Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: skyrybos
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
kuolinga
laba diena,
kaip ir daugelis čia rašančiu, sussiduriau su skyrybų problema.
esam susituokę dveji metai. vyras pradejo smurtauti, todel nusprendziau nutraukti santuoką. Didžiausia problema yra tai, kad as esu studente(ketvirto kurso), todėl pajamų, išskyrus stipendiją, negaunu. nors mano vyras teisiškai taip pat nedirba (užsiiminėja automobilių verslu). Banko sąskaitoje turiu pinigelių, kad pajekčiau išlaikyti save ir savo dukrą šiuos mokslo metus. kaip manote ar galiu gauti dukros globa?
ir dar, ar vyras gali teisiskai pareikalauti dalintis pinigus, kurie yra toje mano sąskaitoje? ( didžioji dalis jų yra vaiko pašalpa iš užsienio). g.gif
Gedmantas Gedminas
QUOTE(kuolinga @ 2007 07 20, 18:53)
laba diena,
kaip ir daugelis čia rašančiu, sussiduriau su skyrybų problema.
esam susituokę dveji  metai. vyras pradejo smurtauti, todel nusprendziau nutraukti santuoką. Didžiausia problema yra tai, kad as esu studente(ketvirto kurso), todėl pajamų, išskyrus stipendiją, negaunu. nors mano vyras teisiškai taip pat nedirba (užsiiminėja automobilių verslu). Banko sąskaitoje turiu pinigelių, kad pajekčiau išlaikyti save ir savo dukrą šiuos mokslo metus. kaip manote ar galiu gauti dukros globa?
ir dar, ar vyras gali teisiskai pareikalauti dalintis pinigus, kurie yra toje mano sąskaitoje? ( didžioji dalis jų yra vaiko pašalpa iš užsienio).  g.gif
*

Globa manau bus paskirta Jums, nes vyras net neturi legalaus pragyvenimo šaltinio be to Jūs motina, o teismai 90 proc. atvejų vaikų globą perduoda motinai. Sutuoktinių turtas ( ir piniginės lėšos banke) paprastai dalinamas pusiau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.