Labas visiems.
Ziurint kokiu nori
Paprasciausias variantas- bandyti dirbti WORD'u ar EXEL'iu (kazkada esu bandziusi, bet tos korteles buvo skirtos ne verslui, tai ir kokybes superines nereikejo Kanceliariniu prekiu parduotuvese galima nusipirkti specialaus popieriaus vizitinems kortelems (spalvas, rasta etc. galima pasirinkti, visos korteles labai graziai atsiskiria, ant 1 lapo ju telpa apie 10), perkant kartu duoda ir CD, kuriame yra programeles, skirtos tiek tu korteliu, tiek visokiausiu etikeciu gamybai. Surenki teksta, pasirenki fona (atitinkanti nusipirkta) ir spaudi PRINT. Paprasta, bet brangiau nei uzsisakineti
bet ar yra kokia nors speciali programa, visitinems kurti?
As radau viena kompanija kuri svedijoj nemokamai padaro korteliu tik atsiuntimas kainuoja.Bet ten standartinis formatas,o as noriu mazesniu.
Tad nezinau ka sumastyti tad bandau ivairius varijantus.O spec programos tikrai yra,tik kokios is kur istraukti...???
Kazkokia programa yra MicrosoftPublisher atrodo ten galima,rytoj darbe paziuresiu
Vizitines galima kurti ivairiai, net su Wordu
Power Point su ofisu būna, Coreli is neto parsisiust galima (gal... su sia programa dirbt nebandziau, bet vyras turi uzduoti vizitines su ja padryt, tai itariu, kad teks man ir tai isbandyti
Valio!Word power pointe radau!
Tik ten ruosinukai gan blankus. QUOTE(AŠA @ 2005 02 06, 18:01) Power Point su ofisu būna, Coreli is neto parsisiust galima (gal... su sia programa dirbt nebandziau, bet vyras turi uzduoti vizitines su ja padryt, tai itariu, kad teks man ir tai isbandyti Labas,kaip tau sekasi su ta "coreli " programa.Is kur galima ja atsisiusti? Noreciau ir as pabandyti.
Gal cia paskaityk apie Corel :
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=5315
Radau nedloga puslapi,kur galima nemokamai pasidaryti 250vnt.vizit.kort.
www.vistaprint.se
Bandziau ten ilysti kazkas gavosi, bet nelabai suprantu tos kalbos
Ten issirenki kmokio tipo(paveiksliuko) nori korteles.Surasai savo duomenis,pervedi pinigelius is savo korteles ir lauki kol atsius.Jei nori kad antra puse butu balta moki truputi daugiau.Jei ne ten bus maza ju reklama.
QUOTE(Will @ 2005 02 03, 18:56) Ziurint kokiu nori Paprasciausias variantas- bandyti dirbti WORD'u ar EXEL'iu (kazkada esu bandziusi, bet tos korteles buvo skirtos ne verslui, tai ir kokybes superines nereikejo Word'as ir Exel'is tai tikrai ne pačios geriausios priemonės vizitinėms koretelėms projektuotis. Na, kaip manikiūrą peiliu darytis. Vizitinė kortelė yra labai reprezentacinis dalykas, taigi ir kokybė turėtų būti "superinė", o ne ant minkšto popieriuko, žirklėmis apkirpta. Kitaip tos kortelės paskirtis nelabai aiški. Beje, apie vizitines korteles ir jų reikšmę rašoma visokiose knygose apie protokolą. QUOTE(svajoklis @ 2005 03 13, 18:09) Labas,kaip tau sekasi su ta "coreli " programa.Is kur galima ja atsisiusti? Noreciau ir as pabandyti. CorelDraw trial'ines versijas (ne paskutines) galima atsisiųsti iš www.corel.com. Ta programa tikrai nėra sudėtinga naudotis Sėkmės
Aš taip pat siūlyčiau spausdinti pas šilkografus, o naminės tiks tik studentui
Taip ir padarysiu.Tegu kiekvienas darom tai ka geriausiai ismanom.Tad dabar ieskau kontoros kur man atspausdintu.
Aciu visiems uz patarimus.
Kreipkis į kokį šilkografą (jeigu vizitkėje nenaudojai sudėtingų nuotraukų, ar paveikslų), tada tavo vizitkės bus tokios, kur brauki pirštu ir jauti dažų faktūrą
As noriu vizitines nestandartinio formato 2,5cm ant 9cm.Ir ten bus maza nuotraukyte.Tik bedata,kad ten bus kelios norvegiskos raides kuriu negali visi atspausdinti.
Susisiekiau su "Laiva"kaip ir nieko pasiulymas.Bet bandysiu kitu paieskoti. Gal net darysiu pas save kur gyvenu.Dar neapsisprendziau. QUOTE(svajoklis @ 2005 05 03, 17:51) Bet kuri rimta kontora visas raides gali "atspausdinti". Gal tik studentas iš tokios padėties neras išeities. Neturint tinkamų fontų, raidę galima "susikombinuoti" iš kitų raidžių ir visokių taškelių bei brūkšnelių Bent jau CorelDraw programoje - tai tikrai.
Klausyk Safarikids gal tu zinai kokia gera firmele?
Žinot tai žinau
Nieko turbut.Jei gera firmele tai ir pareklamuoti ne griekas.
Seip tai as Norvegijoje.Bet tarciausi kad padarytu korteles ir atsiutu man cia .Aisku uz tai as sumokesiu. As zinau tiksliai ko noriu ir kaip tai turetu atrodyti,tik nieko nesusiprojektavau kompjiuteryje. Sendien pabandysiu su ta corel programele pazaisti.Gal ka ir sugebesiu pati.
Manau, kad Norvegijoje gali rasti tokš dalyką kaip "CopyShop'ą" arba kažką panašaus. Ten ir suprojektuos (galėsi norus išreikšti arba gal net už nugaros pastovėti kol projektuos), ir atspausdins, ir "apkirs"....
Kad kazkaip nezinau nieko apie toki. Bent jau foto parduotuves tokiu paslaugu neteikia.Radau kelias reklamos ir dizaino studijas,bet kainos atitinkamos.Kie domejausi tai Lietuvoj pagamint ir atsiusti iseina pigiau kelis kartus.
O del tos corel programeles ja reika pirkti pilnai. meginau,zvalgytis bet padandomo varijanto neradau.O gal jo tokio net neduoda.Gal tu zinai ka daugiau apie tai?
Bijau apsimeluoti, bet lyg mačiau, kad iš www.Corel.com galima trialinę versiją atsisiųsti...
Safarikids, kodėl tau taip studentai užkliūva?
Bet kalba ne apie tai Aš dariau vizitines su coreliu ne vienam žmogui - liko patenkinti. Man atrodo eina atsisiųsti trial versiją, nežinau, nes aš turiu kompakte viską O vizitkės su Wordu tikrai nekas QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 08, 11:57) Studentai man neužkliūva.... Turėjau minty, kad bet kokios raidės, norvegiškos ar arabiškos, parašymas neturėtų kelti problemų. O jeigu kelia, tai tik dirbančiojo nepatirties rodiklis
Aciu visiems padejusiems ir sauniai patarusiems.Ipac didelis ACIU safarikids.
jei ne tavo posakis "Exceliu kortele daryti tai taspats,kaip manikiura su kirviu"Gal dar tebebuciau vargus. Pagamino man vizit.koreles pet 2 val.Tokias kokiu norejau. Tad dabar ramei eisiu i savo pirmosiios parodos atidaryma. ACIU DAR KARTA,KAD TRINKTELEJOT MAN PER GALVA. QUOTE(tetulyte @ 2005 04 29, 11:14) Bandziau ten ilysti kazkas gavosi, bet nelabai suprantu tos kalbos Jei supranti angliskai ar kas is draugu tai uzeik i toki pati adresa tik anlgijos,cia tarptautinis adresas www.vistaprint.co.uk. Viskas tas pats tik anglu kalba. Sekmes QUOTE(safarikids @ 2005 05 04, 11:18) Bet kuri rimta kontora visas raides gali "atspausdinti". Gal tik studentas iš tokios padėties neras išeities. Neturint tinkamų fontų, raidę galima "susikombinuoti" iš kitų raidžių ir visokių taškelių bei brūkšnelių Bent jau CorelDraw programoje - tai tikrai. Studentai tikraaai randa daug daugiau išeičių, nei kokia nors kompanija. Tik žinoma studentas studentui nelygus. Nuo studijų formos priklauso. Bet teko dalyvauti studentų dizainerių pristatime, ojojojo dušna buvo. Tikrai buvo kur akyte pavartyti. QUOTE(Kleopkriste @ 2005 05 24, 09:18) Studentai tikraaai randa daug daugiau išeičių, nei kokia nors kompanija. Tik žinoma studentas studentui nelygus. Nuo studijų formos priklauso. Bet teko dalyvauti studentų dizainerių pristatime, ojojojo dušna buvo. Tikrai buvo kur akyte pavartyti. Čia ne apie dizainerius kalba buvo
Labukas.Man ir prireikė vizitinės noriu pasidaryti,bet nemoku
QUOTE(ligiukss @ 2007 07 18, 15:48) Galima nusipirkti tam tikro popieriaus, kuris būna su įpjovimais vizitinės dydžio, atsispausdinti ir susiplėšyti. Arba tiesiog pasidaryti lapą pilną vizitinių ir po to jį atsispausdinti ant kietesnio popieriaus. Štai čia galite rasite kelis šablonus: http://office.microsoft.com/lt-lt/template...1043091063.aspx kitas būdas, tai tiesiog užsisakyti kokioje nors spaustuvėje. Kiek atsimenu, 100 kortelių kainuoja apie 30-50 lt. QUOTE(ausrys @ 2007 07 21, 23:26) Microsoft Office yra mokamas. Tai yra programų paketas į kurį įeina Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher ir t.t. Kokia paketosudėti priklauso nuo išleidimo. Laidos yra tokios: MS Office Basic (Word, Excel, Outlook) MS Office standard (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) MS Office Small Business (Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Outlook su Busines contact manager) MS Office Professional (Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Access, Outlook) kaina nuo 800 litų kiek atsimenu. Kad žinotumėte kokią versiją Jūs turite, atsidarykite pavyzdžiui Word ir paspauskite Help->About ten bus parašyta kokios laidos dalis yra Jūsų Word. Kitaip sakant sužinosite kokia laida pas jus. Jei tai yra Small Business arba Professional, tai publisheris turi būti Start->Programs->Microsoft Office-> Microsoft Publisher QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 21, 23:43) Microsoft Office yra mokamas. Tai yra programų paketas į kurį įeina Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher ir t.t. Kokia paketosudėti priklauso nuo išleidimo. Laidos yra tokios: MS Office Basic (Word, Excel, Outlook) MS Office standard (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) MS Office Small Business (Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Outlook su Busines contact manager) MS Office Professional (Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Access, Outlook) kaina nuo 800 litų kiek atsimenu. Kad žinotumėte kokią versiją Jūs turite, atsidarykite pavyzdžiui Word ir paspauskite Help->About ten bus parašyta kokios laidos dalis yra Jūsų Word. Kitaip sakant sužinosite kokia laida pas jus. Jei tai yra Small Business arba Professional, tai publisheris turi būti Start->Programs->Microsoft Office-> Microsoft Publisher Aciu, radau jau
Sveiki, noreciau dar paklausti ar imanoma atsispauzdinti 8 vizitines, jei dabar tespauzdina tik 4. nors vietos pilnai uztektu
QUOTE(ausrys @ 2007 07 21, 23:26) Nemokamas tik sūris pelėkautuose. Aš tai per RapidShare susisiunčiau. Papildyta: QUOTE(ausrys @ 2007 07 22, 23:44) Sveiki, noreciau dar paklausti ar imanoma atsispauzdinti 8 vizitines, jei dabar tespauzdina tik 4. nors vietos pilnai uztektu Su kuo(kokia progr.) spausdini ?
sveiki visi.. kadangi pats esu maketuotojas, tai galiu papasakot stai ka - viskas priklauso nuo to kaip ir kur spausdinsites.. jeigu nesit i kokia spaustuve, kas vizitinemis uzsiema, tai tada jau geriau darykit power point'e, tai ten bent jau pusetinai eksportuojasi..
|