laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti
tikimybe yra kad gali jau buti
testuka gali bandyti rytoj ryte pasidaryti,lauksim rezultatu QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40) laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti pagal statistikad ir įvairius straipsnius tai rašo kad tikimybė nemaža pastoti. testą gali bandyt darytisjau turėtų parodyt. bet dėl tvirtumo palauk kelias dieneles gal dar mmm ateis. o vyrai beveik visi vienodi maniškis irgi nenorėjo po to jau kai jis norėjo man noras buvo dingęs. po to ir pakerštaut norėjosi. o tau net nežinau ko palinkėti gal kad būtum QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40) laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti Na cia dar priklauso nuo vyro,kartais buna,kad ir istraukt nevisai speja,pakliuna tu spermiuku ir vidun,ka ten supaisysi,kaip sakant "ir protingam pasitaiko".Na as tai nepastojau nors "nutraukta akta"kaip apsisaugojimo priemone naudojom nemazai metu. O NT gali bandyt daryt jau dabar,bet geriau su rytiniu slapimu ir jautriu testu,pvz.RapiPreg.
Aš taip pat manau, kad tikimybė tikrai yra, kad esi
Sveikutės,
Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, patirties. Jei jis aktą nutraukia iš karto, kai tik pajunta malonumą - tai nieko nebus, jei dar ilgiau padelsia - gal ir yra kažkiek tikimybės. Pvz. aš labai dar noriu vaikų, o vyras nenori. Ir jis niekada manyje "nebaigia". Niekada ir nepastoju. Ir vis meldžiu, kad nors kada nors koks nors spermiukas netyčiukas nubėgtų - deja, deja Draugės man vis pataria, tai tu jį apgauk, kaip galima, jei gertum tabletes, ar skaičiuotum vaisingas - nevaisingas dienas. O ką tu dabar apgausi, nieko, viskas tik nuo jo priklauso. O mėnesinės gali vėluoti dėl daugelio priežasčių - pervargimo, susinervavimo, aplinkos pakeitimo, ligos ir t.t. QUOTE(rimimita @ 2007 07 26, 11:45) tikimybe yra kad gali jau buti testuka gali bandyti rytoj ryte pasidaryti,lauksim rezultatu "Nutrauktas lytinis aktas kiek sumažina pastojimo pavojų. Tačiau reikia žinoti, kad spermijų gali būti sekrete dar prieš išsiliejant spermai,o to visiškai pakanka kiaušialąstės apvaisinimui" tai kad tikimybės
[quote=adele 33,2007 07 26, 13:00]
Sveikutės, Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, na adele33 tu neteisi, siaip net gydytojai sako, kad nutraukiant akta laisvai galima pastoti nes priesejekuliaciniam skystyje yra spermiuku, todel zajac tu laisvai gali buti Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 26, 02:33) Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks QUOTE(juranda @ 2007 07 26, 15:44)
[quote=Ridisiukas,2007 07 26, 14:33]
[quote=adele 33,2007 07 26, 13:00] Sveikutės, Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks [/quote] Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu Mano vyras niekada nesizavejo mintimi tureti vaiku!Jus neisivaizduojat kaip tai skaudu!Mes esam sutare,kad turesim du vaikus,bet tai nera jo svajone,jam geriau be vaiku.Sunku kai laikas bega,Tavo fiziologinis laikrodis tiksi,Tu nori vaikuciu,o vyras vis dar nebuna tam pasiruoses.O Tu lauki,lauki,sensti,darosi sunkiau pastoti,isnesioti vaikeli,o vyra myli,kad ir jis nenori vaiku Papildyta: [quote=juranda,2007 07 26, 14:44] [/quote] O kaip vyras?Ar myli vaikus? Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga Na,bet "apgauti"vyrai gal taip nesielgia QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 03:17) Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu Savo pasisakymo as temos autorei ir netaikiau Mano drauges vyras susitaike, dabar myli vaikus, bet jai pastojus is jo puses buvo baisi tragedija, po antro pastojimo beveik buvo isbirejus seima QUOTE(rimimita @ 2007 07 26, 10:45) tikimybe yra kad gali jau buti mano ta pati situacija kaip ir autores neramu, nes jauciu kai kuriuos nestumo pozymius...
Aš pažįstu savo vyrą, ir žinau, kad jei netyčia pastočiau, tai ir džiaugtųsi, ir tą vaikiuką be galo mylėtų. Tiesiog yra išlepintas, kaip ir dauguma vyrų, nori dėmesio sau, mylėtis, kad nebūčiau nėščia, po gimdymo gi irgi reikia kiek laukti. O vaikai ir serga, ir verkia. Nori tylos ir t.t. Prieš pirmą irgi buvo tas pats. Krūva atsikalbinėjimų ir t.t. Bet kai gimė - tai myli be proto. Dabar vėl tas pats. Jo šeimoje buvo panašiai. Mamai teko net du kartus vyrą apgauti. O po to mylėjo tuos vaikus, ne mažiau nei kiti . Tie vyrai matyt dauguma tokie yra.
o testa nors ir dabar galetum pasidaryt. Kiek vakar skaiciau rapipreg testu psl. internete, nebutina juos daryt su rytiniu slapimu, nors geriau, aisku, su juo..O siaip jei negertum 3-4 val., jau slapimas atitiktu rytini. Bent ten taip rase
QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 15:31) Aš pažįstu savo vyrą, ir žinau, kad jei netyčia pastočiau, tai ir džiaugtųsi, ir tą vaikiuką be galo mylėtų. Tiesiog yra išlepintas, kaip ir dauguma vyrų, nori dėmesio sau, mylėtis, kad nebūčiau nėščia, po gimdymo gi irgi reikia kiek laukti. O vaikai ir serga, ir verkia. Nori tylos ir t.t. Prieš pirmą irgi buvo tas pats. Krūva atsikalbinėjimų ir t.t. Bet kai gimė - tai myli be proto. Dabar vėl tas pats. Jo šeimoje buvo panašiai. Mamai teko net du kartus vyrą apgauti. O po to mylėjo tuos vaikus, ne mažiau nei kiti . Tie vyrai matyt dauguma tokie yra. Na tai ir linkiu,kad butum
aciu visoms esamoms ir busimoms mamytems!
Mat buna dar ir tokiu variantu, bet ta tavo drauge kazkokia labai idomi
QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 16:17) Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga siaubas... rimtai... man tai čia nepagarba aukščiausio lygio savo antrai pusei. brrrr... nesamonė kažkokia.... prieš tokius sprendimus gi pasišnekėti reikia, o ne pagalvot kad ai gi tik išsimislioja QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 15:31) Aš pažįstu savo vyrą, ir žinau, kad jei netyčia pastočiau, tai ir džiaugtųsi, ir tą vaikiuką be galo mylėtų. Tiesiog yra išlepintas, kaip ir dauguma vyrų, nori dėmesio sau, mylėtis, kad nebūčiau nėščia, po gimdymo gi irgi reikia kiek laukti. O vaikai ir serga, ir verkia. Nori tylos ir t.t. Prieš pirmą irgi buvo tas pats. Krūva atsikalbinėjimų ir t.t. Bet kai gimė - tai myli be proto. Dabar vėl tas pats. Jo šeimoje buvo panašiai. Mamai teko net du kartus vyrą apgauti. O po to mylėjo tuos vaikus, ne mažiau nei kiti . Tie vyrai matyt dauguma tokie yra. o tai pirma gime ir naudojant Nutraukta lyt akta ar nesisaugojot visai? mb ir ne visada pabaigia ten kur reikia QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 03:46) aciu visoms esamoms ir busimoms mamytems! as tai pasidaryciau testa, kad ir rytoj
mes su brangiuoju po pazinties praejus pusei metu snekejom, kad noretume bendru vaiku bet dar abudu nebuvom pasiruose,po metu kai pradejom bendra gyvenima as jau zyziau kad noriu leliuko bet maniskis dar sako noriu palaukti, as gerbiau jo nora ir toliau geriau KT, bet kai per kaledas pasake kad nori leliuko tai buvau pati laimingiausia pasaulyje, taip kartu pasiruosem leliuko kvietimui ir abu megavomes tuo jausmu kad gal jau si menesi pavyks ir taip po penkiu menesiu mums pavyko
sveika, Masako! Ar pasidarei testuka? koks atsakymas? as tai pasidariau is ryto,neigiamas...
Sveika
As manau, kad jei savaitgali nesusirgsi, pasidaryk pirmadieni testa, jei esi QUOTE(zajac @ 2007 07 27, 08:34) sveika, Masako! Ar pasidarei testuka? koks atsakymas? as tai pasidariau is ryto,neigiamas... kiek teko skaityti, tai slapimo pusle pradeda dideti 3-4 savaite po apvaisinimo, tai negali manau po 7 dienu jau i WC lakstyt. As asmeniskai irgi 5 DPO laksciau i wc, buvau sunerimusi, ar gali taip anksti buti pozymiai, bet tikrai negali
sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau.
QUOTE(zajac @ 2007 07 28, 18:24) sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau. na nestukems isskyru buna, aisku, jei jos nera kokio specifinio kvapo ir pan. Dazniau i tualeta pradedama eiti nestumo pradzioje, kiek zinau, del hormonu sorry, jei dezinformuoju), tik veliau del to, kad auganti gimda spaudzia slapimo pusle
Ei, zajac, gde ty???
kuku zajac, ar jau sveikinti tave?kokois naujienos?
apie vyru apgaudinejima: nu tikrai mazai teko tokiu sutikti, kurie patys sake - darom darom
Turiu drauge, kuriai santuokoj vyras aiskino 8 metus - dar per anksti, dar ne laikas, as dar per jaunas.. Po 8 metu, kai skyresi, metesi tokiais argumentais - 'kas mes per seima, net vaiku neturim.." .Drauge aisku buvo soke nuo tokiu zodziu.. Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia QUOTE(kice @ 2007 08 07, 13:03) Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia Pasakyk, kad juokauji
Joks cia juokas...tikrai gali uztekti, nes vaisingos gleives padeda spermiukams nukeliaut kur reikia...
bet as taip irgi nedaryciau jis, sake, netyciuku irgi labai apsidziaugtu
kartais pasitaiko nekaltu paneliu, kurios laukiasi. Tipo nekaltybe saugau busimam vyrui, o su draugu pazaidzia - ir.. rezultatas
QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 17:17) Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu Mano vyras niekada nesizavejo mintimi tureti vaiku!Jus neisivaizduojat kaip tai skaudu!Mes esam sutare,kad turesim du vaikus,bet tai nera jo svajone,jam geriau be vaiku.Sunku kai laikas bega,Tavo fiziologinis laikrodis tiksi,Tu nori vaikuciu,o vyras vis dar nebuna tam pasiruoses.O Tu lauki,lauki,sensti,darosi sunkiau pastoti,isnesioti vaikeli,o vyra myli,kad ir jis nenori vaiku Papildyta: O kaip vyras?Ar myli vaikus? Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga Na,bet "apgauti"vyrai gal taip nesielgia na cia taj situacijos
Tikrai tai nėra patikima priemonė nuo pastojimo. Juk negali garantuoti už vyro veiksmus. Tuo labiau ir jis ne viską gali
O gudrauti tokiais dalykais, mažų mažiausiai kvaila
na mes nutrauktu lytiniu aktu saugojames jau du metus
Senos ir protingos bobutes sako: " jeinori su vyru laimingai gyvent, nigdai jam teisybes nesakyk "
Papildyta: bim-bam, kartais buna, kad nesisaugodami zmones vaikeliu nesulaukia - metus.. Labai skirtingi moteru ir vyru organizmai.. QUOTE(kice @ 2007 08 10, 23:29) Senos ir protingos bobutes sako: " jeinori su vyru laimingai gyvent, nigdai jam teisybes nesakyk " Papildyta: bim-bam, kartais buna, kad nesisaugodami zmones vaikeliu nesulaukia - metus.. Labai skirtingi moteru ir vyru organizmai.. na zinoma, juk kiekvienam organizmui skirtingai
Manau viskas priklasuo nuo vyro sugebejimu, na, kaip galima pastoti, jei nieko nepatenka...
QUOTE(kycia @ 2007 07 28, 09:08) kiek teko skaityti, tai slapimo pusle pradeda dideti 3-4 savaite po apvaisinimo, tai negali manau po 7 dienu jau i WC lakstyt. As asmeniskai irgi 5 DPO laksciau i wc, buvau sunerimusi, ar gali taip anksti buti pozymiai, bet tikrai negali Man 4 d.p.o. pradejo lakstymo marotanas i WC
knielita- ir man tas pats buvo, tikriausiai buvo uzkibe, bet nesu tikra
QUOTE(Simute5 @ 2007 08 10, 16:23) Tikrai tai nėra patikima priemonė nuo pastojimo. Juk negali garantuoti už vyro veiksmus. Tuo labiau ir jis ne viską gali O gudrauti tokiais dalykais, mažų mažiausiai kvaila QUOTE(zajac @ 2007 07 28, 19:24) sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau. Nėštumo metu temperatūra tokia laikos apie 3-4 mėn.
be to tai juk kenkia vyro sveikatai, tokie lytinio akto nutraukinejimai...
QUOTE elyssa Paskelbta Vakar, 14:38 be to tai juk kenkia vyro sveikatai, tokie lytinio akto nutraukinejimai... O kuom kenkia? |