Jo,šią sav visas treniruotes veda Jūrate
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 13:33) sakė, kad gal 6-ienį jau bus Daiva Ar tau nėra taip, kad kai pradėjai sportuoti, apimtys padidėjo
Nu as savo apimciu nesimatavau pries pradedant sportuot,taciau jau 2 kg numeciau,o ir dzinsai siek tiek laisvesni patapo.Bet as dar ir maista biskeli pradejau ribot (aisku ne visada iseina
Šiaip reiktu apimtis pasimatuot,nes sportuojant butent jos daileja,o ne kilogramai krenta Tai gal tu raumenu uzsikacialinai,a QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 14:59) Nu as savo apimciu nesimatavau pries pradedant sportuot,taciau jau 2 kg numeciau,o ir dzinsai siek tiek laisvesni patapo.Bet as dar ir maista biskeli pradejau ribot (aisku ne visada iseina Šiaip reiktu apimtis pasimatuot,nes sportuojant butent jos daileja,o ne kilogramai krenta Tai gal tu raumenu uzsikacialinai,a nu ne atrodo...bly, mažiau ryt reikia. šiandien joguras ir agurkas...arbatos daug... pietum kokių daržovių ir viskas
Labas merginos
Ieškau draugės kuri eina i Baltus vakarais. Nuo rugsėjo mėn. žadu eiti sportuoti. Visą vasarą sportavau kitame klube, bet dabar zadu eiti į Baltus nes prie namų, patogiau. Gal kam reikėtų draugijos, bet aš sportuosiu ant treniruoklių manau geresnis efektas ir man tai smagiau. Lauksiu jūsų, nes visai nemalonu eiti vienai kur nieko nepažysti ir nieko nežinai.
O man reikia draugės į aerobiką
Sandriukas, klausyk o nuo rudens tikiuosi treniruociu padauges ania?
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 21:02) tai jooo, labai netgi padaugės...nes kai lankiau pavasarį, viskas kitaip buvo...vasarą tai man pasirodė per mažai jų, na ta prasme - laiko pasirinkimo atžvilgiu QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2007 08 30, 18:36) Esu anksčiau lankiusi, bet tiesą sakant nesmagu man kai nei vienos nepažystu Aš irgi vaikščiosiu po darbo apie 18 val. ir savaitgaliais rytais ir labiau taikysiu į Nijolės užsiėmimus. QUOTE(Adiva @ 2007 08 31, 10:40) Esu anksčiau lankiusi, bet tiesą sakant nesmagu man kai nei vienos nepažystu Aš irgi vaikščiosiu po darbo apie 18 val. ir savaitgaliais rytais ir labiau taikysiu į Nijolės užsiėmimus. tada tikrai susitiksim
Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole.Siaip visada eidavai i apatine kuno dalis,bei kuno dizaina,taciau antradieni tikriausiai i dizaina nespesiu,tai nueiciau veliau i step+press,taciau noriu paklaust kaip ten kruvis?Ar nera labai intensyvi?Nes pas Jurate pirmadieni tai ne uz ka neisiu
QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 02, 20:13) Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole.Siaip visada eidavai i apatine kuno dalis,bei kuno dizaina,taciau antradieni tikriausiai i dizaina nespesiu,tai nueiciau veliau i step+press,taciau noriu paklaust kaip ten kruvis?Ar nera labai intensyvi?Nes pas Jurate pirmadieni tai ne uz ka neisiu Žinok, nebuvus aš toj
Niu ar matet nauja grafika
Kazkoks idomus labai,daug tu treniruociu,bet puse is ju negirdetu,o ir kuno dizainas vakare tik vienas likes,ir tas pats pas jurate.Teks keist treniruociu grafika ir man.Kazik kaip tas Tone zone,arba body sculpt?Gal kas bandet? QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 04, 21:27) Niu ar matet nauja grafika Kazkoks idomus labai,daug tu treniruociu,bet puse is ju negirdetu,o ir kuno dizainas vakare tik vienas likes,ir tas pats pas jurate.Teks keist treniruociu grafika ir man.Kazik kaip tas Tone zone,arba body sculpt?Gal kas bandet? labas, pirmą kartą girdžiu o kas šiandien ves 5 ir 6 val. vakare??? parašyta, kad jūratė, bet ji žinau vedė l. daug prieš tai už kitas, tai gal šiandien ne ji?jei kas greitai atsakytų, tai dar lėkčiau pasportuoti.
zinok tikrai nezinau kas ves
ai, tiek to
valgau ir storėju
Laba visoms, man taip pat baltai netoli namu, tai ryt, t.y. penktadieni 18 val einu i apatines kuno dalies treniruote. Pirma karta eisiu
Idomu kas nors dar eis is sio forumo? QUOTE(devintas dangus @ 2007 09 02, 19:13) Klausykit,norejau pasiteirauti apie "Step+pilvo presas" treniruote pas Nijole. jau gan ilgai lankau si sporto kluba
sveikos.. nu ir as gundausi eit sportuot, tik neapsiprendziu ar i aerobika ar i sporto sale taip ant treniruokliu... na man labiausia reik pilvuka ir slaunis sumazint...
SIAUBAS ar matet kaip padidejo Aerobikos kainos????? visada uz 8 kartus mokejau ~60 LT dabar 90LT SIAUBAS
sveikos
treniruociu pasirinkimas tikrai didelis, jau galima sakyt visas rusis isbandziau, pas visas treneres buvau, todel jau tikrai zinau kurios treniruotes man nelb patinka, o kurios dieviskos del treneriu tai man asmeniskai auksine trenere yra Nijole o del kainu tai tikrai labai uzsikele, as anksciau uz 12kartu 76lt (cia su studento nuolaida), o db su ta pacia nuolaida 99lt iseis
Sveikutes,
Keliu tema virsun,nes ziuriu Nuo sausio pirmu dieneliu pradejau sportuoti siam klube ir galiu pasakyti,niu super Aerobika gal kol kas dar nelabai,nes tempas nemazas,nepratus dar O va,treniruokliai-jegele
Sveikos, gal kuri lankotės pilateso užsiemimuose Baltuose? Labai idomu atsiliepimai
Sveikos sportininkės gal ką sudomins sportinė apranga, užsukit į mano temą ( nuoroda mano paraše ) Įmetu kelias nuorodas ( kainos gerokai mažesnes nei mūsų parduotuvėse ) : Šiuo metu išpardavimas iki - 75 % ![]() SPORTO PREKĖS MOTERIMS SPORTO PREKĖS VYRAMS SPORTO AVALYNĖ MOTERIMS SPORTO AVALYNĖ VYRAMS SPORTO APRANGA MERGINOMS SPORTO AVALYNĖ JAUNIMUI SPORTO PREKĖS VAIKIUKAMS ADIDAS NIKE PUMA Geros dienos visoms Jei kils kokių klausymų užsukit į mano temą , arba rašykit į až
As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti.
Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu.
maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos
Papildyta: jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais QUOTE(Bananamio @ 2008 01 23, 13:38) Buwau pora sykiu, labai panasu kaip joga, wisokie tampymosi pratimai, su kamuoliu dar buna kartais, bet man per letas tempas Papildyta: QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 18:49) As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti. Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. joo tas tai teisybe,kad vakarais prisigruda belekiek zmoniu, db pries pavasari, vasara ypatingai jauciasi, nes anksciau tiek zmoniu tikrai nebudawo dazniausiai einu anksciau, kad gauciau normalia spintele,gera vieta salej ir kad stepu ir wisokiu kitu priemoniu(svareliu ir tt) uztektu kas kwailiausia, kad db rytais jei nori eit,tai buna tokia dilema, nes lb daznai buna kad wos dwi trys ateina, viena syki dwiese buwom QUOTE(Gerbera @ 2008 02 18, 00:09) maxima o labia uzgrusta vakare? kuriuo metu eini? as ieskociau drauges kur nors silainiuose ka nors lankyti, noriu aerobikos Papildyta: jei kas norit pradeti lankyti aerobika, tai as labai noriu kartu, juk smagiau. as zadu eit vakarais Aš dažniausiai einu nu 18 ar 19 valandos, na bet dabar jau stengiusi eiti kaip įmanoma anksčiau, nes grūstis baisi. Paradoksas - labiausiai patinka Nijolės užsiėmimai, bet pradedu jų vengti dėl tos masinės psichozės...
Sveikutes,
As irgi lankau aerobika Baltuose.Einu rytais is savaitgaliais.Man pati paciausia trenere tai Nijole QUOTE(Maxima @ 2008 02 12, 16:49) As turiu nuolaidini abonementa i si sporto kluba. Viskas butu gerai, bet jau man nusibodo rubines trintis uzpakaliais su visom, dazniausiai vakare nebuna spinteliu laisvu, nors vidury rubines palik rubus. Kad gautum stepa i Nijo;es treniruote, turi vos ne begte pries kitu nosis grustis. Butu treniruotes fainos, bet nuo tokios organizacjos pavargsti. taigi, nuo balandzio galvoju kto klubo ieskoti. Gal kas patartu zaliakalni, kur vyksta normali aerobika, kad grusties nebutu. o kaip ta nuolaidini abonementa gavai?
Labas vakaras
aš irgi planuoju nuo trečiadienio keliauti į sporto klubą "Baltai".. Papildyta: Ir dar gal kuri galėtų pakomentuoti Nijolės Intervalinę treniruotę (kamuoliai)?? Ar verta ten eiti ir kaip ten kas vyksta? Labai ačiū
as irgi su drauge ketinam teneiti.Gal galit kas parasyti kokios siuo metu ten kainos
Keliu temą aukštyn.
Sakykit nuo 19 val į aerobiką daug susirenka? Dabar lankau Liniją, norėtųsi pabandyti kažką naujo. Bet jei reikės užpakaliais stumdytis, tai nenoriu
gal kas nori pradet eit ir viena nenori,nes as tada irgi noreciau kartu vakaais
Noriu ir as pradet lankyt. Parasykit kas nors kokia padetis dabar. Ar daug lankanciu, kas geresnio? O gal girdetoj apie nuolaidas Kaledu proga
QUOTE(kaktusiuke2008 @ 2008 11 24, 13:58) Noriu ir as pradet lankyt. Parasykit kas nors kokia padetis dabar. Ar daug lankanciu, kas geresnio? O gal girdetoj apie nuolaidas Kaledu proga As pagrinde lankausi nuo17,00 val.tai sakyciau bunam "laisvai" 6-11 panu, o nuo 18,00 mums pasibaigus pro duris spiecius i vidu varo QUOTE(sobieska @ 2008 11 27, 21:01) As pagrinde lankausi nuo17,00 val.tai sakyciau bunam "laisvai" 6-11 panu, o nuo 18,00 mums pasibaigus pro duris spiecius i vidu varo O kaip padetis rytais? Ruosiuosi ir as eit gal i Baltus, nes i Impulsa nuvariau, su MB norejom nusipirkt abonementa "dviese su viena kortele" - tai atzagariai paaiskino, kad tik dviese ir vaiksciot turesim (cia gal kokia akcija uz seimu issaugojima ir buvima kartu) O Baltai visai salia, galeciau net su apranga atlekt tiesiai. O kaip treniruokliai? Ar daug salej zmoniu trinasi ir kokiu laiku laisviaiu? Gal kas zinot? QUOTE(Loli_judo @ 2008 11 28, 12:22) O kaip padetis rytais? Ruosiuosi ir as eit gal i Baltus, nes i Impulsa nuvariau, su MB norejom nusipirkt abonementa "dviese su viena kortele" - tai atzagariai paaiskino, kad tik dviese ir vaiksciot turesim (cia gal kokia akcija uz seimu issaugojima ir buvima kartu) O Baltai visai salia, galeciau net su apranga atlekt tiesiai. O kaip treniruokliai? Ar daug salej zmoniu trinasi ir kokiu laiku laisviaiu? Gal kas zinot? ir man idomu nuo ryt galvoju eiti sportuoti jau QUOTE(vilmosius @ 2008 11 30, 21:30) ir man idomu nuo ryt galvoju eiti sportuoti jau Pirtys yra dvi: garine ir sauna.Jos veikia po viena t.y viena diena sauna, kita garine. Jos abi
Gal kam bus naudinga informacija, juk ,,krize,,ant nosies, o norisi buti grazioms
Baltu sporto klube iki sausio 1 d.akcija.Susimoki is karto uz du menesius, trecia sportuoji nemokamai. Visai neblogai patrepseti ir pirteleje paguleti viena menesiuka ,,na ura,,
Sveikutes sportininkes!
QUOTE(Orrange @ 2009 01 03, 19:03) Sveikutes sportininkes! As jau Impulse sportuoju, 3 men abonementa turiu, tai kai pabaigsiu, ziuresiu, gal i Baltus eisiu pasizvalgyt
Aš vis tik apsisprendžiau eiti į Baltus. Jau lankau mėnesį laiko. Visai patinka. Lyginant su Linija, treniruotės stipresnės ir trenerės fainesnės. Lankau pasirinktinai nuo 19 val. pirmadienį, antradienį, trečiadienį arba nuo 18 val. penktadienį. Dėl automobilių aikštelės kol kas problemų nebuvo, jei ką yra šalia IKI su didele aikštele, kiek tolėliau Thomas Philips. Jei kas norit galit prisijungti.
Merginos, gal kuri einate i aerobika savatgaliais? Ar verta eiti, susirenka kas nors?
gal kas palnuojat dabar pradet alnkyt? noreciau su kazkuom lankyti
Sveikos,
Lankau aerobika jau antra savaitė,man labiausiai patinka Nijolė,pas ją viskas aiškiau,o Jūratė man ne prie širdies daro greitu tempu,neaiškūs žingsniai. |