Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pastojimas po nutraukto akto
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
camelia1525
Kadangi meciau kontraceptines ,teks saugotis ir mums taip tikiuosi nebus is pirmo karto nesekmyngai thumbup.gif
Tokata
Mes "saugomes" tokiu būdu, bet mums nėštumas nebūtų kažkas neplanuoto wink.gif
Apie NLA:
Tai toks nepatikimas metodas, kad apskritai neturėtų būti laikomas kontracepcija!
Pranašumai: Nereikia nieko iš anksto planuoti ar rūpintis priemonėmis.
Nepatogumai: Masė - nepasitenkinimas seksu, nėštumas, lytiškai užkrečiamos ligos.
Patikimumas: Prastas. Dauguma vyrų išskiria šiek tiek spermos sekso metu prieš ejakuliaciją, ir šis lašelis gali būti nėštumo priežastis. Netgi jei jūs esate tikra, kad jis neišskirs šio lašelio, tikimybė pastoti vis tiek išlieka didelė.
angel08
mes irgi apie4-5 metus taip saugojomes ir viskas puikiai thumbup.gif o mano drauge taip "saugodamasi" jau pasigavo 2 neplanuota vaikeli. vat kaip buna,bet tikriausiai tai daug priklauso ir nuo vyro smile.gif
Diana88
Sveikos 4u.gif user posted image
millka
QUOTE(angel08 @ 2010 09 24, 09:49)
mes irgi apie4-5 metus taip saugojomes ir viskas puikiai thumbup.gif  o mano drauge taip "saugodamasi" jau pasigavo 2 neplanuota vaikeli. vat kaip buna,bet tikriausiai tai daug priklauso ir nuo vyro smile.gif
*

as ir manau kad cia vyro valia biggrin.gif mes nuo pat pradziu taip saugomes ir nieko, nors jau labai noreciau leliuko nestuke.gif
Kristutele
mes si buda naudojam per mano vaisingas dienas, o per nevaisingas - iki galo. taip jau 7 metai ir nieko. as pati jau pora metu noriu nestuke.gif ir vis naiviai tikedavausi, kad tas NLA nebus 100% veiksmingas, bet vistik buvo verysad.gif
Bambliukai
laba diena merginos smile.gif esu cia visiska naujoke, kitaip tariant - jauna, kvaila ir nepatyrusi smile.gif turiu mylima drauga gyvename kartu, vaikinas nuo pat pradziu praktikuoja savanoriskai NLA, kai kalbame apie leliukus abu svaigstame kaip faina ir kokie jie mieluciai ir kaip butu ciotka tureti maza varliuka.. as einu is proto kaip noriu vaikucio.. taciau kai kalba pakryspta i rimta puse viskas baigiasi kaip ir visom - siuo metu neturime tam pinigu.. reikia dar palaukti.. as sutinku mes labai jauni.. bet as kiekviena karta jam nutraukiant akta tyliai sirduteje tikiuosi kad gal... wub.gif
gal ir kvaila nezinau..
Ingese
QUOTE(Bambliukai @ 2010 10 27, 13:57)
laba diena merginos smile.gif esu cia visiska naujoke, kitaip tariant - jauna, kvaila ir nepatyrusi smile.gif turiu mylima drauga gyvename kartu, vaikinas nuo pat pradziu praktikuoja savanoriskai NLA, kai kalbame apie leliukus abu svaigstame kaip faina ir kokie jie mieluciai ir kaip butu ciotka tureti maza varliuka.. as einu is proto kaip noriu vaikucio.. taciau kai kalba pakryspta i rimta puse viskas baigiasi kaip ir visom - siuo metu neturime tam pinigu.. reikia dar palaukti.. as sutinku mes labai jauni.. bet as kiekviena karta jam nutraukiant akta tyliai sirduteje tikiuosi kad gal... wub.gif
gal ir kvaila nezinau..
*

Kiekviena giliai vis tikime, kad gal pavyks...
nors mes ir neplanavome, bet giliai sirduteje, kaip ir tu, norejau kleckiuko, irgi saugojimasis buvo NLA, kai jau suplanavome, nesisaugojome, kai jau buvo 5 ciklas, sunerimau, nusispjovau i BT matavimus, i viska ir megavausi meile, ir se tau pastojau....musu kleckiukui jau 3,5 menesio 4u.gif
Bambliukai
kaip zavu! ak kaip dziaugiuosi uz tave smile.gif 4u.gif as tai zinau kad viskas ateina laiku tiems, kurie moka laukti smile.gif tuo ir vadovaujuosi gyvenime.. ir siaip zinau kad dar per jauna turbut esu.. gal is tiesu dar nelaikas smile.gif bet juk noro is sirdutes neisplesi.. blush2.gif matyt as kitokia.. kai mano visos drauges masto ir svajoja apie karjera nama ferrari uz lango as svajoju apie maza ropliuka mirksiukas.gif
MartiKarti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 09 18, 10:43)
Kadangi meciau kontraceptines ,teks saugotis ir mums taip tikiuosi nebus is pirmo karto nesekmyngai thumbup.gif
*

Neizinau ar man cia paranoja ar kas, bet turiu tokia minti, kad pirmas menuo po nutrauktu kontraceptiku yra labai vaisingas. Kai nustojau gert kontraceptines tabletes, su vyru saugojomes nutrauktu lytiniu aktu ir as pastojau. Dabar kai jau planuojam antra (KT nenaudoju jau daugiau nei 2metai) ir isvis nesisaugom, nieko neiseina...Mano drauge kuri metus laiko nepastojo, kad isbandyt sia teorija, menesi laiko gere kontracepkes ir kita menesi pastojo. Dabar laukiasi berniuko. Manau, kad nenorint sulaukti netyciuko, pirma menesi po KT reiktu naudoti prezervatyvus.
Gal kas nors dar esate susidurusi su panasiais atvejais?
Svajone_25
QUOTE(urtele @ 2007 07 26, 16:01)
4u.gif  nutrauktas lytinis aktas nera gera apsisaugojimo priemone,  ax.gif ta zinau is patirties  4u.gif  Taip kad tikrai gali buti kad pastojai  thumbup.gif  o testo neskubek darytis palauk dar pora trejeta dieneliu.... maza ka....
*

Va va o as vyruj bandau irodyti, kad ir nutraukus lytini akta t.y. iki galo neuzbaigus vis tiek galima pastoti, jis tuo netiki! Sako taigi sperma neissiliejo blush2.gif
angel08
QUOTE(sigutekns @ 2010 10 27, 22:19)
Neizinau ar man cia paranoja ar kas, bet turiu tokia minti, kad pirmas menuo po nutrauktu kontraceptiku yra labai vaisingas. Kai nustojau gert kontraceptines tabletes, su vyru saugojomes nutrauktu lytiniu aktu ir as pastojau. Dabar kai jau planuojam antra (KT nenaudoju jau daugiau nei 2metai) ir isvis nesisaugom, nieko neiseina...Mano drauge kuri metus laiko nepastojo, kad isbandyt sia teorija, menesi laiko gere kontracepkes ir kita menesi pastojo. Dabar laukiasi berniuko. Manau, kad nenorint sulaukti netyciuko, pirma menesi po KT reiktu naudoti prezervatyvus.
*

reiks ir man gal pabandyti viena men pagerti kontr,nes jau 1.5metu nieko neiseina....isbandysim teorijos patikimuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 04, 17:09)
Va va o as vyruj bandau irodyti, kad ir nutraukus lytini akta t.y. iki galo neuzbaigus vis tiek galima pastoti, jis tuo netiki! Sako taigi sperma neissiliejo  blush2.gif
*

ir as tikrai zinau ne viena atveji kad taip "saugantis" prisisauke gandrus smile.gif
camelia1525
QUOTE(sigutekns @ 2010 10 27, 22:19)
*

Na girdejau ir as kad metus KT padideja vaisingumas-bet va as jau turiu ytarimu kad galbut pastojau ,nes sulaukus tikru mmm po KT "saugojomes " nutrauktu aktu,ir per viduri ciklo man biski patepliojo vos vos ,kraujingom išskyrom,tai vat (sake tai reiskia arba ovuliacija arba implantacija) pries kelias dienas atlikau NT bet dar tikrai anksti darau (bet man atsirado vaduokliukas) lauksiu mmm o jai ne kartosu testa rolleyes.gif
Lauroraaa
o jeigu ikiso ne iki galo tai ar galiu pastoti?
hesh
Laba diena,
kreipiuosi i Jus su mane neraminanciu klausimu.
Su draugu kaip ir noretume susilaukti vaikelio, bet tiesiogiai nesiekiame sio tikslo. Nesisaugom, bet jis kaip ir "nebaigia" i mane....kontraceptiku negeriu jau apie metus, o tokio "netiesioginio" tikslo siekam jau puse metu.... man kyla klausimas, ar normalu, kad per pusmeti as nepastojau. Zinau sveikos poros bando net pora metu, bet kazkaip man neramu. Ar reiketu kreiktis i savo ginekologe kaip su problema ar tai normalu?
Hmmm...
QUOTE(hesh @ 2011 01 05, 03:27)
Laba diena,
Su draugu kaip ir noretume susilaukti vaikelio, bet tiesiogiai nesiekiame sio tikslo. Nesisaugom, bet jis kaip ir "nebaigia" i mane....kontraceptiku negeriu jau apie metus, o tokio "netiesioginio" tikslo siekam jau puse metu.... man kyla klausimas, ar normalu, kad per pusmeti as nepastojau. Zinau sveikos poros bando net pora metu, bet kazkaip man neramu. Ar reiketu kreiktis i savo ginekologe kaip su problema ar tai normalu?
*

Gal Jūs geriau ir nesiekite "šio tikslo", kol neužaugsit.

Jei vyras savo sprematozoidus nuleidžia ne į Jus, o ant paklodės, tai apie kokius vaikus Jūs čia galvojat?
Kristutele
QUOTE(hesh @ 2011 01 05, 02:27)
Laba diena,
*

tai kiek suprantu, jis nebaigia pas tave. tai is kur pastojimas bus?
taip, yra vyru, kuriems labai mazai seklos issilieja ir pries akta, bet tikrai ne visiems, o ir ne visada tokio kiekio uztenka. mes NLA naudojom ilgai... 7 metus ir as nepastojau. o tik pradejom viska iki galo daryt ir pirma cikla as nestuke.gif
oliushka
QUOTE(Kristutele @ 2011 01 05, 11:33)
tai kiek suprantu, jis nebaigia pas tave. tai is kur pastojimas bus?
taip, yra vyru, kuriems labai mazai seklos issilieja ir pries akta, bet tikrai ne visiems, o ir ne visada tokio kiekio uztenka. mes NLA naudojom ilgai... 7 metus ir as nepastojau. o tik pradejom viska iki galo daryt ir pirma cikla as  nestuke.gif
*

drinks_cheers.gif
Mes su vyru nutrauktą lytinį aktą naudojom ir ilgai, turbūt ir arti 7metų. Nuo šio ciklo pradėjom planuot antrą vaikutį ir aš jau nestuke.gif
Fibse
Sveikutės su vaikinu mylėjomės naudodami NLA. Po kiek laiko susirgau Makšties grybeliu (pienlige) Naudojau tepala Ftorocort ir laikui bėgant panašu, kad jis praėjo. Tačiau dar jam būnant ėmė truputi vėluoti mėnesinės,maudė pilvo apačia bet trumpai tai užeidavo tai praeidavo nelabai kreipiau dėmesio maniau, čia kaip prieš mėnesines, bet jos nepasirodydavo ,jaučiausi mieguista,kartais, jausdavaus net kaip išsunkta citrina. Keleta kartu pykino ,bet nevemaiu pamanaiu gal nuo maisto. Draugas itikino pasidaryti neštumo testą nusipirkau bitutę kasetini nėštumo testą (tie kur su pipete) atlikau ji apie pietus rodė neigemą. Ant rytojaus prasidėjo menesinės ir pradžių kaip tepliojimas velaiu,gan smarkiai ir ėmė skaudėti pilvo apačia,kad teko net gerti vaistų man mėnesinės būna skausmingos kartasi tad pamaniau ,kad tikrai nesilaukiu. Tačiau atėjus trečeij mėnesinių dienai t.y Šiandin jos dingo.Tiesa vakar buvau Vilniuj ir truputi ėmė leisti batai tad šušlapau ir pašalau kojas bei šaindien ėmė skaudėti gerklę.
Nebežinau ką begalvoti ar kam tai yra buvę? ar gali būti,kad vis dėl to laukiuosi?
sandrute22
Jau beveik 2 metai, kai praktikuojam šį būdą, ir veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
*Maja*
Va radau info:
Prejakuliatas (lot. pre ejaculatio – prieš ejakuliaciją), dar vadinamas Kuperio skysčiu – tai skystis, kuris išsiskiria iš vyro varpos lytinio susijaudinimo metu. Jame yra vidutiniškai 30 000 spermatozoidų. Šis skystis išsiskiria meilės žaismo metu, taip pat gali ir sueities metu, prieš pat orgazmą (ejakuliaciją). Jis paruošia šlaplę sėklos praėjimui, neutralizuodamas šlapimo likučių pH. Taip pat jis sudrėkina apyvarpę palei varpos galvutę. Prejakuliatą išskiria bulbouretralinės liaukutės (Kuperio liaukos).

Ar prejakuliato užtenka apvaisinimui, kol kas nėra vienaprasmiško atsakymo. Nors jame ir yra spermos, tačiau nėra tiksliai nustatyta, ar joje esantys spermatozoidai pajėgūs apvaisinti kiaušialąstę.
Jennifer
QUOTE(sigutekns @ 2010 10 27, 20:19)
*

Mano atvejis sakyčiau kažkiek panašus. Pradžioje skaičiavau vaisingas ir nevaisingas dienas ir tai buvo mūsų apsisaugojimo metodas, nepastojau, prieš vestuves, norėdama apsidrausti, kad tikrai nepastočiau, pradėjau gerti kontraceptikus. 3mėnesį gerdama kontraceptikus, kai sakoma, kad po tiek laiko gėrimo, apsauga jau yra kaip ir ganėtinai didelė, pastojau. Taigi, kai po keletos metų turėjau ginekologinių problemų ir teko lankytis gyd. Bogdanskienės vaisingumo klinikoje, užklausiau kaip tai nutiko, ką tai reiškia. Tai ji man paaiškino, kad gali būti, kad buvo kažkokių nedidelių problemų su hormonais ir kontraceptikai kaip tik viską sureguliavo ir suveikė visiškai priešingai, nei turėjo, ne apsaugojo, o paskatino smile.gif Tad ir dabar žadame vasarą pradėti planuoti leliuką, turiu tokią mintį, jei iš kelių kartų nepavyks, pabandyti tą patį variantą, pagerti mėnesį kontraceptikus ir po to mėnesio vėl bandyti. Na, bet viduje jaučiu ir tikiu, kad viskas ir be jų pavyks. Juk svarbiausia tikėti ir pozityviai nusiteikti smile.gif
O po dukrytės gimimo, mes jau kaip ir 7 metai praktikuojame NLA ir mums jis tinka, bei pasiteisino smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 04, 15:09)
Va va o as vyruj bandau irodyti, kad ir nutraukus lytini akta t.y. iki galo neuzbaigus vis tiek galima pastoti, jis tuo netiki! Sako taigi sperma neissiliejo  blush2.gif
*

as jau sita apsauga nepasitikeciau smile.gif
du netyciukai su tokiu saugojimusi gavosi biggrin.gif
Leti
Mes šitą žavią tikimybę po nutraukto akto jau beveik du metukus turime ir negalime atsidžiaugti smile.gif
tad tikimybė 100% 4u.gif
edicike
Mes taip saugomes po 3 leliuko ir jau 4 metai blush2.gif Prisizadejau sau kad po daugiau nei 10 m kontraceptiku stažo daugiau jų nebegersiu blink.gif
***qwe***
mes su MB irgi taip saugomės jau treti metai ir problemu nebuvo,o tos KT chemijos tikrai nesinori gert,juk kaip kitom moterim pasitaiko po to sunkiai susilaukt vaikelio..
Dua
Kai neturejau vaiko saugojomes taip 3 metus. Pirmas vaikas buvo planuotas. Po gimdymo kai nutraukiau zindyma uzteko vieno vienintelio karto, esu vel nescia. Taigi pastoti tikrai galima.
ereeka
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 22, 23:05)
as jau sita apsauga nepasitikeciau smile.gif
du netyciukai su tokiu saugojimusi gavosi biggrin.gif
*

Aga, musu dziaugsmas ir su tokiu saugojimusi gavosi lotuliukas.gif doh.gif Bet ir gerai ,kad taip isejo thumbup.gif Taciau daugiau sito budo nepraktijuojam biggrin.gif
String
Nežinau, nežinau, matyt nuo moters vaisingumo priklauso g.gif Mes taip saugomės jau 12 metų, pstojau su abiem vaikais tik garantuotia planuotai, ir tik per 3 mėn. bandymus. Taip kad mano atveju taip pastot neįmanoma 4u.gif
ereeka
QUOTE(String @ 2011 04 28, 11:49)
Nežinau, nežinau, matyt nuo moters vaisingumo priklauso  g.gif  Mes taip saugomės jau 12 metų, pstojau su abiem vaikais tik garantuotia planuotai, ir tik per 3 mėn. bandymus. Taip kad mano atveju taip pastot neįmanoma  4u.gif
*

Turiu drauge kuri 10 metu taip saugojosi ir pastojo ik tuomet, kai tikrai to norejo ir nesinaudojo jokiais apsisaugojimo budais, as dar pries pastojant jos pasiulytu metodu pasinaudojau ir po 3 meniasiuku jau pilvuke augo siurprizas,o ji toliau tokiu budu saugojosi ir siais metais pastojo, planuotai, sunkumu nebuvo ir sveikata jos puiki, nezinau nuo ko tai priklauso g.gif Bet musu atveju sis budas neveiksmingas biggrin.gif
Shakyra
Na manau ,kad po naudojant nla tikimybe didele smile.gif
sarlota123
Manau vieningo atsakymo ta tema nėra, aš 2 metus, su dabartiniu praktikavau nutrauktą, neužkibau, bet aš net ir labai norėdama nestuke.gif sunkiai užkibau, o kažkam užteks 1 karto bac ir nestuke.gif
Taigi nenorint nepageidaujamo nėštumo nepraktikuoti, arba apsiimti riziką g.gif
vai2te0528
Per pusantru metu nieko mirksiukas.gif is tikruju kaip kam pasiseka, aisku planuoti smagu, bet netyciukas butu irgi super thumbup.gif
mamyte.lt
Jeigu viskas ok s sveikata, tai didziulis sansas nestuke.gif
faustluk
ne veltui i sita tema ilindau. tai sakot, po nutraukto vis tik galima pastot? Mes taip visada "saugomes" Nes as grieztai pries visokius KT g.gif 3-ia iena veluoja, galva skauda, lengvai pykina. Bet vis nurasau pms, nes kaip ir tie pozymiai ant susirgimo... Auginam 2 pametinukes sesytes. Vyresnioji siandien kaip tik 3m. 10 men, antroji 2m. 2men. ...jei pastojau dabar, tai liepos men. vel cezaris??? Ir noreciau ir bijau...O tetei tai butu is fantastikos srities doh.gif
Belle_fleur
Matyt kaip kam, man tai kuo puikiausiai veikė, geriau nei gerti KT, ar gumytės... yra ir draugių, kurios taip pat be pilvų su šituo metodu. Tikriausiai susideda daug faktorių: kaip vyras save jaučia, kiek labai abu vaisingi ir pan.
millaa
sveiki 4u.gif
mes su MB 3 metus saugojomes siuo budu ir viskas buvo thumbup.gif cia matyt tikrai viskas priklauso nuo vyro....jeigu vyras nemoka tuomet aisku atsiranda tikimybe buti nestuke.gif,o jeigu zino ka daro tuomet tai tikrai patikimas budas(bent jau musu situacijoje taip buvo 4u.gif )
Telegrama
mes pasigavom savo dziaugsma butent tokiu budu:)

***LuLu***
zinau atveja kai per 6 metus nepastojo, ir toki atveja kai uzteko keliu menesiu pastoti tokiu budu saugantis...siaip vyrui tai nera gerai...
Ingutevi
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 05, 19:01)
zinau atveja kai per 6 metus nepastojo, ir toki atveja kai uzteko keliu menesiu pastoti tokiu budu saugantis...siaip vyrui tai nera gerai...
*

kas sake? Vyras, kuris nenori taip saugotis?
Vyras, tik sulaiko savo seklos issiverzima iki reikalingo meto, kad pabaigtu isoreje, tik nevisi vyrai tai sugeba 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.