parduodu pjuvenu briketus ,del kainu rasykit i AZ .Vilnius
Aga.. tai Klaipėdoj.. čia vėl Vln.. Et.. tai nekas... Kns apskrity kas pasiūlytų ir dar pigų atvežimą.. Šiaip susinervinau, dar kart atsverčiau internetinį puslapį aiškiai parašyta : Pristatymas - 3,5 Lt/km (perkant bet kokį kiekį) !! tai kodėl iš manęs už pora kilometrų vis ėmė po 50Lt !?!? Man dzin kad jie siunčia kitą firmą, jei taip skelbias taip ir turi būti!
Na man vistik klausimas iškilo: Kaip Jum nuo briketų kiek pečius apsineša? ir toliau? Nes ar aš pernai nepastebėjau(kas mažai tikėtina) ar kaip, bet kažkoks man įtarimas kad kažkaip per daug apsineša viskas ir sukant sklendę jaučiu lyg ten kokios dervos patepta toks lipnumas, ar čia briketai nekokie ar gal kokie seni suodžiai nuo drėgmės atšunta?
Gavos kad dabar kuriu cilindriniais briketais. Na kaip jums jie? Kažkaip kolkas nesužavėta, nors yra ir privalumų, nustebau kai antrą kart pelenų nerandu.. Beje, kodėl jie pigesni už "plytinius"?
Nagi, pasidalinkum patirtim, juk yra ir daugiau kūrenančių pjuvenų briketais.. Kaip jums ar labai katilas apsineša, man kažkaip atrodo per dažnai valyt reikia tokiu net kap vaflių prisdidaro, ar čia dėl kokios drėgmės briketuose ar kas.. na kaip jum?
Tai vistik kokia jūsų patirtis su taip briketais?!?!?
Mes kurenam pjuvenu briketais,labai
Aga, man labiausiai patinka kad namie švaru, bet man kažkaip artrodo kad pečius stipriai apsineša, savaitę nepratempiu.. ir žiūriu kad dabar tų cilindrinių daug daugiau reikia, ar kad jie smulkesni greičiau, ar kad išvis telpa daugiau ir vargas nes užkrenta tą apatinę angą ir dūmai tik eina pro visur ir šaudyt pradeda.. Na šiaip gerai tik kad dar pigiau būtų..
Sveiki,
Gal galite pasidalinti patirtimi už kiek ir kur perkate pjuvenu briketus.
Taigi čia kiekvienas savo mieste iškosi, atsiverti nete ir ieškai, o per visą Lietuvą, tai turbūt ir tūkstantinai prekeivių..ir aišku kainos panašios, 20Lt skirias, aktualiau gaunas transporto išlaidos. Aš pernai už 480 pirkau. Šiek tiek ir pagal sezoną svyruoja, dabar apsimokėtų, bet reik įvertint, kad kuo ilgiau stovint drėgmės prisitrauks.. M, matėt gi atsiradę ir saulėgražų lukštų briketai.
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 30, 11:28) Taigi čia kiekvienas savo mieste iškosi, atsiverti nete ir ieškai, o per visą Lietuvą, tai turbūt ir tūkstantinai prekeivių..ir aišku kainos panašios, 20Lt skirias, aktualiau gaunas transporto išlaidos. Aš pernai už 480 pirkau. Šiek tiek ir pagal sezoną svyruoja, dabar apsimokėtų, bet reik įvertint, kad kuo ilgiau stovint drėgmės prisitrauks.. M, matėt gi atsiradę ir saulėgražų lukštų briketai. saulėgražų lukštų briketai- grynas sh..., katilas apsinese po paros, pelenu- kaipnuo anglies...
Taigi čia kiekvienas savo mieste iškosi, atsiverti nete ir ieškai, o per visą Lietuvą, tai turbūt ir tūkstantinai prekeivių..ir aišku kainos panašios, 20Lt skirias, aktualiau gaunas transporto išlaidos. Aš pernai už 480 pirkau. Šiek tiek ir pagal sezoną svyruoja, dabar apsimokėtų, bet reik įvertint, kad kuo ilgiau stovint drėgmės prisitrauks.. O šiaip visi jie vienodi manau, gi tokius pat presus susipirkę ir mediena manau Lietuvoj panaši, gi ir baldus visi iš panašių gamina, tai ir pjuvenos tokios pat leka. M, matėt gi atsiradę ir saulėgražų lukštų o dar ir šiaudų briketai?.
sveiki, mes pjuvenu briketais sildomes jau 3 sezona, tai esame patenkinti labai, namas apie 100 kv. Patenkinti tuo kad kaitra ju gera, sudega iki dulkiu pavidalo, pelenu labai mazai per menesi karta isnesti reikia. O del kamino uzsikimsino ar apejimas dervomis, kaip dauguma raso, tai priklauso nuo to is kokio medzio pjuvenu tuos briketus daro, taip pat kaip ir malkos, tinkamiausi yra lapuociu medziu briketai. Ju buna ivairiu formu cilindriniai RUF formos , kaip plytos. Skirtumas toks kad tuos ruf formos briketai yra graziai supakuoti po 10 kg ir visi sukrauti ant paletes, labai patogu ir svaru sandeliuoti. Siaip tie briketai issipucia nuo tiesioginio vandens, lietaus arba dideles dregmes patalpoje, nors sako, kad juos pakuoja sandarei, bet tokiu briketu neteko pirkti, todel juos reikia laikyti po pastoge. Cilindriniai briketai tokie pat kaip ir Ruf formos tik jie pakuojami i bulvinius maisus, kas turi nedaug vietos sandeliuoti tai nepatogu, jei imsit kokias 3 tonas, tai tu maisu sociais iseis. musu namui si saltaji sezona isejo 3 tonos briketu, bet musu namas naujas, i tai irgi reikia atsizvelgti. bandem ir malkomis kurenti, tai mums nepatiko , kaitros daug nera malku reikia nemazai i peciu per para mesti ir dar kaminas apsinesa. prirasiau cia daug jau
Papildyta: o del kainu tai ivairiai pagal miesta, kaip rasi. Bet siaip svyruoja nuo 350 lt kazkada teko pirkti iki 600 lt. paskutinius metus mokejau apie 390 lt /t, tai viliuosiu vel uz tokia kaina gauti. QUOTE(jumeda @ 2010 04 06, 19:22) sveiki, mes pjuvenu briketais sildomes jau 3 sezona, tai esame patenkinti labai, namas apie 100 kv. Patenkinti tuo kad kaitra ju gera, sudega iki dulkiu pavidalo, pelenu labai mazai per menesi karta isnesti reikia. O del kamino uzsikimsino ar apejimas dervomis, kaip dauguma raso, tai priklauso nuo to is kokio medzio pjuvenu tuos briketus daro, taip pat kaip ir malkos, tinkamiausi yra lapuociu medziu briketai. Ju buna ivairiu formu cilindriniai RUF formos , kaip plytos. Skirtumas toks kad tuos ruf formos briketai yra graziai supakuoti po 10 kg ir visi sukrauti ant paletes, labai patogu ir svaru sandeliuoti. Siaip tie briketai issipucia nuo tiesioginio vandens, lietaus arba dideles dregmes patalpoje, nors sako, kad juos pakuoja sandarei, bet tokiu briketu neteko pirkti, todel juos reikia laikyti po pastoge. Cilindriniai briketai tokie pat kaip ir Ruf formos tik jie pakuojami i bulvinius maisus, kas turi nedaug vietos sandeliuoti tai nepatogu, jei imsit kokias 3 tonas, tai tu maisu sociais iseis. musu namui si saltaji sezona isejo 3 tonos briketu, bet musu namas naujas, i tai irgi reikia atsizvelgti. bandem ir malkomis kurenti, tai mums nepatiko , kaitros daug nera malku reikia nemazai i peciu per para mesti ir dar kaminas apsinesa. prirasiau cia daug jau Papildyta: o del kainu tai ivairiai pagal miesta, kaip rasi. Bet siaip svyruoja nuo 350 lt kazkada teko pirkti iki 600 lt. paskutinius metus mokejau apie 390 lt /t, tai viliuosiu vel uz tokia kaina gauti. Jei ne paslaptis, kuriame mieste perkat? QUOTE(jumeda @ 2010 04 06, 18:22) o del kainu tai ivairiai pagal miesta, kaip rasi. Bet siaip svyruoja nuo 350 lt kazkada teko pirkti iki 600 lt. paskutinius metus mokejau apie 390 lt /t, tai viliuosiu vel uz tokia kaina gauti. Kuriame mieste perkate? Labai jau gera kaina O dėl drėgmės... mes pernai visą žiemą laikėme lauke, apdengtus plėvele, skirtumo tarp laikomų lauke ir viduje nebuvo
Aha ir man labai užstrigo kad gera kaina
mes gyvename klaipedos rajone. mes asmeniskai per 3 metus dar katilo nevaleme ir patikrinus to nereikejo.
Papildyta: teisingai jei gerai apkloji plevele briketus po stogu irgi nebutina nesti
O čia tai vos nenugriuvau
http://img406.imageshack.us/i/pic0146p.jpg/ Ir dėl drėgmės tai maniau kad kenkia ir bendras oro drėgnumas, sakot tik tiesioginė drėgmė? QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 08, 17:49) Aš su savo "Atrama" nė savaitės nepratempiu, va kaip atrodo: http://img406.imageshack.us/i/pic0146p.jpg/ saip cia ne vieta apie katilus kalbet, nes yra tam temos sukurtos. o taip apsinesa del keleto priezasciu, viena is pagrindiniu - per zema palaikoma katilo ir sistemos temperatura...
Sorry, bet maniau aš apie briketus, nes būtent tik jais kūrenu ir taip yra, todėl ir įdomu ar kitiem su briketais taip?.. Dar galvojau gal juose per daug drėgmės, užtai taip? bet ir kambary laikyti taip pat. Na temperatūros tiek kiek tiwe briketai duoda, koloringumą rašo tai veik anglių, bet vistiek karčio kiek mažiau..
pas mus VIADRUS, paprastas katilas klasikinis. na del apsinesimo nezinau tikrai.
M, pažiūrtėjau turėtų būt panašu kaip pas mane, o kaip tai nežinot, ką nevalot ar ką? Beje pradėjau dvejoti ar malkos ne pigiau jau išeina, nei briketai?..
Mes jau 8 metai sildomes briketais,katilo ir kamino nevalem ne karto,net nuejau apziureti,perskaicius sia tema.Pernai privedem dujas,bet katilo nezadam keisti.Labai jau ekonomiskas sildymas gaunasi.
Kurti reikia tik karta per para,beje pas mus stovi akumuliacine talpa.
na, tai kur geru patarimu ka ir uz kiek pirkti pasiulymai ?
Na is savo patirties galiu pasakyt, kad ir siaudu skirtingi briketai yra, pasibandziau is keliu gamintoju, tai galiu pasakyt, kad skirias. Visai patiko rapsu briketai. Pelenu yra daugiau nei nuo malku, bet netaip baisu, tuo labiau ziema ant sniego bus pats tas. Svarbiausia, kad briketai sausi butu, tada ir kaitra gera, ir pelenu maziau. Daviau pabandymui keliam kaimynam, tie irgi liko patenkinti. Kaina mazesne uz pjuvenu briketus, kaitra tikrai pakankama, o ir ziema isvaziavimas neapledys.
QUOTE(Martynas02 @ 2011 10 05, 00:31) Na is savo patirties galiu pasakyt, kad ir siaudu skirtingi briketai yra, pasibandziau is keliu gamintoju, tai galiu pasakyt, kad skirias. Visai patiko rapsu briketai. Pelenu yra daugiau nei nuo malku, bet netaip baisu, tuo labiau ziema ant sniego bus pats tas. Svarbiausia, kad briketai sausi butu, tada ir kaitra gera, ir pelenu maziau. Daviau pabandymui keliam kaimynam, tie irgi liko patenkinti. Kaina mazesne uz pjuvenu briketus, kaitra tikrai pakankama, o ir ziema isvaziavimas neapledys. Mes tai pelenu nemetam ant kelio, gaila automobilio, karta pabandem tai paskui teko 3 kartus palauti kad vel pasimatytu jo spalva.Ir batai visi juodi. Na nepatiko mum zodziu. Praeitais metais pritruko malku tai kol pirkom briketus is senuku ir ermitazo viskas buvo ok, paskui susigundem i mazesne kaina is moki vezi ir labai nustebom, nes is vaizdo sausi ir aprasymo identiski aniem briketai visiskai nedege, smilko ir neduodavo net puses reikiamos temperaturos.
Sveiki. Gal kas galėtų rekomenduoti kokybiškų briketų pardavėjus ir pasidalinti jų kontaktais (Vilniaus mieste)? Tik gruodžio mėnesį pasistatėm židinį. Kol kas šildėmės malkom, bet baisiai dažnai reikia eiti kurianti židinį, o ir malkos jau į pabaigą
|