Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip susirasti darbą?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Tijana
Sveiki. mane domina tokia tema: kaip susirasti auklėtojos darbą darželyje. tongue.gif
Čiunčia
QUOTE(Tijana @ 2007 07 20, 22:18)
Sveiki. mane domina tokia tema: kaip susirasti auklėtojos darbą darželyje. tongue.gif
*

Kreiptis į švietimo skyrių mirksiukas.gif
Tijana
Ačiu už atsakymą. O kitaip neimanoma?
Čiunčia
QUOTE(Tijana @ 2007 07 21, 11:14)
Ačiu už atsakymą. O kitaip neimanoma?
*

Nėra už ką 4u.gif
Viskas įmanoma, jei turi pažinčių ten kur reikia mirksiukas.gif Na, dar gali eiti tiesiai į darželius ir klausti, ar nereikia auklėtojos, bet manau lauktų ilga ir varginanti kelionė, kuri vargu ar duotų teigiamų rezultatų... nors kas žino... g.gif
Tijana
smile.gif Taigi, kad be pažinčių nesiseka. doh.gif Dar sako, kad trūksta auklėtojų.
Nicola
tikrai reikia nepatingėti ir pavaikščioti. Tikrai pats laikas. Pas mus jau su 2 susitarė. Ieškoti darbo telefonu nepatariu. Nueikit į ,,Gandriuką", ten visada reikia.
rupuziuke
Savo kontaktinius duomenis atsiusk el pastu darzelismazylis@takas.lt ir ka gali zinot mirksiukas.gif O siaip tai geriausia eit i darzelius ir klaust.
emanacija
Kaune "Vaikystėj" vienoj grupėj jau mėnesis neranda auklėtojos...
Mududu
Sakykit, o ar priimtų su humanitariniu (bet ne pedagoginiu) išsilavinimu dirbti auklėtoja? g.gif
Rebeka
QUOTE(Valiona @ 2007 11 15, 14:34)
Sakykit, o ar priimtų su humanitariniu (bet ne pedagoginiu) išsilavinimu dirbti auklėtoja? g.gif
*

greiciausiai nepriimtu,o jei priimtu,negaletumete atestuotis ir atlyginimas butu(be atestacijos ir pedagoginio stazo)-apie 700 litu(minimumas). schmoll.gif
^nataly^
Ieškau darbo ( auklėtojos - padėjėjos) studijuoju -vaikystės pedagogika .Buvau nuejus į kelis darželius,ir skambinau... niekur nieko neradau... Tikriausia be pažinčių taip ir nerasiu unsure.gif
Vilmuse
Na i svietimo skyriu tai nepatarciau g.gif geriausia i darzelius nuvaziuoti ir pasiklausti jei nereikia palikti savo CV, kai prireiks paskambins aisku jaei turite pazistamu tada dar geraiau. Mano daug draugiu rado darba darzelyje nueodamos ten 4u.gif
^nataly^
QUOTE(Vilmuse @ 2008 10 14, 16:04)
Na i svietimo skyriu tai nepatarciau g.gif  geriausia i darzelius nuvaziuoti ir pasiklausti jei nereikia palikti savo CV, kai prireiks paskambins aisku jaei turite pazistamu tada dar geraiau. Mano daug draugiu rado darba darzelyje nueodamos ten 4u.gif
*

na šiandien nueisiu į darbo biržą,ir tada pasidarysiu Cv ir eisiu per darželius ...tikiuosi pavyks ,nes labai noriu tokio darbo 4u.gif
happysmile
as anglu kalbos darzely pamokyt noreciau..bet turbut neimanoma studentei unsure.gif
Saulės mama
Sveiki,

Aš taip pat ieškau darbo darželyje Vilniuje, bet akivaizdu, kad be pažinčių nepasiseks...
inngutee
man tai keista, kai taip istaigos verkia, kad nera darbuotoju, o va kiek norinciu-tik niekas nepriima g.gif
Jolita10
Be pazistamu bet koki darba rasti sunku. Bet kiekviename aplankytame darzelyje siulyciau palikti savo kontaktus,- niekada nezinai kas gali buti. Kartais taip nutinka, kad nera kam dirbti, susirgus darbuotojui ir pakvies pavaduoti. Kartais kazkas isvaziuoja i uzsieni... Sekmes mirksiukas.gif
Saulės mama
Aš jau gavau darbą darželyje thumbup.gif
Ir tikrai ne per pažįstamus, tiesiog nusišypsojo sėkmė rolleyes.gif
600eva
As irgi ieskau darbo darzelyje (Klaipedoje).Bet be pazinciu siais laikais nieko..........
mažytis raktelis
Ieškau auklėtojos darbo Vilniuje. Būtų geriausia kažkur aplink Karoliniškes, bet tinka visur. Svarbu, kad gauti darbą.

Jeigu turėtumėt kokios informacijos, kur gali reikėti auklėtojos, parašykit į AŽ - būčiau nepaprastai dėkinga... vis gi nėra taip lengva rasti širdžiai mielą darbą.
dr.
Sveikos smile.gif
o mane domina klausimas,kad gaut darba darzelyje yra butinas diplomas darzelio aukletojos ,ar gal ir be jo priima ? gal kas zinot ?
noreciau toki darba Vilniue dirbt ,turiu savanoriavimo patirties su vaikais ,gal pliusas butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebeka @ 2008 01 05, 18:58)
greiciausiai nepriimtu,o jei priimtu,negaletumete atestuotis ir atlyginimas butu(be atestacijos ir pedagoginio stazo)-apie 700 litu(minimumas). schmoll.gif
*

kaip suprantu be pedagoginio maza galimybe pradet dirbt ...o jei sakykim priimtu ir as stoju mokytis ...gal imanomas variantas?
mažytis raktelis
QUOTE(dr. @ 2011 05 26, 15:32)
Sveikos smile.gif
o mane domina klausimas,kad gaut darba darzelyje yra butinas diplomas darzelio aukletojos ,ar gal ir be jo priima ? gal kas zinot ?
noreciau toki darba Vilniue dirbt ,turiu savanoriavimo patirties su vaikais ,gal pliusas butu  g.gif
Papildyta:

kaip suprantu be pedagoginio maza galimybe pradet dirbt ...o jei sakykim priimtu ir as stoju mokytis ...gal imanomas variantas?
*

Manau nelabai gal ir priimtų, nes tikrai yra daug norinčių dirbti jau baigusių aukštuosius ar net jau su kategorijomis auklėtojų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.