Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vasarytes gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
vasaryte
Sveikos visos esamos ir dar tik busimos mamytes! Prisiskaiciusi Jusu nuostabiu istoriju nutariau ir as parasyti savaja...
O viskas buvo taip: Nuo pacios nestumo pradzios pradejau rasyti nestumo dienorsti, visa informacija ir isgyvenimus. Kadangi pradejau lankytis KMUK konsultacijoje tai ten ir nutariau gimdyti. Ten lankiau pamokeles, apziurejau gimdyklas (jos super!!!). Taigi mano gimdymo terminas buvo apskaiciuotas gruodzio 30-31d. , bet mano angelelis truputi uzsibuvo...smile.gif Taigi sausio 4d. mes su vyru ir su visais daiktais atvaziavom pas gydytoja. Jis mane apziurejo ir pasake,kad reikia atvaziuoti sausio 6d. atvaziuociau su daiktais ir jau tada mane guldys. As dar pasakiau, kad jau siandien esu pasiruosusi, tai jis sako gulkis siandien, bet as issiprasiau namo.
Apie 6 vakaro pradejo skausmingai susitraukineti gimda, pradejau ieskoti literaturos, nors jau simta kartu buvau skaiciusi:) Paskaitinejau jusu saremiu aprasymus, bet vis negalejau patiketi kad JAU...
Pradejo reguliariai kartotis skausmas, vyras skaiciavo kiek laiko trunka o sese ziurejo kas kiek.
Apie 9 paskambinau gydytojui, pasakiau, kad jau kartojasi kas 5 min.jis patare dar palaukti valandele ir po truputi judeti link KMUK. taigi apie 11vakaro mes jau buvom klinikose. Kol uzpilde dokumentus, praejo pusvalandis. Veliau atejo akuseris (labai lux zmogelis) ir mus nusivede i gimdykla. Apziurejes gydytojas konstatavo, kad kaklelis atsidares 4cm. bet vandenu maisas dar neplyses. veliau ji prakirpo, kadangi vandenu buvo mazai tai kaklelis prasiplete vos 1 cm.
Skausmas pradejo stipreti ir dazneti, tai as nieko nelaukus paprasiau epiduro, ji man padare skyriaus vedeja is pradziu atrode labai pikta boba:) Po to man uztirpo tik kaire puse, bet skausmo beveik nejauciau, taigi prasidejo linksmoji dalis. as bandziau pasiprasyti klizmos (nes tragiskai bijojau apsidaryti), jie is manes juokesi , sake , kad jau klizmos ne madoj! 9Po gimdymo dar ne karta is to pasijuokem!) Mes visi pasakojom anekdotus, siaip linksmas istorijas, o laikas bego taip greit, kad paziureje i laikrodi negalejom patiketi. Mes dar pajuokavom, kad 2005metai 5 diena, dar reikia pagimdyti 5 valanda tai bus vieni penketai.
Veliau pasidare nebelinksma, nes pradejo kristi vaisiaus tonai, jie nukrisdavo net iki 60, man pradejo skatinti gimdyma, praejus saremiui gydytojas rankomis bande pakeisti virksteles padeti. Na ir prasidejo! jutau siaubinga nora i tualeta. as pasakiau vyrui, kad mane palydetu , o akuseris sako kur tu vaikuti, juk jau gimdai!!! Na ir prasdejo! Akuseris sako: "juokeliai baigesi dabar darysi tai ka mes sakysim" o as sakau " o ka jus man padarysit jei neklausysiu?!" Po to susikaupiau, isikibau i tas rankenas ir atejus saremui pradejau stumti. Vyras laike uz rankos ir kvepavo kartu su manim. Pirmas kvepavimas buvo nevykes, nes ikvepus tik zandai issipute kaip varles ir nieko gero nesigavo.
Jau po ketvirto stumimo si pasauli isvydo ir pradejo rekti skardziabalsis berniukas! Kaip ir prognozavom jis gime 2005 01 05, 5val 25min. oi koks jis grazutis! rausva odele, o kokios akytes! tik rankytem makaluoja ir rekia !!!Vyras pradejo mane buciuoti ir dedoti uz nuostabu suneli, jis is to dziaugsmo net ta anesteziologe pabuciavo, veliau prisimines griebe kamera pradejo filmuoti o as verkti! verkiau, lyg gavusi kelialapi i roju amziams:)
Ji truputi apvale ir padejo man ant pilvelio, jausmas neapsakomas! Jis buvo labai stiprus berniukas, nes du kartus uzsliauze pilvu iki mano smakro! pabandziau pamaitinti, na ne is pirmo karto, bet man pavyko. Jis vis puskejo, ieskojo maistelio ir ziurejo i mane placiai atmerktomis akimis. Paskui paeme is manes, pamatavo, pasvere, apziurejo... po triju valandu jau ilsejomes vienvieteje palatoje visa seima!!! Mes buvom tokie laimingi, kad zodziais apsakyti neimanoma.
Nors ligonineje uzsibuvom ilgiau nei planavom, dabar esam namie!
Nledi
Sveikinu sulaukus mazo stebukliuko thumbup.gif thumbup.gif Aukit dideli ir geri smile.gif smile.gif smile.gif Sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Leita
su 4sav., clap_1.gif birthday.gif
grazi istorija smile.gif
vasaryte
aciu aciu uz sveikinimus drinks_cheers.gif nezinau kaip as cia padariau atskira tema, bet kagi... ax.gif
Ramunita
kokia atskita tema? viskas ok smile.gif sveikinimai!
edka
Sveikinu, aukit diduciai ir svekuciai!!!!! thumbup.gif
Night
Labaij grazu wub.gif
Alexi
Patys graziausi sveikinimai Kristupui ir jo mamytei 4u.gif

Mes irgi gimem pas ta pati akuseri, labai jis man patiko, puikiai ismano savo darba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
KAMANĖ

Vaikučiui - saldaus pienelio, Mamytei - kantrybės.
MyWay
user posted image super istorija, o as sausio 3d. pagimdziau klinikose
evelinka
Nu net asaryte isspaudziau blush2.gif

Saunuoliai (visi trys!!!), aukit diduciai, bukit geruciai 4u.gif
Calendula
Vasaryte, su kokia gydytoja buvai susitarusi? Man dabar labai aktualu.....

Ir kaip pasisekė gauti vienutę palatą?.............
vasaryte
QUOTE(Janike @ 2005 02 23, 14:30)
Vasaryte, su kokia gydytoja buvai susitarusi? Man dabar labai aktualu.....

Ir kaip pasisekė gauti vienutę palatą?.............
*

Sveika, as tariausi su gydytoju Tomu Birzieciu, patikek superinis daktariukas, o viena vienute buvo laisva, tai jis pats pasule.Ten gali ir vyras gyventi, maniskis net nebande, bet uz sieno moteriske buvo pasigimdziusi dvynes tai gyveno ir jos vyras.
jei nori gali tau parasyti sio daktariu telefona.
Calendula
Parašyk, būtinai parašyk.

Mano gydytoja rekomenduoja Bogušytę, ber dar tiksliai nežinau ką rinktis.....

Ir tos vienutės po gimdymo taip norisi......... ax.gif
siaulietuke
Labai labai grazu. 4u.gif
GudriLapė
4u.gif
daluzenik
4u.gif Nu sveikinu, tokia grazi tavo istorija wub.gif
*ROŽĖ*
thumbup.gif istorija
Rimančiukas:)
Graži istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.