Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manų košė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
joojoooj
duodu karta i du menesius, valgo noriai
svajone74
maniškė valgo noriai, bet dažnai neduodu, nes yra maistingesnių ir vertingesnių košių
mmergyte
QUOTE(burbuliuxxx @ 2011 01 17, 10:16)
sveikos 4u.gif  o mums yra tokia beda verysad.gif  savo sunaus mp nebematinau nuo 4 mėn., isbandžiau visus visus mišinukus, visų atsisakė, nei vienas nepatiko, pradejau virti piena, siek tiek sutirstinta manais, na kaip musu mamos mus augino su ta vadinama putra biggrin.gif  valgė gerai, nuo 6 mėn pradejau primaitinti varskytem, jogurtais, darzoviene, dabar jau daug ka ragauja(mums metukai), bet pagrindinis maistas isliko ta maniene verysad.gif ir tik todel kad mazai valgo papildomo maisto, bandziau visa diena neduoti manienes o maitinti normaliu maistu, kosem, bet vaikas alkanas liko, nes nepavyksta  jam ikisti daug maisto. tai va situacija gaunasi tokia kad pagrindinis musu maistas ta nieko neverta putra, kuri tikrai nieko gero neduoda, kalcio vaikui daktare sake truksta, duodam osteocre, bet rezultato dar nematyti, teturim 4 dantukus, plaukuciu mazai. nors vaiksciot pradejo anksti, nuo 9 men. ka patartumet mano atveju daryt, kaip vaika atpratinti nuo to pieno su manais doh.gif
*

paprasčiausiai turėti daug kantrybės.. 4u.gif stiprybės,kad neduodi būtent manienės,jei nori valgyti siūlyti kažką kito,sakysit nu ką daryt jei nori,bet juk sveikata svarbiau.. 4u.gif mūsiškis aviečių labai nori,bet alergiškas negi turiu duoti,vien dėl to kad nori? verysad.gif gi ne..stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Cukraus pudra
Žinau, kad manų kruopos niekuom nenaudingos, bet išsiverdam retkarčiais. Man skanu ir sūnus mėgsta. Su sviestu, cukrum ir cinamonu.
laizanika
Abu sunus labai megsta dribsniu kosytes, naudojam Nordic dribsnius avizinius, avizinius su kvieciu arba avizu selenomis, kartais jas sumaisau su grikiu dribsniais, nes vien grikiu nevalgo, o sumaisytas valgo puikiai, todel manu niekad neverdu ir net nesiulau. Dickius iki iseinant i lopsely ne karto nebuvau virus, lopselyje jis jos paragavo pirma karta. Kelis kartus poto viriau ir namuose bet nepasakyciau kad noriai valgydavo. O viena karta pusryciams gan nenoriai suvalges porcija jos poto fontanu isveme doh.gif Gal sutapimas bet poto karto manu koses namie niekad vaikams nevertu 4u.gif
zefyriukas
Maniskiui irgi tinka manu kose, tik as kartu iberiu avizu selenu 2-3saukstelius. 4u.gif
Agnesaule
Mano pupa irgi labai mėgdavo manų košę su šaldytom avietėm, o paskui matyt pabodo. Reiks kada vėl pasiūlyt dėl įvairovės biggrin.gif
Erikauzas
smile.gif duodu retkarciais tik nelabai ja megsta
Darfe
Duodu kartais. Imaisau ir kukuruzu koses. Kai reikai greitos koses, labai liux man manai ax.gif
floridija
Mes labai megstam manu kose su moliugu, is pradziu isverdi moliugo gabalelius, sublenderiuoji, tada sauksta manu, pienuko, sviestuko, dar uzvirini ir super thumbup.gif
Flaxkids
QUOTE(floridija @ 2011 02 25, 17:04)
Mes labai megstam manu kose su moliugu, is pradziu isverdi moliugo gabalelius, sublenderiuoji, tada sauksta manu, pienuko, sviestuko, dar uzvirini ir super  thumbup.gif
*

o aciu uz super paprasta bet receptuka reiks pabandyti maziukui si varianta
baronkyte
duodu. skani gardi kose. adele megsta. as megau, kai vaikas buvau smile.gif
Elra
,,,kol kas ne,sako "tuscia" kruopa g.gif
kitule5
Vienintele kose kurios nei per kur i burna neima,nors siaip valgo viska is eiles
Raselija
viena is megstamiausiu smile.gif ir mamyte kartu su mazaja kabina lotuliukas.gif
****angeliuke****
Šiaip manų košė nekenkia, tiesiog ji vaikui neduoda jokios naudos, o tik pučia vaiką tongue.gif
iriskaks
as saviskei duodu ant nakties ir nu niekaip neispucia jos schmoll.gif Taip ir lieka manekene doh.gif
*zieminuke*
As saviskei duodu karta per dvi savaites del ivairoves su sviestuku ir cinamono laseliu, valgo skaniai smile.gif
3lena
maniskis manu kose megsta labiausiai smile.gif Del putimosi tai tik tegul, smulkutis jis pas mane smile.gif
Jugita29
Mes irgi manu kose megstam labiausiai, karta per diena valgom, nei jis pucias nei ka, kudutis, smulkutis, gi nevalgo kibirais mirksiukas.gif
taskiukas
mano vaikas megsta speltos manus (paprastu tai net nesu ir davusi) maisytus su kukuruzu kose.
Gretabac
Manų košės davusi esu gal tik kokius 2-3 kartus, nelabai jam patiko. Daugiau ir neverdu. Džiaugiuosi kad visas kitas kruopų košytes labai mėgsta smile.gif
citroen
Maniske visai jokiu kosiu nepripazysta doh.gif jai geriausia kose yra darzoviene, arba MESA biggrin.gif
Loretutttia
Citroen, pas mus taip pat biggrin.gif Manų košės nevalgo, nei vienos nei su uogiene. Kruopų košes tai valgo, bet tik tada jei su mėsyte būna smile.gif Jei be, tada niekaip neįsiūlysi ... smile.gif Ot vyras auga biggrin.gif
*Laukinukė*
Maniškiai nevelgo schmoll.gif
Evelinute:)
pati mėgstamiausia vakaro košė, bet duodam tik kas antrą, kas trečią vakarą smile.gif
Isila
manų košė kuo puikiausiai eina. anksčiau nevalgydavo nei vienas, bet, matyt, vyresnėlis daržely įprato, tai dabar patys prašo.
ciku_caku
QUOTE(3lena @ 2011 04 13, 23:00)
maniskis manu kose megsta labiausiai smile.gif Del putimosi tai tik tegul, smulkutis jis pas mane smile.gif
*

ir musiskiui skaniausia kose, jis pats visai nepilnutis ax.gif
DjuSoleil
Valgom tokia košę kartą per savaitę,bet jaučiu teks dažniau duot,nes laaabai patinka :liuks:
natali77
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info doh.gif . Sake kad maziems vaikams nerekomenduoja ir moterims menopauzes metu.
Raselija
na va, dziaugiaus dziaugiaus, kad valgo, o dabar vat vos isiulyt eina doh.gif jei rodau kad as suvalgysiu, tai tada paragauja kelis saukstelius, o toliau kad ir visa galiu patik suvalgyt verysad.gif

QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 16:19)
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info  doh.gif . Sake kad maziems vaikams nerekomenduoja ir moterims menopauzes metu.
*

na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais ax.gif juk visi ant manu koses uzaugom smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia smile.gif

o kad kalci geriau isisavintu tai reikia i jogurta ideti truputeli medaus (suagusiam dedasi 1 saukstelis medaus i stikline jogurto) ir duoti suvalgyti pries miega, nes nakti geriausiai pasisavinamas kalcis smile.gif
Deimike
QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 17:19)
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info  doh.gif . Sake kad maziems vaikams nerekomenduoja ir moterims menopauzes metu.
*

man kazkaip rodos, kad ne kalcio, o gelezies...

Manau, kad geriausia ivairus racionas, ne monotonija maiste. Mes visokias koses valgom: ir lesiu, ir manu, ir soru, grikiu nelabai patinka, ryziu nelabai, manus megsta, bet kadangi mazas feritinas jam tai neduodu - irgi tokiu laidu auka tapau... bet kas atsitiks, jei karta i savaite suvalgys? Galvoju jei kasdien vien vienas ar kitas produktas tada blogai.
ruta_zalia
QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06)
na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais  ax.gif  juk visi ant manu koses uzaugom  smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia  smile.gif

*

drinks_cheers.gif Visu pirma tai tikrai ta kose niekas nemaitina 4 kartus per diena ir 7 dienas per savaite, 1-2 kartus per savaite tai man atrodo nieko neatsitiks. Maistas aplamai turi buti ivairus, o bet ko "pereboras" naudos neduoda schmoll.gif Senais laikais nuo keliu menesiu kudikiams duodavo karves piena su manais per soskes ciulpti, tiesiog nebuvo tokiu adaptuotu misiniu ir ka, o ta kad visi uzaugo ir zymiai sveikesni, be alergiju, be klubu isnirimu, sanariu laisvumo ar siaip siuolaikiniu, jau iprastinemis tapusiu, bedu unsure.gif
ragnez
QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06)
na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais  ax.gif  juk visi ant manu koses uzaugom  smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia  smile.gif
*

drinks_cheers.gif cia is serijos - "vaikus lupti sveika. nesvarbu, ka tie mokslininkai sako: va, mane tevai lupo, ir mano drauges lupo - o kokie geri zmones isaugom".

kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe. manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato... 4u.gif
Raselija
QUOTE(ragnez @ 2011 06 15, 11:17)
drinks_cheers.gif  cia is serijos - "vaikus lupti sveika. nesvarbu, ka tie mokslininkai sako: va, mane tevai lupo, ir mano drauges lupo - o kokie geri zmones isaugom".

kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe.  manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato...  4u.gif
*

na pirmiausia pataisysiu mirksiukas.gif zmones ne eda, o valgo smile.gif

o seip nezinau ar atsirastu zmoniu, kurie taip sakytu (bent jau mano pazystamu rate as nezinau), bet nematau nieko blogo tame, jei zmogus i menesi karta (ar dar reciau) suvalgys picos gabaleli, ar rieke tos pacios bulkos.
dabar galvoju kada as paskutini karta bulka valgiau g.gif lotuliukas.gif jauciu gal pries kokius 5-6 metus rolleyes.gif nes cia pas mus kazkaip ju neveza, o kvadratines duonos nemegstu.
kaip ir ruta_zalia minejo, juk neduodi tos koses (ir aplamai kitu kosiu) kiekviena diena, uztenka pora kartu per savaite, juk jei dazniau tai vaikas ir pats nebevalgys schmoll.gif

na, bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu 4u.gif

*caffe macchiato*
Ne, niekada nesu isvirusi manu koses schmoll.gif bet kitas kruopu koses sunelis valgo su mielu noru ir kasdien 4u.gif
ŽanetaKava
Mano mazke pusryciams megsta koses o ypac manu ir nieko as nedepresuoju del to ,duodu smile.gif Svoris normalus ,visa kita taip pat .
ciku_caku
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 07 18, 15:19)
Mano mazke pusryciams megsta koses o ypac manu ir nieko as nedepresuoju del to ,duodu smile.gif Svoris normalus ,visa kita taip pat .
*

pritariu 4u.gif
zhulikele
duodu,valgo.. ir dar lb skaniai... 4u.gif
ESLAUDA
Neduodu, kazkas ispejo, kad maziems vaikams negalima iki kazkiek ten metuku ... unsure.gif
Vygta
Duodu,patinka vaikui,nematau nieko blogo g.gif
Lika84
O mano dukra nevalgo manu koses, kaip bebuciau pagaminus doh.gif
Agatka
mane mama maitino manu kose ir as savo dukryte ja maitinu, nieko blogo nematau, pirma kart gal 8men paragavo pas mociute
priklausomybe
Duodu šitą košę jau tik iš bėdos, kai nesugalvoju, ką valgyt padaryt, gal kokį kartą per mėnesį ir išeina.
dailele
Valgo manų košę jei pataikom pas senelius nuvažiuot kai jie tokią košę verda, nes aš pati nevalgau jos tai ir virti nemoku ax.gif
Loretutttia
Mano sūnus nevalgo jos... Kelis kartus buvau išvirus bet galvą purto, nea sako... Mėsėdis auga biggrin.gif
Kalakutas
maniskei jokiu kosiu neisiulysi,vakar kaip tik isviriau-nevalge.tai nebevirsiu daugiau
Agatka
manoji pastaruoju metu irgi nevalge jokiu kosiu, po pertraukos isviriau Nordic avizine su selenom berods, tai sukirto tiek, kad net issiziojau biggrin.gif be pieno viriau, su sviestu ir trupuciu vanilinio cukraus ir paprasto.
Vygta
Valgo ir gan noriai,kartais net paprašo išvirti smile.gif
orchideja@
nemanau tikrai kad manu kose blogai, dar ir mes valgydavom ir sveiki uzaugom. uosviene sake kad vaikams imusdavo kaiusini ir tokia kose susipurtydavo vaikai labai skaniai thumbup.gif manoji nuo mazens jos nemegsta, gal kad as nemegstu ir neverdu. siaip manoji nelabai jokiu kosiu valgo apart bulviu grikiu ryziu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.