Mano dukra nuo kitų metų pradės lankyti pirmą klasę.
Noriu paklausti dabartinių ketvirtokų mamų: kurią mokytoją rekomenduotumėte?
Mano dukra nuo kitų metų pradės lankyti pirmą klasę.
Noriu paklausti dabartinių ketvirtokų mamų: kurią mokytoją rekomenduotumėte?
Sveikos.
Mano šaunuolis taip pat kitų metų rugsėjį keliaus į mokyklą, todėl būtų įdomu išgirsti mamyčių nuomones ir rekomendacijas apie šios mokyklos pradinukų mokytojas
Tikrai būtų smagu, kad mamytės, kurių pabiručiai au lanko pradines klases pasidalintų patirtimi...
O šioj mokykloj pamokos popietinės būna?
Mano vyrukas rudenį irgi keliaus į pirmą klasę, deja, nežinau nei vienos dabar mokančios ketvirtokus, o nuo rudens -pirmokus mokytojos, todėl būtų idomu, sužinoti ketvirtokų mamyčių nuomonę.
O aš pasakysiu savają- Aš pati baigiau šią mokyklą ir nieko bloga pasakyti negaliu, nes ir egzaminams puikiai mokytojos paruošė, ir aukštajį mokslą įgyjau. Dar ir šiandien dirba daug puikių mokytojų (vyresniųjų klasių), kurie mane mokė. O va savo pradinių klasių mokytoją - Karkauskienę- atsimenu, kaip didžiausią gyvenimo košmarą
Sveikos. Zinot as irgi savo jauneli pradesiu rudeni vesti i sia mokykla, todel ir man labai si mokytojos tema labai svarbi. Laiko dar yra, todel labai kvieciu patyrusias dabartiniu ketvirtoku mamas atsiliepti.
Mano vyresnele siaip lanko ten 3-ia klase. Esu nepaprastai patenkinta mokytoja D. Paskeviciene. Sekantiems pirmokams galesiu nuosirdziai rekomenduoti. Dar del popietiniu pamoku - ogi situacija ten sudetinga ne del to, kad truksta nauju mokyklu, o tik del to, kad mokyklos direktorius L.Vasarevicius yra labai prijauciantis lenkams ir nenori, kad lenkai butu iskelti i kitas mokyklas, nes Jeruzalej lenku klases susidaro net per mazos. Kiek zinau, buvo judinamas sitas klausimas, taciau L.Vasarevicius krutine stojasi uz lenkus. Matyt jis gauna is to naudos tiesiogiai, kitaip sioje mokykloje nebutu tokia pirmenybe visame kame teikiama lenkams. (Kas nezino - pvz.rugsejo 1 - oji visuomet pirmiau svente buna lenkams, o lietuviams jau po pietu Manau ta reikala butu galima pajudinti Vilniaus savivaldybeje, tik gavau atsakyma, kad truksta tevu iniciatyvos ir nusiskundimu. Taigi, kam aktualu, kad popietiniu pamoku toje mokykloje nebutu, reiketu tiesiogiai apie tai pranesti Vilniaus savivaldybei. QUOTE(Rinktine @ 2009 10 02, 22:21) Tame paciame, kuri girdziu apibudinama tik blogais zodziais - mat nera tualeto, nera valgyklos mokykliniame pastate... galiu drasiai atsakyti - na ir kas? QUOTE(Neverk @ mama,2010 02 03, 19:20) Būna, trečioje-šeštoje klasėse. Bėda. Ir bus bėda, kol nebus pastatytos mokyklos Santariškėse ir Balsiuose. Jei padarys progimnaziją - problemų neturėtų būti su popietinėm pamainom
Neįvardyčiau mokyklos problemos kaip direktoriaus prijautimo lenkams.
Taip, lenkų klasės nenori išsikelti į Sirokomlės mokyklą. Bet ši problema yra daugiabriaunė: ir lenkai nenori keltis (nepriversi - kodėl jie turėtų norėti blogesnių sąlygų savo vaikams nei yra dabar?), ir mokykla - viso labo viena keliems gausiai apgyvendintiems rajonams. Direktorius, mano nuomone, tik situacijos įkaitas. O be to, jei sakote, kad lenkų klasės net mažesnės, tai logiška, kad jų išsikėlimas padėties iš esmės nepagerins - mokykla juk perkrauta kone dvigubai. Mokytoją Dainą Paškevičienę galiu tik girti ir jai žemai nusilenkti. Mamos, kurių vaikai bus pirmokai dar po metų, - siūlau mokytis pas šią Mokytoją
Tai, kad lenku klases net nera pilnos reiskia tik tai, kad ju vaiku yra daug maziau, taciau jie nelanko popietiniu pamoku - jas lanko musu vaikai. O laikas pamokoms ir klases tai jiems gi skiriamos nepriklausomai nuo ju kiekio. Esme ir yra tame, kad jie turedami po kelis vaikus klasese uzima patalpas ir laika, todel as manau, kad siuo atveju yra diskriminuojama dauguma, o ne atvirksciai. Ir jei visa mokykla butu atiduota lietuviams, tai tikrai gerokai gelbetu situacija.
Niekas nesiulo lenkams eiti i kazkokia prastesne mokykla. Yra toks siekis padaryti viena lenku mokykla Vilniuje, o ne daug misriu. Taciau pasipriesinimas kyla is to, kad mokytojams ir administracijai dirbantiems misrioje mokykloje, mokamas didesnis atlyginimo koficientas. Todel ir toks pasipriesinimas is mokyklos darbuotoju puses - apie vaikus cia galvojama maziausiai - tiek lenku, tiek lietuviu...
Lenkai neina į antrą pamainą? Aš galvojau, kad antra pamaina yra 3-6 klasėms įskaitytinai, nepriklausomai nuo tautybės...
QUOTE(Neverk @ mama,2010 03 01, 23:03) Lenkai neina į antrą pamainą? Aš galvojau, kad antra pamaina yra 3-6 klasėms įskaitytinai, nepriklausomai nuo tautybės... Surašyta "įdomiai" Pirmoje pamainoje mokosi I- II, VII - XII klasių mokiniai, antroje pamainoje - III-VI klasių mokiniai. Pirmoje pamainoje mokosi I-IV klasių mokiniai mokyklos filiale bei lenkiškų I-III ir II-IV l klasių komplektų mokiniai. QUOTE(doma_ @ 2010 02 03, 16:29) Tikrai būtų smagu, kad mamytės, kurių pabiručiai au lanko pradines klases pasidalintų patirtimi... O šioj mokykloj pamokos popietinės būna? ir kitiems teveliams Esu pirmokeles mama ir LABAI patenkinta tiek mokytoja Janina Maceviciene, tiek prailgintos grupes mokytoja Jurate Mazvyliene, tiek uzklasines veiklos organizavimu (ypatingai "Patrepselio" vadovemis), galu gale ir paciu direktoriumi. Nors kai pirma karta atejau pasizvalgyti i mokykla 2009 m. vasara, norejosi verkti del baisios mokyklos issores ir vidaus, taciau per metus taip greitai viskas pasikeite - mokykla is isores graziai suremontuota, visi langai,stogas pakeisti. viduje irgi pagal galimybes paremontuota, uzteko internete pasiskusti baisiu tualetu antrame aukste ir jis remontuojamas.... ir is viso nera to jausmo, kad butum istaigoje, nes kolektyvas draugiskas ir paslaugus.... o savarbiausia vaikas noriai i mokykla eina, mokosi ir, net prabuvus ten visa diena, nenoriai eina namo QUOTE(KristuteV @ 2010 03 03, 12:24) Nors kai pirma karta atejau pasizvalgyti i mokykla 2009 m. vasara, norejosi verkti del baisios mokyklos issores ir vidaus, taciau per metus taip greitai viskas pasikeite - mokykla is isores graziai suremontuota, visi langai,stogas pakeisti. Na, sakė, kad salės stogas jau varva... QUOTE(alter ego @ 2010 03 08, 13:28) kurios sales? nes sporto sale dar remontuojama, o aktu saleje lyg ir viskas gerai... bet visko gali buti ir dar reiketu ten paremontuoti, juk pastatas didelis, bet direktorius saunuolis, parenges projekta, gavo ES lesu remontui ir vaizdas dabar tikrai pasitaises
gal šių metų pirmokų mamų ir atsiliepimų apie būsimas mokytojas atsirastų?
Dar formuojamos klasės pas Astą Ruškienę, Astą Luzginienę ir Liną Kašėtienę - gal kieno nors vaikai pas jas mokėsi? QUOTE(*penelope* @ 2010 02 17, 12:54) Dar ir šiandien dirba daug puikių mokytojų (vyresniųjų klasių), kurie mane mokė. O va savo pradinių klasių mokytoją - Karkauskienę- atsimenu, kaip didžiausią gyvenimo košmarą Kuo ji tokia bloga ir nesimpatiška, kad prisimeni kaip košmarą?
Na mes nuo rugsėjo irgi žadam lankyti šią mokykla,tiesa,dar nebuvom užsirašyti,tai norėjau paklausti,ar užsirašant galima dar ir mokytoją pasirinkti?
Papildyta:
O gal dar pasufleruosit,kurioj ten vietoj rinksis visi
Sveikos mamytės,neišėjo mums sudalyvauti susitikime
QUOTE(dovacka @ 2010 05 06, 07:20) Sveikos mamytės,neišėjo mums sudalyvauti susitikime Sveika, kadangi pats direktorius sake, kad pasiskaito supermama, tai gal mokyklos atstovai ir parasys, kas ten buvo kalbeta. Na, esme buvo susipazinti su busimomis mokytojomis, apziureti klases. Leidau vaikui pasirinkti butent tokia mokytoja, kuri jai patiko. Mokykla viduje tikrai tragiska. pirmoku klaseje lubose sutrukinejimai, tinkai atsokineje, toks vaizdas, kad leidzia per blokus. Pasiteiravau mokytojos ar nenukris tinko gabalas mokinukui ant galvos, tai tik nusisypsojo (o ka jai padarysi, kita vertus...juk pati nesutvarkys tu lubu) Realiai labai skurdus vaizdas (durys, laiptai, sienos, lubos Lauksime rugsejo Mokykla viduje tikrai tragiska. pirmoku klaseje lubose sutrukinejimai, tinkai atsokineje, toks vaizdas, kad leidzia per blokus. Pasiteiravau mokytojos ar nenukris tinko gabalas mokinukui ant galvos, tai tik nusisypsojo (o ka jai padarysi, kita vertus...juk pati nesutvarkys tu lubu) Realiai labai skurdus vaizdas (durys, laiptai, sienos, lubos Lauksime rugsejo [/quote] Paskaičius mokyklos vidaus aprašymą šiurpas nuėjo
[quote=dovacka,2010 05 06, 14:43]
Mokykla viduje tikrai tragiska. pirmoku klaseje lubose sutrukinejimai, tinkai atsokineje, toks vaizdas, kad leidzia per blokus. Pasiteiravau mokytojos ar nenukris tinko gabalas mokinukui ant galvos, tai tik nusisypsojo (o ka jai padarysi, kita vertus...juk pati nesutvarkys tu lubu) Realiai labai skurdus vaizdas (durys, laiptai, sienos, lubos Lauksime rugsejo [/quote] Paskaičius mokyklos vidaus aprašymą šiurpas nuėjo [/quote] Nebijokit mamytes Papildyta: be to, pries tai teko pasizvalgyti ir po kitas mokyklas, tai vaizdai viduje daug maz panasus, tik isore skiriasi Papildyta: labai skubejau atsakyti, tai tiek klaidu pridariau, bet esme aiski Nebijokit mamytes Papildyta: be to, pries tai teko pasizvalgyti ir po kitas mokyklas, tai vaizdai viduje daug maz panasus, tik isore skiriasi Papildyta: labai skubejau atsakyti, tai tiek klaidu pridariau, bet esme aiski [/quote] KristuteV, vidujeTIKRAI viskas labai blogai. Gal isore ir pagrazinta, gal jusu vaiko klase sutvarkyta... bet visas kelias nuo pagrindiniu duru iki aktu sales, kur vyko susirinkimas - tikrai kaip is siaubo filmo. Jei mano darbo vieta butu tokia, jausciausi ziauriai blogai. manau kalejimai LT geriau atrodo, kalbant apie vidaus apdaila, nei si mokykla. Kur ziuri ta musu valdzia. Tikisi, kad vaikai priprate tokioje aplinkoje, kurs baisiai grazius dalykus... Na, kaip minejau, visa laime, kad vaikai yra vaikai. Jie mato ne auksciau nei 2 metrai ir tu apsilaupiusiu palubiu ir nutekejusiu sienoju nepastebes.
na tikrai nera ten taip baisu, gal ta laiptine iki aktu sales ir yra ne kokia, bet visa kita aptvarkyta. o svarbiausia kaip vaikas ten jauciasi, be to, teveliai pervesdami 2 procentus prisideda prie mokyklos grazinimo
...na siaip as 2004m pati baigiau sia mokykla ir savo mazaja zadu leisti tik ten
Manes negasdina aplinka-taip, kabinetai ten seni, pagriuve, taciau kaip ir KIEKVIENOJE mokykloje kabinetus pasitvarkydavome patys, ty su tevu parama. Senasis mokyklos pastatas statytas apie 1930-1940, tad nera ko noreti... Kiek teko lankytis mokykloje dabar- aplinka sutvarkyta, irengta nauja moderni sporto aikstele, sudeti plastikiniai langai ir tt. Svarbiausia mokytojai. O sioje mokykloje dirba daug stipriu pedagogu- ekspertu, metodininku. Ypac stiprios matematikes, lituanistes, istorikai anglistes ir vokieciu klb mokytojos. Mokytoju kolektyvas labai draugiskas, jautesi mokytoju ir moksleiviu dialogas, bendras problemu sprendimas ir tt. Nezinau, ar dabartinis direktorius islaike mokyklos dvasia, bet mokyklai vadovaujant (Amzina Jam Atilsi) A. Janusoniui, mokykla buvo labai vieninga ir jauki Cia mokytis buvo tikrai gera Ir esu labai dekinga siai mokyklai, jog dabar sekmingai studijuoju medicinos fakultete VU- to nebutu, jei ne kaikuriu mokytoju gebejimas sudominti tam tikrom disciplinom, ir gebejimas ikvepti ryzto, bei pasitikijejimo tikslu siekime
dabar mokykla visa isgrazejusi is isores, neveltui gavo ES parama....
dabar yra keturios pirmų klasių mokytojos kiek supratau.. pas vieną jau vaikų prirašyta .. jos pavardės neatsimenu bet prasideda iš Č...
o kitos mokytojos Veronika Ulevičienė Daina Paškevičienė Jūratė Kaubrienė sakė neaišku kiek vaikų pabėgs jei pastatys Balsių mokyklą (mes vieni iš jų http://www.jeruzale.vilnius.lm.lt/index.ph...7&Itemid=33
Leisčiau pas Dainą Paškevičienę. Aišku, mano patirtis ribota ir subjektyvi
QUOTE(Meka @ 2011 01 24, 12:21) dabar yra keturios pirmų klasių mokytojos kiek supratau.. pas vieną jau vaikų prirašyta .. jos pavardės neatsimenu bet prasideda iš Č... Černienė
Sveikos, mamos. Nuo šių metų rugsėjo norėčiau savo sūnų pervest į 11-tą Jeruzalės m-los klasę. Labai norėčiau išgirsti nuomonę apie šią m-lą. Ar alternatyvą šiai m-lai (gyvename Molėtų pl.). AČIŪ.
Vėl naujos aistros dėl lenkiškų klasių šioje mokykloje.
Straipsnis delfi. Kada baigsis Lenkų rinkimų akcijos inicijuojami ir organizuojami tautinės nesantaikos kurstymai?
Labai įdomu, o kiap šiaip bendra atmosfera šioje mokykloje. Galvoju pervest sūnų 11-ką į ją.
QUOTE(Neverk @ mama,2011 05 04, 10:14) Vėl naujos aistros dėl lenkiškų klasių šioje mokykloje. Straipsnis delfi. Kada baigsis Lenkų rinkimų akcijos inicijuojami ir organizuojami tautinės nesantaikos kurstymai?
Jei ne paslaptis, į kurią gimnaziją keliausit?
jei gerai sekasi mokslai - tik gimnazija. Mano dukra baigė Biržiškos. Ji buvo stipresnė. O sūnus vidutiniokas, prisibijau, kad nepagęstu. Bet negali numatyti, kokie mokytojai, kokia klasė... Visur loterija.
Taip. Tikrai stipri gimnazija.
Labas vakaras,
gal kas nors turi kokių nors atsiliepimų apie pradinukų mokytoją Redą Volungevičienę? Iš anksto ačiū
Gal kas nors galite parašyti atsiliepimų apie pradinukų mokytoją Vidą Laucienę? Ačiū
Sveiki gal kas turit kokiu atsiliepimu apie dabartines 4 klasiu aukletojas? galvojam leist i sia mokykla savo dukryte kitais metais. kiek zinau kazkaip galima pasirink aukletoja jei anksti uzsirasai i mokykla. Buciau dekinga uz info
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie pradinuku mokytoja DAIVA KARKAUSKIENE
Sveikos, nuo rudens sūnus pradės lankyti pirmą klasę. Planuojame Jeruzalės mokykloje. Gal žinote, kokios bus pirmokų mokytojos ir kuri tiktų padūkusiam jautruoliui
|