Labas. Kas lankot BALTUS Kaune, Šilainiuose? Patinka ar ne? Kokia nuomonė?
Aš irgi galvoju po
Man tai nepatiko su treniruokliais sportuoti, per ilgai, treneris per mažai dėmesio skyrė. Aerobiką lankau. Patinka dvi trenerės - Daiva ir Nojolė. O vat Jūratė nea. Gal mūsų kokie laukai nesutampa, nes, kai tik ją pamatau, purto...per intensyvios jos treniruotės man, pernelyg spigus balsas ir įskamus tonas aiškinant ką reikia daryti. Jauties kaip kariuomenėj,o jei dar pagal Cicino muziką sportuojam...
Žodžiu, stengiuosi vengti tų jos treniruočių. tačiau dabar atostogos, ir kitos ilsisi, tai šiandien vėl teko susitikti. Jai nesvarbu, ar jos treniruotės, ar ji tik pavaduoja, ar jos INTERVALINĖ TRENIRUOTĖ, ar TRENIRUOTĖ RATU, ar kitokio visai pobūdžio KŪNO DIZAINO TRENIRUOTĖ...Jai nesvarbu, daro tą patį ir labai greitai... Dabar išsiklausinėjau, kas kada atostogauja, ir kadangi ryt vėl ji veda, neisiu
Niu sveikutes
Mes gi su podruskia irgi nuo pirmadienio zadame eiti i arerobika,tik va kyla man viena mintis,as labai tingine esu,nesportavus niekad,ar as istversiu tas 55 minutes?Busiu viena rubuiliuke tarp silkiu,ot bus man Kokias treniruotes patartumet pirma karta einant i aerobika,ar neistiks manes infarktas ten po pirmo karto Ir dar ar dideles grupes buna?Mazdaug kiek zmoniu susirenka?Kaip pirteles,lankotes jose?O po pirties i dusa reikia eit,ar ne?Nera jokios dzekuzi? Kazkaip baltai arciausiai namu,todel susigundem cia eiti.Na bus matyt kaip ten viskas,labai nemegstu tokiu klubu,kur ateina panos ne sportuot,o tarkim savo firmine sportine apranga bei avalyne parodyt Ir dar prie to paties ne i tema paklausiu,kaip ten soliariumas,ar verta eit?Kiek girdejau nelabai ima,as noreciau vienu suviu 2 zuikius nusaut toj pacioj vietoj Ir dar mes pirmai pradziai zadam eiti 2 kartus i savaite i aerobika,o gal 3 gereiau apsimoka eit?Bet ar nenusivarysiu nuo koju,a?Mano drauge tai pasportavus,o va as
Busiu viena rubuiliuke tarp silkiu,ot bus man
nea, yra ir stambių, ir plonų, ir pasportavusių, ir nelabai Kokias treniruotes patartumet pirma karta einant i aerobika,ar neistiks manes infarktas ten po pirmo karto? patarčiau pirmiems kartams tikrai neiti į TRENIRUOTĖ RATU, CRAZY STEP, FAT BURN. Gali pasirinkti KŪNO DIZAINAS, APATINĖ KŪNO DALIS. Gal ir neištiks infarktas, nedaryk, kaip aš buvau padarius - pirmą kartą į pačią sunkiausią nuėjau (TRENIRUOTĖ RATU), maniau, išprotėsiu nuo intensyvumo, o be to sako ką daryt (judesio pavadinimą) o aš nė bum bum... Žmonių kaip kada, ryte nelabai daug būna, kartais 4-6, kartais iki 10 panelių, moterų. vakare po 18 val. tai daugiau, tuomet skubi stepą pasidėti ir vietą užsiimti. salė mažoka. dušų yra, pirtis paprasta, bet ne visada veikia Jokios vonios sūkurinės nėra yra vosokių aprangų, paskaityk, savo aprašiau skyr. sportinė apranga kai ateisi, gal mane pažinsi iš jos soliariumas yra...aš nelabai mėgėja...tai nežinau, koks jis Aš renkuosi pagal galimybes, kartais 3, kartais 4 kartus. noriu ryte, o jei pvz. mano jau aprašyta pepė veda treniruotę, tai neinu pas ją, o vakare negaliu. nenusivarysi, na pasižiūrėsi,gali nepirkti 12 kartų, gali 8 pirkti, per mėnesį tikrai išsportuosi, o vėliau žiūrėsi. na va pripyliau
Vaje,aciu uz tokia issamia info
o tu turi ta sportine liemenele.Nes mano pupuliai tai tokia ohoho
Aš į treniruoklių salę pradėjau eiti. Dar tik 3 kartus buvau, bet patiko. Dėl trenerių, tai dar tik su dviem susidūriau. Vienas malonus pasirodė, bet, kiek mačiau ne per daugiausiai užsiima, o kitas labai patiko, visą salę spėja apibėgiot ir kiekvieno paklausinėt ar viskas aišku, ar ką parodyt, padėt, tai liko tikrai geras įspūdis.
devintas dangau, ar buvai sportuoti? manęs 1-ienį (šiandien) nebuvo...sportavom su vyru Rumšiškėse su dviračiais. Ot davėmės, po to miegojom pietų
Dar nebuvau,bet siandien eisiu jau
Jo,eisiu siandien 18,10
Viskas buvo super
I laikrodi pirma karta paziurejau tik 18.40 Is pradziu labai nesusigaudem su zingsneliais ant stepo,bet su svareliais ir veliau buvo viskas ciki.Laikas praejo labai greitai.Trenere faina pasirode bent is pirmo karto.Siaip paprakaitavau normaliai,keleta kartu truputeli teko pasiilset,bet siaip viskas tvarkoj,tik laaabai jau daug musu susirinko,virs 20 panu Pirmas ispudis labai geras,ziuresim kaip bus toliau,o ir istveriau normaliai,galvojau kad visos neistversiu Vienu zodziu man patiko
mergaites ir as noriu eiti cia, i aerobika, pilva noriu numesti. gal internetinis psl ju yra? kada tos treniruotes vyksta? noreciau eiti su kuria nors kartu, smagiau butu
Papildyta: o jau radau www.baltai.net QUOTE(Gerbera @ 2007 08 07, 21:24) mergaites ir as noriu eiti cia, i aerobika, pilva noriu numesti. gal internetinis psl ju yra? kada tos treniruotes vyksta? noreciau eiti su kuria nors kartu, smagiau butu Papildyta: o jau radau www.baltai.net Labas. Aš lankau. jau bus 3 mėn. Tiesa, ne iš eilės...lankau tas, kurios man tinka: trec-8.30 apatinė kūno dalis penkt-8.30 kūno dizainas šešt. -9.30 savaitgalio tren. Ateik, nebūsi viena Papildyta: QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 07, 20:59) Viskas buvo super I laikrodi pirma karta paziurejau tik 18.40 Is pradziu labai nesusigaudem su zingsneliais ant stepo,bet su svareliais ir veliau buvo viskas ciki.Laikas praejo labai greitai.Trenere faina pasirode bent is pirmo karto.Siaip paprakaitavau normaliai,keleta kartu truputeli teko pasiilset,bet siaip viskas tvarkoj,tik laaabai jau daug musu susirinko,virs 20 panu Pirmas ispudis labai geras,ziuresim kaip bus toliau,o ir istveriau normaliai,galvojau kad visos neistversiu Vienu zodziu man patiko vau, na smagu, kad patiko. Bet kaip tirštai buvo sportuojančių... dabar nijolė (vyresnė) atostogauja, man atrodo, tai galėjo vesti daiva (mažutė tokia). tai jos abi man patinka. pepė, kaip vadinu jūratę, man visai ryt ryte aš varysiu
o tai pas kitas buna didesnis tempas tos pacios treniruotes,tarkim kuno dizaino?
Siaip sakyciau vakarykstis tempas pradziai man pats tas,jau didesnio kol kas nereikia,kol priprasiu QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 08, 10:45) o tai pas kitas buna didesnis tempas tos pacios treniruotes,tarkim kuno dizaino? Siaip sakyciau vakarykstis tempas pradziai man pats tas,jau didesnio kol kas nereikia,kol priprasiu ne, kūno dizaino nebūna jau kitoks tempas, toks pats. bet va, pvz., treniruotė ratu arba intervalinė tai labai smarkiai aš dabar grįžau pasportavus, visai liuks
as tai dabar eisiu i apatine kuno dalis.Tai ten sake treniruote presui,siknai ir klubams.Kaip tau ji?Tempas panasus kaip kuno dizaino?
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 08, 11:23) as tai dabar eisiu i apatine kuno dalis.Tai ten sake treniruote presui,siknai ir klubams.Kaip tau ji?Tempas panasus kaip kuno dizaino? Tempas išties panašus. Aš va šiandien joje ir buvau. Na daugiau pratikukų apačiai, su svareliais nedirbama. Patinka, tik kartais jau laaaabai kojas paskausta
Na as jau siandien irgi jauciu kad koju,siek tiek pilvo raumenis skauda.Na nepasakycau kad skauda,tiesiog jauciasi kad po lasinukais ir raumenuku yra
Ziuresim kaip ten bus su apatine kuno dalim.o esi buvusi anticeliulitineje treniruoteje,man ten irgi butu idomu nueit.Kazin ka ten daro O siaip kai eini vakarais sportuot,tai gryzus dar valgai po treniruotes?As vakar neiskenciau uzsimaniau valgyt tai sukirtau kriause, bei dribsniu su pienu QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 08, 11:51) Na as jau siandien irgi jauciu kad koju,siek tiek pilvo raumenis skauda.Na nepasakycau kad skauda,tiesiog jauciasi kad po lasinukais ir raumenuku yra Ziuresim kaip ten bus su apatine kuno dalim.o esi buvusi anticeliulitineje treniruoteje,man ten irgi butu idomu nueit.Kazin ka ten daro O siaip kai eini vakarais sportuot,tai gryzus dar valgai po treniruotes?As vakar neiskenciau uzsimaniau valgyt tai sukirtau kriause, bei dribsniu su pienu Aš sportuoju ne tam, kad badu marinčiausi. Žiauriai suplonėti nėra mano tikslas. Noriu kūną susiprinti, stangresnį turėti. O ir savijauta geresnė, nes darbas dabar, vasarą, yra prie kompo (aš redaktorė). Į anticeliulitinę neisiu, nes jūratė veda. tu tai gali ir pamėginti, jei domina... taigi dabar sportuoju rytais, tai valgau pusryčius po sporto. vakare kai einu, grįžus irgi valgau. ir daugiau nei tu parašei tai kad labai norisi
sveika,
Klausyk tu pasakyk man durnai,ar pirtis yra ten,kur tokios durys persirengimo kambary yra ane? Ar pirtis atskirai nuo vyru? QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 09, 14:38) sveika, Klausyk tu pasakyk man durnai,ar pirtis yra ten,kur tokios durys persirengimo kambary yra ane? Ar pirtis atskirai nuo vyru? taip, ten pirtis ir dar keli dušiukai...Tik, kaip sakiau, ne visada veikia. prieš einant, reikia pasižiūrėt, ar veikia, nes bus nusivylimų... aha, bendros, todėl priegriebk maudymosi kostiumėlį dėl viso pikto MAGISTRAI užvertė darbo užsakymais, tai mažai jau čia lankausi, nebespėju
tai kad ten kelios moteriskes nuejo tik ranksluosciais prisidengusios
As taip ir supratau,kad ten pirtis Gerai einu ruostis i treniruote
o tu devintas dangus kaip suprataub varai vakarais? o gandriukas rytais? tai gal kuri vakara kartu nulekiam a? ba as net nezinau kur eit
QUOTE(Gerbera @ 2007 08 10, 08:38) o tu devintas dangus kaip suprataub varai vakarais? o gandriukas rytais? tai gal kuri vakara kartu nulekiam a? ba as net nezinau kur eit aha, gandriukas kol kas rytais sportinasi QUOTE(Gerbera @ 2007 08 10, 09:38) o tu devintas dangus kaip suprataub varai vakarais? o gandriukas rytais? tai gal kuri vakara kartu nulekiam a? ba as net nezinau kur eit Taip as einu vakarais.O tu zinok ten rodykles yra kai ieini pro laukines duris,tada lipi laipteliais,o jau ten tau administratores (ar kas ten tokios Na vakar buvau apaties k.d. treniruotej,ale man kazko sunkiau nei kuno dizaine buvo,bet siaip patiko Kitas sav nusprendem nueit ir pas jurate pasicekavyt Sakem gal pavilksim kojas is po jos treniruotes Nu o ta Daiva tai QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 10, 08:59) Taip as einu vakarais.O tu zinok ten rodykles yra kai ieini pro laukines duris,tada lipi laipteliais,o jau ten tau administratores (ar kas ten tokios Na vakar buvau apaties k.d. treniruotej,ale man kazko sunkiau nei kuno dizaine buvo,bet siaip patiko Kitas sav nusprendem nueit ir pas jurate pasicekavyt Sakem gal pavilksim kojas is po jos treniruotes Nu o ta Daiva tai matai, kai vasara, tai kažkokia netvarka... ir dar apie sportavimo kultūrą
Tai zinoma kad su laiku tobuleji.Va pavyzdziui mes jau antra karta geriau gaudemes zingsneliuose,apie pirmos treniruotes grybavima ant stepo tai patyliu
sveikos
as irgi anksciau lankiau baltus, bet dabar ne labai galiu aerobika lankyti, tai noriu i treniruoklius tik idomu kaip ten su tais treneriais? o gal kas buvot pas kineziterapeute?
As asmeniskai nebuvau,bet irgi noreciau suzinoti kaip ten?
sveika
Niu buvom siandien pas jurate.Nu tai pasitvirtino viskas ka esu girdejusi apie ja.Nors siaip nepasakyciau kad super nusikaliau,taciau manau si menesi pas ja nebeisiu Siaip gal pas ja patiko tai,kad ji atkreipia demesi i kiekviena (nors musu buvo tik 6 Nu zodziu nepriklausomai nuo treneres man asmeniskai aerobika -jega
Is visu aerobikos treneriu Baltuose man labiausiai patinka Jurate. Jos vedamos treniruotes buna idomios, ji visa laika prigalvoja visokiu nauju zingsneliu deriniu
o aš nespėju žiūrėt naujų derinių ir kokybiškai juos atlikti...
buvau prie jūros, atostogavau - jokio sporto savaitę...na dviračiais pasidavėm. reiks susiimti
Man Baltai irgi prie pat namų, tai galvoju gal apsilankysiu nuo kokio spalio, nes dabar dar neatsigavus po gimdymo
QUOTE(Puccha @ 2007 08 25, 01:23) Man Baltai irgi prie pat namų, tai galvoju gal apsilankysiu nuo kokio spalio, nes dabar dar neatsigavus po gimdymo apatine kuno dalis tai pratimai daugiau koncentruoti slaunims, sėdmenims, bei pilvukui.O kuno dizainas tai ieina viskas nuo strakaliojimo ant stepo,po to pratimai su stanga bei svareliais rankoms,bei taip pat pilvui slaunims ir sedmenims,zodziu viskam
vaje, mano kuponas išpirktas, o aš atostogauju...man tik dabar pradėjau atostogauti tikrąja to žodžio prasme...
o rugsėjo 1 d. į darbą
Labai įdomu pasidarė
as 2 kartus
bet jau noreciau 3,uzsikabliavau
eidavau ir 4, kai laiko buvo, dabar, manau, pasiliksiu prie 2
kada baltuose keičiasi tvarkaraštis aerobikos?
vakar kaip tik klausiau,sake nuo rugsejo 10 dienos
Buvau šiandien. Pas Jūratę...
Rodos, nespėsiu iki rugs. 7. išnaudoti išsipirktų treniruočių... |