Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos?
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 20:21) Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? Tiesa pasakius pirma karta girdziu toki prietara ir nelabai suprantu kaip tai padaryti QUOTE(Loona @ 2007 07 28, 21:56) Tas verpetas ties kakliuku labai aiskus buna berniukams,nes ju plaukai uzpakaly trumpi.Tereikia tik paziuret,jei visi plaukuciai gula tiesiai nuo galvytes ant kakliuko-bus berniukas,jei per viduri metasi i uodegele-mergaite.Aisku,jei plaukuciai labai trumpai nukirpti,tai nieko nepamatysi.As turiu berniuka,kuris neturi"uodegytes",po jo irgi gime berniukas.Sis taip pat jos neturi.Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... QUOTE(deltadu @ 2007 07 29, 13:17) Tas verpetas ties kakliuku labai aiskus buna berniukams,nes ju plaukai uzpakaly trumpi.Tereikia tik paziuret,jei visi plaukuciai gula tiesiai nuo galvytes ant kakliuko-bus berniukas,jei per viduri metasi i uodegele-mergaite.Aisku,jei plaukuciai labai trumpai nukirpti,tai nieko nepamatysi.As turiu berniuka,kuris neturi"uodegytes",po jo irgi gime berniukas.Sis taip pat jos neturi.Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... Dabar jau supratau, bet nesu girdejus, tai reiks paziuret, o su adata ir siulu netikrinat, man tai sis varijantas 100 procentinis QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 20:21) Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? QUOTE(Loona @ 2007 07 29, 14:08) Dabar jau supratau, bet nesu girdejus, tai reiks paziuret, o su adata ir siulu netikrinat, man tai sis varijantas 100 procentinis O tai cia virs delno reikia laikyt,ar ne?Man nepasitvirtino,nes siubuoja skirtingai,o turiu du bernus. Papildyta: QUOTE(Ikulia @ 2007 07 29, 19:02) Tai gerai
Mano pirmagimis turi labai aiskia uodegele,o po jo gime mergaite.Kadangi trecio neplanuoju,tai net neziuriu,ar ji su uodegele,ar be.
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 20:21) Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? Briedas kažkoks QUOTE(deltadu @ 2007 07 29, 13:17) Tas verpetas ties kakliuku labai aiskus buna berniukams,nes ju plaukai uzpakaly trumpi.Tereikia tik paziuret,jei visi plaukuciai gula tiesiai nuo galvytes ant kakliuko-bus berniukas,jei per viduri metasi i uodegele-mergaite.Aisku,jei plaukuciai labai trumpai nukirpti,tai nieko nepamatysi.As turiu berniuka,kuris neturi"uodegytes",po jo irgi gime berniukas.Sis taip pat jos neturi.Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... pas mus atitinka bobučių prietarus O jūs tikite, kad jei ryte sutiksite moterį, nešančią vandenį, tai visą dieną nesiseks, o jei kaminkrėtį, tai nusišypsos laimė? QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 16, 09:27) O jūs tikite, kad jei ryte sutiksite moterį, nešančią vandenį, tai visą dieną nesiseks, o jei kaminkrėtį, tai nusišypsos laimė? Jeigu ka,tai temos pavadinimas"ar pasitvirtino prietaras" QUOTE(verdi @ 2007 08 16, 11:32) irgi ne į temą O jeigu aš mažumėlę pramiegu, po to ilgokai nenutariu, ką apsirengt, po to beskubėdama išsiteplioju tušu netaip, kaip tikėjausi, dar per tą skubėjimą palieku mobilų namie (gerai, jei ne piniginę), ko paskiausiai, jau išėjusi sutinku vyrą (arba moterį, arba šunį, arba visus kartu
Nukrypom siek tiek nuo temos...
pas mus ta uodegytė pasitvirtino, nors dar sesė tik pilve, bet echoskopija, ir mano labai stipri nuojauta abėjuoti neleidžia. šiaip pati neseniai išgirdau tą prietarą, tai pasirodo labai daug pažįstamų pasitvirtino. nežinia sutapimas, ar mokslas dar kažko neįrodė
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 20:21) Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos?
Mano pirmas su "uodegele", bet nepasitvirtino, antras irgi berniukas.
nezinau ar verta tiketi tais prietarais...gal cia tik sutapimai
galu gale miete gyvenant ta moteriske su tuo vandeniu sutikt sansu mazai...o kaminkreti tuo labiau tai negi del to man turi nesisekti ??? zmogus pats savo dienos sekme nulemi
Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau
Briedas visiškas...
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 19:21) Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? Tokį prietarą girdžiu pirmą kartą, bet nejučia prisiminiau kaimynų vaikučius pametinukus: abiejų labai gražūs plaukučiai, net nukirpti vienodai, ir abiejų susieina į tą vadinamą uodegytę ir abu jie... berniukai. QUOTE(biriusa @ 2007 10 09, 12:55) Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau Parasyk,ar pasitvirtino
na as ir is avo patirties galiu tik patvirtint, kad tai ir lieka tik prietaru, nes mano abu vaikai jokiu uodegyciu neturi, o pirma dukra , antras sunus, o va dabar trecio laukiuos ir vel turetu kaip ir dukryte but, tai tikrai nemanau, kad plauku verpetai, gali kazka nuskyt i ateiti, o jei vyras kitas
Pirmą kart girdžiu apie tokį prietarą
QUOTE(biriusa @ 2007 10 09, 12:55) Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau Na 20 sav. echo parode, kad 90% turesime mergyte Prietaras pasitvirtino...
Laba,
na ka ir mums sis prietaras issipilde Pirmasis sunus, kai gime, apie si prietara nieko nezinojau Nors nesu ypac prietaringa, bet sysik kazkaip tas prietaras neapgavo musu Papildyta: P.S. Musu dukryte sio verpeto-uodegytes neturi QUOTE(maziss @ 2007 12 12, 12:50) Laba, na ka ir mums sis prietaras issipilde Pirmasis sunus, kai gime, apie si prietara nieko nezinojau Nors nesu ypac prietaringa, bet sysik kazkaip tas prietaras neapgavo musu Papildyta: P.S. Musu dukryte sio verpeto-uodegytes neturi Tai greiciau bandykit...
bala nemate tu uodegyciu, kaip ir visu kitu pranasisku zenklu, po pirmojo gimimo nuolat sapnuodavau kad man gime mergaite, po antrojo - kuri laika nustojau, paskui... vel tie pranasiski sapnai...ir tikejau, nes norejau tiketi, o pagimdziau berniuka...
is gausybes zenklu, pasirenkame tuos kurie pranasauja mums apie musu noru issipildyma, nes tikime tuom-kuom norim tiketi
pirmas bernuzelis toks visas "manekeniskas"
Pas abu bernus nėra jokių verpetų, uodegyčių. Gražiai sau krenta plaukai. Tai kas bus trečias?
Genetiniai tyrimai jau parodė, kad sūnus.
Mano berniukui gulė tiesiai- nuo galvytės ant kakliuko. Antroji gimė mergytė.
Prietaras nepasitvirtino.
o as pirma karta toki prietara girdziu
as ir pirma karta apie tai girdziu...
Na jūs ir prisimąstote. Ką vyras pagamins tą ir turėsite.
sveikutes
pirmas berniukas su "updegyte" -antras gavosi irgi berniukas QUOTE(uoga3 @ 2008 03 09, 12:32) Nu ne velnio... Is tu keliu milijonu(nepamenu koks ten spermatozoidu kiekis), tai priklauso ir nuo moterikes, kuris bus. Pas mano maziu sukuriukas yra, tik dar negaliu pasakyti kas bus po jo. Nu, kad moteriske cia tikrai niekuo deta. Tai greiciau bandykit, ir suzinosit
Vis gi cia tik mitas, nes kai paklausineju, tai tokiu nesutapimu daug, kad neatitnka tos uodegeles.
|