Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis Giraitėje. Ar yra toks?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
gintale
Sveikos,

supratau, kad Romainiuose darzelio nera, tai gal Giraiteje butu? Mes is tu naujakuriu tarp Giraites, Romainiu ir Uzliedziu... Galvoju kur reikes dukryte leisti po metu...
krissta
sveika,

mes busim is tu naujakuriu, kurie Babtuose isikurti zada.uzrasiau ten i darzeli-mokykla, beje, esu girdejusi tik teigiamus pasisakymus apie sita darzeli-bet eiles laukti teks 2m!!! doh.gif
dabar galvoju, gal pakeliui i Giraite uzvezt? kas ka gero ar blogo galit pasakyt apie Giraites darzeli?
ega999
As is uzliedziu,irgi naujakuriai.kiek zinau,Giraiteje yra darzelis,bet ten priima tik vyresnius vaikus berods nuo 3metu,tiksliai nepasakysiu,ir yra viena grupe visam darzeli.Na kas ka naujo suzinos,duokit ir man zinot smile.gif
keite
Labukas, gal galit kas nors parasyti atsiliepimus apie Giraites darzeli??? smile.gif
ka2laite
Buvau as tam darzelyje ir zinokit nesusigudziau.Siaip nepatiko man grupe,name irengta viskas.Aukletojos nebloga ispudi paliko, bet vaiku amzius schmoll.gif Vienoje grupeje ir 3 meciai ir 6 meciai,pacios pagalvokit, ka jusu vaikas gali ten ismokti su 3 meciai, kurie laksto,arba 3 meciam su 6 meciais irgi koks bendravimas.Manau kad grupes turi pagal amziu suskirstytos, bet manau cia ne aukletoju ar tevu problema.Ir tai labai mazai info apie giraites darzeli, manau klausimas ar jie kazkur vaziuoja i kazkokius renginius.Aisku cia tik man nuomone, nenoriu paskleisti blogu pletku.Tik tiek kad pati maciau ta grupe, miega vaikai antram aukste, valgyti irgi ten daro, sakau kaip name.Jei kam idomu pasakysiu daugiau i az, kad paskui manes neapkaltintu kas , kad nezinodama paskoju. blush2.gif
meduliukas
QUOTE(ka2laite @ 2009 06 09, 12:17)
Buvau as tam darzelyje ir zinokit nesusigudziau.Siaip nepatiko man grupe,name irengta viskas.Aukletojos nebloga ispudi paliko, bet vaiku amzius  schmoll.gif Vienoje grupeje ir 3 meciai ir 6 meciai,pacios pagalvokit, ka jusu vaikas gali ten ismokti su 3 meciai, kurie laksto,arba 3 meciam su 6 meciais irgi koks bendravimas.Manau kad grupes turi pagal amziu suskirstytos, bet manau cia ne aukletoju ar tevu problema.Ir tai labai mazai info apie giraites darzeli, manau klausimas ar jie kazkur vaziuoja i kazkokius renginius.Aisku cia tik man nuomone, nenoriu paskleisti blogu pletku.Tik tiek kad pati maciau ta grupe, miega vaikai antram aukste, valgyti irgi ten daro, sakau kaip name.Jei kam idomu pasakysiu daugiau i az, kad paskui manes neapkaltintu kas , kad nezinodama paskoju. blush2.gif
*

Mes jau antri metai lankome Giraites darziuke ir mano atsiliepimai tik patys geriausi.
Man labai patinka tai, kad darzeliukas - kaip namai, net pastatas namus primena. Taip vietos mazai, bet ir vaikuciu tik 20 priimama. Ir personalas puikus, labai silti zmones, kur jus mieste rasit seimininkute, kuri vaikui atskirai nuo visu valgyt virtu smile.gif , nes tas oziuojasi ir nevalgo.
Uzsiemimai vyksta atskirai mazyliam, atskirai pagal programa vyresniukam, ir man patinka, kad vyresnieji mokosi globoti maziulius, taip ir vadina, musu mazyliai wub.gif
Renginiu daug ir labai grazus vaikai gerai paruosiami, pastoviai kvieciami kitur koncertuoti.
As labai patenkinta, kad si darzeli mergaite lanko thumbup.gif
Gyvenau Silaniuose, salia Zvangucio, tiek prisiziurejau, patikekit, siurpas kresdavo, kaip aukletojos vaikus debilais, asilais lauke vadindavo, verkiancia mergyte uzgauliodavo, nes ji mamos pasiilgo, naujoke yra......
Nuo pat pirmos dienos Giraites darziuka mergyte mano lanko su noru ir visada isvesti namo problema smile.gif O cia jau tikrai ir aplinkai ir personalui tik pagyrimas.

Beje, valgyt ruosiama pirmame aukste esancioje virtuvyteje, tualetukai pirmame aukste, miega vaikuciai antrame aukste, mergytes ir berniukai turi atskirus miegamuosius.Ir aukletoja arba vedeja arba dainuoja pries miega, arba pasakas seka wub.gif
Spragtukas
QUOTE(meduliukas @ 2009 10 26, 08:50)
kur jus mieste rasit seimininkute, kuri vaikui atskirai nuo visu valgyt virtu smile.gif , nes tas oziuojasi ir nevalgo.
*

Yra alergisku vaiku darziuke, tik ten atskirai vaikui gamina del to, kad jis alergiskas, o ne todel, kad oziuojasi... ax.gif
meduliukas
QUOTE(Spragtukas @ 2009 10 28, 23:05)
Yra alergisku vaiku darziuke, tik ten atskirai vaikui gamina del to, kad jis alergiskas, o ne todel, kad oziuojasi... ax.gif
*

Butent, o maniskei gamina, nes ji nevalgo. svarbu poziuris i vaika, ar uzrekti ir isvis neduoti, ar geriau paklausti ka jis valgo ir pavalgydinti. smile.gif
a79
QUOTE(gintale @ 2007 07 23, 14:53)
Sveikos,

supratau, kad Romainiuose darzelio nera, tai gal Giraiteje butu? Mes is tu naujakuriu tarp Giraites, Romainiu ir Uzliedziu... Galvoju kur reikes dukryte leisti po metu...
*

Sveika atvykus į "mūsų kaimą" 4u.gif Spėju Vijūkai? lotuliukas.gif

Gaila, bet apie darželį mažai galiu pasakyt, tik tiek, kad riūūūūūūžavas nameliukas ir kieme aplinka šiek tiek primena "darželietišką". Maniškiai važiuoja į Šilainius, kadangi nuo ten pradėjo didysis savu laiku, tai ir toliau iš įpratimo.
Dėl to darželio Giraitėj, manau, kad problema gali būti ne tame geras jis ar blogas, o tame, kad ir Giraitės vaikų "komplektas" į jį susirenka ir iš aplinkinių kaimų vaikai gali ir nepatekt...Analogiškai, kaip ir Šilainiuos vietinės mamos "čiongą" kelia, kad "kaimiečiai" vaikų vietas užima doh.gif

QUOTE(ka2laite @ 2009 06 09, 12:17)
Buvau as tam darzelyje ir zinokit nesusigudziau.Siaip nepatiko man grupe,name irengta viskas.Aukletojos nebloga ispudi paliko, bet vaiku amzius  schmoll.gif Vienoje grupeje ir 3 meciai ir 6 meciai,pacios pagalvokit, ka jusu vaikas gali ten ismokti su 3 meciai, kurie laksto,arba 3 meciam su 6 meciais irgi koks bendravimas.Manau kad grupes turi pagal amziu suskirstytos, bet manau cia ne aukletoju ar tevu problema.
*

Mišrios grupės dabar ir dideliuos darželiuos "ant bangos". Taip kad čia ne darželio dydyje problema. Atskirai tik lopšelinukai, nes ten jau nelabai ką ir "pamaišysi", kai visi pagal amžių dar kūdikiai lotuliukas.gif

MAn tik įdomu pasidarė, dėl to maisto ruošimo atskirai kiekvienam "ožiui", jei tik dėl to nevalgo.... kiek jūs mokat už darzą ir iš ko darželis išsilaiko, kai kiekveinam vaikui atskiras meniu?
Guosa
Tas darželis tikrai labai puikus. ax.gif Aš pati jį lankiau ir pabaigiau, ir man iki šiol yra išlikę patys geriausi ir šilčiausi prisiminimai iš mano vaikystės, kuri buvo praleista būtent šiame Giraitės vaikų darželyje. 4u.gif smile.gif Manau jokių skundų dėl jo ir nebūt galima pasakyti. smile.gif Auklytės malonios, šiltos, visada padės, užjaus, paguos, pagelbės; Virėja kuo skaniausiai gamina; Taip, būna, kad virėja gamina net specialiai išrankiems vaikams šiek tiek kitokį maistą, Pvz.: Vietoj cepelinų su mėsa, gali padaryti tiesiog bulvines bandeles, nu kaip cepelinus tik be mėsos, vietoj lietinių iškept paprastus blynus ir juos patiekti, vietoj bulvių košės duodavo paprastai išvirtų bulvių - ir svarbiausia vis tiek viskas būdavo skanu; Šį dalyką pamenu, nes pati aš buvau iš tų išrankiųjų vaikų, kurie valgydavo truputį kitaip biggrin.gif. Bet tame daržely viskas daroma, kad tik vaikai jaustųsi gerai ir puikiai. smile.gif Nieko čia bloga, kad ir skirtingų amžių vaikai priklauso tai pačiai grupei, juk tai irgi gerai, mokosi bendrauti vis tiek, mažesni net išmoksta ko nors iš vyresnių, o vyresni gali pralinksmėti nuo mažųjų, nes tie moka paguosti sunkią akimirką ax.gif . Na, aš manau, mano vaikystė buvo kuo puikiausia, dėl to, kad aš lankiau Šį Darželį, aš dar visas auklytes pamenu kaip vakar, kaip jos rūpindavosi, prižiūrėdavo mane, labai dažnai atsiverčiu nuotraukų albumą ir peržvelgiu po kelissyk nuotraukas iš darželio, net smagiau pasidaro, prisimenu įvairiausių nutikimų, kurie tikrai išliks mano atminty ilgai. Už viską galiu dėkoti šiam Darželiui ir jo darbuotojoms, už išmoktus dalykus, rūpestį... Tikrai verta ten vesti vaikus, ten dirbantys žmonės atidavę visą save, kad tik vaikai būt laimingi ir patenkinti. Netgi ir dabar man norisi sugįžti ten... Vėl... wub.gif smile.gif rolleyes.gif verysad.gif
Meskute5
O klausykit turi jis koki pavadinima? Gal kazka internete rasciau, adresa ar kazka to darziukiuko? g.gif
Jentė
Sveikos, kaip tik uzrasiau savo vaika i giraites darzeli, bet greiciausiai i ji ir nepakliusim unsure.gif o mes gyvenam uzliedziuose, taip gerai butu ir pakeliui schmoll.gif
Mikasiene
Įdomu,iš Sargėnų turbūt jau nepriimtų mūsų net... g.gif Girdėjau rajono darželiai miestiečių nepriima... Nežinot mamos?
saulelydis:)
O jus to darzelio apilnka matet, gyvenu Giraiteje, vaziuoju pro ten kelis kart per diena, ne karto per 3 metus nemaciau kad vaikai butu lauke, kiemas pilnas vandens,o del pasaku ar daineliu manau visose darzeliuose taip daro.Buvau nuejusi i vidu, norejau savo kleckus vesti, bet mano sunus pamates is kart pasake, nenoriu, man cia baisu.Aukletojos tikrai nebloga ispudi paliko.Del maisto tai manau cia perlenkta, kad daro kaip kas nori.Taip gali daryti tik privatus darzeliai.Nesmerkiu nieko tik pasakiau savo nuomone,jei kas papuole ir vaikuciams tai patinka,tai smagu. thumbup.gif
orakuliukas
Superinis darzelis,nieko nepridursi:)Labai miela aukletoja su wedeja.Darzelis kaip antri namai.O apie renginius,tai vykstama labai daznai.Bendrauja su Uzliedziu kulturos namais;)...Tad renginys po renginio:))))
Mano atsiliepimai labai geri.Belieka ieiti i vidu susipazinti su visais,ir iseiti nebesinori;)
Kad visi darzeliai tokie butu.Sekmes
Jurgel
o nuo keliu iki keliu sis darzelis dirba?
hondute
Dirba berods nuo 7 iki 17.30. Beje su miesto registracijos vaikais net nesileidzia i kalbas. Nors gyvenu visai salia, piskom iki 10 min, bet papuolu jau i Kauno miesta o ne raj. Ir i si darzeli sansu nebeturiu jokiu.

Beje kas cia minejo kad vaiku kieme nemate per tris metus nei karto. nu keista. Nes as vaziavau tris kartus, viena kart perskaicius ta zinute aplinkos paziureti, kita kart pasnekejau su aukletoja ir trecia kart vaziavau pas direktore. Visus tris kartus vaikai buvo kieme smile.gif .
Beje labai labai gailiuosi, kad niekaip i ji nepapuolam. Man ten patiko, tokia jauki namu aplinka. Beje del maisto supratau, kad tikrai pasiderina "proto ribose" prie vaikuciu. Nes ten tik viena grupe ir tik dvidesimt kaskeli vaikai. Dar kas patiko ant stalo gulejo pilna vaisiu ir sureliu. Direktore paaiskino, kad tiesiog vyresniem vaikam ne visada uztenka to ka duoda.

Tai va tokie mano ispudziai. O dabar begu ieskotis kito darziuko bigsmile.gif .
ega999
QUOTE(saulelydis:) @ 2010 10 25, 00:02)
O jus to darzelio apilnka matet, gyvenu Giraiteje, vaziuoju pro ten kelis kart per diena, ne karto per 3 metus nemaciau kad vaikai butu lauke, kiemas pilnas vandens,o del pasaku ar daineliu manau  visose darzeliuose taip daro.Buvau nuejusi i vidu, norejau savo kleckus vesti, bet mano sunus pamates is kart pasake, nenoriu, man cia baisu.Aukletojos tikrai nebloga ispudi paliko.Del maisto tai manau cia perlenkta, kad daro kaip kas nori.Taip gali daryti tik privatus darzeliai.Nesmerkiu nieko tik pasakiau savo nuomone,jei kas papuole ir vaikuciams tai patinka,tai smagu. thumbup.gif
*

Mano sunus lanko sita darzeli antrus metus,tai del maisto tikrai taip yra,jei pvz. pusryciu nevalgo,veliau seimininkute padaro sumustini jei nori.Del lauko velgi klystate-veda vaikucius i lauka,beje kas nori eina,kas nenori neina,prievartos politikos cia nera thumbup.gif Aplinka taip,senovinis mazas nameliukas,bet kaip jame jauku!Miega vaikuciai antram aukste,tikra namu aplinka.Aukletojos isvis vertos didziausiu pagyru!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.