As parasysiu salotas:
Reikia vietu makaronu, bet kokiu mazu, as darau su tais suktais, reikia visu spalvu papriku, alyvuogiu, sauleje dziovintu pomidoru (tikrai galima nedeti
Lauksiu kitu ideju
Zinau, kad jau buvo tokia tema, bet ten buvo aprasyra tik viena uzkepele, o ne salotos
As parasysiu salotas: Reikia vietu makaronu, bet kokiu mazu, as darau su tais suktais, reikia visu spalvu papriku, alyvuogiu, sauleje dziovintu pomidoru (tikrai galima nedeti Lauksiu kitu ideju
O as pietum i darba dazniausiai gaminu:
makaronai alyvuoges pomidorai konservuoti kukuruzai slakelis soju padazo, pipiriuku ir truputis alyvuogiu aliejaus labai socios.. arba dar vienos: makaronai tunas alyvuoges konservuoti kukuruzai arba zirneliai super
Makaronu misraine:
Smulkus makaronai; Sviezus agurkai; Jautienos ispjova; Majonezas. Labai greitai pagaminama misraine ir be galo skani Skanaus
paskaicius uzsimaniau makaronu salotu
makaronai,
ridikeliai, pomidotai, agurkai, tunas Viska susluoksniuojam - nemaisom ir ant virsaus dar uzdedam sauksteli majonezo
Virti makaronai (grąžtai)
2 pomidorai 2 agurkai žali 1 agurkas marinuotas 1 svogūno galvutė rukyta šlaunelė arba krūtinėlė mojnezas
Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė
virtų pupelių, virtų makaronų, virtų grybų, kepintų svogūnų. Proporcijos - gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai. O gaminimas - elementarus. Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais. Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti. Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė
O aš gaminu tokias:
Makaronai (spiralės) šiaudeliais pjaustyta cukinija, k.r. kiaulienos kumpis, picarela suris pomidorai česnakas majonezas
Tikrai gerai, skaniai skmaba makaronų mišrainytės, nė karto jų dar nedariau
jau net seilės pradėjo kauptis. Labai įdomios tos su grybais, reikia pabandyti
Shios irgi su grybais:
Ishverdam makaronus ( shias salotas dazniausiai darom su spiraliniais makaronais). Pakepam keptuveje smulkiai supjaustyta svoguna ir smulkiai supjaustytus shampinjonu grybus. Kai atvesta, sumaishom su makaronais. Tada suberiam smulkiai sujautyto kumpio, iberiam juodu pipiru ir ishmaishom su megstamu majonezu. Skanaus.
Nu kagi visos dalijasi savo idejomis,tai asirgi pasidalinsiu savo firminemis salotomis, kurias sugalvojau kely vaziuodama i kaima ruostis savo gimtadieniui
Makaronu salotos su krevetemis: Viska dedu is akies, reikes: kokiu 400g kreveciu lukstentu makaronu spalvotu (graziau leksteje atrodo) irgi apie puse kilogramo Poro Agurku zaliu Kokiu 5 kiausiniu Man skanu su Santa Marijos prieskoniais salotom Ir majonezo Makaronus isverdam,tik nepervirti,kad nebutu visai minksti,supjaustome kubeliais agurkus, kiausinius, pora,viska sudedame pagardiname prieskoniais ir majonezu. skanaus.paprasta ir skanu..... QUOTE(gudrilapute @ 2007 09 28, 14:56) Nu kagi visos dalijasi savo idejomis,tai asirgi pasidalinsiu savo firminemis salotomis, kurias sugalvojau kely vaziuodama i kaima ruostis savo gimtadieniui Makaronu salotos su krevetemis: Viska dedu is akies, reikes: kokiu 400g kreveciu lukstentu makaronu spalvotu (graziau leksteje atrodo) irgi apie puse kilogramo Poro Agurku zaliu Kokiu 5 kiausiniu Man skanu su Santa Marijos prieskoniais salotom Ir majonezo Makaronus isverdam,tik nepervirti,kad nebutu visai minksti,supjaustome kubeliais agurkus, kiausinius, pora,viska sudedame pagardiname prieskoniais ir majonezu. skanaus.paprasta ir skanu..... einu virt makaronu
uzsimaniau valgyt
Nuo vakar liko virtu makaronu, tai padarysiu misrainyte: pridesiu tuno, kiausini, konc kukuruzu ir pomidoriuka, svoguniuka, uztaisysiu majonezu ir surysiu
QUOTE(6663 @ 2007 09 25, 19:22) Shios irgi su grybais: Ishverdam makaronus ( shias salotas dazniausiai darom su spiraliniais makaronais). Pakepam keptuveje smulkiai supjaustyta svoguna ir smulkiai supjaustytus shampinjonu grybus. Kai atvesta, sumaishom su makaronais. Tada suberiam smulkiai sujautyto kumpio, iberiam juodu pipiru ir ishmaishom su megstamu majonezu. Skanaus. aciukas.bandysime
O aš žinau irgi be galo skanias
Makaronai Fermentinio sūrio Obuolių Karšto rūkymo skumbrės ir Majonezo Mmmmmmmmmmmmm gardumėlis
NA IR AŠ ŽINAU VIENĄ SKANIĄ MIŠRAINĘ, DAŽNAI JĄ DAROM:
Makaronai (kaspinėliai arba ratai) Mozarelos sūrio Kumpio Helmans majonezo (su juo skaniau) Ir žolelių prieskonių Mozarelą ir kumpį supjaustyt šiaudeliais, viską sumaišyt ir Skanaus
Valgiau pas draugę:
nedideli makaronai pieniškos dešrelės-išilgai per pusę ir tada gabaliukais konservuoti kukrūzai pomidorai agurkai salotų prieskoniai majonezas
O štai kokias salotas padariau aš,dejau viska ka turejau ir gavosi skaniai(bent mano seimynai tai patiko)
Oi kaip viskas skaniai aprašyta, lekiu pažiūrėsiu ką turiu šaldytuve, ir Radau makaronų, išviriau kiaušinių, dar supjausčiau agurkų marinuotų, majonezo-labai skanų.
Labai cia pas jus skanu reikes butinai pabandyti.
O as darau tokias:
Makaronai (dariau is tokiu maziuku kaip ryziai panasiai) Rukytos vistos slaunele Obuolys Morka Obuolius ir morkas sutarkuoju burokine tarka, vista supjaustau ir viska sumaisau su makaronais ir majonezu
na kodel i makaroniukus dedamos alyvuoges man jos netinka:mmm na o as darau tokias makaroniuku salocikes
taigi reikia: pomidoru virto kietai kiausinio surio ir makaronu viska geriausia uzpilt aliejumi, majonezas kazkaip ne taip skaniai skanuas
Mano makaronu salotikes:
Makaronai virti (naudoju tuos spiralinius) Fermentinis suris (sutarkuoti per burokine tarka) Vista supjaustyti nedideliais gabaliukais (rukyta, kepta) Cesnakas (isspaudziu per cesnakui skirta spaudikli) Paprika supjaustyti gabaliukais (jos daug nereikia) Majonezas Niam niam P.s. vietoj vistos galima deti zuvi, bet kokia mesyte...
Man net seiles tysta jusu receptus beskaitant. Tik assiuo metu komandiruotej ir nieko isbandyti negaliu
Neuzkalnu mano gimtadienis. Tai prisirasiau receptu ir bandysiu daryti. Bus balius pirtyje, manau makaronai tiks.
QUOTE(jurgyyyyte @ 2007 11 19, 07:54) O štai kokias salotas padariau aš,dejau viska ka turejau ir gavosi skaniai(bent mano seimynai tai patiko) Dariau tokias pat kaip parasete , labai skanu
Dar vienos skanios:
1.makaronai kaspinėliai (tik nepervirt) pakepinti pievagrybiai kumpis majonezas druska pipirai kas mėgsta - kons.kukurūzai karštos makaronų salotos: makaronai pakepintas kumpis pakepinti pievagrybiai petražolės padažas: užkaitinti greitinėlę (bet neužvirinti), dėti tarkuotą ferm.sūrį 1:1, maišyti ant ugnies, kol gausis vienalytė masė, užpilti ant jau į lėkštes sudėtų salotų (jos irgi turi būti karštos) reiks pasibandyti, brangiausiam i darbeli turetu patikti
na buna berods kaspineliai spec saltam patiekimui, salotoms.
bet isbandziau viena is receptu, ir tikrai nesitikejau kad bus taip super
Labai jau nemegstu makaroniniu salotu, bet kartais jie labai buna 'i tema'.
Makaronai, zirneliai, virta mesa, petrazoles, majonezas.
man skaniausi virti makaronai su tunu , konc.kukuruzais ,majonezu
makaronu salotos
spalvoti makaronai rukyta vistiena agurkas pomidoras paprika svogunu laiskai zirneliai bazilikas druska pipirai aliejus+citrinos sultys+vanduo
Aš "užsikabinau" už tokių šiltų makaronų salotų:
makaronai (kaspinėliai, spiralės ir pan.), šiek tiek apvirto (nebūtinai apvirto) žiedinio kopūsto, pomidoro, tuno aliejuje ir majonezo...
Vasaros salotos
4 asmenims Isverdame brokoli 2 pomidorai storai griezineliais 250g trumpi spageciai, isverdam Lekste isklojam salotu lapais, dedam makaronus, pomidorus, brokolio sakeles, 4 virtu kiasiniu ketvircius, aliejuje anciuvius kelis, juoduju alyvuogiu, pavilga pasirenkame patys koki megtame salotoms, apibarstom zalesiais, prieskoniais ir patiekiam... Skanaus!!!
Kaip skanu, reikes butinai ir man pasidaryt
As va vakarienei sumakalavau is to kas buvo saldytuve, nu ir buvo labai skanu:
Virti spiraliniai makaronai Pomidoras Agurkas Paprika juod. alyvuoges svogunu laiskai kubeliais pjaustytas suris druska, pipirai, majonezas
makaronų salotos?
žiūrėjau skeptiškai bet galvoju reik pabandyt, ir ką - labai skanu o dariau paprastas: makaronai (nesvarbu forma, svarbu nepervirt konservuoti kukurūzai krabų lazdelės pomidoras agurkas fermentinis sūris druska, pipirai majonezas kas ragavo- gyrė
Makaronai su slyvomis:
Makaronai (virti kaspineliai) Poras (sujaustom griezineliais) Dziovintos slyvos (smulkiai supjaustome) Kumpis (rukytas kiaulienos/ jautienos- supjaustome mazais kubeliais) Majonezas (visus indigridientus sumaisome) Niam niam
Skanavau iš bendradarbės bliūdo
makaronai kepti svogūniukai ir morkytė rūkyta vištytė graikiniai riešutukai ir majonezas darysiu tuoj pati, tik desiu virtos mesytės.
nerealiai skanios:
SPALVOTI MAKARONAI SPIRALES KARSTO RUKYMO JUROS LYDEKOS (susmulkint sakute,isrinkus kaulus) KONSERV.ZIRNELIAI MAJONEZAS Mmmmm
Tikrai skanu. Begu daryti
|