Susidūriau su tokia problema: pirmos mėnesinės po gimdymo labai gausios. Gerai kad turėjau likusių pogimdyvinių paketų. Šiandien jau 6 diena, o kraujuoju tiek kiek anksčiau pirmom dienom . Nežinau ar tai normalu. Pasidalinkit patirtim. Ačiū.
QUOTE(joge @ 2007 07 19, 12:55) Susidūriau su tokia problema: pirmos mėnesinės po gimdymo labai gausios. Gerai kad turėjau likusių pogimdyvinių paketų. Šiandien jau 6 diena, o kraujuoju tiek kiek anksčiau pirmom dienom . Nežinau ar tai normalu. Pasidalinkit patirtim. Ačiū. Na, man pirmos mėnesinės po gimdymo buvo visiškai normalios , nors ir maitinau reguliariai MP, mėnesinės prasidėjo sekantį mėnesį po gimdymo, nors pasak gydytojos dar neturėjo prasidėti. O kada tau prasidėjo? Šiaip aš dar labai ilgai kraujavau ir po paties gimdymo gal apie kokias 2 savaites QUOTE(ingere @ 2007 07 19, 22:46) Na, man pirmos mėnesinės po gimdymo buvo visiškai normalios , nors ir maitinau reguliariai MP, mėnesinės prasidėjo sekantį mėnesį po gimdymo, nors pasak gydytojos dar neturėjo prasidėti. O kada tau prasidėjo? Šiaip aš dar labai ilgai kraujavau ir po paties gimdymo gal apie kokias 2 savaites Man prasidėjo 7 savaites po gimdymo, kraujavau 6 savaites. Bet tokios gausios, kad 2 dienas iš namų bijojau išeit...
Man irgi po gimdymo mmm tapo labai gausios.Atsirado po 5 men.po gimdymo.
man pirmos buvo po 2mėn, taip ir nesupratau- jokio mėnesinių skausmo nebuvo, netepliojo, tik ištisai grynas kraujas be priemaišų bėgo, įklotų nespėjau keist. kraujavau 6dienas
O tai paskui susitvarko tas kraujavimas, ar taip klane iki klimakso reiks gyvent?
Man pirmi du kartai buvo kazkoks kosmaras
noriu paklausti .maitninau reguliariai tris sav . po to damaitinau o savo pieno daviau tik tris du kart dienoj dabar jau sesios sav. ar gali buti kad man jau arteja menesines nes kelinta diena pilva skauda ir laaabai silpna siandien vos spejau mergaite padeti nes tiesiog nugriuvau dar taip nebuvo ,o gal kazkas gimdoj netvarkoj karstis musa zandais raudonais vaikstau parasykite nes esu uzsieni ir vienai reikia maziuke rupintiss nezinau kur kreiptis ? kada tureciau susirgti .gal ziote kaip greiciau issaukti menesines jei tai jos .aciu
Laba diena
QUOTE(joge @ 2007 07 19, 11:55) Susidūriau su tokia problema: pirmos mėnesinės po gimdymo labai gausios. Gerai kad turėjau likusių pogimdyvinių paketų. Šiandien jau 6 diena, o kraujuoju tiek kiek anksčiau pirmom dienom . Nežinau ar tai normalu. Pasidalinkit patirtim. Ačiū. QUOTE(sapokiene @ 2007 07 21, 19:45) noriu paklausti .maitninau reguliariai tris sav . po to damaitinau o savo pieno daviau tik tris du kart dienoj dabar jau sesios sav. ar gali buti kad man jau arteja menesines nes kelinta diena pilva skauda ir laaabai silpna siandien vos spejau mergaite padeti nes tiesiog nugriuvau dar taip nebuvo ,o gal kazkas gimdoj netvarkoj karstis musa zandais raudonais vaikstau parasykite nes esu uzsieni ir vienai reikia maziuke rupintiss nezinau kur kreiptis ? kada tureciau susirgti .gal ziote kaip greiciau issaukti menesines jei tai jos .aciu Atsakysiu iš karto abiems Taip, kad nesijaudinkit mamytės, su jumis viskas gerai Pati baigiau maitinti, kai vaikui buvo 3,5 mėn. Mėnesinės atsirado dar po 1,5 mėn. Pirmos kaip ir normalios, o antros
Man pirmos irgi buvo gausesnės, bet va kuo toliau, tuo jos darosi kaip ir anksčiau.
per pirmasias tieik skendau, kad vos grindis spejau valyti
Ir as pries savaitele sulaukiau pirmuju mmm po gimdymo, labai gausios buvo, galvojau, kad niekad nepasibaigs
Dabar lauksiu kitu ir ziuresiu kaip bus, tikiuosi ne taip baisiai
Aš tai visą mėnesį po gimdymo kraujavau, tai nežinau ar čia mėnesinės skaitėsi, ar tik gimda taip ilgai valėsi ?
man pasitvirtino daktarės pasakymas, kad po gimdymo mmm gausesnės, bet mažiau skauda...man taip ir yra
Na as jums pasakysiu , kad bent jau man po Cezario, tai nejauciu nei skausmu nei pasakyciau, kad skausmingos , bet reguliarios kaip anksciau
na as pasakysiu jog cia greiciausiai kiekvienai individualiai, nes as taip pat po cezario, taciau pas mane menesines pagausejo,be stipresniu kazkokiu skausmu, bet vistiek....
Pas mane irgi menesines po gimdymo labai gausios, kazkoks kosmaras
Kol kas tai labai gausios
po antro gimdymo man su mmm kazkokia mistika-maitinau ir turejau mmm labai gausias,be to per mmm pienelio sumazedavo,o baigus visiskai maitinti turejau ne tik labaaai gausias,bet ir siaauuubingai skausmingas mmm
Man atlikti du cezariai. Tiek po pirmo, tiek po antro gimdymo, mmm atsirado nutraukus maitinima savu pienu, o tai buvo lygiai po metu nuo gimdymo. Po pirmo gimdymo viskas
QUOTE(sitara @ 2008 01 28, 11:11) Man atlikti du cezariai. Tiek po pirmo, tiek po antro gimdymo, mmm atsirado nutraukus maitinima savu pienu, o tai buvo lygiai po metu nuo gimdymo. Po pirmo gimdymo viskas IR MAN BUVO DU CEZARIO PJUVIAI, PO ANTRO LABAI GAUSIAI KRAUJUOJU, GYDYTOJA SAKE VARTOTI VIT. C DIESNEMIS DOZEMISIR TIKRAI TRUPUTI PAGEREJO
Po pirmo gimdymo mmm nebuvo tokios gausios ir nereguliarios kaip po antrojo. O ir skausmingesnės jos dabar pasidarė
Po gimdymo ir pas mane mmm pasidarė labai gausios
Mano menesines taip pat smarkiai pagausejo
Aš jau net nebekreipiu dėmesio
Kaip paauglė ( nes paauglystėje aš taip pat gausiai kraujavau). O dabar....Kažkoks košmaras..Net naktį prabudinėju pasikeisti, nes viskas plaukia.... Bet aš susidūriau su dar viena problema - baisiai skausminga ovuliacija. Ar kam taip yra/ buvo?
o man jau trecia diena,bet kaip pirma varo gausiai,tiesiog plaukiu,jau nezinau kiek kartu keiciu ir kiek jau sunaudojau,vaziuosiu vel pirkti paketu,nes baigesi antras ,tikriausiai,pokas,pirksiu kokius naktinius,nes nebegaliu,o ypac,kai pajudu,tai isvis, upeliu.tikrai siaubas kazkoks
noriu paklausti ar tai normalu
o as norejau palausti, gal ir nevisai pagal tema
po pirmo gimdimo as nekraujavau taip kaip dabar po antro.is pradziu maniau kad del to kad buvo komplikuotas gimdymas bet mano dktare tvirtino kad moterys gausei serga nes hormonai atsistatyneja is po nestumo,ir tai trunka apie metus priklauso nuo organizmo.ir dar cia uzsienio daktarai bent jau aberdine moteru nesiuna
kai plysta gimdos kaklelis.jiems tai normali,viskas dievo valei. QUOTE(joge @ 2007 07 19, 11:55) Susidūriau su tokia problema: pirmos mėnesinės po gimdymo labai gausios. Gerai kad turėjau likusių pogimdyvinių paketų. Šiandien jau 6 diena, o kraujuoju tiek kiek anksčiau pirmom dienom . Nežinau ar tai normalu. Pasidalinkit patirtim. Ačiū. tiesiog neskaiciau kitu moteryciu pasisakymu, bet man buvo tas pats-ir taip du sirgimus naudojau tik pogimdyvinius iklotus, ir net gabalais atrode krito. nulekiau pas savo gine-ji sako, oi cia normalu vaikeli, o po to pradejo kalbet, kad turiu endometrioze (na gal, dar nesityriau, bet ji kaip tai pamate, nors kiek zinau ji istiriama tik operaciniu budu), nors dar pries 2 m klausiau ar pas mane jos nera, tai uztikrino, kad jokiu budu tikiuosi normalus ginekologas pades ir nebereikes taip vargt
as taip supratau is tavo zinutes kad nesenai pagimdei.jei taip tai priezasciu gali but ne viena.hormonai keiciasi,nesusiuvo taves ar blogai susiuvo reikia kad sugytu.o jei jauti skausma pilvo apacioje ir buna kad krecia saltis tai kuo skubiau eik pas daktara.gali but uzdegimas tad menesines uzsitesa ir gali uzpuliuo gimda.nes man taip buvo.kraujavau 10denu.kol isveze i ligonine del nusilpimo.ten pasake kad turiu isisenejusi gimdos uzdegima net gavos kraujo uzkretimas.vos nemiriau.na tik nesigazdink gal tau tik sutrike hormonai.
Man irgi tenka apturėti gausių mm malonumą.
QUOTE(smalsutee @ 2008 02 29, 17:12) noriu paklausti ar tai normalu normalu. po gimdymo (naturalaus) gimda valosi 6-8 savaites (tik kraujas svieseja ir mazeja), o poto susirgt gali ir po triju dienu ir po metu, bet kada. nuo maitinimo tai irgi nepriklauso. as susirgau po puses metu nuo gimdymo, maitinau ir maitinu toliau.
jei abai smarkiai kraujuojate, ir dar jei jauciate silpnuma, pasitikrinkit pas gydytoja, mano drauge po gimdymo 5menesy, galvojo kad serga eilinem menesinem, bet kai 9diena kraujavo vis taippat kaip ir pirmom susirupino, rado cista, mazyte, tik 4mm, aciu Dievui operacijos nereikes.. uzteks vaistuku.
Kai buvau dar negimdziusi menesines budavo tik kokias 3-4 dienas ir labai negausios,po pirmo vaiko viskas buvo taip pat o dabar po antro tai kaip is kibiro pliaupia.Nu dar tik pirma karta susirgau po gimdymo tai tikiuosi kad dar viskas susitvarkys.
Tikiuosi man nepasidarys gausesnes,nes ir taip dvi pirmas naktis keldavausi pora kartu susitvarkyt
as nors maitinu ir gyd.sake, kad netureciau susirgt, deja... pasirode lyg ir menesines, bet labai jau negausios... keista, nes kiek girdejau, kitoms buna laabai gausios...
taaip pas mane irgi pirmosios po gimdymo truko ko ne dvi savaites ir pirmas dienas plaukiau kaip reikiant.paskui po biski susigulejo.bet po to as pradejau gerti kontraceptines-iskarto lengviau kazkiek patapo
pas mane po gimdymo labai skausmingos menesines. Niekad anksciau net nepajusdavau yra ar nera man jos, o dabar pirmas dvi dienas kaip didziausia ligne esu, visa skauda, vos pajudet galiu ir vien tik vaistukus geriu
Ale ir kaip anksčiau žmonės gyveno be kompo ir interneto
Plaukioju ir aš jau trečia diena. Jausmelis lyg į kelnes sysiočiau. Pagalvojau, SM turėtų ką nors apie tai rašyti. Ir akurat
jei tai galima pavadint menesinemis, tai mano yra po gimdymo ypac gausios!
na as dar tik 1 karta po gimdymo tesirgau..anksciau labai gausios budavo,o dabar labai tvarkingai..normalios,kaip ir turi but..
susirgau antra karta po gimdimo,tai bega kaip is kibiro,manau kad taip nebus visada?
Mano mėnesinės iki gimdymo buvo normalios gausos, labai skausmingos ir trukdavo 5 dienas (tris- vidutinio gausumo ir dvi paskutines- lengvas kraujavimas). O po gimdymo...
niu, pas mane ne kaip is kibiro, bet palyginus su "pries tai"- daug. Anksciau ciklas buvo tik 24dienos ir tik 4 dienas ciut tepdavo. Dabar MM tik 2-as kartas, bet ciklas prailgejo iki 29-30d. ir po 6-7dienas. Sunaudoju visa poka iklotu...BET SVRABIAUSIA: nebejauciu, kada tos mm ateina! Jokiu skausmu, jokiu tynimu, jokiu pms!!!!
Po pirmo gimdymo mano mm prasidėjo po 9 mėnesiu ir buvo tokios pat normalios kaip ir iki gimdymo
O po antrojo atkeliavo lygiai po mėnesio nuo gimdymo. Jau buvau nustojusi kraujuoti ir tikėjaus, kad pailsėsiu nuo šių viešnių ir visokiausių įklotų dar bent pusmetį O jums nebūna silpnumo po tokių mėnesinių, nes man 3 ''potvynio'' diena atsirado silpnumas, kuris tęsias iki šiol. Gal reiktų kraujo tyrimą pasidaryti - pažiūrėti koks hemoglobinas
labai pagausejo
metai po gimdymo, o kaip "plaukiu" taip "plaukiu"
|