post 2007 06 02, 21:42 Paskelbta: #9 Patyręs dalyvis *** Grupė: Dalyviai Žinutės: 142 Prisijungė: 2007 06 01 Pirmas vaikas:Danielius 2006 11 06 Apdovanojimų: 0 Sveiki, as irgi nutariau papasakot apie savo gimdymo istorija. Kadangi buvau isvykusi tai visa nestuma lankiausi svetur pas daktarus. Kadangi keliavom is vieno miesto i kita tai teko eit pas skirtingus daktarus. Pirma kart kai mane patikrino sake kad gimdysiu spalio 5 diena neveliau. Dave kruva dokumentu. Popieriu kad spalio 3 mane guldytu i ligonine gimdymui. Po poros menesiu ejau vel pasitikrint vel pas kita daktare, ji klausia kada gimdyt reiks, as jei ir sakau kad va dokumentas spalio 3 i ligonine siuntimas. Ji mane patikrino, padare ehoskopija ir sako kad gimdysiu tikrai spalio 15. Daktare sake jokiu budu negulk i ligonine. As jau nezinojau ka galvot..grizau i vilniu kazkure spalio 5 diena, iskart nuejau pas daktare pasitikrint sutvarkyti dokumentus. O ji mane patikrinus sako: tu nepergyvenk gimdysi Lapkricio pirma savaite. kazkur 5,6 diena.. As isvis siaube. kadangi pirmas vaikas, negimdziau nezinau kaip kas bus, neturejau draugu su vaikais. Atejo pagaliau ta lapkricio 6 diena, daktare parase siuntima i ligonine pasitikrint. Jauciau kad laikas jau. Pilvas buvo labai didelis, kokias dvi savaites nusileides. Berniukas labai mazai judejo. Nuvaziavom su vyru i ligonine Antakalnio. Ten mane patikrino, ir sako nu ka leisim vandenys siandien! As labaai bijojau. Suprantama. Po pusvalandzio atsiradau gimdykloj smile.gif ( kas gimde tos zino kokias prociaduras teko atlikt pries patenkant i gimdykla..) Tai ka nuleido man vandenis, Po valandos su puse prasidejo saremei..is pradziu kas valanda, pusvaladi, dazniau ir dazniau.. As ten nerekiau, bet skausmas nezmoniskas buvo. labai daug padejo mano vyras kuris visa laika buvo su manimi!! Aciu jam smile.gif su juo as visada jauciuosi ramesne ipac tokiu metu. pradejau gimdyt 20 val. nieko man ten paciai neisejo tai mane visi uzlauze, vienas galva, kita koja, dar kita daktare kita.. nu ir pagaliau 20val 13 minuciu mano mazutis isvydo pasauli!!!! biggrin.gif Linkiu visoms sekmes!
Smagu,kad viskas buvo gerai
Aukite sveikuciai
Na bet ir skirtingai gimdymo datas nsutatė
sekmes jums
Taip iseina, kad gime paciu laiku
Man kazkaip labai patiko skirtingos gydytoju minimos datos, sveikinimai su suneliu
Aukit didučiai
Aiukite sveiki
sėkmės augant
sekmes jum dideliausios
sekmiukas jums
|