Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vaikučiai su plaukų "uodegytėmis"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
deltadu
Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? biggrin.gif
Loona
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 20:21)
Yra toks prietaras. Jeigu vaikucio plaukuciai uzpakalyje ant kaklo sueina is abieju pusiu i uodegyte(verpetas toks gaunasi)-tai sekantis vaikas po jo gims priesingos lyties.Jeigu berniukas turi"uodegyte"-po jo turi gimti mergaite,jei ne-berniukas.Tas pats ir mergaitems.Mano placioj giminej tai pasitvirtino 100%.Ka galite pasakyti jus,mielos mamos? biggrin.gif
*

Tiesa pasakius pirma karta girdziu toki prietara ir nelabai suprantu kaip tai padaryti blush2.gif
deltadu
QUOTE(Loona @ 2007 07 28, 21:56)
Tiesa pasakius pirma karta girdziu toki prietara ir nelabai suprantu kaip tai padaryti  blush2.gif
*

Tas verpetas ties kakliuku labai aiskus buna berniukams,nes ju plaukai uzpakaly trumpi.Tereikia tik paziuret,jei visi plaukuciai gula tiesiai nuo galvytes ant kakliuko-bus berniukas,jei per viduri metasi i uodegele-mergaite.Aisku,jei plaukuciai labai trumpai nukirpti,tai nieko nepamatysi.As turiu berniuka,kuris neturi"uodegytes",po jo irgi gime berniukas.Sis taip pat jos neturi.Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... g.gif
Loona
QUOTE(deltadu @ 2007 07 29, 13:17)
Tas verpetas ties kakliuku labai aiskus buna berniukams,nes ju plaukai uzpakaly trumpi.Tereikia tik paziuret,jei visi plaukuciai gula tiesiai nuo galvytes ant kakliuko-bus berniukas,jei per viduri metasi i uodegele-mergaite.Aisku,jei plaukuciai labai trumpai nukirpti,tai nieko nepamatysi.As turiu berniuka,kuris neturi"uodegytes",po jo irgi gime berniukas.Sis taip pat jos neturi.Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... g.gif
*

Dabar jau supratau, bet nesu girdejus, tai reiks paziuret, o su adata ir siulu netikrinat, man tai sis varijantas 100 procentinis wub.gif
Ikulia
*

schmoll.gif nepasitvirtino...nei man, nei sesei g.gif
deltadu
QUOTE(Loona @ 2007 07 29, 14:08)
Dabar jau supratau, bet nesu girdejus, tai reiks paziuret, o su adata ir siulu netikrinat, man tai sis varijantas 100 procentinis  wub.gif
*

O tai cia virs delno reikia laikyt,ar ne?Man nepasitvirtino,nes siubuoja skirtingai,o turiu du bernus. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2007 07 29, 19:02)
schmoll.gif nepasitvirtino...nei man, nei sesei  g.gif
*

Tai gerai biggrin.gif Gal dar turiu sansa mergaites susilaukt,nes abu bernai pas mane be "uodegeliu" g.gif
verdi
Mano pirmagimis turi labai aiskia uodegele,o po jo gime mergaite.Kadangi trecio neplanuoju,tai net neziuriu,ar ji su uodegele,ar be. ax.gif
jėga
*

Briedas kažkoks unsure.gif Šiame amžiuje vaiko lytį spėt pagal vyresniojo brolio/sesers plaukų uodegėlę... mega_shok.gif
Ikulia
QUOTE(jėga @ 2007 08 09, 08:56)
Briedas kažkoks unsure.gif  Šiame amžiuje vaiko lytį spėt pagal vyresniojo brolio/sesers plaukų uodegėlę... mega_shok.gif
*

Daug kas ir siais laikais tiki prietarais...
Vainiukė
QUOTE(deltadu @ 2007 07 29, 13:17)
*

pas mus atitinka bobučių prietarus smile.gif nors ir mačiau,kad pas antrą sūnų sukasi,labiausiai norėjau dar vieno vaiko ax.gif
Atogrąža
bigsmile.gif Pats temos klausimas tai logiškas: ar tikite prietarais? tęsiant tą logiką gautųsi: jei žinome, kad tai prietaras, kodėl turėtume juo tikėt, aišku, netikiu schmoll.gif . Iš vis netikiu jokiais prietarais.

O jūs tikite, kad jei ryte sutiksite moterį, nešančią vandenį, tai visą dieną nesiseks, o jei kaminkrėtį, tai nusišypsos laimė? mirksiukas.gif (Jėzau, tikriausiai todėl šiais laikai tiek daug nelaimingų, kur tu, žmogus, tą kaminkrėtį rasi. O va moteriškių su vandeniu vis dar galima sutikt, kokį darželį po daugiabučio langais, pvz., laistančių. Kažin ar jos pačios žino, kokį blogį žmonėm lemia? lotuliukas.gif )
verdi
QUOTE(Atogrąža @ 2007 08 16, 09:27)
bigsmile.gif Pats temos klausimas tai logiškas: ar tikite prietarais? tęsiant tą logiką gautųsi: jei žinome, kad tai prietaras, kodėl turėtume juo tikėt, aišku, netikiu schmoll.gif . Iš vis netikiu jokiais prietarais.

O jūs tikite, kad jei ryte sutiksite moterį, nešančią vandenį, tai visą dieną nesiseks, o jei kaminkrėtį, tai nusišypsos laimė?  mirksiukas.gif (Jėzau, tikriausiai todėl  šiais laikai tiek daug nelaimingų, kur tu, žmogus, tą kaminkrėtį rasi. O va moteriškių su vandeniu vis dar  galima sutikt, kokį darželį po daugiabučio langais, pvz., laistančių. Kažin ar jos pačios žino, kokį blogį žmonėm lemia? lotuliukas.gif )
*

Jeigu ka,tai temos pavadinimas"ar pasitvirtino prietaras" tongue.gif Cia,aisku,ne i tema,bet jei iseinu is namu ir sutinku pirma moteri(be vandens),tai nesiseka. lotuliukas.gif
Atogrąža
QUOTE(verdi @ 2007 08 16, 11:32)
... Cia,aisku,ne i tema,bet jei iseinu is namu ir sutinku pirma moteri(be vandens),tai nesiseka. lotuliukas.gif
*

irgi ne į temą blush2.gif :
O jeigu aš mažumėlę pramiegu, po to ilgokai nenutariu, ką apsirengt, po to beskubėdama išsiteplioju tušu netaip, kaip tikėjausi, dar per tą skubėjimą palieku mobilų namie (gerai, jei ne piniginę), ko paskiausiai, jau išėjusi sutinku vyrą (arba moterį, arba šunį, arba visus kartu lotuliukas.gif ), tai man irgi gerą pusdienį nesiseka doh.gif lotuliukas.gif Ir kažkaip keistai visą laiką kirba įtarimas, kad visai ne pastarieji dėl to kalti lotuliukas.gif
verdi
Nukrypom siek tiek nuo temos... tongue.gif
Maniuta
pas mus ta uodegytė pasitvirtino, nors dar sesė tik pilve, bet echoskopija, ir mano labai stipri nuojauta abėjuoti neleidžia. šiaip pati neseniai išgirdau tą prietarą, tai pasirodo labai daug pažįstamų pasitvirtino. nežinia sutapimas, ar mokslas dar kažko neįrodė mirksiukas.gif
Limcamca
*

schmoll.gif antras berniukas 4u.gif
deltadu
QUOTE(Limcamca @ 2007 09 03, 12:41)
schmoll.gif antras berniukas  4u.gif
*

Tai pirmas su uodegele ar be? biggrin.gif
incia
Mano pirmas su "uodegele", bet nepasitvirtino, antras irgi berniukas.
deltadu
QUOTE(incia @ 2007 09 05, 16:34)
Mano pirmas su "uodegele", bet nepasitvirtino, antras irgi berniukas.
*

Gal gi rizikuot man ir bandyt trecia?Labai noriu mergytes... ax.gif
*Capri*
nezinau ar verta tiketi tais prietarais...gal cia tik sutapimai g.gif
galu gale miete gyvenant ta moteriske su tuo vandeniu sutikt sansu mazai...o kaminkreti tuo labiau verysad.gif
tai negi del to man turi nesisekti ???
zmogus pats savo dienos sekme nulemi ax.gif
biriusa
Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau smile.gif NEs mano mama, pamirso ka reiskia kai yra uodegyte lotuliukas.gif Mano pirmas turi ryskia uodegyte, net kai gana trumpai kerpma visvien ji po keliu dienu atsiranda...baisiai laukiu mergaites, bet vyro giminei vien bernai doh.gif Visi sako, kad veltui laukiu mergytes, o as vis laukiu...greiciau i 3D echo ir tada parasysiu ar tikrai sis prietaras veikia mirksiukas.gif
vaižgantė
Briedas visiškas...
*Miledi*
QUOTE(deltadu @ 2007 07 23, 19:21)
*

Tokį prietarą girdžiu pirmą kartą, bet nejučia prisiminiau kaimynų vaikučius pametinukus: abiejų labai gražūs plaukučiai, net nukirpti vienodai, ir abiejų susieina į tą vadinamą uodegytę ir abu jie... berniukai. ax.gif Beje, mano pačios sūnus neturi tos gražios uodegytės, bet turi sesę. Todėl bent aš šiame prietare jokios logikos neįžiūriu.
deltadu
QUOTE(biriusa @ 2007 10 09, 12:55)
Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau smile.gif NEs mano mama, pamirso ka reiskia kai yra uodegyte  lotuliukas.gif  Mano pirmas turi ryskia uodegyte, net kai gana trumpai kerpma visvien ji po keliu dienu atsiranda...baisiai laukiu mergaites, bet vyro giminei vien bernai  doh.gif  Visi sako, kad veltui laukiu mergytes, o as vis laukiu...greiciau i 3D echo ir tada parasysiu ar tikrai sis prietaras veikia  mirksiukas.gif
*

Parasyk,ar pasitvirtino 4u.gif
Lora12
na as ir is avo patirties galiu tik patvirtint, kad tai ir lieka tik prietaru, nes mano abu vaikai jokiu uodegyciu neturi, o pirma dukra , antras sunus, o va dabar trecio laukiuos ir vel turetu kaip ir dukryte but, tai tikrai nemanau, kad plauku verpetai, gali kazka nuskyt i ateiti, o jei vyras kitas g.gif , tai ada is vis nesamone, man taip pat anlsciau dare su tais ziedais ir adatom, ant delno, ir visada rodydavo tik du bernus, o va gyvenimas ka parode biggrin.gif turiu dukra ir galbut dar bus viena biggrin.gif
linosska
bigsmile.gif man atrodo kad tai tik prietarai..
loret30
Pirmą kart girdžiu apie tokį prietarą blink.gif
deltadu
QUOTE(loret30 @ 2007 11 22, 14:51)
Pirmą kart girdžiu apie tokį prietarą blink.gif
*

Gali buti,kad jis zinomas tik tam tikrame Lietuvos plote,tarmeje ar regione. g.gif
biriusa
QUOTE(biriusa @ 2007 10 09, 12:55)
Vis laukiau info apie si prietara ir pagaliau sulaukiau smile.gif NEs mano mama, pamirso ka reiskia kai yra uodegyte  lotuliukas.gif  Mano pirmas turi ryskia uodegyte, net kai gana trumpai kerpma visvien ji po keliu dienu atsiranda...baisiai laukiu mergaites, bet vyro giminei vien bernai  doh.gif  Visi sako, kad veltui laukiu mergytes, o as vis laukiu...greiciau i 3D echo ir tada parasysiu ar tikrai sis prietaras veikia  mirksiukas.gif
*

Na 20 sav. echo parode, kad 90% turesime mergyte thumbup.gif
Prietaras pasitvirtino...
biologė
QUOTE(deltadu @ 2007 07 29, 12:17)
Vadinasi,jei gimtu trecias vaikas,tai jis irgi butu berniukas.Todel nesiryztu treciam... g.gif
*

Ir jūs rimtai tuo tikit? Aš suprantu, kad juoko forma visi tie "ženklai" svarstytini, bet rimtai? Neįtikėtina... g.gif
deltadu
QUOTE(biriusa @ 2007 12 08, 19:21)
Na 20 sav. echo parode, kad 90% turesime mergyte  thumbup.gif
Prietaras pasitvirtino...
*

Na,va ,kaip puiku.Tikriausiai nerealus jausmas apima,kai suzinai,kad turesi ta,ko taip troksti.Sekmes. 4u.gif
maziss
Laba,

na ka ir mums sis prietaras issipilde 4u.gif

Pirmasis sunus, kai gime, apie si prietara nieko nezinojau schmoll.gif Va o kai gime antras sunus, kuris turi labai ryskia uodegyte, kuria ir siandien nesioja - nekerpam schmoll.gif 4u.gif , tai man ne vienas juokavo, kad tai zenklas jog trecias bus dukryte wub.gif Tai va, trecia dukryte is tiesu bigsmile.gif

Nors nesu ypac prietaringa, bet sysik kazkaip tas prietaras neapgavo musu mirksiukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:

P.S. Musu dukryte sio verpeto-uodegytes neturi schmoll.gif doh.gif O taip apie sese svajoja doh.gif ax.gif Nu kazkada man rods bus mum dar sansas dar karta si prietara isbandyt mirksiukas.gif rolleyes.gif
deltadu
QUOTE(maziss @ 2007 12 12, 12:50)
Laba,

na ka ir mums sis prietaras issipilde  4u.gif

Pirmasis sunus, kai gime, apie si prietara nieko nezinojau  schmoll.gif  Va o kai gime antras sunus, kuris turi labai ryskia uodegyte, kuria ir siandien nesioja - nekerpam  schmoll.gif  4u.gif , tai man ne vienas juokavo, kad tai zenklas jog trecias bus dukryte  wub.gif  Tai va, trecia dukryte is tiesu  bigsmile.gif

Nors nesu ypac prietaringa, bet sysik kazkaip tas prietaras neapgavo musu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:
P.S. Musu dukryte sio verpeto-uodegytes neturi  schmoll.gif  doh.gif  O taip apie sese svajoja  doh.gif  ax.gif  Nu kazkada man rods bus mum dar sansas dar karta si prietara isbandyt  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
*

Tai greiciau bandykit... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
3xmama
bala nemate tu uodegyciu, kaip ir visu kitu pranasisku zenklu, po pirmojo gimimo nuolat sapnuodavau kad man gime mergaite, po antrojo - kuri laika nustojau, paskui... vel tie pranasiski sapnai...ir tikejau, nes norejau tiketi, o pagimdziau berniuka... smile.gif
is gausybes zenklu, pasirenkame tuos kurie pranasauja mums apie musu noru issipildyma, nes tikime tuom-kuom norim tiketi bigsmile.gif
Ragaina
pirmas bernuzelis toks visas "manekeniskas" thumbup.gif seniau kirpom "bliudeliu",dabar jau ilgi plaukuciai kaip pas Baskova,tik ne tokie tiesus,nes gale vat butent ta uodegyte sukasi..o grazu man kaip..vaje thumbup.gif nezinojau apie si piretara..tik dabar perskaiciau..ale antrasis gime irgi berniukas bigsmile.gif o sis turi verpeta prie desines ausytes..toki ryskoka gan,kerpame trumpai,labiau tinka,ilgesniais kaip meskis atrodo lotuliukas.gif na tai tikimes trecios mergytes smile.gif gal mums tas prietaras atvirksciai veikia thumbup.gif
maziss
QUOTE(deltadu @ 2007 12 14, 23:04)
Tai greiciau bandykit... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Tai kad vyras pries doh.gif Saugo mane, nesenai buvo sveikata labai suslubavusi doh.gif , tik atsigaunu verysad.gif Tai kad siais metais tikrai ne schmoll.gif Jei ir toliau taip gerai eisis, tai gal kita met...na bent jau planuot pradesim mirksiukas.gif
naitas
Pas abu bernus nėra jokių verpetų, uodegyčių. Gražiai sau krenta plaukai. Tai kas bus trečias?
Genetiniai tyrimai jau parodė, kad sūnus.
prekestolen
Mano berniukui gulė tiesiai- nuo galvytės ant kakliuko. Antroji gimė mergytė.
Prietaras nepasitvirtino. mirksiukas.gif
Reginiukas
o as pirma karta toki prietara girdziu tongue.gif , bet atrodo kad pasitvirtino, nes pas sunu buvo verpetas, ir antra gime mergyte tongue.gif
deividaite
as ir pirma karta apie tai girdziu... blush2.gif pas mus jokiu verpetu - uodegyciu nebuvo, o turime poryte lotuliukas.gif as girdejau kai gimdai pametinukus, dazniausiai buna poryte ax.gif
aza
Na jūs ir prisimąstote. Ką vyras pagamins tą ir turėsite. biggrin.gif
deltadu
QUOTE(aza @ 2008 02 26, 12:10)
*

Gal ir teisybe. biggrin.gif
glinglingas
sveikutes

pirmas berniukas su "updegyte" -antras gavosi irgi berniukas biggrin.gif bet jau be "uodegytes". tai gal dabar bus mergaite sekanti g.gif rolleyes.gif
uoga X3
QUOTE(aza @ 2008 02 26, 12:10)
*

Nu ne velnio... Is tu keliu milijonu(nepamenu koks ten spermatozoidu kiekis), tai priklauso ir nuo moterikes, kuris bus.
Pas mano maziu sukuriukas yra, tik dar negaliu pasakyti kas bus po jo. lotuliukas.gif
deltadu
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 09, 12:32)
Nu ne velnio... Is tu keliu milijonu(nepamenu koks ten spermatozoidu kiekis), tai priklauso ir nuo moterikes, kuris bus.
Pas mano maziu sukuriukas yra, tik dar negaliu pasakyti kas bus po jo. lotuliukas.gif
*

Nu, kad moteriske cia tikrai niekuo deta. blush2.gif

Tai greiciau bandykit, ir suzinosit mirksiukas.gif
verdi
Vis gi cia tik mitas, nes kai paklausineju, tai tokiu nesutapimu daug, kad neatitnka tos uodegeles. schmoll.gif
deltadu
QUOTE(verdi @ 2008 09 18, 15:44)
Vis gi cia tik mitas, nes kai paklausineju, tai tokiu nesutapimu daug, kad neatitnka tos uodegeles. schmoll.gif
*

be abejo.. mirksiukas.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.