duodu karta i du menesius, valgo noriai
duodu karta i du menesius, valgo noriai
maniškė valgo noriai, bet dažnai neduodu, nes yra maistingesnių ir vertingesnių košių
QUOTE(burbuliuxxx @ 2011 01 17, 10:16) sveikos paprasčiausiai turėti daug kantrybės..
Žinau, kad manų kruopos niekuom nenaudingos, bet išsiverdam retkarčiais. Man skanu ir sūnus mėgsta. Su sviestu, cukrum ir cinamonu.
Abu sunus labai megsta dribsniu kosytes, naudojam Nordic dribsnius avizinius, avizinius su kvieciu arba avizu selenomis, kartais jas sumaisau su grikiu dribsniais, nes vien grikiu nevalgo, o sumaisytas valgo puikiai, todel manu niekad neverdu ir net nesiulau. Dickius iki iseinant i lopsely ne karto nebuvau virus, lopselyje jis jos paragavo pirma karta. Kelis kartus poto viriau ir namuose bet nepasakyciau kad noriai valgydavo. O viena karta pusryciams gan nenoriai suvalges porcija jos poto fontanu isveme
Maniskiui irgi tinka manu kose, tik as kartu iberiu avizu selenu 2-3saukstelius.
Mano pupa irgi labai mėgdavo manų košę su šaldytom avietėm, o paskui matyt pabodo. Reiks kada vėl pasiūlyt dėl įvairovės
Duodu kartais. Imaisau ir kukuruzu koses. Kai reikai greitos koses, labai liux man manai
Mes labai megstam manu kose su moliugu, is pradziu isverdi moliugo gabalelius, sublenderiuoji, tada sauksta manu, pienuko, sviestuko, dar uzvirini ir super
duodu. skani gardi kose. adele megsta. as megau, kai vaikas buvau
,,,kol kas ne,sako "tuscia" kruopa
Vienintele kose kurios nei per kur i burna neima,nors siaip valgo viska is eiles
viena is megstamiausiu
Šiaip manų košė nekenkia, tiesiog ji vaikui neduoda jokios naudos, o tik pučia vaiką
as saviskei duodu ant nakties ir nu niekaip neispucia jos
As saviskei duodu karta per dvi savaites del ivairoves su sviestuku ir cinamono laseliu, valgo skaniai
maniskis manu kose megsta labiausiai
Mes irgi manu kose megstam labiausiai, karta per diena valgom, nei jis pucias nei ka, kudutis, smulkutis, gi nevalgo kibirais
mano vaikas megsta speltos manus (paprastu tai net nesu ir davusi) maisytus su kukuruzu kose.
Manų košės davusi esu gal tik kokius 2-3 kartus, nelabai jam patiko. Daugiau ir neverdu. Džiaugiuosi kad visas kitas kruopų košytes labai mėgsta
Maniske visai jokiu kosiu nepripazysta
Citroen, pas mus taip pat
Maniškiai nevelgo
pati mėgstamiausia vakaro košė, bet duodam tik kas antrą, kas trečią vakarą
manų košė kuo puikiausiai eina. anksčiau nevalgydavo nei vienas, bet, matyt, vyresnėlis daržely įprato, tai dabar patys prašo.
Valgom tokia košę kartą per savaitę,bet jaučiu teks dažniau duot,nes laaabai patinka :liuks:
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info
na va, dziaugiaus dziaugiaus, kad valgo, o dabar vat vos isiulyt eina
QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 16:19) Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais o kad kalci geriau isisavintu tai reikia i jogurta ideti truputeli medaus (suagusiam dedasi 1 saukstelis medaus i stikline jogurto) ir duoti suvalgyti pries miega, nes nakti geriausiai pasisavinamas kalcis QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 17:19) Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info man kazkaip rodos, kad ne kalcio, o gelezies... Manau, kad geriausia ivairus racionas, ne monotonija maiste. Mes visokias koses valgom: ir lesiu, ir manu, ir soru, grikiu nelabai patinka, ryziu nelabai, manus megsta, bet kadangi mazas feritinas jam tai neduodu - irgi tokiu laidu auka tapau... bet kas atsitiks, jei karta i savaite suvalgys? Galvoju jei kasdien vien vienas ar kitas produktas tada blogai. QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06) na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06) na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe. manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato... QUOTE(ragnez @ 2011 06 15, 11:17) kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe. manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato... na pirmiausia pataisysiu o seip nezinau ar atsirastu zmoniu, kurie taip sakytu (bent jau mano pazystamu rate as nezinau), bet nematau nieko blogo tame, jei zmogus i menesi karta (ar dar reciau) suvalgys picos gabaleli, ar rieke tos pacios bulkos. dabar galvoju kada as paskutini karta bulka valgiau kaip ir ruta_zalia minejo, juk neduodi tos koses (ir aplamai kitu kosiu) kiekviena diena, uztenka pora kartu per savaite, juk jei dazniau tai vaikas ir pats nebevalgys na, bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu
Ne, niekada nesu isvirusi manu koses
Mano mazke pusryciams megsta koses o ypac manu ir nieko as nedepresuoju del to ,duodu
duodu,valgo.. ir dar lb skaniai...
Neduodu, kazkas ispejo, kad maziems vaikams negalima iki kazkiek ten metuku ...
Duodu,patinka vaikui,nematau nieko blogo
O mano dukra nevalgo manu koses, kaip bebuciau pagaminus
mane mama maitino manu kose ir as savo dukryte ja maitinu, nieko blogo nematau, pirma kart gal 8men paragavo pas mociute
Duodu šitą košę jau tik iš bėdos, kai nesugalvoju, ką valgyt padaryt, gal kokį kartą per mėnesį ir išeina.
Valgo manų košę jei pataikom pas senelius nuvažiuot kai jie tokią košę verda, nes aš pati nevalgau jos tai ir virti nemoku
Mano sūnus nevalgo jos... Kelis kartus buvau išvirus bet galvą purto, nea sako... Mėsėdis auga
maniskei jokiu kosiu neisiulysi,vakar kaip tik isviriau-nevalge.tai nebevirsiu daugiau
manoji pastaruoju metu irgi nevalge jokiu kosiu, po pertraukos isviriau Nordic avizine su selenom berods, tai sukirto tiek, kad net issiziojau
Valgo ir gan noriai,kartais net paprašo išvirti
nemanau tikrai kad manu kose blogai, dar ir mes valgydavom ir sveiki uzaugom. uosviene sake kad vaikams imusdavo kaiusini ir tokia kose susipurtydavo vaikai labai skaniai
|