as lankau, varau viena, bet man patinka. tai galim pazindintis ir eit kartu
Labukas
niu, išsiruošiau ir aš pagaliau į Baltus...po 2 metų pertraukos... žinokit baisoka, kad nespėsiu su visom, kad grybą pjausiu... tai eisiu pas Astą pradžią padaryt, anksčiau ji labai "neužvarydavo" ...uj uj
Noreciau paklausti kuri yra lankiusi sporto kluba BALTAI Kaune?
Gal galite parasyti daugiau apie ji, nes noriu eiti i aerobika , gal kuri lanke aerobika?
Labukas, ką tik per Lietuvos ryto televizijos žinias išgirdau, kad šiandien Baltuose buvo incidentas http://www.delfi.lt/news/daily/crime/kaune...a.d?id=53753161 kelias dienas neveiks. Konkrečiai per TV sakė, kad dvi dienas neveiks. Kaip gaila... nu aišku, reik sulaukti, kas per medžiaga ten buvo, o tyrimai užtrunka.
Sveikos, merginos
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 20, 14:43) Sveikos, merginos labas Jei buvote aerobikoj, tai mes buvome kartu o pirtys tai yra. Žodžiu, persirengimo kambary yra trys durys-vienos tai kur atėjot-išėjot, kitos į tūliką, o yra dar trečios prie pirmos spintelės Pirtys veikia vieną dieną viena, kitą dieną kita. Pvz šiandien veikė garinė, tai ryt bus suomiška... susimašo jų tvarka irgi karts nuo karto-tai sugenda, tai dar kas... šiandien mano paskaičiavimais tai turėjo būti sauna...bet buvo garinė QUOTE(Mildute @ 2012 05 20, 14:41) labas Jei buvote aerobikoj, tai mes buvome kartu o pirtys tai yra. Žodžiu, persirengimo kambary yra trys durys-vienos tai kur atėjot-išėjot, kitos į tūliką, o yra dar trečios prie pirmos spintelės Pirtys veikia vieną dieną viena, kitą dieną kita. Pvz šiandien veikė garinė, tai ryt bus suomiška... susimašo jų tvarka irgi karts nuo karto-tai sugenda, tai dar kas... šiandien mano paskaičiavimais tai turėjo būti sauna...bet buvo garinė Ne aerobikoj, o sporto saleje liejau suru prakaita |