labai grazi istorija. Aukit diduciai!!!
QUOTE(rimimita @ 2008 01 19, 12:14) QUOTE(Edeja @ 2008 01 19, 12:34) QUOTE(astuted @ 2008 01 19, 14:19) Labai ačiū už malonų įvertinimą ir palinkėjimus..
Kaip gražu
O apie kraujagyslių trukimą, kad neliktų raudoni žandai ir aš tik sugebėjau galvoti Sėkmės jums
Labai grazi istorija. Tikriausiai visoms mamoms uzplusta tas nuostabus jausmas... Man irgi taip buvo
Grazu...
Papildyta: o zandai, tai man baisiai sutruko nuo stumimo, bet veliau viskas praejo. Iskart po gimdymo saves net veidrodyje nepazinau Gerai, kad dabar siulo nejautra, o as, kai pirmaja gimdziau to dar nesiule(pries 14 metu) tai visa "malonuma" jauciau Augink sveika ir laiminga mazyli QUOTE(daluzenik @ 2008 03 27, 15:02) Grazu... Papildyta: o zandai, tai man baisiai sutruko nuo stumimo, bet veliau viskas praejo. Iskart po gimdymo saves net veidrodyje nepazinau Gerai, kad dabar siulo nejautra, o as, kai pirmaja gimdziau to dar nesiule(pries 14 metu) tai visa "malonuma" jauciau Augink sveika ir laiminga mazyli Ačiū.. Mūsų istorija išspausdinta šio mėnesio "Tavo vaiko" priede "Nėščia ir graži".. Gaila, kad taip negražiai suredaguota ir pakeista.. O mano stebukliukui JAU
ir man labai labai patiko istorija, šaunuolė
labai miela mergytė
labai grazi istorija
Papildyta: beje, labai simpatiska mazyle
Dukrytė tikras stebukliukas
Graži... Nuoširdi... Jaudinanti... Sėkmės augant
labai grazi istorija!!! skaitau ir laikau ant ranku savo leliuka 5 men, kaip grazu tie maziukai:))) ir beje mes naudojame is jusu pirkta pinta lopsiuka, va tuoj nesiu mazyli ten paguldyti:))) aciu:) ir sekmes!
QUOTE(ingere @ 2008 04 09, 22:42) Dukrytė tikras stebukliukas Graži... Nuoširdi... Jaudinanti... Sėkmės augant Ačiū.. QUOTE(mamytedaiva @ 2008 04 15, 21:26) labai grazi istorija!!! skaitau ir laikau ant ranku savo leliuka 5 men, kaip grazu tie maziukai:))) ir beje mes naudojame is jusu pirkta pinta lopsiuka, va tuoj nesiu mazyli ten paguldyti:))) aciu:) ir sekmes! Sveikinu..
labai grazu
Labai grazi istroja, net sirdi suspaude.Noriuuuuuuuuuu dar leliuko.Nuostabus tas jausmas, kaip ant krutines uzdeda.
Tai va, viskas vyko jau prieš vienerius metus..
O man taip gera būt MAMA.. ![]()
labai grąži istorija
Papildyta:
labai grazi istorija
kaip graziai aprasyta
sekmes
Labai grazu...
Sveikinimai susilaukus dukrytes Auit sveikutes
Grazu
sveikinu sveikinu sveikinu!!!
nuostabi istorija, nuostabi seima... aukite sveikutes !
labai grazi istorija
kuo nuostabiausiu akimirku jums visiems
Labai ačiū visoms už gerą žodį ir linkėjimus, malonu, kad mano istoriją kas nors dar perskaito ir nelieka abejingas..
Sveikinimai jauniems tėveliukams!!!
Aukit sveikos ir laimingos!!
Labai grai ir silta istorija. Kantrybes auginant mazaja princese ir sekmes kviecianti gandrus
labai graziai ir jausmingai aprasyta, net susigraudinau, sekmes auginant mazaja stebukliuke
QUOTE(Eagle78 @ 2008 12 29, 18:01) QUOTE(velniukste23 @ 2008 12 29, 23:51) QUOTE(aistejukas @ 2008 12 29, 22:42) Labai ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus, ypač šitą..
Labai graži istorija... Net malonu buvo skaityti...
kaip miela
Gera skaityti tokias istorijas, sėkmės visai šeimynai
labai graziai viskas aprasyta ir su tokia begaline siluma ir meile
QUOTE(Vilija2 @ 2008 12 30, 18:21) QUOTE(egliux&darius @ 2009 03 19, 12:43) QUOTE(neniukas @ 2009 03 20, 13:04) QUOTE(wilioke_ @ 2009 03 20, 13:16) Ačiūūūū...
Sveikinu
Kaip graziai parasyta
Laaabai gražiai aprašyta
Didziules sekmes jums
Mano gimdymo istorijai jau lygiai 2 metai..Džiaugiuosi, kad karts nuo karto dar perskaitote ją ir dėkoju visoms už linkėjimus..
Labai graži istorija...
Linkiu, kad ir šis nėštumas bei gimdymas būtų lengvas ir jūsų graži šeima būtų dabar jau dvigubai laimingesnė Ech taip perksiačiau ir pati užsimaniau kuo greičiau gimdyti...
Grazi istorija
labai grazu...sekmes jusu graziai seimynelei...
QUOTE(Esha @ 2009 07 31, 14:18) Labai graži istorija... Linkiu, kad ir šis nėštumas bei gimdymas būtų lengvas ir jūsų graži šeima būtų dabar jau dvigubai laimingesnė Ech taip perksiačiau ir pati užsimaniau kuo greičiau gimdyti... QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 14:47) QUOTE(kirbe @ 2009 08 01, 12:48) Dėkui už |