Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: „Baltai“ Kaune, Šilainiuose
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
devintas dangus
Jo,šią sav visas treniruotes veda Jūrate blink.gif
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 13:33)
Jo,šią sav visas treniruotes veda Jūrate blink.gif
*

sakė, kad gal 6-ienį jau bus Daiva biggrin.gif

Ar tau nėra taip, kad kai pradėjai sportuoti, apimtys padidėjo blink.gif , aš pasižiūrėjau...ruošiuosi drabužius į darbą, kai ką sunkiai užsisegu, kelnės siaurokos...ar čia aš sustorėjau...ar čia nuo sporto, nu nors bliauk... verysad.gif
devintas dangus
Nu as savo apimciu nesimatavau pries pradedant sportuot,taciau jau 2 kg numeciau,o ir dzinsai siek tiek laisvesni patapo.Bet as dar ir maista biskeli pradejau ribot (aisku ne visada iseina blush2.gif ) bigsmile.gif
Šiaip reiktu apimtis pasimatuot,nes sportuojant butent jos daileja,o ne kilogramai krenta g.gif
Tai gal tu raumenu uzsikacialinai,a mirksiukas.gif
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 14:59)
Nu as savo apimciu nesimatavau pries pradedant sportuot,taciau jau 2 kg numeciau,o ir dzinsai siek tiek laisvesni patapo.Bet as dar ir maista biskeli pradejau ribot (aisku ne visada iseina blush2.gif ) bigsmile.gif
Šiaip reiktu apimtis pasimatuot,nes sportuojant butent jos daileja,o ne kilogramai krenta g.gif
Tai gal tu raumenu uzsikacialinai,a mirksiukas.gif
*

nu ne atrodo...bly, mažiau ryt reikia. šiandien joguras ir agurkas...arbatos daug...
pietum kokių daržovių ir viskas g.gif
meskute
Labas merginos 4u.gif

Ieškau draugės kuri eina i Baltus vakarais. Nuo rugsėjo mėn. žadu eiti sportuoti. Visą vasarą sportavau kitame klube, bet dabar zadu eiti į Baltus nes prie namų, patogiau.
Gal kam reikėtų draugijos, bet aš sportuosiu ant treniruoklių manau geresnis efektas ir man tai smagiau. smile.gif
Lauksiu jūsų, nes visai nemalonu eiti vienai kur nieko nepažysti ir nieko nežinai.
Adiva
O man reikia draugės į aerobiką blush2.gif Eiti ŽADU nuo rytojaus bigsmile.gif
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(Adiva @ 2007 08 30, 18:16)
O man reikia draugės į aerobiką  blush2.gif  Eiti ŽADU nuo rytojaus  bigsmile.gif
*

O tu lankius jau ar ne???
Aš lankau aerobiką, tai gali prisijungti 4u.gif
devintas dangus
Sandriukas, klausyk o nuo rudens tikiuosi treniruociu padauges ania? g.gif
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 21:02)
Sandriukas, klausyk o nuo rudens tikiuosi treniruociu padauges ania? g.gif
*

tai jooo, labai netgi padaugės...nes kai lankiau pavasarį, viskas kitaip buvo...vasarą tai man pasirodė per mažai jų, na ta prasme - laiko pasirinkimo atžvilgiu ax.gif , gerai dar kad rytus laisvus turėjau, tai ir ėjau. kai pasikeis tvarkaraštis, aš eisiu po darbo, apie 6 val. vakaro arba šeštad. ryte biggrin.gif
Adiva
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 30, 18:36)
O tu lankius jau ar ne???
Aš lankau aerobiką, tai gali prisijungti  4u.gif
*

Esu anksčiau lankiusi, bet tiesą sakant nesmagu man kai nei vienos nepažystu unsure.gif Aišku ne plepėt, o sportuot susirenkam, bet kol lauki treniruotės pradžios būtų visai smagu ir pabendrauti 4u.gif
Aš irgi vaikščiosiu po darbo apie 18 val. ir savaitgaliais rytais ir labiau taikysiu į Nijolės užsiėmimus.
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(Adiva @ 2007 08 31, 10:40)
Esu anksčiau lankiusi, bet tiesą sakant nesmagu man kai nei vienos nepažystu  unsure.gif  Aišku ne plepėt, o sportuot susirenkam, bet kol lauki treniruotės pradžios būtų visai smagu ir pabendrauti  4u.gif
Aš irgi vaikščiosiu po darbo apie 18 val. ir savaitgaliais rytais ir labiau taikysiu į Nijolės užsiėmimus.
*

tada tikrai susitiksim smile.gif
devintas dangus
Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole.Siaip visada eidavai i apatine kuno dalis,bei kuno dizaina,taciau antradieni tikriausiai i dizaina nespesiu,tai nueiciau veliau i step+press,taciau noriu paklaust kaip ten kruvis?Ar nera labai intensyvi?Nes pas Jurate pirmadieni tai ne uz ka neisiu schmoll.gif
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 02, 20:13)
Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole.Siaip visada eidavai i apatine kuno dalis,bei kuno dizaina,taciau antradieni tikriausiai i dizaina nespesiu,tai nueiciau veliau i step+press,taciau noriu paklaust kaip ten kruvis?Ar nera labai intensyvi?Nes pas Jurate pirmadieni tai ne uz ka neisiu schmoll.gif
*

Žinok, nebuvus aš toj g.gif , bet nemanau, kad būtų l. baisu...pamėgink ir žinosi smile.gif
devintas dangus
Niu ar matet nauja grafika blink.gif
Kazkoks idomus labai,daug tu treniruociu,bet puse is ju negirdetu,o ir kuno dizainas vakare tik vienas likes,ir tas pats pas jurate.Teks keist treniruociu grafika ir man.Kazik kaip tas Tone zone,arba body sculpt?Gal kas bandet?
Sandriukas--gandriukas
QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 04, 21:27)
Niu ar matet nauja grafika blink.gif
Kazkoks idomus labai,daug tu treniruociu,bet puse is ju negirdetu,o ir kuno dizainas vakare tik vienas likes,ir tas pats pas jurate.Teks keist treniruociu grafika ir man.Kazik kaip tas Tone zone,arba body sculpt?Gal kas bandet?
*

labas, pirmą kartą girdžiu blink.gif
o kas šiandien ves 5 ir 6 val. vakare???
parašyta, kad jūratė, bet ji žinau vedė l. daug prieš tai už kitas, tai gal šiandien ne ji?jei kas greitai atsakytų, tai dar lėkčiau pasportuoti.
devintas dangus
zinok tikrai nezinau kas ves schmoll.gif
Sandriukas--gandriukas
ai, tiek to smile.gif
valgau ir storėju tongue.gif
asmik
Laba visoms, man taip pat baltai netoli namu, tai ryt, t.y. penktadieni 18 val einu i apatines kuno dalies treniruote. Pirma karta eisiu smile.gif
Idomu kas nors dar eis is sio forumo?
merilda
QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 02, 19:13)
Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole.

jau gan ilgai lankau si sporto kluba showoff.gif man jis labai patinka thumbup.gif jei kalbant apie sia treniruote "Step+pilvo presas" tai manau nepasigailesi nuejus thumbup.gif ten ispradziu dirbama ant stepo paskiau gale treniruotes pilvo presui. man man ji asmeniskai labai patinka thumbup.gif isvis Nijoles vedamos treniruotes wub.gif wub.gif group.gif sian eisiu 19 val i "Tone zone". Nes nelabai ka yra geriau pasirnkti.... Man labai nepatinko Aero dance+presas Jurate veda. Viena karta buvau bet schmoll.gif schmoll.gif o seip tai geriausi linkejimai Baltams ir sportininkems wub.gif group.gif fitness4.gif
KolJe
sveikos.. nu ir as gundausi eit sportuot, tik neapsiprendziu ar i aerobika ar i sporto sale taip ant treniruokliu... na man labiausia reik pilvuka ir slaunis sumazint... 4u.gif
merilda
SIAUBAS ar matet kaip padidejo Aerobikos kainos????? visada uz 8 kartus mokejau ~60 LT dabar 90LT SIAUBAS wacko.gif protest.gif nesamone nzn ar apsimoka tada lankytis uz tokia suma.... gal geriau Impuls tada g.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
migdoline
sveikos smile.gif na galiu pasigirti, jau eina 3 menuo kaip lankau siame sporto klube aerobika thumbup.gif clap.gif clap.gif nenusibodo, netgi sakyciau "uzsikabliavau", o ir ant rubu iskart pastebejau,jog palaisvejo yahoo.gif yahoo.gif
treniruociu pasirinkimas tikrai didelis, jau galima sakyt visas rusis isbandziau, pas visas treneres buvau, todel jau tikrai zinau kurios treniruotes man nelb patinka, o kurios dieviskos wub.gif
del treneriu tai man asmeniskai auksine trenere yra Nijole assa.gif first.gif good.gif naujoji trenere Asta man visiskai nepatinka, atrodo kad visai neturi kontakto su zmonem (cia mano asmenine nuomone cool.gif ) Daivos treniruotes visos vienodos, pabandykit nueiti 5dieni i jos treniruote vakare ir 6d, tai viskas tas pats, o tas man nepatinka schmoll.gif del to stengiuos tada bent jau pas ja wiena karta per saw pasportuot, nes siaip pati treniruote tikrai gera buna mirksiukas.gif del Jurates, tai ji trenere tikrai gera, bet man ji nepatinka sawo sukaliojimais kurie kartais wos ne cypimas,dar man pas ja per greitas tempas, net zingsneliu nespeji gerai ir teisingai atlikti doh.gif doh.gif
o del kainu tai tikrai labai uzsikele, as anksciau uz 12kartu 76lt (cia su studento nuolaida), o db su ta pacia nuolaida 99lt iseis doh.gif doh.gif blink.gif sakiau skambinsiu pavojaus warpeliais i tecio pinigine,kad nors ta pabrangima pridetu,nes siaip is stipkes skiriu sawo sportui, o db jau ziuriu kad bankrotas istiks biggrin.gif g.gif
vyšniux
Sveikutes,
Keliu tema virsun,nes ziuriu ax.gif visai pamirsta unsure.gif .Ar niekas sportuoti nebeina is supermamyciu? g.gif
Nuo sausio pirmu dieneliu pradejau sportuoti siam klube ir galiu pasakyti,niu super thumbup.gif
Aerobika gal kol kas dar nelabai,nes tempas nemazas,nepratus dar blush2.gif .
O va,treniruokliai-jegele wub.gif .Labai patinka thumbup.gif .Ketinau sportuoti 3 kart savaitej,ale ziuriu,kad visus 5 begu biggrin.gif .Tik bijau,kad vietoj lasinuku tirpinimo, raumenu neprisiauginciau ir nepradejau dar daugiau sverti biggrin.gif
Bananamio
Sveikos, gal kuri lankotės pilateso užsiemimuose Baltuose? Labai idomu atsiliepimai 4u.gif
astulkinas

Sveikos sportininkės mirksiukas.gif

gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) 4u.gif

Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) :
Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % bigsmile.gif
user posted image

SPORTO PREKĖS MOTERIMS

SPORTO PREKĖS VYRAMS

SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS

SPORTO AVALYNĖ VYRAMS

SPORTO APRANGA MERGINOMS

SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI

SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS

ADIDAS

NIKE

PUMA

Geros dienos visoms mirksiukas.gif

Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až smile.gif

Maxima
As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti.
Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. bigsmile.gif
Gerbera
maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos
Papildyta:
jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais smile.gif
migdoline
QUOTE(Bananamio @ 2008 01 23, 13:38)
Sveikos, gal kuri lankotės pilateso užsiemimuose Baltuose? Labai idomu atsiliepimai  4u.gif
*

Buwau pora sykiu, labai panasu kaip joga, wisokie tampymosi pratimai, su kamuoliu dar buna kartais, bet man per letas tempas ax.gif tai as geriau renkuos koki crazy step wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 18:49)
As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti.
Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. bigsmile.gif
*

joo tas tai teisybe,kad vakarais prisigruda belekiek zmoniu, db pries pavasari, vasara ypatingai jauciasi, nes anksciau tiek zmoniu tikrai nebudawo doh.gif
dazniausiai einu anksciau, kad gauciau normalia spintele,gera vieta salej ir kad stepu ir wisokiu kitu priemoniu(svareliu ir tt) uztektu unsure.gif
kas kwailiausia, kad db rytais jei nori eit,tai buna tokia dilema, nes lb daznai buna kad wos dwi trys ateina, viena syki dwiese buwom doh.gif
Maxima
QUOTE(Gerbera @ 2008 02 18, 00:09)
maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos
Papildyta:
jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais smile.gif
*

Aš dažniausiai einu nu 18 ar 19 valandos, na bet dabar jau stengiusi eiti kaip įmanoma anksčiau, nes grūstis baisi. Paradoksas - labiausiai patinka Nijolės užsiėmimai, bet pradedu jų vengti dėl tos masinės psichozės...
LAUDER
Sveikutes,
As irgi lankau aerobika Baltuose.Einu rytais is savaitgaliais.Man pati paciausia trenere tai Nijole thumbup.gif , po to Jurate pradzioj ji man nepatiko ir tas cypavimas uzknisdavo dabar pripratau visai faina smile.gif Asta ir Daiva nelabai schmoll.gif
davile
QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 16:49)
*

o kaip ta nuolaidini abonementa gavai? ax.gif
Maxima
QUOTE(davile @ 2008 02 23, 21:05)
o kaip ta nuolaidini abonementa gavai?  ax.gif
*

Buvo akcija per Kalėdas - perki trim mėnesiam, o moki už du. 4u.gif
Ladylike
Labas vakaras 4u.gif

aš irgi planuoju nuo trečiadienio keliauti į sporto klubą "Baltai".. ax.gif Žadu eiti rytais, nes paskaičiau, kad vakarais nekokia situacija ten būna.. Gal dar naujokių atsiras?? blush2.gif Vienai kažkaip nedrąsu pirmą kartą.. tongue.gif
Papildyta:
Ir dar gal kuri galėtų pakomentuoti Nijolės Intervalinę treniruotę (kamuoliai)?? Ar verta ten eiti ir kaip ten kas vyksta? smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
dubcike
as irgi su drauge ketinam teneiti.Gal galit kas parasyti kokios siuo metu ten kainos 4u.gif
pilkoji28
QUOTE(dubcike @ 2008 06 03, 19:52)
as irgi su drauge ketinam teneiti.Gal galit kas parasyti kokios siuo metu ten kainos  4u.gif
*

www.baltai.net ten yra kainoraštis, kiek žinau liepos mėn. nedirbs.
jurgia
QUOTE(gretao @ 2008 06 22, 22:12)
www.baltai.net ten yra kainoraštis, kiek žinau liepos mėn. nedirbs.
*

Jau vel klubas dirba, taigi pirmyn visos mergaites.... fitness3.gif As tai dar niekap neistaikau nulekt - man dar ne tas galvoj ... vacation4.gif
Idomu, kaip atnaujino kluba?
pikkolo
Keliu temą aukštyn.
Sakykit nuo 19 val į aerobiką daug susirenka?
Dabar lankau Liniją, norėtųsi pabandyti kažką naujo. Bet jei reikės užpakaliais stumdytis, tai nenoriu schmoll.gif
Gerbera
gal kas nori pradet eit ir viena nenori,nes as tada irgi noreciau kartu vakaais smile.gif praneskite i az
kaktusiuke2008
Noriu ir as pradet lankyt. Parasykit kas nors kokia padetis dabar. Ar daug lankanciu, kas geresnio? O gal girdetoj apie nuolaidas Kaledu proga g.gif
sobieska
QUOTE(kaktusiuke2008 @ 2008 11 24, 13:58)
Noriu ir as pradet lankyt. Parasykit kas nors kokia padetis dabar. Ar daug lankanciu, kas geresnio? O gal girdetoj apie nuolaidas Kaledu proga g.gif
*

As pagrinde lankausi nuo17,00 val.tai sakyciau bunam "laisvai" 6-11 panu, o nuo 18,00 mums pasibaigus pro duris spiecius i vidu varo lotuliukas.gif Kaledu proga, dar nieko naujo neafisuoja ax.gif
Loli_judo
QUOTE(sobieska @ 2008 11 27, 21:01)
As pagrinde lankausi nuo17,00 val.tai sakyciau bunam "laisvai" 6-11 panu, o nuo 18,00 mums pasibaigus pro duris spiecius i vidu varo lotuliukas.gif  Kaledu proga, dar nieko naujo neafisuoja ax.gif
*

O kaip padetis rytais? Ruosiuosi ir as eit gal i Baltus, nes i Impulsa nuvariau, su MB norejom nusipirkt abonementa "dviese su viena kortele" - tai atzagariai paaiskino, kad tik dviese ir vaiksciot turesim (cia gal kokia akcija uz seimu issaugojima ir buvima kartu) biggrin.gif , na o jei as galiu ryte, o vyras vakare - tai jau ne - pirkit atskirus abonementus... tai kam ta akcija g.gif
O Baltai visai salia, galeciau net su apranga atlekt tiesiai. O kaip treniruokliai? Ar daug salej zmoniu trinasi ir kokiu laiku laisviaiu? Gal kas zinot? blink.gif
vilmosius
QUOTE(Loli_judo @ 2008 11 28, 12:22)
O kaip padetis rytais? Ruosiuosi ir as eit gal i Baltus, nes i Impulsa nuvariau, su MB norejom nusipirkt abonementa "dviese su viena kortele" - tai atzagariai paaiskino, kad tik dviese ir vaiksciot turesim (cia gal kokia akcija uz seimu issaugojima ir buvima kartu) biggrin.gif , na o jei as galiu ryte, o vyras vakare - tai jau ne - pirkit atskirus abonementus... tai kam ta akcija g.gif
O Baltai visai salia, galeciau net su apranga atlekt tiesiai. O kaip treniruokliai? Ar daug salej zmoniu trinasi ir kokiu laiku laisviaiu? Gal kas zinot?  blink.gif
*

ir man idomu nuo ryt galvoju eiti sportuoti jau smile.gif tai svarstau arba baltai ar jegos sportas. Bet baltuose pirtis dar ieina i ta kaina ar kas nors einat? kaip ta pirtis?
sobieska
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 30, 21:30)
ir man idomu nuo ryt galvoju eiti sportuoti jau smile.gif tai svarstau arba baltai ar jegos sportas. Bet baltuose pirtis dar ieina i ta kaina ar kas nors einat? kaip ta pirtis?
*

Pirtys yra dvi: garine ir sauna.Jos veikia po viena t.y viena diena sauna, kita garine. Jos abi thumbup.gif Vietos laisvai uztenka, nes ne visi po treniruotes i jas lenda mirksiukas.gif
sobieska
Gal kam bus naudinga informacija, juk ,,krize,,ant nosies, o norisi buti grazioms smile.gif
Baltu sporto klube iki sausio 1 d.akcija.Susimoki is karto uz du menesius, trecia sportuoji nemokamai. Visai neblogai patrepseti ir pirteleje paguleti viena menesiuka ,,na ura,, cool.gif
Orrange
Sveikutes sportininkes! 4u.gif As irgi noreciau i Baltus... Ar jau visos besiruosiancios susiruose? Gal dar kas liko man i kompanija? ax.gif Ir nuo kurios rusies aerobikos patartumet pradeti? Lauksiu patarimu.
Loli_judo
QUOTE(Orrange @ 2009 01 03, 19:03)
Sveikutes sportininkes!  4u.gif  As irgi noreciau i Baltus... Ar jau visos besiruosiancios susiruose? Gal dar kas liko man i kompanija?  ax.gif Ir nuo kurios rusies aerobikos patartumet pradeti? Lauksiu patarimu.
*

As jau Impulse sportuoju, 3 men abonementa turiu, tai kai pabaigsiu, ziuresiu, gal i Baltus eisiu pasizvalgyt ax.gif
pikkolo
Aš vis tik apsisprendžiau eiti į Baltus. Jau lankau mėnesį laiko. Visai patinka. Lyginant su Linija, treniruotės stipresnės ir trenerės fainesnės. Lankau pasirinktinai nuo 19 val. pirmadienį, antradienį, trečiadienį arba nuo 18 val. penktadienį. Dėl automobilių aikštelės kol kas problemų nebuvo, jei ką yra šalia IKI su didele aikštele, kiek tolėliau Thomas Philips. Jei kas norit galit prisijungti.
Riduto
Merginos, gal kuri einate i aerobika savatgaliais? Ar verta eiti, susirenka kas nors?
Gerbera
gal kas palnuojat dabar pradet alnkyt? noreciau su kazkuom lankyti smile.gif
batuota_katine
Sveikos,
Lankau aerobika jau antra savaitė,man labiausiai patinka Nijolė,pas ją viskas aiškiau,o Jūratė man ne prie širdies daro greitu tempu,neaiškūs žingsniai. fitness4.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.