Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ričardukas gimė su šypsena
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ewkute
Mano mažylio gimimas buvo nuostabus... vyras visalaik stovėjo šalia ir masažavo nugara, nes labai skaudėjo, o aš jam su kiekvienu saremiu taip rankas suspausdavau, kad galvojau po to rankos melynos bus blush2.gif lotuliukas.gif , bet nieko ...iš pradžių galvojau mirsiu nuo skausmo, bet kai man padėjo mano stebuklą visai nuogutį, tik ka gimusį ant krutinės, o jis nusišypsojo, tai ir aš ir vyras( kartu su manim gimdė) tapom laimingiausiais žmonėm pasaulyje... thumbup.gif tos šypsenėlės gyvenime nepamiršiu... first.gif o daktare : " dar sako, kad kūdikiai pradeda šypsotis tik nuo mėnesiuko" ir pati nusišypsojo... smile.gif
RedMa
Viskas trumpai, aiskiai ir su meile wub.gif Sekmes auginant mazyli 4u.gif
LedineLedi
pirmoji šypsena wub.gif
geltonakemega
thumbup.gif linkiu kad tas mazas angelelis sypsotusi visa gyvenima wub.gif
Šypsenėlė24
Vadinasi jūsų lelius labai jau norėjo pas jus, kad net iškart nusišypsojo wub.gif
Šelmė
Geri teveliai leliukui pasirodet, tikriausiai labai lauket, o jis ta nujaute ir apdovanojo jus sypsena neislaukes to vadinamo menesiuko, sveikinimai su sypsniuku 4u.gif
happymama
trumpai drutai biggrin.gif sekmes jums 4u.gif
juso
Nuostabu, kad mažylis iš karto padovanojo tėveliams savo šypseną ir mes svajojam apie savo mažiuką ir jo šypseną 4u.gif
Sėkmės ir sveikatytės Jums smile.gif
tindiriushka
gražu skaityti! linkiu, kad ir atras gimdymas būtų su šypsena wub.gif
Popierinė
Kaip gražu wub.gif ... Vaikelis matyt labai džiaugės išvydęs savo mamytę wub.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.