tai pasiskambink ir pasidomek - koks ten tu kaitinimo tenu galingumas, kokia temperatura reikalinga kepimui
Labu, Kic
Pasta, dėl tenų - kai aš savo aparatui siunčiau iš Hidrotekos. Emiau 3 tenus po 800 W, tai buvo žvėriškai per mažai. Va, radau sąskaitą: Maitinimo įtampa: 230 V Galingumas: 800 W Diametras: 8,5 mm Ilgis: 850 mm Už tris sumokėjau su pristatymu 143 lt. Žinočiau, kad dar du padės, pirkčiau, bet nelabai tikiu - su trim tenais šakotis tik džiuvo. Į kepimą tai nebuvo panašu visai. Papildyta: Metus laiko nerūpėjo, ale vėl užsikabinau Žiūrėkit, čia pečius, turintis 10 tenų po 0,9 kw.t.y. bendras tenų galingumas yr 9 kw... tai man dar būt reikėję pirkt ir pirkt tų tenų..
Ra, man atrodo, kad jie ten gamina tuos aparatus ir pardavineja.. Ne viena toki turi..
Man kad nuli nubrauktu nuo kainos, tai ir pirksiu
Nu, Kic, jei nulį nubraukt, jamčiau ir aš
Ok, gal kurios diedas/tėtis/brolis/meilužis/kaimynas kažkaip susijęs su tenais, kaitinimais ar elektra? Mergos, nu kiba nesusikonstruosim? tereikia šiek tiek daugiau žinių, nei turim dabar QUOTE(ra @ 2012 01 07, 22:16) Nu, Kic, jei nulį nubraukt, jamčiau ir aš Ok, gal kurios diedas/tėtis/brolis/meilužis/kaimynas kažkaip susijęs su tenais, kaitinimais ar elektra? Mergos, nu kiba nesusikonstruosim? tereikia šiek tiek daugiau žinių, nei turim dabar bet kurioje troboje bus 9kw itampos?bent jau pas mane 5,5.,tai galiu net nebandyt,nes kitaip namus sudeginsiu
nu pala, gal visų 9 nereik.. todėl ir paieškomas gabus elektrikas
Kic, Tu protinga, ryt pasuk šiauliečiams, gudriai paklausk kiek pas juos tenų W ir mažu anie konstruoja ką mažesnio buitinio?
n u gi gal trifazes tos kepyklos yra.. tada ju galingumas daug didesnis..
QUOTE(ra @ 2012 01 07, 23:42) nu pala, gal visų 9 nereik.. todėl ir paieškomas gabus elektrikas Kic, Tu protinga, ryt pasuk šiauliečiams, gudriai paklausk kiek pas juos tenų W ir mažu anie konstruoja ką mažesnio buitinio? .... na gal kas paskambinot ar gamina mazesnius ------------------------ as del galingumo nepergyvenu, nes galiu pasijungti ir tryfaze ,man svarbu kad kaina butu ikandoma daba galvoju kiek reiktu tenu kept namu saligom
ryt pasuksiu, sian kitais kepiniais buvau uzsiemus. Pas mane nusvitimas - juk irgi trifaze turiu.
Kas galite paaiskinti skirtumus.. Rasukas va rase, pas ja 5,5..(as niekaip nepasiziuriu popieru kiek pas mane).. o jei trifazis..tai ka tada reikstu? galite man isaiskinti kaip tai viskas apskaiciuojama? Pasta, itariu ne tenu kiekio reikia, o ju galingumo.. Ti yr ju visokiu gi yr. Isuktum viena, bet 9 kw ir iskeptum jezus, kaip reikia elektriko.. QUOTE(pasta222 @ 2012 01 09, 10:35) sakyčiau tenu kiekis - tada karstis pasiskirsto tolygiau. Nu va, mergikės, kiek informacijos gavau Skambinau tam vyriokui. kalba noriai ir daug. Paprašiau, kad mums paskaičiuotų kiek kainuotų jų gaminamas visiškai buitinis aparatukas. Sako, kad brangiausia ten, ana,m, kompiuteriukas, reguliuojantis sukimosi greitį ir dar kažką. Tai paprašiau, kad paskaičiuotų su rankiniu sukimu, paprasčiausią ir pigiausią variantą apie 40 cm šakočiui. Ryt paprašė paskambinti Jų pečiaus bendras tenų galingumas - 7 kw. Kai paminėjau savo 2,4 pečiuką, kuris tik džiovino, o šakotį baigiau kept statybinio feno pagalba, juokės, sakė be 7 kw niekaip. O tai reiškia reikia žiūrėti savo įvadus, laidus, skaitliukus ir t.t. Taip, išsigelbėjimas trifazė. Ryt labiau paklausinėsiu plačiau apie tai Minėjau, kad jau kaip pulsim visossssssssssssssssssss pirkt..... Vnž laukiam rytojaus
aga
prisiminiau kas antras brangiausias - tenai. O be to niekaip. Paskaiciavau, jei mano vienas tenas kainavo iki 50, o tokiu reiktu 9... tai 450 vien tenai. kaži ar pigiau kaip kokis 1500 iseis... QUOTE(ra @ 2012 01 09, 15:47) aga prisiminiau kas antras brangiausias - tenai. O be to niekaip. Paskaiciavau, jei mano vienas tenas kainavo iki 50, o tokiu reiktu 9... tai 450 vien tenai. kaži ar pigiau kaip kokis 1500 iseis... manau kas gamina pecku, perka urmu tenus jei apie 1500 lt. man tai sviecia iki 1000
7 kw,tai labai daug,nepigus sakotis gaunas,reiks malkom kurent
Pirma gera naujiena MAN - pasikeliau sutarti su el tinklais, turiu trifazi 10 kw.
Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu.. Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko... Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins? Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime: El. paštas: kombinatorius@splius.lt Telefonas: 860405523 Jei kas susitarsi, pasigirkit, a? QUOTE(ra @ 2012 01 11, 14:31) Pirma gera naujiena MAN - pasikeliau sutarti su el tinklais, turiu trifazi 10 kw. Bo mano aparatui tik teną reikia pakeist. O jis kainuoja pas tą vyrioką 70 lt Vnž pati sau pavydžiu, bo manau, kad gal ne šį mėnesį, bet sąlyginai neužilgo kepsiu.. Gerai, dabar naujienos Jums. Neapsirikau. Buitinio aparačiuko kaina būtų 1500 lt. Be varikliuko... Žiūrint į nuotrauką matos geležiniai volai.. sakau gal skambinkitės ir tarkites, kad be volų darytų, volus pačios rasit, kas ištekins? Vnž vyrioko kontaktai nurodyti skelbime: El. paštas: kombinatorius@splius.lt Telefonas: 860405523 Jei kas susitarsi, pasigirkit, a? aciukas ....jo o kur tu tenu galima rasti pirk pardei?
Aš tenus pirkau hidrotekoj. Bet jei aš už tris strypinius 0,8 kw tenus (viso - 2,4 kw) sumokejau apie 150, o tas vyriokas už visus 7 kw tenus (sakė trys tenai po metrą..viso - 3 metrai, juos lanksto, kaip kad matosi foto) sakė paimtų 70 lt. jauti skirtumą?
Arba reikia ieškoti, kas prekiausja tenais pigiau ir išsilankstyti alei savo aparatą.. jaučiu paatogiausiaa, pigiausia. QUOTE(ra @ 2012 01 11, 15:48) Aš tenus pirkau hidrotekoj. Bet jei aš už tris strypinius 0,8 kw tenus (viso - 2,4 kw) sumokejau apie 150, o tas vyriokas už visus 7 kw tenus (sakė trys tenai po metrą..viso - 3 metrai, juos lanksto, kaip kad matosi foto) sakė paimtų 70 lt. jauti skirtumą? Arba reikia ieškoti, kas prekiausja tenais pigiau ir išsilankstyti alei savo aparatą.. jaučiu paatogiausiaa, pigiausia. cia uz metra ar uz 3m. 70 lt. ar uztenka 2,4kw
pas mane kokie 25 kw yra trifaze..
Tai kai paleisi savo aparata, Ra - duok zinot.. norim i sakocius paziureti, aparaciuka paciupineti.. QUOTE(pasta222 @ 2012 01 11, 17:44) Už 3 metrus Nu neužtenka, neužtenka, dėl to ir kreipsiuos pas vyrioką kito teno... Juk sakė, kad be 7 kw nekeps. QUOTE(kice @ 2012 01 11, 19:02) pas mane kokie 25 kw yra trifaze.. Tai kai paleisi savo aparata, Ra - duok zinot.. norim i sakocius paziureti, aparaciuka paciupineti.. Na ir šiaip jau galėtum kada į svečius
nugi man reikia kazkokios rimtos priezasties, kad MBreidi atsitempciau kartu :0 nes kai jis masinoj sedi - turiu tik 3 min laiko sveciuose
Kice, supratau
Elektrikas iškviestas QUOTE(pasta222 @ 2012 01 07, 18:50) sita jau sene zinojau :)kaina kandziojasi kazkaip to pacio zmogaus peciu radau pigiau http://www.skelbimai.lt/pramonines-sakociu...us-2043333.html QUOTE(Atize @ 2012 01 13, 12:04) kazkaip to pacio zmogaus peciu radau pigiau http://www.skelbimai.lt/pramonines-sakociu...us-2043333.html vistiek per brangu 4000 QUOTE(pasta222 @ 2012 01 13, 13:45) nu metalas ir darbas ne pigiai kainuoja
Mjo, aš irgi manau, kad kaina protinga, atsižvelgiant į metalo ir visų "komoiuteriukų" bei varikliukų kainas.... O vat kad įpirkt negaliu - čia kita kalba...
QUOTE(ra @ 2012 01 13, 14:37) Mjo, aš irgi manau, kad kaina protinga, atsižvelgiant į metalo ir visų "komoiuteriukų" bei varikliukų kainas.... O vat kad įpirkt negaliu - čia kita kalba... uz dyka nieks nenori dirbti sis variantas manau gautusi pigiai
Beliko pečių pasisitatyt. pamatai jam sumūryti jau prieš 1,5 metų
QUOTE(Atize @ 2012 01 13, 15:44) QUOTE(columbija @ 2012 02 24, 17:46) MB sumeistravo man kepimo aparatą. Iš pirmo karto rodausi kas išėjo OHO šokotis liuks QUOTE(Domi95 @ 2012 02 24, 18:15) OHO šokotis liuks Kitą dieną galėsiu ikelti ir aparatą kaip jis atrodo. Viskas paprasta padaryta metalinė dėžė šone pritvirtintas tenas išimtas iš tokio seno naminio griliaus, pats ''buomas'' iš medžio ištekintas ir šonai metalinės dėžės užlenkti tokiu kaip dangčiu kad šiluma neišeitų.
[quote=columbija,2012 02 24, 17:46]
COLUMBIJA esi šaunuolė,tavo šakotis labai skaniai atrodo.Norėčiau dabar pat nusilaužti ragiuką
kam idomu sakociai ir ju iranga galit kreiptis...
Sveikutes, as irgi jungiuosiu prie jusu:) pradejau pries Naujus metus:) Pas mane aparatas trifazis, su reguliuojamu greiciu. Vienintelis ko reikia nauju volu, turimi jau tokie apsilankste:)
Tik man vienintele problema , ne visada ragai gaunasi. QUOTE(audroneta @ 2012 03 05, 21:12) Sveikutes, as irgi jungiuosiu prie jusu:) pradejau pries Naujus metus:) Pas mane aparatas trifazis, su reguliuojamu greiciu. Vienintelis ko reikia nauju volu, turimi jau tokie apsilankste:) Tik man vienintele problema , ne visada ragai gaunasi. kokiu volu reikia?o ragai auga kai greitis didesnis,o po to ji reik mazinti... QUOTE(naurija+art @ 2012 03 07, 15:57) Gal as atvirksciai darau, pirmiausia letai suku, o kai pora sluoksniu apsikepu pradedu greiciau sukti kad tie ragai darytusi. O gal kaip tik pirmiau greiciau, o paskui leciau. Gal i AZ butu galima, kad cia neterstume temeles
terskite terskite, labai i nauda visoms
Kas ten siule iranga? Gal galima i e-maila daugiau info? Su kainom, nuotraukos ? gra@nkm.lt
privaloma viesai
siaip ir as kiek skaiciau, kad prazioj letai, veliau greiciau.. Na as taip mastau, kuo greiciau, tuo didesne iscentrine jega ir tesla taskosi is centro i pakrascius Kice, penktadieni prasideda elektros permonatvimo darbai. Vien del to sakocio peciaus
ra, nu tu pavarai..
QUOTE(kice @ 2012 03 07, 20:21) terskite terskite, labai i nauda visoms Kas ten siule iranga? Gal galima i e-maila daugiau info? Su kainom, nuotraukos ? gra@nkm.lt As irgi svajojau svajojau, ir visai netiketai prisisvajojau:) tik butu gerai kad viskas gerai isseitu:) Na bet kepant tik tris menesiukus, ir netgi ne kiekviena diena, manau dar ismoksiu:)) o dar jeigu kas nors patars:) bus
O kokia dabar savikaina iseina sakocio? pvz 40 kiausiniu?
..na trifazę virtuvėj jau turiu (mergos, TAI atrodo kaip priešgaisrinis čiaupas arba stop kranas...
Turiu klausimą kepančioms - kur Jūs viską plakate - maišote? Tą vieną kart, kai kepiau, mano kenwoodas pamėlo nuo darbo ir įtampos... Rankom gi tingiu..
|