gif Anksciau, pries gimdyma nei karto nera velavusios, tai dabar kazkaip labai neramu... Esme tame, kad pastarasias pora savaiciu daug streso, nervu, nemigos buta, nes sesija buvo, gal tai gali itakoti velavima ? g.gif g.gif
zuika26
QUOTE(Ineza @ 2010 01 19, 15:23)
Sveikutes mamytes!  4u.gif
Noriu paklausti ar tai normalu?..  g.gif
Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo  unsure.gif  jau kokios 3-4 dienos veluoja  g.gif nezianu ka galvoti.. pasidairau testa, aciu Dievui neigiamas, turiu i tarima, kad galbut netycia pastojau, bet nuo to lemtingo karto praejo jau 12 dienu, siandien dariausi testuka, bet jis neigiamas ir jokios, kad ir blyskios juosteles nera..  ax.gif  Anksciau, pries gimdyma nei karto nera velavusios, tai dabar kazkaip labai neramu... Esme tame, kad pastarasias pora savaiciu daug streso, nervu, nemigos buta, nes sesija buvo, gal tai gali itakoti velavima ?  g.gif  g.gif
*

stresas turi itakos,taip pat po gimdymo gali buti nereguliarios mmmm gal veiau susireguliuos o gal ir ne
GULAIME
QUOTE(Ineza @ 2010 01 19, 17:23)
Sveikutes mamytes!  4u.gif
Noriu paklausti ar tai normalu?..  g.gif
Nutraukus maitinima susirgau mazdaug po 2-3 sav. Veliau menesines pasirode po 27 dienu, o dabar laukiu 3-ciuju ir jos nesirodo  unsure.gif  jau kokios 3-4 dienos veluoja  g.gif nezianu ka galvoti.. pasidairau testa, aciu Dievui neigiamas, turiu i tarima, kad galbut netycia pastojau, bet nuo to lemtingo karto praejo jau 12 dienu, siandien dariausi testuka, bet jis neigiamas ir jokios, kad ir blyskios juosteles nera..  ax.gif  Anksciau, pries gimdyma nei karto nera velavusios, tai dabar kazkaip labai neramu... Esme tame, kad pastarasias pora savaiciu daug streso, nervu, nemigos buta, nes sesija buvo, gal tai gali itakoti velavima ?  g.gif  g.gif
*

po gimdimo kol susireguliuos organizmas gali veluoti!
wfr
QUOTE(takupaj @ 2009 07 08, 12:57)
labutis,jau greit 2 menesiukai po cezario,nemaitinau savo pienuku o menesiniu nera...mergytes,gal kuri tokioj pacioj situacijoj buvote,pasidalinkite patirtimi rolleyes.gif  labai nerimauju... g.gif
*

Nueik pas savo ginekologe.. as maitinau,bet kai nutraukiau irgi kelis menesius nebuvo mmm,tai pasirodziau ginekologei savo ir israse tableciu,skatinanciu susirgima (provera berods vadinasi tie vaistai)... ir dar,sake,kad 3 menesius nesusirgti dar yra normalu,nes organizme vyksta daug pakitimu...
ilonytė
Aš nemaitinau visai, tai susirgau lygiai po mėnesio. Sergu jau 8 dienas ir nežinau, kuo čia pasibaigs. Iš pradžių buvo vos vos, paskui kelias dienas ūžtvindė, o dabar vėl kad tik matos. Po savaitės eisiu pas daktarę, tai bus matyt
Juditab
pilnai MP ismaitinau tik 3 savaites, poto dar 2 damaitinau, iseina kad nuo 5savaites nebemaitinu MP, o mm dar nera, vis laukiu... sako, kad kai nutrauki matinima po 3men nepasirodo reikia issaukt vaistais unsure.gif
Juditab
maitinau pilnai MP 3savaites, dar 2damaitinau, vaikui beveik 3men o mm nera... girdejau, kad jei nutraukus maitinima po 3men neatsiranda reikia issaukt vaistais doh.gif
laukiu ir nezinau ka cia daryt, nescia netureciau but, nes saugomes unsure.gif bet jei greitu laiku nepasirodys jauciu neiskesiu ir reiks testuka pirkt doh.gif
agule
po pirmo gimdymo susirgau po menesio. dabar jau dukrytei virs 3men o dar nesergu.pilva skauda ir jausmas kad jau tuoj bet vis nieko.dukryte maitiu tik nakti karta ar du jau to pienuko beveik nera.tikiuosi greit apsilankys nes neramu kazaip
super_wife
Prasidejo po 5-6sav. kazkur doh.gif
mamamia*
QUOTE(Juditab @ 2010 02 07, 00:41)
pilnai MP ismaitinau tik 3 savaites, poto dar 2 damaitinau, iseina kad nuo 5savaites nebemaitinu MP, o mm dar nera, vis laukiu... sako, kad kai nutrauki matinima po 3men nepasirodo reikia issaukt vaistais unsure.gif
*

O man gine sake , kad nereikia issaukineti vaistais, kaip tik viskas turi savaime prasideti g.gif
Tomassella
maitinau 1.5 metu ir susirgau tik nustojus maitinti MP po menesio biggrin.gif tai bendroje sumoje nesirgau... 2.3 m rolleyes.gif
erpa
aš tai po pirmo ir antro gimdimo baigus maitinti, ,,nuostabios,, dienos prasidėjo maždaug po 5-6 savaičių ir tikrai buvo gausios ir gan ilgos apie2 sav., po to po viskas susitvarkė ir jau kitą mėn. buvo kaip anksčiau
babrusia
man prasidejo lygiai po menesio, kai nustojau maitint MP ax.gif po to buvo tarpas gal 2 menesiu, kad vel nebuvo unsure.gif
teilor
sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios?
miig
QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29)
sveikos mamytes.noreciau pasiteirauti ar ir jums taip yra buve.pirma karta menesinemis susirgau po gimdymo praejus 10 menesiu.buvo tokios pat kaip ir pries gimdyma...bet dabar vel nesusergu jau puse menesio.ar cia jos ilga laika bus tokios nereguliarios?
*

maitini dar?
mano mažiui dabar metai ir trys mėnesiai. po gimdymo sirgau vieną kartą, kai mažiui buvo 6mėn, po to iki dabar daugiau mmm ir nebuvo. tai normalu 4u.gif
vaikiukas žyzdamas stimuliuoja spenelius, gaminas labai daug prolaktino, jis natūraliai ir slopina ovuliacija. todėl ir mėnesinių gali nebūti. kiekvienas organizmas savaip reaguoja į vykstančius procesus, todėl nereikėtų pergyventi kad draugė va serga, o tu ne. smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(teilor @ 2010 02 19, 20:29)
*

nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne bigsmile.gif ,buvo nestumas biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip blink.gif biggrin.gif
nepriklausoma
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45)
nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne  bigsmile.gif ,buvo nestumas  biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip  blink.gif  biggrin.gif
*

Vajezau, kažkaip neramu pasidarė blink.gif
wikky2010
nemaitinau,prasidejo po 6 savaiciu g.gif
dušara
maitinu jau beveik keturi menesiai ir dar nebuvo biggrin.gif taip nesinori vel sito marazmo schmoll.gif
mamakarolina
buvo po 5 savaiciu nuo gimdymo, tada dar maitinau 4u.gif
Pušūnė
As 2 savaites maitinau pati, o daba nutraukineju ir damaitinu misinuku, tai mmm atvyko po 1.5 menesio. Na as tai manau, kad buvo mmm, nes labai negaug pakraujavau ir tris dienas. Taip budavo ir pries nestuma, tik gausiau. Pasidare silpna ir prasidejo malonumas doh.gif . Taciau buvo tas dienas zymiai pieno sumazeja, o po visko atsistate buves kiekis.
Kenzo
blink.gif paskaiciau tai ir man neramu, po gimdymo nepraejus porai men susirgau ir sirgau taip du menesius, o dabar vel nesulaukiu menesiniu blink.gif nors vis dar maitinu suneli.
Pušūnė
o as susisrgau 1,5 men. po gimdymo. As pienuka nusitraukineju, nes maniskis tinginukas ir nenori zysti kur reik pasidarbuoti biggrin.gif . Tai gal del to jos buvo taip anksti, bet jau tokios negausios, o po ju susitvarke visi reikalai ir net skausmas tarpkojo siules vietoje dingo ax.gif . Sirgau 3 dienas kaip ir pries pastojima, tik negausiai.
mazuika
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 21, 08:45)
nono.gif oi oi....man po gimdymo mms pasirode kazkur 6men...o 7menesi ju jau nebesulaukiau...maniau kad hormonai o pasirodo kad visai ne  bigsmile.gif ,buvo nestumas  biggrin.gif taip kad jei turejei lyt.santykiu ir mms.kas menesi visada budavo reguliarios tai manau reiketu nusipirkti nestumo testuka...mano vidurinelei dabar 1m.5men.o suneliui 1men.2sav. mirksiukas.gif tai kad buna ir taip  blink.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif labai panasi ir mano situacija mirksiukas.gif kai jau atsirado menesines, tai kokius 5-6 men sulaukiau ju daugmaz reguliariai (veluodavo kartais iki savaites), o stai viena karta nesulaukiau ju daugiau kaip menesi.... dariausi nestumo testus, buvo neigiami, tad sventai isitikinusi, kad cia siaip ciklo sutrikimai nuejau pas gine - ji irgi nieko nemate, sako, labai abejoju, kad butumet nescia, bet del visa ko galim padaryt kraujo tyrima. ir ka jus galvojat - ogi pasirodo, vis tik antras leliukas pas mus uzsinorejo atkeliaut ax.gif tai dabar jau labai laukiam, nedaug ir beliko.
chiaushkute
QUOTE(Tomassella @ 2010 02 11, 19:25)
maitinau 1.5 metu ir susirgau tik nustojus maitinti MP po menesio  biggrin.gif tai bendroje sumoje nesirgau... 2.3 m rolleyes.gif
*

Reiskia, su manim viskas gerai thumbup.gif As jau pabijojau, kad kazkas negerai, nes vaikiukui ju 8 men, dar maitinu MP, bet ir primaitinu, o menesiniu ne kvapo. Aisku, labai del to dziaugiuosi, bet kazkaip ir neramu buvo. Dabar jau rami biggrin.gif
cud@bury
po gimdymo prasidejo uz dvieju lygiai men.maitinau 3 sav. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.