Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dvi skirtingos gimdymo istorijos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
jokunda
Sveikutės ax.gif pagaliau ir aš išdrįsau parašyti savo gimdymų istorijas, kurios labai skiriasi.
Pirmąjį kartą pastojau netyčia blush2.gif , su vyrų dar nebuvome susituokę ax.gif . Vis rasdavom kas mums trukdo, tai gyvenam skirtinguose miestuose, tai šaldytuvo neturim ir t.t Taigi, mūsų mažylis nusprendė imtis iniciatyvos. Kai pastojau labai greitai viskas stojosi į savo vėžias. Labai laukėm savo mažiuko. Žinojau pas kokia gydytoją gimdysiu. Mažylis nusprendė ateiti anksčiau. Iki gimdymo buvo like 2 savaitės. Iš vakaro jaučiausi labai gerai, nusiprausiau, ruošiausi tarsi prieš gimdymą, nors tada ta mintis dar nebuvo šovus į galvą. Naktį labai gerai išsimiegojau. Pabudau 9 val ryte. Buvo nuostabus šiltas vasaros rytas. Atsikėliau iš lovos ir nubėgo vaisiaus vandenys. Nesupanikavau. Pasiskambinau gydytojai, ji buvo išvykusi. Pasakė, kad galės gryšti tik 11 val. pasakiau, kad man niekas neskauda ir aš į ligoninę atvažiuosiu taip pat 11. Gydytoja sutiko.Su vyru sutartu laiku nuvažiavom. Aš buvau tokia rami. Gydytoja apžiūrėjusi pasakė, kad nubėgo tik dalis vandenų, tad nuleido likusius. Prasidėjo sarėmiai. Džiaugiausi, kad šalia vyras su kuriuo ir pajuokavom ir padūsavom... Gydytoja labai ramiai viską paaiškino ka daryt , neskubino manęs, labai man padėjo. Atsimenu, kai prasidėjo pats gimdymas niekaip negalėjau patikėti, kad mažylis išlys lotuliukas.gif Bet tas stebuklas įvyko. Vos gimusi mažylį padėjo ant krutinės. Gime berniukas, nedidukas 52 cm, svėrė 3300g, bet buvo toks gražutis-tikras angelėlis, net apsiverkiau iš laimės rolleyes.gif. Užmiršau visus gimdymo skausmus. Rodos iš viso neskaudėjo.Viskas atrodė taip gražu. Gydytoja pati mane susiuvo... jaučiausi puikiai thumbup.gif . Kai parvežė į palatą negalėjau atitraukti akių nuo mažylio, visą atydžiai apžiūrinėjau ir pastebėjau, kad ant kakteles plaukučiai nuo viršugalvio iki antakio sudaro tarsi žvaigždės uodega. rolleyes.gif Lyg paženklintas likimo wub.gif
Antrąjį vaikutį gimdžiau po beveik 4 metų. Šis gimdymas labai skyrėsi nuo pirmojo. Iki gimdymo buvo likusi savaitė. Vyras kaip visada išėjo į darbą. Mano gydytoja atostogose, kurios baigiasi tik po savaitės, bet žadėjo padėti pagimdyti. Nutariau jai paskambinti, nes pasidarė neramu, suretėjo mažylio judesiai. Jinai pasakė, kad yra išvykus, bet pasiūlė nueiti pasitikrinti vaisiaus tonų. Paklausiau, nieko blogo neįtariau. Mane priėmė ir apžiūrėjo kita gydytoja. Paaiškėjo, kad vaisiaus tonai nelabai geri. verysad.gif Jinai išėjo į koridorių paskambinti mano gydytojai.Štai tada viskas ir prasidėjo. Grįžo labai susierzinus. Atceit jau seniai turėjau būt pagimdžius. ( Mano gydytoja siūlė man gimdyti prieš jai išeinant į atostogas 38 sav. tačiau aš jaučiausi gerai ir pasakiau, kad norėčiau sulaukti kito mėnesio pradžios ar bent 39 savaitės. Vasiaus tonai buvo geri tai gydytoja neprieštaravo.). Tiesa, man buvo rastas streptokokas. Pradėjo ant manęs šauk- sugalvoji kada noti gimdyt. O dar berniukas, vandenys gali būt žali, vaikas gali būt pridusęs. Mane įvarė į tokį stresą, paniką, kad net žodžio pratart negalėjau. galvojau, kad mano mažylis jau miršta. verysad.gif Namo nebeišleido, daiktus atvežė brolis. Priėmime pamačiusi akušerė bandė raminti, kad dar yra laiko, kad viskas bus gerai, tačiau aš jos jau negirdėjau, krėtė nervinis drebulys.Uždarė į gimdyklą.Vienui viena, vyras iš darbo dar neatvažiavęs, nespėjo. Pasijutau, kaip daiktas ar gyvulys. Gerai, kad nors akušerė ir slaugytė geros pasitaikė, bet buvom 3 gimdyvės. Niekas neklausė kaip norėsiu gimdyti. Pradėjo leist skatinamuosius. Nepilnos 3 val ir mažylis išvydo pasuali, bet per kokį košmarą. Pats gimdymas truko kokias nepilnas 20 min. mažiukas buvo tiesiog išplėštas ir čia neapsieita be fono. Ta pati gydytoja kuri priėmė, nors perleido mane kitai, nepatingėjo ateit ant manęs pašūkaut.Atceit pati nusprendžiu kada gimdyti, kaip gimdyti. Taip ir norėjosi sušukti, kad dinktu iš čia.Aplink tokia sumaištis, skausmas baisus- plyšau kur tik galėjau ir kiek galėjau ( ir kaklelis ir išorė, net klitorius) Vaiką spaustinos išspaudė.) Nesuprantu ko taip skubėjo, vaiko širdutė plakė gerai, vandenys buvo skaidrūs. Tarsi norėtų gričiau atsikratyti.Mažiukas gimė 59 cm ir 3880g. Rubuiliukas. Kai ištraukė, akušerė paklausė gydytojos, ar dėti kūdikį man ant krutinės (klausimas nuskambejo nelabai draugiškai). Taip skaudu pasidarė. Rodos neasociali, normali moteris... Kur dingo žmogiškumas verysad.gif Ašaros pačios pradėjo ristis skruostais. Taip pasidarė gaila savęs ir mažiuko. Kuris verkė tikromis ašaromis.
Išgirdęs mano balsą mažylis nurimo, bet netrukus jį paėmė ir paguldė ant specialaus kūdikiams skirto stalelio ir visos išėjo (gimdė kita moteris). Likom vienu du. Praėjus kelioms minutėms mano mežylis vėl pravirko- niekas neįeina, bandau nuraminti, šnekinu pati vos sulaikydama ašaras, trumpam aprimsta ir vėl verkia, bet taip graudžiai. Jau galvojau nulipsiu nuo to stalo ir pati jį pasiimsiu, bet įėjo akušerė ir pati padavė kūdikį pamaitinti. Jis buvo toks išalkęs. Taip garžiai šveitė wub.gif Mano mamos ir vyro neįleido- neapsimoka, parvešim į paltą ir aplankysit. Taip tas dvi ilgas valandas ir praleidom vienu du. Keista, kad ir labai norėjau nejaučiau tokio didelio džiaugsmo ir tokios didelės meilės kaip po pirmojo gimdymo.Jaučiausi kalta, jutau tik skausma. Mažiukas buvo nelabai gražus. Akytės užvirtusios, veidelis melsvas, bet jau tada žinojau, kad šis mano bernelis bus nepaprastai gražus. Patikėkit taip ir yra. Jis toks fainutis,gražutis, labai stiprus. Jau antrą savo gimimo diena puikiai laikė galvytę. Labai tikiuosi, kad jo gyvenimas nebus toks sunkus kaip gimimas ir kad man daugiau neteks patekti į tą "skerdyklą" bash.gif . Na, bet nesinori baigti liūdnai savo istorijos. Skausmas užsimirš, liūdesys jau praėjo. Svarbiausia- turiu du nuostabius, gražius, sveikus vaikučius. 4u.gif 4u.gif
solialia
Aukite sveikučiai ir gražučiai 4u.gif Skausmas užsimirš mirksiukas.gif
Nors tokius daktarus šaudyti reikėtų g.gif Juk galima būtų viska sutvarkyti gražiai ir civilizuotai, o ne daryti traumas mamoms ir vaikams.
Sėkmės gauginant Lietuvos ąžuolus thumbup.gif
čiaudanti bitė
Varge...Džekės Skerdikės ne gydytojos schmoll.gif , sėkmės tau mamyte 4u.gif
dara
Aukit dideli ir sveikučiai, mamytei irgi- sveikatos ir dar dukrytės- jas, sako, lengviau "parduoda" lotuliukas.gif 4u.gif
O gydytojos pavardę būtų gerai parašyti- kad kitos nestuke.gif žinotų...
Ingulyte
Nu svarbu,kad dabar augat sveikuciai 4u.gif . Gal gali i AZ parasyt kas ten per gydytoja taip elgesi. As irgi gimdysiu Mazeikiuose, tai bijau ant tokios papult blink.gif
Šelmė
Nesuprantu, is kur tokiu gydytoju buna verysad.gif Na, bet svarbiausia, kad dabar augat grazuciai ir sveikuciai 4u.gif
Ramzytė
As irgi manau, kad nereikia nutyleti tokios gydytojos pavardes! schmoll.gif Gimdancios mamytes turi buti globojamos, o ne baramos!!!
Sekmes auginant mazucius 4u.gif
Zylute1
QUOTE(ramzyte @ 2007 07 24, 11:05)
As irgi manau, kad nereikia nutyleti tokios gydytojos pavardes!  schmoll.gif Gimdancios mamytes turi buti globojamos, o ne baramos!!!
Sekmes auginant mazucius  4u.gif
*

Butent, butinai reikia gydytojos pavarde pranesti visoms mamytems. g.gif

Na, o leliukams tik sveikatos galiu palinketi. Ir mamytei kantrybes juos auginant. 4u.gif thumbup.gif
Lašelis Liūdnas
jokunda, užjaučiu dėl tokio klaikaus gydytojos elgesio cray.gif tokias tik gun_bandana.gif nu bet gi ir atsiranda tokių... blink.gif sveikatėlės jums ir viso ko geriausio augant 4u.gif
Nemarioji
Jokunda sėkmės auginant vaikučius 4u.gif .O tokias gydytojas sušaudyti, negaliu pakęsti tokių verysad.gif
jatuliene
neduok dievuli pas tokia papult schmoll.gif
Fenomenali
Oh, kaip nepatinka man tokie gydytojai... doh.gif
Bet svarbiausia, kad viskas gerai console.gif
Sėkmės 4u.gif
Atra
svarbu viskas baigėsi gerai smile.gif aukit sveikučiai...
Elenele Raganele
g.gif et,kai kurie daktarai verciau butu dirbe veterinoriais blink.gif bet juk viskas pasibaige wink.gif aukit 4u.gif
evelina
QUOTE(Nyte_su_chebryte @ 2007 07 24, 18:33)
g.gif et,kai kurie daktarai verciau butu dirbe veterinoriais  blink.gif  bet juk viskas pasibaige wink.gif aukit  4u.gif
*

kad net veterinorka būt prasta, gaila būtų, jei ir gyvulėlį sužalotų...
Užuojauta Jokundai, juk labai turėjo skaudėti ir ne tik kūno žaizdas verysad.gif
Bet kaip smagu žinoti, kad abu sūneliai sveikučiai ir gražučiai thumbup.gif
Meškinija
QUOTE(Ingulyte @ 2007 07 24, 08:59)
Nu svarbu,kad dabar augat sveikuciai  4u.gif . Gal gali i AZ parasyt kas ten per gydytoja taip elgesi. As irgi gimdysiu Mazeikiuose, tai bijau ant tokios papult  blink.gif
*

Dieve, nu ir gydytoja blink.gif Sekmes tau, ir stiprybes 4u.gif
As irgi neuzilgo gimdysiu Mazeikiuose, tai noreciau suzinoti tos gydytojos pavarde, jei nesunku, parasyk ir man i AZ mirksiukas.gif
ramux
console.gif ,kad teko tiek nemalonaus patirti. Svarbu,kad dabar augat sveikučiai. 4u.gif
Iš tiesų, ir aš nelabai galiu pasidžiaugti Mažeikių personalu (žinoma,ne visą tai liečia). Pagalvoji, kad ne tokioj įstaigoj, tau, žmogau, reiktų dirbti. schmoll.gif
Sėkmės auginant mažylius. mirksiukas.gif
jokunda
QUOTE(solialia @ 2007 07 24, 07:54)
Aukite sveikučiai ir gražučiai  4u.gif  Skausmas užsimirš  mirksiukas.gif 
Nors tokius daktarus šaudyti reikėtų  g.gif  Juk galima būtų viska sutvarkyti gražiai ir civilizuotai, o ne daryti traumas mamoms ir vaikams.
Sėkmės gauginant Lietuvos ąžuolus  thumbup.gif
*

Ačiū 4u.gif Sutinku su tavim. negerai, kad vietoj to, kad nuramintų įvaro stresą. tada sunku logiskai mąstyti ir susikaupti blush2.gif
jokunda
QUOTE(Ingulyte @ 2007 07 24, 08:59)
Nu svarbu,kad dabar augat sveikuciai  4u.gif . Gal gali i AZ parasyt kas ten per gydytoja taip elgesi. As irgi gimdysiu Mazeikiuose, tai bijau ant tokios papult  blink.gif
*

matai jei iš anksto au ja susitarsi, pamokėsi manau oproblemų nekils būsi aptupinėta prižiūrėta, o aš buvau ne jos pacientė. be to gydytojos viena kita gina ( jei kokie nesklandumai)
Tik patikėk manim- svarbiausia iš anksto susitarti- man viskas gavos ekspromtu. manau jei bučiau anksčiau susitarus ir patepus būtų kitaip, o dabar... blush2.gif
Simonsita
Tikrai ne "patepimo" reikia tokiai o gun_bandana.gif .Abu savo angeliukus gimdžiau nesitarus ir "netepus", ir tikrai labai malonios akušerės ir gydytojos buvo, net pavardžių nepamenu tikrai gaila verysad.gif .
Na o jums sveikatos ir auginkit žentus 4u.gif
jokunda
Ačiū merginos už supratima. 4u.gif Pradžioje tikrai buvo sunku,bet dabar kaip sakoma užsimiršo. Svarbiausia, kad augam sveiki smile.gif Kaltinau gydytoja. O dabar pradedu ir kitaip pamastyt. Abi gydytojas aš laikiau vienom iš geriausiu Mažeikiuose. matyt nesutapo mūsų auros, o gal jai diena pasitaikė prasta maža ko... Tik gaila, kad pasitikėjimo jau nesugražinsi. Ir manau jei po daug daug metų dar reikėtų gimdyti ax.gif Tai gimdyčiau kokioj K g.gif laipėdoj, bet ne Mažeikiuose.
jokunda
Manau, kad mūsų gydytojus profesijos išmoko gal ir neblogai, bet bendravimo ir psichologijos schmoll.gif

Tiesa, su akušerėm prižiūrinčiom vaikus- atvirkščiai. Rodos ir maloniai bendrauja ir pagelbėja, bet kas liečia vaistų leidimą ar kraujuko ėmima (turiu omeny kūdikius)- baisu. Na išimčių pasitaiko.
Kadangi man buvo rastas streptokokas, po gimdymo mažiukui palatoje ėmė kraujuką iš kulniuko, veliau atėjo akušerė ir išsinešė. Sako reikia dar kraujo tyrimams ir įvesti kateterį, kad galėtų leisti antibijotikus, dėl visa ko. Savo lėliuko laukiau vos ne valandą. Taip širdį skaudėjo. pati ant kojų nepastoviu negaliu nueit pažiūrėt, ką su juo ten daro, tik girdžiu kad maniškis klykia nesavu balsu. Trumpam nutyla ir vėl klykia. Galvojau ką ten jam daro. Kai atnešė mažius buvo violetinis ir taip sušalę, o jau verksmas. Pasiėmiau pridėjau prie krutinės. Iš karto nurimo ir užmigo. Per miegus vis krupčioja, dejuoja. Sakau kodėl jis toks šaltas? O ji man na kad negalėjo sušalti. Tik kraujuka paėmiau ir kateterį įstačiau. Sakau, kaip galima tokiam mažam kateterį įstatyt juk venų nesimato. Sako: taviškio venos puikios, labai geros. Išėjo. Paėmiau mažiuko rankyte, numaunu pirštinukę- rankytė mėlyna, matosi 4 adatos dūriai. Numaunu kita dar trys. Rankytė taip pat mėlina. kai keičiau pampersą pastebėjau, kad durta ir į kojos nykštį. Tiesa, rankytėje kateris taip pat įvestas. Tada supratau, ko lėliukas taip klykė. Buvo badomas kaip reikiant ir apsigint negalėjo. Niekaip nesuprantu, ko per kateteri negalėjo to kraujo paimt. Kai atejo akušerė paklausiau, kodėl taip subadė mano mažių. O ji sako : kūdikių kraujas tirštas sunkiai bėga.( Kaip gali gerai bėgti kad mažius suledėjęs, ten pas jas procedūriniam pastoviai langai atydaryti, labai šalta. Išrengė mažiuka ir bado sau laiminga, o tu šalk ir klyk kiek nori...)
Kraujo tyrimai buvo neblogi, tik kažkoks skaičiukas per mažas. Bet sako tai nieko baisaus, nes tai nėra taip svarbu viskas gerai. Išeinant sako vėl reikia kraujo tyrimams. Dabar parneša greičiau. Galvytėje vienas dūris. Akušerė matyt taiklesnė pasitaikė. Sekančia diena, prieš išleidžiant ateina gydytoja apžiūrėt ar viskas gerai. Klausiu- ar kraujo tyrimai jau geri. O ši ir sako: nesuprantu, kam jos iš viso tą vaiką tiek bado. Juk antibijotikus leidom tik dėl to, kad tau rado streptokoka, o jo kraujukas iš pirmo karto jau buvo geras. Tai vat kaip išeina.
Ir dabar kai žiūriu į savo mažiu vis pagalvoju kiek daug turėjo iškęsti savo pirmomis gyvenimo dienomis.
Trečia gymdyt jau bijočiau. nesinori, kad dėl mano koko kankintu mano vaikus blink.gif
P. S. Jei yra galimybė manau geriau dumt toliau tik reikia žinot kokia gerą gydytoją.
Papildyta:
QUOTE(evelina @ 2007 07 24, 21:11)
kad net veterinorka būt prasta, gaila būtų, jei ir gyvulėlį sužalotų...
Užuojauta Jokundai, juk labai turėjo skaudėti ir ne tik kūno žaizdas  verysad.gif
Bet kaip smagu žinoti, kad abu sūneliai sveikučiai ir gražučiai  thumbup.gif
*

Tai jau tikrai smile.gif Nieko nėra svarbiau, smagiau kaip sveiki vaikučiai. To visoms linkiu thumbup.gif
LedineLedi
Jokunda, svarbiausia, kad tavomažylis dabar su tavimi laimingiausias vaikas pasaulyje. Tiek iškentėjo mažylis.
Žinai, perskaičiau tavo istoriją, ir apie tuos durstymus ir apsiverkiau. Dieve, kokių yra gyvulių.....
Jau aš bjauri su gydytojais, po savo įvykių tapau dar bjauresnė ir nuo tada aš niekur vieno vaiko gink Dieve neidžiu ir neleisčiau niekam paimti.
Ačiū tau labai labai už tokią pamoką. Aš tikrai gimdysiu, dar ne kartą. Tikiu tuo ir dėkoju tau, kad kad parašei viską. Žinosiu ir niekada niekam neleisiu paimti, išskirti mano vaiko nuo manęs. Net ir nepaeinanti eisiu kartu ir būsiu šalia.

Tikiuosi ši tavo istorija bus didžiulė pamoka visoms besiruošiančioms gimdyti - mamos, auklėkim gydytojus kitais - kad vaikučių neišneštų.
Visada būkite šalia savo mažylių. VISADA.
Juk tos šaltos gydytojų - gyvulių rankos ir bejausmiai adatų ar kažkokie kiti judesiai suteikia mažyliui tiek skausmo, panikos, nemeilės.
NEPALIKIT.
Ačiū tau dar kartą už pamoką.
evening-dew
nu ir siaubas su tais gydytojais...man panasiai viskas buvo su gimdymu tik i mano gimdyma ileido 2studentes kurios tarpusavi gincyjos kiek atsiveres kaklelis,na tiesiog ziauru prisiminti.

o tau stiprybes 4u.gif
jokunda
QUOTE(coliuke @ 2007 07 26, 10:20)
nu ir siaubas su tais gydytojais...man panasiai viskas buvo su gimdymu tik i mano gimdyma ileido 2studentes kurios tarpusavi gincyjos kiek atsiveres kaklelis,na tiesiog ziauru prisiminti.

o tau stiprybes 4u.gif
*

O siaubeli blink.gif kaip tu ištvėrei. Jau viena kai žiūri, kiek kaklelis atsivėręs ne pyragai o čia dar dvi asobos. BRRRRRRRR unsure.gif Tai jau tikrai. Reiktų jas paguldyt į tavo vietą thumbup.gif
Papildyta:
[quote=karosiukas,2007 07 26, 07:41]
Aš tikrai gimdysiu, dar ne kartą.

Norėjau dar tau pasakyti, kad labai tavim didžiuojuos. Gerbiu moteris, kurios ryžtasi gimdyti daug vaikučių. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pati esu bailė. Nors dukrytės dar baisiai norėčiau ax.gif
LedineLedi
QUOTE(jokunda @ 2007 07 26, 19:43)
Norėjau dar tau pasakyti, kad labai tavim didžiuojuos. Gerbiu moteris, kurios ryžtasi gimdyti daug vaikučių. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pati esu bailė. Nors dukrytės dar baisiai norėčiau  ax.gif
*

Buvau bailė tol kol man neatsitiko nelaimė. Po jos ryšiuosi daug kam, kas liečia vaikučius.
Tiesiog toks mano tikslas - tai iš dalies gal kerštas aukščiausiąjam, gal kompensacija sau ar kažkam - nežinau, kaip tai paaiškinti - tiesiog dabar turiiu dar vieną tikslą - noriu trijų vaikučių.
jokunda
QUOTE(karosiukas @ 2007 07 26, 19:56)
Buvau bailė tol kol man neatsitiko nelaimė. Po jos ryšiuosi daug kam, kas liečia vaikučius.
Tiesiog toks mano tikslas - tai iš dalies gal kerštas aukščiausiąjam, gal kompensacija sau ar kažkam - nežinau, kaip tai paaiškinti - tiesiog dabar turiiu dar vieną tikslą - noriu trijų vaikučių.
*

Tavo vaikučiai iš ties bus laimingi. Aš pati užaugau daugiavaikėje šeimoje. Augom keturiese. Buvo super thumbup.gif thumbup.gif Ir dabar puikiai sutariam ir per balius linksma. Taigi, sėkmės tau ir tavo vaikučiams. Aukit sveikučiai
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
*woman*
blink.gif blink.gif sekmes 4u.gif 4u.gif
**Superblondine**
sekmes augant ir stiprejant 4u.gif
gabvidas
blink.gif nu ir išgyventa ,bet svarbu kad viskas gerai baigėsi sėkmes jums ir toliau 4u.gif
Akella
Sveikinu tapus du kart mama 4u.gif Nu ir istverme pas tave as jau tikrai buciau iskoliavus tas daktares blush2.gif
Deizyte
Sekmes augant, bukit sveiki, aukit dideli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linutia
vaje, ir dar tokios raganos gydytojomis vadinasi blink.gif
sekmes auginant du grazuolius bernuzelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galway_girl
kosmaras...su gydytoja tikrai nepasiseke... 4u.gif bet svarbu,kad viskas gerai 4u.gif
NeiVile
sėkmės tau mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
_Foxy_
Tokios istorijos tik patvirtina, kad mano pasirinkimas važiuoti gimdyti iš Mažeikių į Kauną yra geras.
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
*fujimi
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lotyna
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Natuke
Dar kartelį pasitvirtina, kad personalas labiausiai pyksta, kai budintieji turi rupintis iš anksto susitarusia mamyte, kurios gydytojas kažkodel negali.. Turbūt ir telefonu pasakė tavo gyd, kad tu pati kalta - nesutikai gimdyti 38 sav. Bet ar turėjai????? Juk pvz kai mano tevas turi "chalturke" - koncertą per atostogas, jis nereikalauja, kad ji nukeltų į patogesnį laiką blink.gif Juk geriau vaikeliui ir tau jeigu jis gims savo laiku g.gif. Tokia gydytoja daugiau nepasitikėčiau... apie budinčius iš viso patyliu blink.gif skaitant tavo istorija, norėjosi verkti verysad.gif
Marijka_lt
Koks siaubas! Kokia pazistama istorija. doh.gif Nekenciu tokiu gydytoju, jie net neverti sio vardo. Linkiu jums stiprybes bei geros, bet trumpos atminties, kad kuo greiciau uzmirsti ta skausma 4u.gif Svarbiausia, kad viskas gerai ir jus visi sveiki, o vaikai laimingi, kad turi tokia mamyte thumbup.gif

Atsiprasau, kad ne i tema, bet gal yra SM forume toks skyrius, kur galima butu paviesinti tokiu gydytoju pavardes, kad visos busimos mamytes zinotu ir nepatektu i "gydytoju" spastus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.