Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noriu skirtis, bet bijau
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
braskute_ciauskute
verysad.gif Esam kartu 2 metai. Pasijutau nebe viena liepos mėnesį 2006. Nuo tada viskas pasikeitė. Supratau kad visas mano gyvenimas bus skirtas tik mano dukrytei. Mano draugas, mergytės tėtis pasidarė labai agresyvus. Pradėjo priekaištaut kad aš jam neištikima ir kad negera žmona aš būsiu nes visada ginčyjuosi dėl savo viršaus..Beje jis nelietuvis.Jis iš Olandijos.Susipažinom Jungtinėje Karalystėje,kur gyvenu dabar. Jis musulmonas. Jis pradėjo mane mušti kai buvau 6mėn neščia. Po to vis atsiprašinėdavo.Tą dieną kai reikėjo gimdyt netgi pastūmė. Na bet vis esam kartu. mergytei mano jau 4mėnesiai.Visa laiką kai ginčyjamės užgauna jis mane stipriai.Tik šį kartą nebeatsiprašinėja... verysad.gif
Norėčiau padėti tašką, bet bijau likti visai viena, nes draugų čia neturiu. O gal i Lietuvą gryžti? Bet ir ten viena būsiu..Kaip pakeisti gyvenimą savo? Kaip nuo jo pabėgti?
Ugn*Ine
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 19:59)
verysad.gif Esam kartu 2 metai. Pasijutau nebe viena liepos mėnesį 2006. Nuo tada viskas pasikeitė. Supratau kad visas mano gyvenimas bus skirtas tik mano dukrytei. Mano draugas, mergytės tėtis pasidarė labai agresyvus. Pradėjo priekaištaut kad aš jam neištikima ir kad negera žmona aš būsiu nes visada ginčyjuosi dėl savo viršaus..Beje jis nelietuvis.Jis iš Olandijos.Susipažinom Jungtinėje Karalystėje,kur gyvenu dabar. Jis musulmonas. Jis pradėjo mane mušti kai buvau 6mėn neščia. Po to vis atsiprašinėdavo.Tą dieną kai reikėjo gimdyt netgi pastūmė. Na bet vis esam kartu. mergytei mano jau 4mėnesiai.Visa laiką kai ginčyjamės užgauna jis mane stipriai.Tik šį kartą nebeatsiprašinėja... verysad.gif
Norėčiau padėti tašką, bet bijau likti visai viena, nes draugų čia neturiu. O gal i Lietuvą gryžti? Bet ir ten viena būsiu..Kaip pakeisti gyvenimą savo? Kaip nuo jo pabėgti?
*

Klausimas vienas, o tu dukrytę išsivežti laisvai galėtum, jei grįžtumei į Lietuvą unsure.gif g.gif Šiaip manau geriausia grįžti čia, jei tik turi pas ką, o jei ir neturi vistiek, na esmė kad nuo to gyvulio kuo toliau blink.gif unsure.gif
arden
o jūs susituokę? vaikas registruotas tėvo pavarde?
Mamulytia
doh.gif pas tave dar ziauriau nei pas mane, mane tik izeidyneja bet nemusa ir as jau apsisprendus su juo negyventi...saugok save ir leliuka ir bek nuo jo. blink.gif
astulkinas
braskute, dievuliau net šiurpas nukrėtė beskaitant unsure.gif
tikrai bėk nuo tokio ...siaubas kažkox.
Mes va vienos su dukryte ir be galo laimingos, net neįsivaizduoju kaip būtų baisu jei būtų kažkas panašaus kaip tau . Tikrai bėk ir pamatysi kaip atsigausi mirksiukas.gif
o kur tėveliai tavo ?
braskute_ciauskute
mes nesusituokę, bet dukrytė jo pavardę turi ir dar jis ant gimimo liudyjimo yra. Gryžti yra problemų nes neišeina kelionės dokumentų be jo paso padaryt. Taigi suku tiesiai per aplinkui, kad kaip nors pasą iškaulyčiau.. g.gif kad gyvulys jis tai tikrai..bet tik iš savo klaidų mokomės, bet tik tos klaidos kartais labai skaudžios... blush2.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2007 07 21, 18:46)
braskute, dievuliau net šiurpas nukrėtė beskaitant  unsure.gif
tikrai bėk nuo tokio ...siaubas kažkox.
Mes va vienos su dukryte ir be galo laimingos, net neįsivaizduoju kaip būtų baisu jei būtų kažkas panašaus kaip tau . Tikrai bėk ir pamatysi kaip atsigausi  mirksiukas.gif
o kur tėveliai tavo ?
*

mano tėveliai Lietuvoj. Bet nesinori gryžt ir mamai ant sprando sėdėt, jug didelė jau...Gal ne tokia stipri kaip Tu,bijau kad dar labiau palūšiu...nežinau..kvailė aš..visi sakė neprasidėt su juo..o aš kvailutė įsimylėjau gyvulį.. verysad.gif
arden
nenoriu gąsdint, bet prieš labai gerą pusmetį pas mus rodė per lnk, berods, kaip musulmonas padirbęs dokumentus išsivežė du vaikus pas save ( dabar jau nepamenu į kurią konkrečiai šalį) ir mama jų net keletą metų nematė, nes ten jų įstatymai doh.gif tad vienintelis patarimas būtų, būk be galo budri, saugok savo dokumentus ir domėkis kaip greičiau su dukrele galėtumėt grįžti į Lietuvą mirksiukas.gif 4u.gif
astulkinas
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 20:51)
..kvailė aš..visi sakė neprasidėt su juo..o aš kvailutė įsimylėjau gyvulį.. verysad.gif
*

taip jau būna verysad.gif

užsuk dažniau į forumą, palaikysim ryšį vis kažkaip gal nuotaikos giedresnės bus.
ir sukaupk visas jėgas tam dokumentų sutvarkymui ir varyk į lt, susirasi darbą ...nu kažkaip tai bus. ar tau geriau laukt kol vieną dieną tas gyvulys dar baisiau ko neiškrės????
braskute_ciauskute
o sakė dar jei paliksiu tai vudu magija apkerės man gyvenimą kad nesisektų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2007 07 21, 19:02)
taip jau būna  verysad.gif

užsuk dažniau į forumą, palaikysim ryšį vis kažkaip gal nuotaikos giedresnės bus.
ir sukaupk visas jėgas tam dokumentų sutvarkymui ir varyk į lt, susirasi darbą ...nu kažkaip tai bus. ar tau geriau laukt kol vieną dieną tas gyvulys dar baisiau ko neiškrės????
*

ačiū už palaikymą..tikrai ne tokia viena jaučiuos čia..ačiū labai.. 4u.gif
arden
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 21:08)
o sakė dar jei paliksiu tai vudu magija apkerės man gyvenimą kad nesisektų lotuliukas.gif
*

spjauk į jo tas visas magijas ir greičiau nuo jo bėk mirksiukas.gif
mamuliulia
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 20:59)
*

mano vaiko tevas toks nieksas, bet rankos nera pries mane pakeles.. oi negerai negerai... nereikia, vaikeli, to kenteti.. zinok buma ir geru vyru, kurie savo moteris ant ranku nesioja ir kojites buciuoja.. jei jo teviste nepripazinta tai mesk ji ir susirask normalu.. aisku bus labai sunku skirtis, bet taip reikia del jusu su vaiku abieju..
stiprybes Tau!
Papildyta:
as draugavau su musulmonu.. jis aisku nemuse manes.. dabar nepagalvokyt, kad as isprotejau, bet manau jis mane kazkaip apkerejo, nes as jo visai nenorejau nemylejau, bet vien is gailescio nuejau su juo kavos isgerti ir manau jis man kazka i kava pripyle kol buvau tuolete, nes po tos kavo mes stebuklingai atsidurem lovoj o as net nesuvokiau kaip tai ivyko ir nuo to laiko as jo tikrai labai geidziau, kol ne grizau i lietuva.. kai jis toli ir ilgai nematau tai visai nenoriu jo,..o kai salia, jis gal ma i maista kazka prideda..kaip uzburta jauciuosi..nes logiskai tai niekad su tokiu nenoreciau buti...
ax.gif
Martyna
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 21, 20:51)
mes nesusituokę, bet dukrytė jo pavardę turi ir dar jis ant gimimo liudyjimo yra. Gryžti yra problemų nes neišeina kelionės dokumentų be jo paso padaryt. Taigi suku tiesiai per aplinkui, kad kaip nors pasą iškaulyčiau.. g.gif

Pasakyk, kad nori aplankyt tėvus, pasidaryk vaikui pasą ir nebegrįžk, bet tikrai nekentėk, nes vėliau bus tik blogiau, ne tik tau, bet ir vaikui 4u.gif
Dovistoma
Bandyk gerumu, gudrumu - kol pasidarysi pasą vaikiukui - o po to varyk į LT 4u.gif
Shater
Baisumas kazkoks,as tai skuosciau i Lietuvos Respublikos ambasada Londone,isaiskinciau kaip yra,gal jie rastu teisiniu priemoniu?
Erinata
Tikrai situacija ne is lengvuju, o dar viskas pasunkina kad uzsieni esi g.gif as manau kaip ir visos kad reikia kazkaip to paso issireikalaut ir ko greiciau dingt is ten, nes ko toliau to gali but sunkiau verysad.gif
tokius neksus kur musa nescias moteris, ir aplamai kai musa moteri iszudyt reikia, nekenciu tokiu mad.gif gun_bandana.gif
dideles stiprybes tau, svarbiausiai reikia saugot save ir savo vaikeli 4u.gif
braskute_ciauskute
Viską pasunkina tai kad Lietuvos ambasada Londone nelabai padeda. Bandžiau ten jau tris kartus. O jie vis sako ''mes nieko padėt negalim''. Jie manęs prašo vaiko tėvo pasa pristatyt, bent jo kopiją, ir dar iš Olandijos ambasados kad ji neturi Olandijos pilietybės.Prašiau Olandijos ambasados kad išduotų tą dokumentą, bet ir jie vaiko tėvo paso reikalauja. Taigi užstrigau tarp tų visų įstaigų, ir nieko padaryt neina. Buvau lietuvos ambasadoj jau kelis kartus. Man 4 valandos kelio autobusu iki londono.Tai kankinausi su dukrele tokioj kelionėj jau kelis kartus. Jau ir viltį praradau kad kada galėsiu ilt gryžt.. verysad.gif O jei bandys mano dukrytę atimt tai užmušiu aš jį greičiau nei jis spės susivokti.. bash.gif
Shater
O pavogti dienai jo paso neiseina?
braskute_ciauskute
QUOTE(Shater @ 2007 07 22, 10:46)
O pavogti dienai jo paso neiseina?
*

lotuliukas.gif dabar jis išvykęs i Olandiją.gryš tik rugpjūtį.tai nieko padaryt negaliu.Vis dar bandau per ambasadas eit..Bet kaži kap te bus.. g.gif
Shater
O gal kreiptis i kokia zmogaus teisiu apsaugos tarptautine viesaja istaiga?Ambasadoje niekas nieko nerekomenduoja?Jie negali leisti jums be tevo isvykti is salies?!!!
Negaliu patiketi,kad issivysciusiose salyse,kur gyvena demokratija,niekas negina moters su vaiku teisiu!
mikke
Susirask kokia nevyriausybine organizacija, nes kiek man teko susidurt su panasiais dalykais UK, tai visi oficialus ponai atsakydavo: mes nieko negalim padet, o vat moteriskutes tose NVO tikrai ieskojo budu, kaip rasti iseiti is susidariusios padeties.
Arba kokia LT bendruomene susirask, jie gi turi savo teisininku, gal patars. Siaip jie gi ir nevisai legaliais dalykeliais uzsiima. Jei noresi, parasyk man i az, pabandysiu paieskoti vienos advokates telefono.
braskute_ciauskute
QUOTE(mikke @ 2007 07 22, 11:51)
Susirask kokia nevyriausybine organizacija, nes kiek man teko susidurt su panasiais dalykais UK, tai visi oficialus ponai atsakydavo: mes nieko negalim padet, o vat moteriskutes tose NVO tikrai ieskojo budu, kaip rasti iseiti is susidariusios padeties.
Arba kokia LT bendruomene susirask, jie gi turi savo teisininku, gal patars. Siaip jie gi ir nevisai legaliais dalykeliais uzsiima. Jei noresi, parasyk man i az, pabandysiu paieskoti vienos advokates telefono.
*

net nežinau...o jiems ar mokėti reikia?nes nelabai tų pinigelių turiu.. blush2.gif
mikke
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 16:03)
o jiems ar mokėti reikia?
*

Lietuvaiciai tai, itariu, tikrai uz dyka nieko nepasakys unsure.gif bet tos NVO tai tikrai jokiu pinigu neima.
braskute_ciauskute
QUOTE(mikke @ 2007 07 22, 14:09)
Lietuvaiciai tai, itariu, tikrai uz dyka nieko nepasakys unsure.gif bet tos NVO tai tikrai jokiu pinigu neima.
*

O ar tu buvai irgi panašioj situacijoj? Jei taip tai tau viskas ten pasibaigė?
mikke
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 16:12)
O ar tu buvai irgi panašioj situacijoj?
*

Mano situacija kitokia, panasu tik tai, kad as irgi buvau likusi svetimoj saly visai viena ir nezinojau, kur kreiptis pagalbos. Kai tapau nestuke.gif , netekau darbo, todel teko ieskoti galimybiu pasilikti ir gimdyti UK. Aplankiau ne viena NVO organizacija ir suzinojau, kad galimybiu yra, tik reik zinot, kur kreiptis. Bet po to persigalvojau, meciau sita reikala ir grizau i LT, kuom dabar negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Pabandyk per google susirasti salia savo gyvenamos vietos esanti pagalbos moterims centra ar siaip savanoriu centra (jie nukreips tave kur reikia), gal net nereiks toli vazinet. Prarast gi nieko neprarasi, o pasikalbejusi su kuom nors ir pati drasiau pasijausi 4u.gif
Shater
Jo,ir jei pasiseks,grizes muzikas museika pabuciuos spyna ir pasizvalgys po tuscius kambarius,ko ir linkiu!
Mikke,kaip einasi?
mikke
QUOTE(Shater @ 2007 07 22, 17:00)
Jo,ir jei pasiseks,grizes muzikas museika pabuciuos spyna ir pasizvalgys po tuscius kambarius,ko ir linkiu!
Mikke,kaip einasi?
*

Oi, negaliu, mane tai nervai ima, kai visokie moliai va taip ranka drista pries moteri pakelt. Pabandytu man kas taip pamosikuot - jau kaip duociau atgal, tai maza nepasirodytu bash.gif

Zinok, kuo mano maze didesne darosi, tuo smagiau gyvent - jau beveik ir susitart su ja eina. Pvz, sakai: ne ne ne, o ji tiesiu taikymu ir dumia ten, kur negalima lotuliukas.gif Taviske Leja gi irgi panasaus amziaus wub.gif Ar daug jau dantuku turit??
Dabar as dar uzsiemiau saves grazinimo procedurom flirt.gif irgi labai smagu biggrin.gif
Zo, gyvenimas tesiasi thumbup.gif
O kaip tu laikais?? Tavo jonas dar i LT neparsikrauste?? mirksiukas.gif Zinok, laikau uz tave spygas biggrin.gif
braskute_ciauskute
Visada svajojau kad ta ipatingoji diena bus pati nuostabiausia gyvenime..kad po to kai ant rankos turesiu ta maza ipatinga ziedeli jausiuosi maza princese tulpes ziedelyje,kad jausiuosi ipatinga kazkam kas ta ziedeli uzmaus…bet niekas nepasikeite…kaip zmogus gali taip skaudinti?..kaip zmogus gali buti toks savanaudis?..kodel turiu verkti?...kodel tai atsitiko man?..ir zinau kad tai dar nesibaige…o kada pasibaigs?..kodel negaliu but paprasciausiai laiminga?..kad tik truputi ilgiau uzsitestu tos dziaugsmo akimirkos…tik truputi…daug jug neprasau…o noreciau…nenoriu verkti daugiau,bet kaip kitaip islieti ta pykti susikaupusi manyje?..kodel negalim mes kartu dziaugtis kad turesim vaikeli?...jug tai taip paprasta..pamirsti tuos niekam nereikalingus gincus..tuos niekam nereikalingus argumentus..ir tiesiog pasinert i tai ka kiti zmones vadina gyvenimu?..nera jug tai taip sunku…pavargau…pavargau nuo nuolatinio pykcio..ir pikciausia kad nezinau kaip ji suvaldyti..nenoriu blogo,tiesiog pavargau nuo jo nuolatinio pykcio..ir zinau kad jam dabar nelabai rupi kad as verkiu,todel bandau tramdyti savo asaras..o taip noreciau kad prieitu..apkabintu..ir nutrauktu ta beprotiskai skaudzia tyla..
Naujieji Metai?...hmmm..nemanau kad jie man bus sekmingi..tuo labiau nesitikiu sutramdyti asaras kai mus 12……o norejau ateiti cia kad galeciau ji apkabinti kai jis bus darbe…kad galeciau padovanot sypsena niurioj aplinkoj…pabuciuot ir palinket geru metu..bet Dievas mums numates kitaip..visiskai kitaip nei mes tikimes..tai atpildas uz mano padarytas klaidas?..tai tada ar verta paklausti kiek ilgai man teks moketi uz jas?..nepakankamai prisikentejau?..ar maza asaru islieta per siuos metus?...kodel dabar, kai reikia dziaugtis uz tai ka iskentejom kartu, negalime dziaugtis ramiu seimos zidiniu?..jug viskas taip paprasta…argi gera jam tyleti sitaip nusisukus?..ar neskauda jam sirdeles jei as verkiu?...tai gal tai ne meile?tik serksnas kazkoks…tik atspindys veidrodyje to kas netikra…tai ar verta?..ar verta mums pradeti statyti savo gyvenimus greta?..ar verta aukoti viska vardan vienas kito?..ar verta po galais prisiekineti meile vienas kitam jei tai tik nevykes bandymas ipusti kibirksti vos rusenanciose zarijose…o taip noretusi kad viskas butu tobula..kad viskas butu grazu…kaip drugeliai pievoje…taip nerupestinga ir lengva…jug meile tokia ir turetu buti…kad galetum pasijusti laisvas to zmogaus gleby…na to kito zmogaus…to ipatingojo..nezinau…gal esu tiesiog issekusi nuo visko...
Liko valanda iki Naujuju..ir niekas nesikeicia…ir nepasikeis…zinau tai…

Šituos žodžius rašiau naujuju isvakarese.jis man pasipiršo diena pries naujuosius nes turėjo eit i naktinę pamaina darbe.tai as sutikau eiti kartu ir truputi pralinksminti, vis geriau negu vienam. o jis mane taip prikule kad nebežinojau ar danguj ar jau žemej esu. tuo metu buvau apie 6+men nescia.dar ir dabar asaros rieda kai skaitau...kaip žmogus toks gyvulys gali buti...?... verysad.gif
mamuliulia
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 18:11)
Visada svajojau kad ta ipatingoji diena bus pati nuostabiausia gyvenime..kad po to kai ant rankos turesiu ta maza ipatinga ziedeli jausiuosi maza princese tulpes ziedelyje,kad jausiuosi ipatinga kazkam kas ta ziedeli uzmaus…bet niekas nepasikeite…kaip zmogus gali taip skaudinti?..kaip zmogus gali buti toks savanaudis?..kodel turiu verkti?...kodel tai atsitiko man?..ir zinau kad tai dar nesibaige…o kada pasibaigs?..kodel negaliu but paprasciausiai laiminga?..kad tik truputi ilgiau uzsitestu tos dziaugsmo akimirkos…tik truputi…daug jug neprasau…o noreciau…nenoriu verkti daugiau,bet kaip kitaip islieti ta pykti susikaupusi manyje?..kodel negalim mes kartu dziaugtis kad turesim vaikeli?...jug tai taip paprasta..pamirsti tuos niekam nereikalingus gincus..tuos niekam nereikalingus argumentus..ir tiesiog pasinert i tai ka kiti zmones vadina gyvenimu?..nera jug tai taip sunku…pavargau…pavargau nuo nuolatinio pykcio..ir pikciausia kad nezinau kaip ji suvaldyti..nenoriu blogo,tiesiog pavargau nuo jo nuolatinio pykcio..ir zinau kad jam dabar nelabai rupi kad as verkiu,todel bandau tramdyti savo asaras..o taip noreciau kad prieitu..apkabintu..ir nutrauktu ta beprotiskai skaudzia tyla..
Naujieji Metai?...hmmm..nemanau kad jie man bus sekmingi..tuo labiau nesitikiu sutramdyti asaras kai mus 12……o norejau ateiti cia kad galeciau ji apkabinti kai jis bus darbe…kad galeciau padovanot sypsena niurioj aplinkoj…pabuciuot ir palinket geru metu..bet Dievas mums numates kitaip..visiskai kitaip nei mes tikimes..tai atpildas uz mano padarytas klaidas?..tai tada ar verta paklausti kiek ilgai man teks moketi uz jas?..nepakankamai prisikentejau?..ar maza asaru islieta per siuos metus?...kodel dabar, kai reikia dziaugtis uz tai ka iskentejom kartu, negalime dziaugtis ramiu seimos zidiniu?..jug viskas taip paprasta…argi gera jam tyleti sitaip nusisukus?..ar neskauda jam sirdeles jei as verkiu?...tai gal tai ne meile?tik serksnas kazkoks…tik atspindys veidrodyje to kas netikra…tai ar verta?..ar verta mums pradeti statyti savo gyvenimus greta?..ar verta aukoti viska vardan vienas kito?..ar verta po galais prisiekineti meile vienas kitam jei tai tik nevykes bandymas ipusti kibirksti vos rusenanciose zarijose…o taip noretusi kad viskas butu tobula..kad viskas butu grazu…kaip drugeliai pievoje…taip nerupestinga ir lengva…jug meile tokia ir turetu buti…kad galetum pasijusti laisvas to zmogaus gleby…na to kito zmogaus…to ipatingojo..nezinau…gal esu tiesiog issekusi nuo visko...
Liko valanda iki Naujuju..ir niekas nesikeicia…ir nepasikeis…zinau tai…
Šituos žodžius rašiau naujuju isvakarese.jis man pasipiršo diena pries naujuosius nes turėjo eit i naktinę pamaina darbe.tai as sutikau eiti kartu ir truputi pralinksminti, vis geriau negu vienam. o jis mane taip prikule kad nebežinojau ar danguj ar jau žemej esu. tuo metu buvau apie 6+men nescia.dar ir dabar asaros rieda kai skaitau...kaip žmogus toks gyvulys gali buti...?... verysad.gif
*

Jo.. net ir as cia apsiverkiau.. nors as irgi istisai cia verkiu, nes mano nors ir ne musta, taciau randa kitu budu kaip pakankint..pvz.. kai 9men nescia buvau, buvau baisiai vienisa ir nestverus nuvaziavau pas ji (jis kaune o as vln gyvenam) sedau i tevo masina, nors labai pavojinga.. bet nuvariau apie 2nakties jis man pats paskambino, lyg ir apsidziauge, kad atvaziuoju, o kai i jo namus iejau..5min patilejo ir pasake, kad jau ryt sunki diena darbe, todel man geriau iseiti kur nors..o kur!!??? as jug svetmam mieste 3val nakties, nesciai vairuoti ziauriai pavojinga, nesitikejau, kad mane isvarys.. o jis uzsispyres buvo ir neleido pasilykti.. tai masinoj permiegojau, ryte grizau namo.. dabar jis save laiko nuostabiu tevu ir rupestingu draugu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
daug tokiu situaciju buvo..
oi.. baisu pagalvoti
as dabar i psihoterapijos kursus uzsirasiau.. nors pinigu neturiu taciau moku po 100lt uz konsultacija..nes depresija baigia uzmusti..
ne visi vyra blogi..

dabar kas liecia lietuvos.. net nezinau...as va lietuvoje, bet nemanau, kad man daug geriau del to.. Britanijoje tu bent daugiau gali uzsidirbti..tau tereikia palikti savo ta prietranka, ir susirasti geru draugu.. aisku, Tau daar ne lengva.. bet man kazkaip atrodo, kad lietuvoje lengviau nebus, nebent Tu cia rupestingus tevus turetum, kurie padetu vaika auginti..
tvirtybes Tau
mikke
QUOTE(mamuliulia @ 2007 07 22, 17:39)
1. Britanijoje tu bent daugiau gali uzsidirbti..
2. tau tereikia palikti savo ta prietranka, ir susirasti geru draugu..
3. nebent Tu cia rupestingus tevus turetum, kurie padetu vaika auginti..
*

1. Britanijoje daugiau uzdirbsi, bet daugiau ir isleisi.
2. Tu manai, taip paprasta yra tu geru draugu susirasti?? Juk neprieisi prie zmogaus gatvej ir nepasakysi: buk mano geras draugas!!
3. O kas jai vaika Britanijoj ziureti pades, kai ji ta savo prietranka paliks?? Ar zinai, kiek ten darzelis kainuoja?? Ir su kuo reiks vaikuti palikt, kai jis sirgs, o mamytei vis tiek i darba eiti reikes?? Ar jos vaikas bus saugus, augdamas seimoje, kur tevas musa mama?? Ar manai, kad ji pati jausis saugesne svetimoje salyje ir ar tas jos diedas taip lengvai ims ir paliks juos ramybeje??
braskute_ciauskute
QUOTE(mamuliulia @ 2007 07 22, 15:39)
Jo.. net ir as cia apsiverkiau.. nors as irgi istisai cia verkiu, nes mano nors ir ne musta, taciau randa kitu budu kaip pakankint..pvz.. kai 9men nescia buvau, buvau baisiai vienisa ir nestverus nuvaziavau pas ji (jis kaune o as vln gyvenam) sedau i tevo masina, nors labai pavojinga.. bet nuvariau apie 2nakties jis man pats paskambino, lyg ir apsidziauge, kad atvaziuoju, o kai i jo namus iejau..5min patilejo ir pasake, kad jau ryt sunki diena darbe, todel man geriau iseiti kur nors..o kur!!??? as jug svetmam mieste 3val nakties, nesciai vairuoti ziauriai pavojinga, nesitikejau, kad mane isvarys.. o jis uzsispyres buvo ir neleido pasilykti.. tai masinoj permiegojau, ryte grizau namo.. dabar jis save laiko nuostabiu tevu ir rupestingu draugu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
daug tokiu situaciju buvo..
oi.. baisu pagalvoti
as dabar i psihoterapijos kursus uzsirasiau.. nors pinigu neturiu taciau moku po 100lt uz konsultacija..nes depresija baigia uzmusti..
ne visi vyra blogi..

dabar kas liecia lietuvos.. net nezinau...as va lietuvoje, bet nemanau, kad man daug geriau del to.. Britanijoje tu bent daugiau gali uzsidirbti..tau tereikia palikti savo ta prietranka, ir susirasti geru draugu.. aisku, Tau daar ne lengva.. bet man kazkaip atrodo, kad lietuvoje lengviau nebus, nebent Tu cia rupestingus tevus turetum, kurie padetu vaika auginti..
tvirtybes Tau
*

turiu nuostabius tevelius lietuvoje todel ir nesinori uzgriuti su savo bedom nes zinau kad mama darys viska kad tik padetu.bet reikia suprasti kad pati 6 mus vaikus uzauginus ir pailset noretu..

o tavasis tai irgi ne ka geresnis...dvasinis skausmas yra daug blogesnis nei fizinis...kai skauda ka tai po dienos kitos praeina, o sirdi ir ilgokai glostant vis peršti ir dygia kiekviena karta prisilietus...visos mes kvailutes...mylim kenciam..bet viena diena angelas nuzengs is dangaus ir padovanos sypsena nusvieciancia musu gyvenimu tamsybes. 4u.gif
jurgita%
Na net nezinau ka ir pasakyti,man taip baisu tie musulmonai(cia po visu TV laidu)kad as begciau ir kuo toliau,aisku tau sunku,svetimoj sali,be draugu ir artimuju,bet kazka padaryti manau vistiek galima,labai butu gerai
kad tau iseitu viska susitvarkyti kol jis grys.Linkiu tau stiprybes daug daug 4u.gif
mikke
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 18:24)
turiu nuostabius tevelius lietuvoje todel ir nesinori uzgriuti su savo bedom

viena diena angelas nuzengs is dangaus ir padovanos sypsena nusvieciancia musu gyvenimu tamsybes. 4u.gif
*

Negi manai, kad tavo teveliams yra lengviau gyventi, kai zino, kad tave ten kazkas skriaudzia?? As manau, kiekviena mama sutiktu gyvenima paaukot, kad tik jos vaikui neskaudetu, o pasilikdama su tokiu museika tu skaudini ir save, ir savo dukryte, ir savo tevelius.

Ir nesamone - joks angelas is dangaus nenuzengs, jei mes ir toliau leisim visokiems nevykeliams save skriausti unsure.gif
braskute_ciauskute
QUOTE(mikke @ 2007 07 22, 16:01)
1. Britanijoje daugiau uzdirbsi, bet daugiau ir isleisi.
2. Tu manai, taip paprasta yra tu geru draugu susirasti?? Juk neprieisi prie zmogaus gatvej ir nepasakysi: buk mano geras draugas!!
3. O kas jai vaika Britanijoj ziureti pades, kai ji ta savo prietranka paliks?? Ar zinai, kiek ten darzelis kainuoja?? Ir su kuo reiks vaikuti palikt, kai jis sirgs, o mamytei vis tiek i darba eiti reikes?? Ar jos vaikas bus saugus, augdamas seimoje, kur tevas musa mama?? Ar manai, kad ji pati jausis saugesne svetimoje salyje ir ar tas jos diedas taip lengvai ims ir paliks juos ramybeje??
*

jus abi cia ir teisios ir neteisios is dalies.Britanijoj man moka apie 190svaru i savaite, nes pakankamai ilgai dirbau savo darbovietej. savivaldybe dave nama kuriame galiu gyvent neribota laika, o po keleriu metu netgi issipirkti. uz namo nuoma nemoku nei kapeikos, savivaldybe apmoka viska isskyrus komunalines paslaugas.pinigus kuriuos gaunu galiu isleist kur noriu, bet viskas yra priziurima Mano Pono unsure.gif Darzeliai cia yra nezmoniskom kainom. tas tiesa. uz menesi darzelyje 600 svaru.daugiau negu puse algos.o kur dar pragyvenimui.i darba reikia gryžt kitu metu vasari.turiu gerus kaimynus.padeda jie truputi su sodo darbais, bet nesinori sakyt apie tikraja situacija.
Mikke, tu labai teisi apie sauguma. tikrai nenoreciau kad mano angelelis augtu tokioj seimoj..(jei mus galima vadint seima..).reikia baigti santykius.tuo esu tikra..bet ne viskas paprasta.reikia viska taip padaryt kad niekada niekada man jokiu problemu nebebutu del jo. O jei gryžciau i lietuva ar kas moketu man pinigelius?ar duotu kur gyventi?ar padetu savivaldybe?nes dar ir studijuot noreciau ateity, nes dar nebaigiau savo interjero dizaino studiju.tai vat kiek daug klausimeliu ir nedaug labai iseiciu..patarkit kas ka galit..noreciau siaip lt gyvent, jei gera darba tureciau ir kad tureciau nuo ko pradet..
ax.gif
Papildyta:
4u.gif Aciu uz palaikyma visoms.. 4u.gif

kad begsiu as nuo jo tai tikrai, bet tik tada kai gausiu mazyles dokumentus. o tas tai juda truputi i prieki. taip kad negaliu nieko padaryt kol kas, nes jei begsiu dabar liksiu be nieko, netgi be galimybes lt gryžt. butinai pabandysiu ryt su kokiom organizacijom susisiekt.gal pades kas...

zinau mama pyksta kad taip isejo..as jai ne per seniausiai ir papasakojau..o vaikelis mano dar ir didele liga turi, kurios specialistu lietuvoje nelabai ir yra, otyrimus daryt i uzsieni siuncia,,cia tai visks prie vietos..na cia labai rimta viskas..cia mano mazyles sveikatos klausimas taip pat..
Shater
QUOTE(mikke @ 2007 07 22, 17:10)
Zinok, kuo mano maze didesne darosi, tuo smagiau gyvent - jau beveik ir susitart su ja eina. Pvz, sakai: ne ne ne, o ji tiesiu taikymu ir dumia ten, kur negalima lotuliukas.gif Taviske Leja gi irgi panasaus amziaus wub.gif Ar daug jau dantuku turit??
Dabar as dar uzsiemiau saves grazinimo procedurom flirt.gif irgi labai smagu biggrin.gif
Zo, gyvenimas tesiasi thumbup.gif
O kaip tu laikais?? Tavo jonas dar i LT neparsikrauste?? mirksiukas.gif Zinok, laikau uz tave spygas biggrin.gif
*

Oi,kuma, neklausk,elgiasi taip pat,dar ir dievisko zydrumo akeles ibeda ir kipselio sypsenele nutaiso,man jos akutes -tai stebuklas,nes as ir jonas esame rudaakiai biggrin.gif Beje,pastarasis ateinanti savaitgali gris 24 valandas pabuti su dukre ir tai antras kartas nuo sausio menesio bigsmile.gif tai as truputi repetuoju ir taipogi uzsiimu grazinimosi proceduromis,kas yra labai labai smagu 4u.gif Turim 8 dantyssss,vaje rolleyes.gif Aciu uz spygas, kovoje uz savarankiskas moteris ir puiku ju gyvenima bet kokia sajunga yra super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. Vat ir privercia gyvenimas po 8 metu pertraukos sestis prie masiniuko vairo,tai pamatys Lietuva greitai ko dar nemate blink.gif
mikke
QUOTE(Shater @ 2007 07 22, 19:49)
Vat ir privercia gyvenimas po 8 metu pertraukos sestis prie masiniuko vairo
*

Oho, kokios jus dantytos jau!! bigsmile.gif 8 dantys!! bigsmile.gif gi mes dar tik 2 turim unsure.gif
O tu kiba masiniuka nusipirkai???? bigsmile.gif Ar tik ne vaiko alimentus savo labui leisti emei???? thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ar zadi jau rudeni i darba eit??
Shater
Isigijau Renault Twingo,tai jauciuosi kaip seksualine mazuma ir dar blogiau,nes visi tikri Vingiu Jonai Twingiu laiko invalidu tacke arba suplota varle, uztat mazajai patinka,be to jonas i ja nelips,nes 190 ir 100 kg begemotas ten nelabai tilps,ko ir siekiau.
Nu.Alimentus leidziu vaikiukei,o savus pinigycius investuoju i MERGAICIU POREIKIUS cool.gif
Eisiu darban rudeni,teks,jau ir noriu,nes 8 dantys,patikek,tai 8x daugiau rekesio ir staugimelio...O tu?Eisi?O gal grisi i UK?
mikke
QUOTE(Shater @ 2007 07 22, 20:30)
Isigijau Renault Twingo,tai jauciuosi kaip seksualine mazuma ir dar blogiau,nes visi tikri Vingiu Jonai Twingiu laiko invalidu tacke arba suplota varle
*

lotuliukas.gif
Oi, o as nei nezinojau, kad tas twingius toooooooookia reputacija turi lotuliukas.gif mano drauge vazineja juo, reiks ja paerzint biggrin.gif
O i darba tai as irgi eisiu, jau ir namie po biski uzknisa but, o ir gyvent kazkaip reiks. Bandysiu kokius metus kitus LT prabut, UK ir netikelis musu tetukas dar gali palaukti, o kai maze siek tiek ugtels, tada mes ji ir prigriebsim cool.gif

Prisipirkau as vakar visokiu kosmetiniu gerybiu, tai va uzmigdysiu savo drauge ir pasinersiu i malonumus rolleyes.gif ale smagu, kai gali ne vingiu jona, o save palepinti thumbup.gif

Perduok bucka savo melynakei wub.gif
Shater
Bucka ir Jums ,Merginos,mylekit save ir puoselekite! wub.gif
kisss
siulau eiti teisiai i lietuvos ambasada ir papasakoti kaip yra ir kad musama esi. gal pades surasti kelia namo. tik nesugalvok isvaziuoti i kokia musulmoniska sali nes is ten vaiko nebeparsivztum. Sekmes
mamuliulia
as cia pataikiau i kazkoki draugiu meilinimasi blush2.gif oj.. jus viena kitai tokios mielos, net as skaitydama tirpau ... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 22, 19:42)
jus abi cia ir teisios ir neteisios is dalies.Britanijoj man moka apie 190svaru i savaite, nes pakankamai ilgai dirbau savo darbovietej. savivaldybe dave nama kuriame galiu gyvent neribota laika, o po keleriu metu netgi issipirkti. uz namo nuoma nemoku nei kapeikos, savivaldybe apmoka viska isskyrus komunalines paslaugas.pinigus kuriuos gaunu galiu isleist kur noriu, bet viskas yra priziurima Mano Pono unsure.gif Darzeliai cia yra nezmoniskom kainom. tas tiesa. uz menesi darzelyje 600 svaru.daugiau negu puse algos.o kur dar pragyvenimui.i darba reikia gryžt kitu metu vasari.turiu gerus kaimynus.padeda jie truputi su sodo darbais, bet nesinori sakyt apie tikraja situacija.
Mikke, tu labai teisi apie sauguma. tikrai nenoreciau kad mano angelelis augtu tokioj seimoj..(jei mus galima vadint seima..).reikia baigti santykius.tuo esu tikra..bet ne viskas paprasta.reikia viska taip padaryt kad niekada niekada man jokiu problemu nebebutu del jo. O jei gryžciau i lietuva ar kas moketu man pinigelius?ar duotu kur gyventi?ar padetu savivaldybe?nes dar ir studijuot noreciau ateity, nes dar nebaigiau savo interjero dizaino studiju.tai vat kiek daug klausimeliu ir nedaug labai iseiciu..patarkit kas ka galit..noreciau siaip lt gyvent, jei gera darba tureciau ir kad tureciau nuo ko pradet..
ax.gif
Papildyta:
4u.gif Aciu uz palaikyma visoms.. 4u.gif

kad begsiu as nuo jo tai tikrai, bet tik tada kai gausiu mazyles dokumentus. o tas tai juda truputi i prieki. taip kad negaliu nieko padaryt kol kas, nes jei begsiu dabar liksiu be nieko, netgi be galimybes lt gryžt. butinai pabandysiu ryt su kokiom organizacijom susisiekt.gal pades kas...

zinau mama pyksta kad taip isejo..as jai ne per seniausiai ir papasakojau..o vaikelis mano dar ir didele liga turi, kurios specialistu lietuvoje nelabai ir yra, otyrimus daryt i uzsieni siuncia,,cia tai visks prie vietos..na cia labai rimta viskas..cia mano mazyles sveikatos klausimas taip pat..
*

Letuva geresne vien tuo, kad cia visi "savi" be to tevai tikrai daug reiskia. Lietuvije Tau su vaiku niekas jokio busto neduos o pasalpa 93Lt i menesi +1000 uz vaika.. Siulau kreiptis i savo seniunyja, kur esi lietuvoje priregistruota ir ten suforminti visus dok. kad gautum ta 1000 uz vaiko gymima ir bent jau po 93 lt gautum i men.. daugiau jokiu pasalpu... o darzeliai tai nebrangu apie 200 lt/men bet ir kokybe prasta.. be to nerekomenduojama iki 3metu ten vaiku vesti,o aukles neikainuojamos..
Papildyta:
Mikke... ar galiu paklausti.. Tu dabar i Lt grizai.. bet man atrodo be darbo stazo cia sodra nieko nemoka, tai is ko tuomet gyveni? as tai kaip tik galvoju, kad reikia vaziuoti i UK..pasiimsiu mama, kad vaika ziuretu smile.gif o pati kur nors isidarbinisu smile.gif
mikke
QUOTE(mamuliulia @ 2007 07 22, 21:45)
Mikke... ar galiu paklausti.. Tu dabar i Lt grizai.. bet man atrodo be darbo stazo cia sodra nieko nemoka, tai is ko tuomet gyveni? as tai kaip tik galvoju, kad reikia vaziuoti i UK..pasiimsiu mama, kad vaika ziuretu smile.gif o pati kur nors isidarbinisu smile.gif
*

Grizau as dar pries gimdyma, tai spejau "isidarbinti" ax.gif O i UK vaziuoti ir as zadu, tik be mamos, taigi, noriu, kad mano maze metus kitus paugetu, o tada bandysiu vaziuot. Turiu ten nebaigtu reikalu biggrin.gif
lily
Pasiskaiciau istorija ir baisu pasidare, svecioj saly visada daug sudetingiau viskas buna.
Pati gyvenu Uk ir turiu 4 menesiu berniuka, vaika auginu viena nes tetis niekam tikes bet cia ilga istorija, pabegau dar besilaukdama nuo jo ir tuom labai dziaugiuosi kad ir kaip sunku butu vienai, bet tai 100 kartu geriau negu pastoviai kaltai del visko buti ir pan.
braskute_ciauskute o tu kuriam anglijos mieste gyveni?
Smilla
Labai uzjauciu del tokio situacijos. BEt kaip sako, Dievulis mums atsiuncia tokius isbandymus, kuriuos mes GALIME iskesti. PAtikek, tu ne viena. Sunkiausia yra pasispresti nutraukti viska galutinai. O jau po to ratas isisuka, ir viskas issiprendzia palaipsniui.
TAu butu geiriausia pasikonsultuoti su advokatu. Butinai susirask ta nevyriausybine organizacija, GAl ten sutiksi tokiu pat mamu ir net is Lietuvos smile.gif.
KAs del grizimo i Lietuva, tai cia jau reikia gerai apsvarstyti visus UZ ir PRIES. Del tavo tevu, kurie yra LT, tai taip negalvok. Tu pas juos apsistotum tik laikinai, kol atsistosi ant koju. Be to, mama geriau jausis, jei jus su dukrele busit LT, o ne UK. Na, cia as manau taip. As savo mamai apie sav skyrybas ir savo gyevnima papasakojau irgi velai. Ji tik pasake, kodel anksciau nesakiau???? Irgi mus uzauginus 3 vaikus su mielu noru siulo pagalba musm ir dabar. Ko gi tik mamos nepadarytu del savo vaiku...
Jei liksit UK< gal vertetu pakeisti bent miesta?
Ir jei vel koks babajus pristos prie taves, bek nuo tokiu kuo toliau, laabai taves prasom ax.gif ax.gif
urtele
4u.gif neseniai perskaiciau knyga,, Tik su dukra" apie musulmona vyra, ir jo seima doh.gif
Perskaicius tavo istorija kazkaip pastaciau tave i tos herojes vieta doh.gif baisu, greiciau bet kokiais budais stenkis atsiribot nuo to ,,vadinamo vyro" , kuris kelia pries tave ranka doh.gif pamatysi viskas susitvarkys ir bus tik gerai 4u.gif ir tau ir tavo vaikui , juk nenoretum kad po kiek laiko kai dukra jau viska supras, bandys tave ginti, ir pati patirs tevo fizini smurta verysad.gif
braskute_ciauskute
QUOTE(lily @ 2007 07 22, 22:46)
braskute_ciauskute o tu kuriam anglijos mieste gyveni?
*

as gyvenu Leeds, West Yorkshire, o kur tu? galetume susitikt kada jei netoli ax.gif

beje ta knyga ''tik su dukra'' ir as turiu.na cia kazkas panasaus...tik jis ne babajus koks is irako ar afganistano. Jis olandijos pilietis orginaliai kiles is sierra leone. galeciau nuotrauka pridet. tik nzn kaip... blush2.gif
braskute_ciauskute
http://public.fotki.com/braskuteciauskute/...yte/new002.html cia keletas nuotraukeliu. tik savo dar ikelt reikia
Smilla
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 23, 10:34)
http://public.fotki.com/braskuteciauskute/...yte/new002.html cia keletas nuotraukeliu. tik savo dar ikelt reikia
*

OI, kokia grazi mergyte... jau vyrai lakstys paskui, kai ji uzaugs. VArdan jos ir verta jums susitvarkyti gyvenima 4u.gif
Shater
vat vardan tos grazuoliukes ir reikia nesti kudasiu nuo smurtautoju,nes jei pakele ranka viena karta,kels ir kita,kaip ir matosi sioje situacijoje,vaikiuke nusipelne sauletos vaikystes vienok!
Medinis
QUOTE(braskute_ciauskute @ 2007 07 23, 11:34)

Kurios šalies pilietis yra vaikas?
astulkinas
QUOTE(urtele @ 2007 07 23, 09:52)
4u.gif  neseniai perskaiciau knyga,, Tik su dukra" apie musulmona vyra, ir jo seima  doh.gif
  Perskaicius tavo istorija kazkaip pastaciau tave i tos herojes vieta  doh.gif  baisu, greiciau bet kokiais budais stenkis atsiribot nuo to ,,vadinamo vyro" , kuris kelia pries tave ranka  doh.gif  pamatysi viskas susitvarkys ir bus tik gerai  4u.gif  ir tau ir tavo vaikui , juk nenoretum kad po kiek laiko kai dukra jau viska supras, bandys tave ginti, ir pati patirs tevo fizini smurta  verysad.gif
*

jooo, tą knygą ir aš naktim skaičiau.

braskute... , nu jau pasišiaušė man net plaukai beskaitant tavo laišką unsure.gif
Įsivaizduoju , kad lengva pasakyt daryk ką nors , bėk nuo jo ir pan., bet turi susiimt ir padaryt viską dėl savo ir vaiko ateities , nes nuo to gyvulio gero nelauk unsure.gif
siaubas kaip baisu.

o Shater tai prijuokino gerokai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.