Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo kaina susitarus su gydytoju
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2
rence*
Sveikos. Man turbut reikes cezario, nors labai jau noriu gimdyti pati bet sveikata brangiausia, negaliu rizikuoti..Patarkit ar verta tartis su konkreciu gydytoju, kaip tai padaryti? Ar eiti i klinikas, ligonine ir ieskoti gydytojo kuris sutiktu? Net neissivaizduoju kaip tas viskas atrodyt turetu... g.gif
O jei nesusitarus, tai laukti kol sueis gimdymo data (ar jei tfu tfu tfu anksciau prasidetu) ir vaziuoti tiesiai i gimdymo namus, ligonine, ar kaip?
Paaiskinkit pirmakartei.. nestuke.gif - Dekuj
ingridaj
Su anesteziologu tartis nebūtina(prieš tai du kartus nebuvau susitarus)bet kažkaip ramiau (gal jau metai ne tie )daugiau baimių visokių o jums jau manyčiau pats laikas ieškotis gydytojo
laura-jur
QUOTE(rence25 @ 2007 07 28, 13:44)
Tai dar atskirai reikia tartis su anesteziologu? o gal ji jau pasiulo ginekologas? Na nebent paklausti koki jis rekomenduoja..Tai man liko 1,5men tai turbut jau pradesiu gydytojo paieska.. g.gif Gal geriau anksciau tuo pasirupinti.. unsure.gif
*

jei nori parasyk i az as tau parasysiu koks ir kiek smile.gif
rence*
Cezario pjuvio operacija kaip ir naturalus gimdymas turi savo pliusu ir minusu..
Kiekvienas gali rinktis jam patinkanti varianta -gi operacija galima tiesiog nusipirkti g.gif Bet as manau kad jei nera kontraindikaciju naturaliai gimdyti tai cezario neverta rinktis..Mano atveju siokios tokios priezastys rinktis cezari yra, bet jau konsultavausi su nemazai mediku (pazystamu kurie patare is sirdies ir kitu profesionalu) ir jie man patare gimdyti naturaliai..Zinokit ne is karto sutikau su ju pasiulymu..Ilgai svarsciau ir nusprendziau gimdyti pati - bet dar iki galo neisitikinusi esu - prisiskaicius literaturos ir zinodama galimas gresmes tai baisu del visko kas gali nutikti schmoll.gif g.gif Zinau kad cezaris butu man saugesnis - tada galimos komplikacijos susije pagrinde su motinos sveikata, o dazniausiai leliukas lieka sveikas.. Nei vienas gydytojas nepatare rinktis cezario mano atveju..
As tiesiog turiu jais pasitiketi ir buti optimiste - viskas turi buti gerai smile.gif
bambinoo
QUOTE(rasiuxxx @ 2007 09 18, 11:13)
Na jei tik bus galimybe,tai rinksiuos spinalini. rolleyes.gif  nes lb noresis greiciau vaikuti pamatyti wub.gif
*

Kiek man teko girdeti - daugiausiai daro su spinaline nejautra. Man irgi ja dare, nesiule rinktis. Gal kad buvo extra operacija. g.gif Kita kart irgi spinalines noreciau.
Bet pvz. mano drauge labai bijojo pacios operacijos ir prase pilnos narkozes.
jolantavait
laba diena mamytes,
man jau 37 savaite jau neužilgo gimdymo laikas, labai norėčiau pasidomėti dėl planinio cezario žadu mokėti gydytojai 700 lt ar nebus per mažai? mano gydytoja dirba KMUK J.GEMBECKIENĖ ar girdėjote apie jos daromus cezario pjūvius, labai lauksiu atsakymo.
rence*
Apie gyd. Gembeckiene girdejau gerus atsiliepimus, bet kaip ir dauguma pinigelius ji megsta g.gif Manau kad 700LT tai jau per akis - as gal 600Lt duociau..
Gimdziau KMUK rugsejo 24diena - tariausi su gydytoja ir jai mokejome 500Lt ir dar 100Lt akuseriai (siaip is pradziu 50 Lt daveme bet kai gimdymas uzsitese tai mes dar +50 Lt daveme nes liko po darbo valandu).
sekmes!
jolantavait
QUOTE(rence25 @ 2007 09 29, 20:53)
Apie gyd. Gembeckiene girdejau gerus atsiliepimus, bet kaip ir dauguma pinigelius ji megsta g.gif Manau kad 700LT tai jau per akis - as gal 600Lt duociau..
Gimdziau KMUK rugsejo 24diena - tariausi su gydytoja ir jai mokejome 500Lt ir dar 100Lt akuseriai (siaip is pradziu 50 Lt daveme bet kai gimdymas uzsitese tai mes dar +50 Lt daveme nes liko po darbo valandu).
sekmes!
*

Labai aciu rence25 už atsakymą pradžioje planavau duoti 1000lt, bet truputuka gaila mirksiukas.gif esam jauna šeima tai tuos pinigėlius bus kur dėti...
bet šiaip tai jau kaip pas ja buvau tai iš pat pradžiu jau daviau 100lt po to dar 100 davaiu . O juk per cezari tai akušerė nedalyvauja?kiek žinau viską atlieka gydytoja ar ne?tai kuriai akušeriai duoti, su kuria bendravau per visą nieštumą ar ta kur bus per gimgymą?
Olimpiete
QUOTE(zizina @ 2007 09 30, 14:48)
Siaip manau per cezari ne akuserei,o anesteziologui reikes duoti. Vieni is anksto duoda, kad ranka nedrebetu biggrin.gif (kai i stubura kateteri ves, jei tik nepasirinksi pilnos narkozes), kiti po visko. Sekmes 4u.gif
*

visada viska reikia duoti PRIES, o ne PO.
rence*
QUOTE(jolantavait @ 2007 09 30, 11:53)
Labai aciu rence25 už atsakymą pradžioje planavau duoti 1000lt, bet truputuka gaila mirksiukas.gif esam jauna šeima tai tuos pinigėlius bus kur dėti...
bet šiaip tai jau kaip pas ja buvau tai iš pat pradžiu jau daviau 100lt po to dar 100 davaiu . O juk per cezari tai akušerė nedalyvauja?kiek žinau viską atlieka gydytoja ar ne?tai kuriai akušeriai duoti, su kuria bendravau per visą nieštumą ar ta kur bus per gimgymą?
*

Tai 1000lt tai jau tikrai per daug..Jeigu tiek duoti tai ne uzilgo ir tokios stafkes nusistoves - o tai tikrai blogai.. verysad.gif tikrai pakaks duoti maziau. O del akuseres tai as nelab zinau kaip per cezari,nes as tai gimdziau pati, bet kiek zinau tai cezari daro gydytojas ir dar yra asistentas ( kaip ir prie bet kokios operacijos). Dar dalyvauja slaugytojos, anesteziologas, operaciene sesute, naujagymiu daktaras ir sesute. Jei nori atsidekoti tai manau geriau akuseriai kuri tave priziurejo nestumo metu. Pagrindinis vaidmuo cezario metu vis tik atitinka daktarui tai manau jam ir reikia atsidekoti. Be to jei jau anksciau daviai 200 lt tai tuos pinigus taip pat iskaiciuok i bendra suma - na manu jei dar i vokeli idesi 400 Lt tai turetu pakakti.
Sekmes ir sveikatos 4u.gif
bambinoo
QUOTE(Olimpiete @ 2007 09 30, 16:24)
visada viska reikia duoti PRIES, o ne PO.
*

Tikrai NEVISADA!
fiona35
QUOTE(jolantavait @ 2007 09 30, 12:53)
*

Man du cezariai daryti,su 5m pertrauka.Abu kartus davėm 600lt.gyd.,darė pilną nejautrą(taip pati rinkausi).Dar 50-100lt gyd.-anesteziologui.Kiek žinau viską daro gyd., per cezarį,kam tai akušerei duot?Bet jei būčiau galėjus rinktis gimdyt pačiai ar operacija(pirmas buvo neplanuotas cezaris),rinkčiaus gimdymą.Jau pilvas nebus niekad toks kaip prieš pjūvį.
Pielikiene
Sveikutes smile.gif
Na mes pries savaite susitarem su gyd. Zaliunu (VGN) ir atsiskaitysime su juo po gimdymo, taip pat ir su akusere po gimdymo. Planuojame daktarui duoti 800 ir akuserei 200 jei viskas tvarkoje ten vyks... O jei komplikuotai tai nzn, ar kaina kyla ar krenta kaip manot? Taip pat atsiskaite pazystami kurie pries tai taresi su siuo daktariuku tai ir mes paseksime ju pvz smile.gif
EGLUCIUKE
4u.gif
juratttte
Jei tariesi su gydytoju, jie patys supranta, kad gaus:) O save gerbiantis gydytojas prieš neima.
JN
Skaičiau skaičiau ir neradau atsakymo - kaip tartis dėl CP?
vaivos juosta
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 13:37)
nes siais laikais, kai vienas dirbantis sudetinga ta 1000 lt is seimos biudzeto atimti unsure.gif o gal cia per deaug ispusta kauno kaina? kada beje duoti ?
*

turėkau kmuk tris planinius cezarius. pirmi du - po 400 lt, trečias - 500 lt ( nes daktariuką malonesnį pasirinkau biggrin.gif ). su visais gydytojais buvo tartasi. davėm po ( prieš neims nė vienas ). anesteziologams buvau paruošusi po 100 , bet palatoj paduot kažkaip nebuvo galimybės, o po operacijos aš jų daugiau nemačiau, tai ir liko negavę.
Tubli
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 15:37)
Na va gavome siandiena siuntima del planinio cezario  unsure.gif  dabar esu visiskai pasimetusi, tartis su gydytoju ar ne ? ir gydytojo telefona jei kas jau turiu .... apsisprendimui turim vos kelias dienas, nes numatytas co 12.28 . iki siol net neplanavau tartis su gydytoju, bet va leliukas sedi ir net neketina verstis ... gal nesitarusios mamytes turi kokiu patarimu ir nuraminimu ? nes siais laikais, kai vienas dirbantis sudetinga ta 1000 lt is seimos biudzeto atimti unsure.gif o gal cia per deaug ispusta kauno kaina? kada beje duoti ? pries ar po ?  unsure.gif  niekada gyvenime nesam kam nors dave  unsure.gif
*

Papasakosiu kaip gavosi pas mane, gal pades apsispresti. As irgi ilgai svarsciau tartis ar ne , nes lelius nuo rugsejo gulejo skersai, o nuo lapkricio atsisedo, gimdymo data oficiali turejo buti 2009 12 31. Galvojau tartis, bet sventes, neaisku kiek pinigu paprasytu ir ar iseitu prisikviesti jeigu gimdymas ir prasidetu per Kaledas ar naujuosius metus. Visgi Planinis cezaris buvo numatytas 2009 12 22 ir as buvau susitarus su gydytoja, man kazkaip buvo ramiau. Lelius pasiprase savaite anksciau ir as labai dziaugiuos kad buvau susitarus, nes neaisku kaip butu buve. Nes pas mane pradejo begti vandenys ir prasidejo saremiai, kol mus priemem lygonineje, paskui nuvede i gimdykla, ir girdziu kaip seseles sneka kad idomu kada jai cia operacija darys, nes 4 planines siandien turi buti ir panasiai. Atejo mano gydytoja ir sako kad po 20 min. mes turime buti operacineje. Nes pas mane labai greitai vyksta gimdymo veikla ir po poros valandu jau ir gimdymas gali prasideti. O pati jeigu gimdyciau tai komplikaciju nei as nei vaikas tikriausiai neisvengtumem. Tada viskas pradejo vykti kosminiu greiciu vienos seseles ima krauja, kitos stato kateteri, anesteziologe atejo, paskui mane isveze i operacine ir po valandos mes jau turejome leliuka. Linkiu priimti gera sprendima. Pinigus mes sumokejome po operacijos, pries butu keistai moketi.
vaivos juosta
QUOTE(raiva @ 2009 09 26, 12:59)
kada daktaram pinigai mokami: pries ar po visko?
girdejau, kad anesteziologui pries reiktu paduoti...
aciu!  4u.gif
*

Neteigiu kategoriškai, bet man atrodo, kad nei vienas gydytojas neims pinigų iš gimdyvės prieš.. g.gif Šiaip įprasta atsiskaityti po.
Aš visus kartus atsiskaičiau po operacijų.
vaivos juosta
QUOTE(smiltute11 @ 2009 12 27, 13:45)

Pas koki daktara paskutini planini cp daret?
*

Pas gyd. T.Biržietį (KMUK).
donatele123
Kiek davete pinigeliu atsidekodamos gydytojui, su kuriuo taretes, taciau jo nereikejo iskviesti nedarbo metu (t.y., buvo jo budejimo laikas)? Ar davete ir akuserei, anesteziologui?
syvutex
QUOTE(donatele123 @ 2010 05 13, 13:48)
Kiek davete pinigeliu atsidekodamos gydytojui, su kuriuo taretes, taciau jo nereikejo iskviesti nedarbo metu (t.y., buvo jo budejimo laikas)? Ar davete ir akuserei, anesteziologui?
*

Mes taremes, todel atsidekojom, o ir prieziura buvo puiki, davem visiem simboliskai aisku gydytojui daugiausiai, paskui akusere, anesteziologas ir sanitare. Viso gavosi apie 1000 lt Aisku jei buciau nesitarus, tai isvis gal po visko kiekvienam po koki simteli buciau kaip padeka davus, aisku priklausytu ir nuo serviso biggrin.gif
Dizaster
QUOTE(Uvita @ 2010 05 14, 09:49)
Aš manau nereikia lepinti pinigais,baikit mamos mėtyti tūkstančius,jei duodat tai max 100Lt.Aš nesiruošiu niekam mokėti,nebent būtų kažkokių sunkumų,gal tada po vargo kokį 100Lt,personalas gauna atlygį už darbą,o jūsų tūkstančiai tik gadina kai kuriuos gydytojus,nes po to tie kai kurie tik ir laukia į kišenę,ir jei neduodi jie pikti.O daktarai kuriems nepatinka kyšiai,pagalvokit kaip jie jaučiasi,stresas jiems.tai tik mano nuomonė.
*

Cia kalbama apie atsidekojima kai su gydytoju tariamasi. Kai nesitariant priima gimdyma, tai niekas tukstanciu ir neduoda smile.gif Kai tariesi ir tempi zmogu pvz. is lovos nakti tai jau siek tiek kitokia situacija.
braske83
Tariausi tik su daktare jai mokejom 500lt norejomduot akuserei bet jos nerado vyras.
Jurgitakar
Gydytojui davem 800, nes taremes su juo , buvo planinis cezaris, ir 100 anesteziologei
Sibile
o geriau gydytojai duot viska ar atkirai kiekvienam: akuserei, gydytojai, anesteziologei, sesytei g.gif ?
+Burbulė+
Aš visiems daviau atskirai, nes kažkaip keistai duoti ir sakyti: jūs čia pasidalinkite. Nebent pats gyd. pasakys, kad padalins.
Žaislų Karalienė
Gimdziau pries 7 m, tai mano sumos jau neaktualios schmoll.gif
Bet kiek zinau dabar gydytojams apie 800 duoda doh.gif
Tikrai nemazai verysad.gif o jeigu Cezaris, tai ir anesteziologui koki 100
sagytes
Maciau kad VGN kazkurie daktarai po 1500 LT uzsiprasineja dabar tai likau pasibaisejus, tai jau gal tada dar pora tukstanteliu rpidet ir i privazia klinika varyt gimdyt kur tikrai aptarnavimas liukso klases unsure.gif
Zziviliukas
tas davimas tai nervina siek tiek, lyg kokkia prievole smile.gif
kadangi palatoje buvau su mergina kuri su vyru visiems dave, tai net juokinga buvo: dave anesteziologei ir po to sako-gerai dirbo ir leido man vaistus-gerai jauciausi per cezari..
nu blyn, tai jei neduotum-ji blogai dirbtu?

daviau akuserei, nes gulejau ilgai po cezario ir ji labai rupinosi ir sokinejo: nakti net atlekdavo paklausti ar neskauda ar reikia vaistu ir pan-100lt, ir chirurgui-500lt, nes operacija buvo sudetinga ir pan..ir tai galvoju ar reikejo tiek..negaila aisku, bet tas davimas gydytojams nervina..moku mokescius ir tikiuosi jog sumokejus gausiu sveikatos prieziura..ir ja gavau..
lolita77
del davimo tai cia kiekvienos mamos asmeninis reikalas.
Mano draugiu, giminaiciu tarpe yra tokiu kurios nedave ir pagimde, yra tokiu kurios dave bet irgi pagimde biggrin.gif
As daviau akuserei (nes gimdziau be gydytojo), kazkur apie 400Lt, likau labai patenkinta ir prieziura ir elgesiu.ir kazkaip "ant dusios"ramiau kai pinigelius duodi. Juk ir taip kai atvaziuojuam tokia svarbia diena gimdyt tu nervu uztenka, sirdis kulnyse nuo minciu kaip cia viskas bus...tai kam dar be reikalo nervintis.
Pati isitikinau kad akusere yra labai ir labai svarbus asmuo gimdyme ir nuo jos labai priklauso ir gimdymo eiga (ilgesne ar trumpesne) ir psichologinis klimatas ir daug kitu veiksniu . O pati gimdyma prilyginciau sunkiam ir atsakingam darbui.Na o jeigu zmogus ta darba padaro tikrai gerai, man negaila ir atsidekoti.
Tik vaziuojancioms gimdyti patarciau per daug pinigeliais nesisvaisyti. kiek susitaret tiek ir duokit, nes paskui pacios akuseres tarpusavyje juokiasi is tu, kurie tik atvaziave i ligonine pradeda tukstancius metyti visai bereikalingai. 4u.gif
MamaIndra
Gydytojui atsidėkojome 200 litų, o akušerei 100 litų. Simbolinės dovanėlės už gerą elgesį smile.gif
BITOOTE
Mano nuomone, jei nenori nieko papildomai moketi, vaziuoji nesitarusi ir gimdai, tikrai viena negimdysi ir niekas pinigu nereikalaus, jei gimdymas bus sklandus, gydytoja aisku nesokines aplinkui, o ar jos sypsena bus didesne, ar mazesne tavo skausmui itakos netures. Visai kitas dalykas tarimaisi. Ne visi gydytojai tariasi del gimdymu, o tie kurie tariasi, parduoda savo asmenini gyvenima gimdyvems. Tarkim, as jusu gydytoja, tariuosi su jumis ir dar 5-iom kurios gimdys ta pati menesi. Tai reiskia, kad as negaliu niekur isvykti savaitgaliais, negaliu ne viena vakara isgerti keliu tauriu vyno (nes busiu girta jei tu kartais gimdyti sugalvosi), diskutuoju su jumis telefonu, vos tik jums "pasidaro neramu" ir nesu atsakomybe uz savo patarimus. Ir stai viena mano aistringa nakti smileysex.gif nutraukia telefono skambutis: "daktare, as jau gimdau, vaziuoju... susitinkam...) Kagi as keliuosi, issikvieciu taksi ir vaziuoju. Tarkim jus sekmingai pagimdot 7 val ryto. As 8 pradedu darba ir vis besisypsanti uzsuku pas jus i palata. Vakare vos pavilkdama kojas vaziuoju su taxi namo ir meldziuosi, kad sianakt negimdytu kita is likusiu 5. Cia parasiau gal kiek dramatiskai, bet, kokia suma Jus tai ivertintumete? Manau, kad 1000Lt labai optimali suma, nes mes perkam tik demesi, psichologini komforta, o gydytojas parduoda kurkas daugiau - savo asmenini gyvenima, savo kompetencija, atsakomybe ir beabejo psichologini palaikyma. Visa tai pinigais sunkiai ivertinama.

P.S. As gimdziau nesitarusi, po visko vyras nunese daktarei geliu ir 200Lt, akuserei davem 100Lt Ir tai todel, kad mano nuomone Lietuvoj gydytojai uzdirba per mazai, tai tiesiog priedas prie algos...
patricijaaaa
daviau gydytojai atsidekodami daveme 1500, anesteziologei 200, seselai kuri priziurejo po cezario 100... 4u.gif ir nei kiek nesuku galvos... malonu, kad gali atsidekoti uz padaryta darba... ir pati imciau smile.gif... cia tos kurios sneka, kad neduoda cia toks darbas ir t.t., nesupykite , bet pacios imtumet ... smile.gif cia yra naturalus dalykas
Papildyta:
QUOTE(BITOOTE @ 2010 10 15, 15:40)
Mano nuomone, jei nenori nieko papildomai moketi, vaziuoji nesitarusi ir gimdai, tikrai viena negimdysi ir niekas pinigu nereikalaus, jei gimdymas bus sklandus, gydytoja aisku nesokines aplinkui, o ar jos sypsena bus didesne, ar mazesne tavo skausmui itakos netures. Visai kitas dalykas tarimaisi. Ne visi gydytojai tariasi del gimdymu, o tie kurie tariasi, parduoda savo asmenini gyvenima gimdyvems. Tarkim, as jusu gydytoja, tariuosi su jumis ir dar 5-iom kurios gimdys ta pati menesi. Tai reiskia, kad as negaliu niekur isvykti savaitgaliais, negaliu ne viena vakara isgerti keliu tauriu vyno (nes busiu girta jei tu kartais gimdyti sugalvosi), diskutuoju su jumis telefonu, vos tik jums "pasidaro neramu" ir nesu atsakomybe uz savo patarimus. Ir stai viena mano aistringa nakti  smileysex.gif  nutraukia telefono skambutis: "daktare, as jau gimdau, vaziuoju... susitinkam...) Kagi as keliuosi, issikvieciu taksi ir vaziuoju. Tarkim jus sekmingai pagimdot 7 val ryto. As 8 pradedu darba ir vis besisypsanti uzsuku pas jus i palata. Vakare vos pavilkdama kojas vaziuoju su taxi namo ir meldziuosi, kad sianakt negimdytu kita is likusiu 5. Cia parasiau gal kiek dramatiskai, bet, kokia suma Jus tai ivertintumete? Manau, kad 1000Lt labai optimali suma, nes mes perkam  tik demesi, psichologini komforta, o gydytojas parduoda kurkas daugiau - savo asmenini gyvenima, savo kompetencija, atsakomybe ir beabejo psichologini palaikyma. Visa tai pinigais sunkiai ivertinama.

P.S. As gimdziau nesitarusi, po visko vyras nunese daktarei geliu ir 200Lt, akuserei davem 100Lt Ir tai todel, kad mano nuomone Lietuvoj gydytojai uzdirba per mazai, tai tiesiog priedas prie algos...
*

va cia teisingai smile.gif
Dairaaa...
Mes atsidekojom smile.gif Davem 400 simtus per kelis vizitus pries gimdyma ir po gimdymo 800.. Manau, jog kas gali pagal savo kisene, tiek tas duoda, nera nustatytos sumos smile.gif
ausryttiaa
Mano ginekologas yra mano vyro draugas, nuo pat pirmos dienos mane priziurejo nuo A iki Z.. ne tartis nereikejo ir taip visiems buvo aisku, kad gimdysiu prie jo smile.gif pries gimdyma vyras akuserei dave 100lt, o po gimdymo savo draugui (mano daktarui) 100 euru... spyriojosi, bet buvo priverstas paimti smile.gif
Lotyna
Pirmaji gimdziau is anksto sutarus su mane visa nestuma priziurejusia gyd. Del atlygio nekalbejom, po gimdymo davem jai 500 Lt ir po 50 Lt anesteziologei bei akuserei, seselei - saldainiu dezute ... Bet tas buvo jau senokai smile.gif
Antraja gimdziau ne LT, tai cia net tokiu kalbu apie davimus negalejo buti, tikrai butu nesuprate .. Nebent po gimdymo kokiu geliu puokste atnestum .. smile.gif
Taigi: pirmas gimdymas paliko tik pacius geriausius prisiminimus, nors buvo komplikuotas .. Gyd. su kuria tariausi, dare viska, kad tik butu kuo geriau ir man, ir vaikui .. Del to tikrai negaila nei tu pinigu, kuriuos sumokejom jai ..
Deja, apie antra gimdyma negaliu taip pasakyti, suzalojimai siaubingi, tiek man, tiek vaikui (nes gimdymas vel buvo komplikuotas), gydytoju abejingumas tiesiog pribloske ...
Isvada - jei butu trecias, gimdyciau tik LT ir vel tik susitarus is anksto .. Tokiam reikalui pinigu tikrai neskaiciuociau...
Aisku, kas lengvai ir greit gimdo, nera reikalo svaistytis pinigais, pagimdys ir taip .. Bet mano atvejais, tokiu kankyniu gydytoju "deka" tikrai nebenoreciau kaip per antra gimdyma schmoll.gif
Hedra:)
1000 smile.gif
Ra$a
Kai pirma gimdziau pries 6 metus, tai tariausi. Apsiklausinejau kas kiek duoda tai gydytojai, tai tiek ir daviau - 400 lt. (tokia tada "stavke" buvo biggrin.gif ) ir anestiozologei dar 50 lt. Nebuvo gaila ir negaila iki siol, nes gimdziau pirma karta, gimdymas neprasidejo, buvo baisu, nebuciau zinojus ka daryt. Jinai visur vedziojo mane uz rankos, jauciausi saugi, o tai svarbiausia thumbup.gif
kai gimdziau antra (beveik pries du metus) jau su niekuo nesitariau, baisu nebuvo, nors gimdymas vel savaime neprasidejo, reikejo skatint ir t.t. Bet kadangi jau antra karta, tai zinojau kaip viskas bus, nebuvo taip baisu kaip pirma karta, tai nutariau, akd ner uz ka moket irnesakyk.gif Kita diena po gimdymo, vyras nunese akuserei didziule puokste geliu. Tiesa kai pamaciau anesteziologe, iskart prisiminiau, kad tai ta pati, kur ir pirma karta man epidura dare, tai vyrui iskart liepiau 50 lt vel duot. Labai maloni moteriske, lakste kas pusvalandi klausinet ar neskauda lotuliukas.gif
juskirena
norejau paklausti ar duodate pinigu anesteziologui pries operacija,ir kiek?
juskirena
AK is manes anesteziologas nepaeme,bet kai as buvau susitarusi su gyd. del cp tai bendrai visai komandai atsiejo 800 lt
Sairella
Uz epidura mokejau simta, akuserei simta, ginekologui astuonis simtus smile.gif Bet viskas buvo super, auksciausios klases, dukryte gime pagal apgar skale desimties balu, as jauciausi super ir esu dekinga ginekologui, kad viskas taip sklandziai ir graziai vyko smile.gif
tairata
su pirmu tai tik akuseriai 200lt daviau nes gimdziau 2kkl o su dabar tai po visko nupirko vyras torta ir kavos cia kkgn ir zymiai geriau buvo nei su pirmu 4u.gif
Ievukinas
Mazylio gimdymo namuose pas Ginekologa Riauka kainavo man 1000lt
ynksster
Niekam nieko nedavaiu, tik vaikiuko gydytojai, kuri labai rupinosi juo ir viska man visada ir bet kada paaiskindavo, kada tik be nueidavau, net pati ateidavo ir pati mus namo israsyti norejo. O Tokia gydytoja prie kurios gimdziau, siubinga, niekada gyvenime manes nebuvo taip apziureja skausmingai kaip ji, verkiau baisiausiai, net saremiai tokiu skausmu nekele, ka jau kalbet, kai siule nuo skausmo vaistus, bet paske, kad gydytoja tada vel apziures, na jau ne atsisakiau, geriau as jau be nuskausminamuju gimdysiu, nei ji mane apziuretu doh.gif O akusere ir kita gydytoja rezidente, tiesiog labai svelnios ir malonios buvo.

O nesitariau, nes nespejau, gimdymas buvau anksciau laiko, tikejaus namo isvaziuot, o ne gimdyt unsure.gif
kaktusytek
Mes gimdem RK, vaziavom nesitare, bet zinojom, kad atsidekosim visiems. Gydytojai - 600 lt, akuserei - 200 lt. Kadangi gulejau 5 dienas ir pazinau daugiau personalo - visoms nuosirdziai mumis besirupinancioms (akuserems, vaiku seselems) dejom i voka po 50 lt. Tai zymiai geriau, nei perkalioti saldainius ir tortus - nu kam joms kas diena gauti po 10 saldainiu deziu??? smile.gif Mano mama medike ir matau, kad nedziugina tie sokoladai, bet dziugina kad ir 20 lt "i kisene".
Revla
AK 1000lt daktarui uz gimdyma
+
200lt vaiku gydytojai.

4u.gif
luli
Gimdziau VG,gydytojai mokejom-700lt. Akuserei mokejom -100lt.
Teralandija
kažin kokios kainos db , jei nori kad gydytojas prižiūrėtų gimdymą?
RitaRazi
QUOTE(Teralandija @ 2012 03 27, 19:17)
kažin kokios kainos db , jei nori kad gydytojas prižiūrėtų gimdymą?
*

reikia kalbeti apie gyd. asmenybe ir apie miesta... Kainos skirtingos mirksiukas.gif O geriausiai yra tiesiai sviesiai gydytojo klaust - kiek man kainuotu servisas. Paprastai pasako AR tarsis ir jeigu tarsis, tai ir finansini klausima isspresit. smile.gif Sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.