domina ar yra dariusiu sia sistema patys, kloje vamzdzius pries lyginant aplinka ir sejant veja?
gal kazkokiu patarimu turit
breziniu, projektu
?
aciu is anksto
domina ar yra dariusiu sia sistema patys, kloje vamzdzius pries lyginant aplinka ir sejant veja?
gal kazkokiu patarimu turit breziniu, projektu ? aciu is anksto
Namanau kad pas mus Lietuvoj labai jau reiketu tokios sistemos, juk vasaros turim vos 3 menesius
O pas mano tevus tai labai paprasta sistema, turi slangas su tokiais antgaliais kur graziai paskirsto vandens srove, na tai kai jau labai reikia tai ir issitraukia, bet cia buna gal tik kelis kartus per vasara. QUOTE(Agnietel @ 2007 07 26, 14:31) Namanau kad pas mus Lietuvoj labai jau reiketu tokios sistemos, juk vasaros turim vos 3 menesius O pas mano tevus tai labai paprasta sistema, turi slangas su tokiais antgaliais kur graziai paskirsto vandens srove, na tai kai jau labai reikia tai ir issitraukia, bet cia buna gal tik kelis kartus per vasara. mes irgi pasirinkom tokį laistymo būdą.. nors patogiau būtų buvęs automatinis.. tik va mūsų 25 a. tas malonumas būtų apie 40000 lt kainavęs. tai nusprendėm tampyt šlangas
Kur taip brangiai
Kiek zinau automatinis profesionalus laistymas kainuoja mazdaug 1000Lt/a QUOTE(Ariella @ 2007 07 26, 14:50) :iresakyk: nežinau, vyras domėjosi, kai pasakė kainą tai ir persigalvojom
Turiu laistymo sistema 4a, naudingas dalykas, taciau yra viena problema.
Sistemoje sumontuotas tik lietaus daviklis, kuris lyjant lietui neleidzia isijungti laistymui. Taciau, niekad is tikruju nezinai, ar veja reikia laistyti ar ne. Gal kas turi sistema su zemes dregmes sensorium? Gal kas is skaitanciu foruma juos parduoda?
Nesidomejau dabartinemis kainomis, bet pries pora metu cia lietuvoje kainos buvo ispustos 4 kartus, manau dabar sutiktu suvesti drekinimo sistema ir 400 litu uz ara, priklausomai nuo pasirinktos sistemos.
Prisiruosiau pagaliau ir as parekomenduoti meistra, kuris mums padare GREZINI IR KANALIZACIJA. Kazkaip - apdailininkus pagirti ir parekomenduoti susiprotejau, o stai si zmogu - visai ir pamirsau
tai va, dabar garsiai visiems rekiu: Agnius (del tel. kreipkites i az), daro grezinius, kanalizacijas, laistymo sistemas, jeigu reikia projekto - padarys ir net suderins su reikalingom institucijom Zodziu - zmogus tikrai ismano savo darba, ne pirmokas sitam versle, man ji rekomendavo draugai ir as esu super juo patenkinta. Saziningas, nebrangininkas, pataria argumentuotai kur geriau reiketu netaupyti. Ai, tiesa, dar ir vandens filtrus stato, bet mums toki gera grezini padare, kad kai nuveze patikrinti vandeni - pasirode, kad nereik mums jokiu filtru Taip pat visu situ reikaliuku servisas, zodziu viskas, kas susije su vandens tiekimo, salinimo, valymo sistemomis na, dabar jau ramiai miegosiu
Galeciau priimti uzsakyma ivesti drekinimo sistema,man uztektu apie 400 litu uz ara.Tad nesnauskite,rasykite man i AZ.
Smakai,tokie dtektoriai nebrangus,uz 200 litu galeciau suorganizuot. |