Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pastojimas po nutraukto akto
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
katrinka
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 29, 11:34)
O kuom kenkia? g.gif
*

man irgi idomu pasirode, manau panele nesupranta apie ka eina kalba smile.gif
Raffi
Įdomu, tai kaip vis dėlto temos autorei baigėsi ši istorija g.gif
Na, o mes irgi pastojom taip "nesisaugodami". Penkis metus tik tokią "kontracepciją" naudojom, ir tik praėjus trims mėnesiams nuo vestuvių užkibom netikėtai. Dabar juokiamės, kad vaikas nenorėjo pas neženotus tėvus ateiti lotuliukas.gif Nors tada tai buvo tikras šokas. Na, kaip sakoma, geriausi dalykai ateina, kai mažiausiai tikiesi wub.gif
Burbulytis
QUOTE(elyssa @ 2009 03 28, 13:38)
be to tai juk kenkia vyro sveikatai, tokie lytinio akto nutraukinejimai...  g.gif
*

Taigi baigiama ne makstyje...
Papildyta:
QUOTE(Simute5 @ 2007 08 23, 18:16)
biggrin.gif Nelabai supratau. Kas čia per sugebėjimas g.gif jei nieko nepatenka, reiškia nieko ir neįvyksta biggrin.gif gal vyrui kas nors ne taip g.gif  biggrin.gif
*

Ne taip supratote. Turejau omeny, kad moteris jau buna viskuo patenkinta, o vyras po to baigia ne makstyje mirksiukas.gif Tai manau ne visiem lengvai sekasi. Ar Jusu nuomone butinai reikia kad patektu i maksti, kad kazkas ivyktu??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lidz @ 2009 03 30, 17:16)
geriausi dalykai ateina, kai mažiausiai tikiesi  wub.gif
*

Sveikinu, Tu tikrai teisi, as ir noreciau jau antro leliuko wub.gif
ORDI
Labas mergaites 4u.gif
Nutraukta lytini akta su vyru naudojom netoli 5 metu mirksiukas.gif per juos nei karto nebuvau pastojusi,vyras tikrai nessiskundzia,jam tai priimtina ir jei atvirai,nemanau jog sumazina malonuma blush2.gif ..o i pasakyma kad nesveika,atsakyciau,nemanau.,jis juk vistiek "issikrauna"..daryta spermograma tik patvirtino puikius vyro rodiklius ax.gif o as dziaugiuosi jog man nereikejo naudoti jokios kontracepcijos..Tai juk kiekvienos seimos pasirinkimas,mes renkames toki buda ir gailetis tikrai neteko 4u.gif
Fliansiukas
QUOTE(ORDI @ 2009 04 15, 15:18)
Labas mergaites 4u.gif
Nutraukta lytini akta su vyru naudojom netoli 5 metu mirksiukas.gif  per juos nei karto nebuvau pastojusi,vyras tikrai nessiskundzia,jam tai priimtina ir jei atvirai,nemanau jog sumazina malonuma blush2.gif ..o i pasakyma kad nesveika,atsakyciau,nemanau.,jis juk vistiek "issikrauna"..daryta spermograma tik patvirtino puikius vyro rodiklius ax.gif o as dziaugiuosi jog man nereikejo naudoti jokios kontracepcijos..Tai juk kiekvienos seimos pasirinkimas,mes renkames toki buda ir gailetis tikrai neteko 4u.gif
*

Jei nepaslaptis,kam jus daretes ta spermograma? ax.gif ar tai brangus "malonumas" ?
mamuuute
sveikos.
iki kol pradejom planuoti antra leliu, tai taip pat saugojomes tokiu budu ax.gif . daugiau negu penki metai... ir patikima. nepasakyciau, kad del to kuriam nors sumazeja malonumo. sakyciau gal net atvirksciai hihihi.gif .
bantukas
vyras nutraukia aktą jau beveik 2metai, pastojusi nebuvau
ORDI
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 04 16, 23:21)
Jei nepaslaptis,kam jus daretes ta spermograma? ax.gif  ar tai brangus "malonumas" ?
*

Jokia cia paslaptis 4u.gif Kai nusprendem,kad jau laikas susilaukti ketvirto seimos nario,pradejom "nesisaugoti" ir deja nepastoju,todel kreipemes i vaisingumo klinika,ten atliko vyrui si tyrima,jis atliekamas greitai cool.gif o ir rezultatas buna neuzilgo ax.gif Pilas spermogramos tyrimas kiek atsimenu mazdaug apie 120lt kainavo,bet cia nuo klinikos prilauso..
mamuuute
gal as cia kazkaip kvailai ka susakysiu, bet gal galiu suzinoti, ORDI, kiek issamiau apie ta tyrima. vyras klinikoje turi duoti spermos? kaip rodo per filmus? kazkokiam kambariuke jos pagaminti? ar jau ateiti ja nesinas? ar kaip? is anksto aciu.
ORDI
QUOTE(mamuuute @ 2009 04 17, 21:00)
gal as cia kazkaip kvailai ka susakysiu, bet gal galiu suzinoti, ORDI, kiek issamiau apie ta tyrima. vyras klinikoje turi duoti spermos? kaip rodo per filmus? kazkokiam kambariuke jos pagaminti? ar jau ateiti ja nesinas? ar kaip? is anksto aciu.
*

Tyrima reikia atlikti masturbacijos budu,galima atlikti klinikoje,tam tikruose kabinetuose(labai panasiai kaip rodo filmuose smile.gif ) arba susitarus is anksto,per 30min pristatyti i klinika is namu mirksiukas.gif bet tai rizikinga,nes pristatant spermiukus jie turi buti transportuojami kuno temperaturoje,jei ji netinkama ar uztrunkama ilgiau,jie gali zuti,todel tyrimas bus nekonkretus 4u.gif
Zinoma,vyrui tai didelis ego izbandymas,nes dazniausiai jiems tai nepriimtina ar gedinga..Musu seima,taip negalvoja..darom viska,kad pagaliau susilauktumem antro stebuklo.Dazniausiai kai yra ilgai nepastojama,visi nevaisingumo tyrimai pradedami butent nuo spermogramos,tai vienintelis tyrimas kuri atlieka vyrui,jei jis geras,pereinama prie moters 4u.gif
mamuuute
QUOTE(ORDI @ 2009 04 18, 21:50)
Tyrima reikia atlikti masturbacijos budu,galima atlikti klinikoje,tam tikruose kabinetuose(labai panasiai kaip rodo filmuose smile.gif ) arba susitarus is anksto,per 30min pristatyti i klinika is namu mirksiukas.gif  bet tai rizikinga,nes pristatant spermiukus jie turi buti transportuojami kuno temperaturoje,jei ji netinkama ar uztrunkama ilgiau,jie gali zuti,todel tyrimas bus nekonkretus 4u.gif
Zinoma,vyrui tai didelis ego izbandymas,nes dazniausiai jiems tai nepriimtina ar gedinga..Musu seima,taip negalvoja..darom viska,kad pagaliau susilauktumem antro stebuklo.Dazniausiai kai yra ilgai nepastojama,visi nevaisingumo tyrimai pradedami butent nuo spermogramos,tai vienintelis tyrimas kuri atlieka vyrui,jei jis geras,pereinama prie moters 4u.gif
*

labai aciu uz atsakyma. pasidare kazkaip idomu paskaicius apie ta tyrima. taip ji ir isivaizdavau. na tikrai, vyrui tai savotiskas isbandymas. bet juk ko tik nepadarytume del tu leliuku rolleyes.gif .
eiwile
Kalbant apie spermograma tai man gydytoja liepe kad vyras padarytu namie nes pas juos nera to kambarelio tada ta indeli isideti uz lemenuko kad butu kuno temperaturos ir per pusvalandi atvezti i klinika ax.gif Bet mums to daryti neprireike nes kai kalbejau su gydytoja jau buvau nestuke.gif
plate
Prisidedu prie tų, kurios pastojo naudojant nutraukiamą lytinį aktą. Šiaip praktikuodavome prezervatyvų naudojimą, tik kai jau netyčia atsitikdavo, kad jų neturime, tada nutraukdavom. Tai taip po vieno nutraukimo mm ir nebesulaukiau rolleyes.gif
kzuzia
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40)
laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti  nestuke.gif ,bet vyras vis atideda.  verysad.gif
*

jei neprasides mmm džiaugtis
PIneta
As su savo vyru esu jau devyni metukai,5 metukus gyvenom kartu paskui apsivedem,ir po 4 santuokiniu metuku nusprendem kad mums jau reik angeliuko biggrin.gif
seip per visus tuos metelius esu gerusi kontraceptikus apie 6 galbut daugiau menesius,ir tai nedelto kad pastociau bet del sveikateles genekologe patare smile.gif seip as norejau vaikucio jau senai bet vyras ai dar palaukiam dar nelaikas,tai dar va cia pinigeliu nera tai cia vatai vatai...
Ir as pilnai suprantu tas moteris kurios galvoja va gal pastosiu gal netyciukas bus.
As su savo vyru visalaika atvirai kalbu apie vaikucius bet paprasciausiai jis galbut bijojo.Bet atejo tas laikas kaip dabar pats nori angeliuko.
As devynis metus nepastojau netycia,daznai budavo nepabaigtu aktu bet nepastojau
Bet tau linkiu kad lauktais bigsmile.gif nestuke.gif
S@msara
mes saugojames irgi tik su nutrauktu aktu + OT(ovuliacijos testais) ir nors zinome,kada O vistiek ( ir per O ) taip mylimes blink.gif ax.gif Aisku, jeigu pastociau nebutu delto dideles problemos. Idomu yra tai, kad taip mes "saugojames" jau virs 2 metu ir dar nei vieno karto neuzkibom. Pradedam abejoti, kad gal kuris nors ir mudvieju turi su vaisingumu problemu... Deja negalime tuo isitikinti isvis nesisaugant biggrin.gif . Planuosim leliuka ateinanciais metais. Idomu kaip mums seksis g.gif
lauroone
NLA yra dalinai patikimas apsaugos budas...
lenke555
tikymybe tikrai yra didele,kad gali but pastojus. smile.gif
saule08
sveikos 4u.gif paskutines menesines buvo spalio 27d. siaip su vyru naudojam prezervatyvus, bet viena vakara ju nenaudojom, vyras istrauke. tai buvo ne per vaisingas dienas. ryta po akto man maude pilva. neilgai gal pora valandu. dabar pastebejau,kad krutine siektiek padidejo ir kas keisciausiai paspaudus krutis issiskiria priespienis. jis dar nesibaige po sunelio gimimo, jam dabar metai ir 8men. bet budavo vos vienas kitas lasas, o dabar tik paspaudus vis issiskiria. ir siaip gal man jau paranoria bet ir patys spenialiai gal kiek patmseja. manau nt dar per ansti. ka manot?
Wild Pearl
QUOTE(S@msara @ 2009 10 29, 13:27)
mes saugojames irgi tik su nutrauktu aktu + OT(ovuliacijos testais) ir nors zinome,kada O vistiek ( ir per O ) taip mylimes  blink.gif  ax.gif Aisku, jeigu pastociau nebutu delto dideles problemos. Idomu yra tai, kad taip mes "saugojames" jau virs 2 metu ir dar nei vieno karto neuzkibom. Pradedam abejoti, kad gal kuris nors ir mudvieju turi su vaisingumu problemu... Deja negalime tuo isitikinti isvis nesisaugant  biggrin.gif . Planuosim leliuka ateinanciais metais. Idomu kaip mums seksis  g.gif
*

ojojoj...as tokiais budais jau va treciaji leliuka greitai supuosiu....ech, kad man toki organizma tureti rolleyes.gif blush2.gif nes dabar net neisivaizduoju kaip padaryt kad jokiu vaikiuku daugiau nebutu.... doh.gif jau net baisu darosi...o jum pavydziu baltu pavydu smile.gif
Stream
QUOTE(saule08 @ 2009 11 14, 22:53)
sveikos 4u.gif  paskutines menesines buvo spalio 27d. siaip su vyru naudojam prezervatyvus, bet viena vakara ju nenaudojom, vyras istrauke. tai buvo ne per vaisingas dienas. ryta po akto man maude pilva. neilgai gal pora valandu. dabar pastebejau,kad krutine siektiek padidejo ir kas keisciausiai paspaudus krutis issiskiria priespienis. jis dar nesibaige po sunelio gimimo, jam dabar metai ir 8men. bet budavo vos vienas kitas lasas, o dabar tik paspaudus vis issiskiria. ir siaip gal man jau paranoria bet ir patys spenialiai gal kiek patmseja. manau nt dar per ansti. ka manot?
*

Nemanau, kad pastojai nes mylejotes naudojant nutraukta ne per vaisingas dienas, o ir krutines padidejimui ir piespieniui kaip ir per anksti butiu jei net butum pastojus juk paskutines mmm nuvo tik spalio 27 4u.gif . Gal vyras labai paminke blush2.gif krutis tavo tai ir pienukas pradejo vel gamintis, gal pati gaznai spaudineji tai jis niekaip nesibaigia.Cia tik mano nuomone 4u.gif
raganellle
Mes su vyru taip pat saugomes tik siuo budu. ir deja tai veikia sad.gif sakau deja nes pati beprotskai trokstu tapt mama ir ant ranku paimt savo maza stebula, bet mano antroji puse vis atidelioja, vis randa piezasciu, kodel dar vera palaukt.. blogiausia tai kad mano mmm nera reuliarios ir daznai jos uzsitesia, o ka tik jos uzsilaiko vis turiu vilti, kad na gal jau ir man pasiseke, bet po savaites ar dvieju laukimo atsiranda nusivylimas su pavelavusiomis mmm.. todel puikiai suprantu visas kurios nori vaikelio, bet del antros puses sprendimo turi giliai sirdyje vilti.. na gal man pasiseks pastoti ir taip..
honey--
Oi raganele, mano likimas toks pat kaip ir tavo... mes saugomes nutrauktu lytiniu aktu, bet as labai noriu vaikelio, o manasis vis atidelioja, kai susituoksim, o vestuvems nera pinigu... bet man nereikia vestuviu, kad galeciau supuoti savo mazyli ant ranku... MM man vis uzistesia ir as kaip tu sakai visad viliuosi, o gal uzkibs ir man taip netycia... as dar pagalvoju apie tai kaip cia kazkas minejo spermiuota pirstuka ikist biggrin.gif kaip sakoma ko tik neprisigalvoji kai labai nori... tongue.gif bet kazin ar to uztenka, kad leliuka prisisaukt... kaip manot?
raganellle
QUOTE(honey-- @ 2009 11 15, 19:47)
Oi raganele, mano likimas toks pat kaip ir tavo... mes saugomes nutrauktu lytiniu aktu, bet as labai noriu vaikelio, o manasis vis atidelioja, kai susituoksim, o vestuvems nera pinigu... bet man nereikia vestuviu, kad galeciau supuoti savo mazyli ant ranku... MM man vis uzistesia ir as kaip tu sakai visad viliuosi, o gal uzkibs ir man taip netycia... as dar pagalvoju apie tai kaip cia kazkas minejo spermiuota pirstuka ikist  biggrin.gif  kaip sakoma ko tik neprisigalvoji kai labai nori...  tongue.gif bet kazin ar to uztenka, kad leliuka prisisaukt... kaip manot?
*

Na gal kazkam ir uztenka bet tikrai nemanau kad mano atveju tai pagelbetu smile.gif tenka kantriai laukt smile.gif
sweetypie
mes naudojam nutraukta lytini akta jau 10metu.per ta laika pastojus nebuvau.as ir girdejau kad atseit vyrui tai negerai,bet kontraceptikai moteriai turbut irgi.beto mum jau taip priimtina.is tiesu kartais biski pasigailiu del to,nes noreciau antro leliuko,o situacija valdo tai jis:)o mb vis atidelioja.
lapev
laba nepykit mergytes,bet paskysiu savo nuomone.pas mus ta pati situacija as noriu leliuko,o mano vyras dar ne,bet as tikrai negalvoju kaip cia man slapcia pasidarius ir nezadu meluoti ir kitas dalykas man tai labai zema meluoti tokius dalykus.juk atsakomybe auginant vaikuti eina abiems ,o jei vyras dar nepasiruoses?o po to skyrybu atveju dar ir vaiko islaikyma teisiasi moteriskes g.gif
vanesa9
mes irgi su vyru saugojames nutrauktu lytiniu aktu jau beveik 3metus, kaip nera netyciuko taip nera verysad.gif nors abu tikrai dziaugtumemes juo smile.gif 4u.gif
lauroone
Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 15, 21:35)
mes irgi su vyru saugojames nutrauktu lytiniu aktu jau beveik 3metus, kaip nera netyciuko taip nera  verysad.gif  nors abu tikrai dziaugtumemes juo  smile.gif  4u.gif
*

nesupratau... ax.gif tai jeigu dziaugtumetes abu juo, kodel nutraukiat akta ? Eikt iki galo ir jokiu problemu! mirksiukas.gif
S@msara
QUOTE(lauroone @ 2010 01 15, 22:25)
Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom  biggrin.gif
Papildyta:
nesupratau...  ax.gif  tai jeigu dziaugtumetes abu juo, kodel nutraukiat akta ? Eikt iki galo ir jokiu problemu!  mirksiukas.gif
*

Mes irgi taip saugojames ir taip pat dziaugtumemes jeigu kas uzkibtu, bet deja finansai neleidzia. Aisku, jeigu uzkibtumeme tai ir pasiliktumeme wub.gif
daivutyte
QUOTE(S@msara @ 2010 01 15, 17:27)
Mes irgi taip saugojames ir taip pat dziaugtumemes jeigu kas uzkibtu, bet deja finansai neleidzia. Aisku, jeigu uzkibtumeme tai ir pasiliktumeme  wub.gif
*

sveikos mergicos,
mes su MB kartu jau 7.5 metu. per tuos metus buvo 2 metai su KT o visi kiti su nutrauktu aktu nes MB nejaucia matot nieko su gumytem. po vestuviu pradejom pabandynet vis karts nuo karto , bet per 2,5 metu nieko nesigavo. persejom prie rimtesnes planavimo technikos jau 4 menesiai ir nieko. taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!!
aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat.
S@msara
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 05:19)
sveikos mergicos,
taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!!
aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat.
*

Mes irgi kazkaip jau labai sekmingai issisukam.Tureciau dar pridurti,kad ir ovuliacijos testus as naudoju. Pries ovuliacija kelias dienas ir per ja buna nutrauktas aktas, kaip kontroceptine priemone, o per kitas visas dienas- normalus nenutrauktas aktas. Bet kartais pagalvojam, kad gal mes kokiu vaisingumo problemeliu turim, kad taip sekmingai.

O del ko nuo nutraukto lytinio akto kencia prostata? g.gif ax.gif
vanesa9
QUOTE(lauroone @ 2010 01 15, 22:25)
Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom  biggrin.gif
Papildyta:
nesupratau...  ax.gif  tai jeigu dziaugtumetes abu juo, kodel nutraukiat akta ? Eikt iki galo ir jokiu problemu!  mirksiukas.gif
*

todel kad man dar mokslai, 3kursas dabar, liko dar vieni metai, tai vyras nori kad pasibaigciau mokslus, sako sunku bus paskui su vaikiuku.. noret abu norim bet reikia dar truputi pakentet smile.gif
gosas
Geriau nelaukit schmoll.gif Tai pinigu nera tai mokslai cia ne problema. Augs ir uzaugs, Sunku bus ar vienu ar kitu atveju O taip atideliojant ir 40 metu galima sulaukti o po to tik anukai lieka verysad.gif
daivutyte
QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 16, 06:33)
todel kad man dar mokslai, 3kursas dabar, liko dar vieni metai, tai vyras nori kad pasibaigciau mokslus, sako sunku bus paskui su vaikiuku.. noret abu norim bet reikia dar truputi pakentet  smile.gif
*

o as pritariu tavo vyrui, viskam savo laikas, ramiai gauk diploma o tada jau i darbus kibkit, is tikruju sesijos o paskui diplominiai bemieges naktys prie vaiko nieko gero nezada. iki 30 nera ko stradalinti, dziaukites gyvenimu, keliaukit patirkit nuotykiu, o paskui jau sukit lizdelius.
mazge123
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 06:19)

*

na tai kam nutraukti, tegul baigia bet ne viduje ir manau kad prostatu siuo klausimu pamazes. mirksiukas.gif mes pvz taip ir saugojomes, o db jau 5 menesis kvieciam gandrus bet jie negirdi, arba persalta... blush2.gif 4u.gif
vanesa9
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 16, 20:15)
na tai kam nutraukti, tegul baigia bet ne viduje ir manau kad prostatu siuo klausimu pamazes.  mirksiukas.gif  mes pvz taip ir saugojomes, o db jau 5 menesis kvieciam gandrus bet jie negirdi, arba persalta...  blush2.gif  4u.gif
*

tai nutrauktas lytinis aktas ir reiskia kad vyras baigia taciau ne viduje hihihi.gif 4u.gif
mazge123
QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 17, 16:31)
tai nutrauktas lytinis aktas ir reiskia kad vyras baigia taciau ne viduje  hihihi.gif  4u.gif
*

mmm... as matot kitaip suprantu nutraukta, tai kai vyras susilaiko ir nebaige visai. nes zinau kad drauge su savo draugu taip daro, tai maniau kad cia apie tai.
Papildyta:
o tada paaiskinkit kaip gali buti vyrui prostata del to? juk jis visvien baige, koks skirtumas viduje ar ne. m?
&deimantelis&
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 07:19)
sveikos mergicos,
mes su MB kartu jau 7.5 metu. per tuos metus buvo 2 metai su KT o visi kiti su nutrauktu aktu nes MB nejaucia matot nieko su gumytem. po vestuviu pradejom pabandynet vis karts nuo karto , bet per 2,5 metu nieko nesigavo. persejom prie rimtesnes planavimo technikos jau 4 menesiai ir nieko. taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!!
*

sveikos mergytes,pas mus ta pati istorija,kaip ir jusu 4u.gif kitiem tie neticiukai uzkimba net nuo distiliuoto vandens ax.gif o kitiem,kiek pastangu reikia,kad leliukas ateitu i sita pasauli schmoll.gif
little flower
Labas paneles 4u.gif

Pasakysiu ir as blush2.gif , va mes su vyru kartu jau kaip beveik 6 metai,ir per visa si laika nesu gerus kokiu KT, jokiu prezervatyvu,jis paprasciausiai i mane nebaigia ir as nepastojau ir del to labai dziaugiuosi kad mum sis budas tinka isvengt nelaukto nestumo ax.gif ,niekada net nesukau sau galvos kad gali but kazkas netaip,bet va dabar planuojam mazyli ir nezinia kaip bus,jei nieko nesigaus tada jau teks kreiptis i specialistus,bet tikiuos viskas bus gerai wub.gif
Vygta
na mes su MB jau beveik du metai saugomės nutrauktu aktu,dabar nutarėm planuoti antrą vaikelį,per pirmą mėnesį nesigavo,tai bandysim toliau,žiūrėsim kaip čia bus blush2.gif
bimas
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 11:40)
laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti  nestuke.gif ,bet vyras vis atideda.  verysad.gif
*

Nu mes ir visada taip, ir pasitikedavom. Tik si karta tai nepasitvirtino ir as jau laukiuosi. kazkaip neplanuotai daug minciu galvoje sukasi. bet faktas yra faktas, kad pastoti galima
*Star*
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 17, 19:58)
sveikos mergytes,pas mus ta pati istorija,kaip ir jusu 4u.gif kitiem tie neticiukai uzkimba net nuo distiliuoto vandens  ax.gif o kitiem,kiek pastangu reikia,kad leliukas ateitu i sita pasauli schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif Tikra teisybė

Per 10 metų (kai dar vaiko tėtuko net nepažinojau), nei karto.
Turbūt turėjo ateiti tinkamas metas, su tinkamu žmogumi ax.gif
sonataaa
tai jau taip smile.gif mes taip pat su vyru taip saugojames, nors taip noretusi kad koks netyciukas ax.gif tongue.gif
Chil Rose
QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 12:00)
Sveikutės,
Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, patirties. Jei jis aktą nutraukia iš karto, kai tik pajunta malonumą - tai nieko nebus, jei dar ilgiau padelsia - gal ir yra kažkiek tikimybės. Pvz. aš labai dar noriu vaikų, o vyras nenori. Ir jis niekada manyje "nebaigia". Niekada ir nepastoju. Ir vis meldžiu, kad nors kada nors koks nors spermiukas netyčiukas nubėgtų - deja, deja verysad.gif
Draugės man vis pataria, tai tu jį apgauk, kaip galima, jei gertum tabletes, ar skaičiuotum vaisingas - nevaisingas dienas. O ką tu dabar apgausi, nieko, viskas tik nuo jo priklauso.
O mėnesinės gali vėluoti dėl daugelio priežasčių - pervargimo, susinervavimo, aplinkos pakeitimo, ligos ir t.t.
*

Sveikutes, man lygiai tas pats verysad.gif noriu leliuko, nors tu ka ir niekaip nezinau ka su tuo daryti, ar prisitaikyti prie draugo, ar kazka kita mastyti? Stengiuosi spaudimo nedaryti... Paskutinis mano ciklas labai uzsitese, net 42d., tai jau galvojau, kad esu nestuke.gif ir jam nieko nesakiau... Pats paklause ar man yra mm, kaip jus galvojat kas buvo? Susinervino, uzsipuole... zodziu labai liudna, kai taip elgiasi... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2007 08 07, 13:03)
apie vyru apgaudinejima: nu tikrai mazai teko tokiu sutikti, kurie patys sake - darom darom smile.gif Nebent jiems buvo 18, siek tiek pakile nuo zemes wink.gif)
  Turiu drauge, kuriai santuokoj vyras aiskino 8 metus - dar per anksti, dar ne laikas, as dar per jaunas.. Po 8 metu, kai skyresi, metesi tokiais argumentais - 'kas mes per seima, net vaiku neturim.." .Drauge aisku buvo soke nuo tokiu zodziu..
  Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia smile.gif)
*

Na teko ir man taip pabandyti, thumbup.gif bet gal tada nebuvo vaisingos dienos, nezinau.... g.gif sad.gif
Papildyta:
QUOTE(lapev @ 2009 12 08, 10:49)
laba nepykit mergytes,bet paskysiu savo nuomone.pas mus ta pati situacija as noriu leliuko,o mano vyras dar ne,bet as tikrai negalvoju kaip cia man slapcia pasidarius ir nezadu meluoti ir kitas dalykas man tai labai zema meluoti tokius dalykus.juk atsakomybe auginant vaikuti eina abiems ,o jei vyras dar nepasiruoses?o po to skyrybu atveju dar ir vaiko islaikyma teisiasi moteriskes g.gif
*

O jeigu vyrui jau eina 30m, ir dar neturi palikuoniu, ka tada daryti? Mano mamyte teveli irgi apgavo, o labai norejo 3 vaiku... As asmeniskai irgi noreciau 3 vaikuciu, viena turiu, bet ... verysad.gif metai bega, ziurek dar palauksi ilgiau, gal is vis vaikuciu neturesi? Ir vel gi klausimas, ar isliksite kartu? Ar tada taves kam nors reikes, senos, kuri negali pagimdyti vaikuciu? As labai atsiprasau uz tokia, gal per daug izulia savo nuomone, bet vis del to, tokiu situaciju yra... g.gif
Dieter
Galbūt esant šeimai ir galima praktikuoti NLA, bet kitu atveju rizika tikrai yra namaža.
Beje, vyro prostatai kenkia ir sujaudinimas iki erekcijos ir nesimylėjimai, bei neužbaigimas. Taip pat ir NLA, nes kai jau viskas būna čia pat reikia sustoti ir vėl pratęsti kitur.
Esu bandžiusi tokį dalyką, tačiau pirmas dalykas, dažnai poroms būna sunku susiderinti, nes vienas baigia anksčiau, kitas vėliau ir t.t. Pvz vyras jau lyg ir baigs, ištraukia baigia kitur, o moteris ne... blink.gif
O kitas dalykas nejaučiau jokio malonumo... unsure.gif Dabar kai mylimės normaliai ir baigiam visada kartu, net tą pačią sekundę, jaučiu tokį malonumą, kurio niekad neteko patirti. Ir nebenoriu baigti atskirai. ax.gif
zaizda
Hm... g.gif Istorija tokia: Visa laika (~5 metus) saugojomes NLA, po to planavom pusantru metu. Pavyko. Turim nuostabia vieneriu metu dukryte! Toliau saugojomes NLA. Siandien pamaciau II.
Moralas: apsisaugojimo budas tikrai nepatikimas, tai visai nepriklauso nuo "vyras moka" - "vyras nemoka". Tiesiog kaip jau lemta taip ir buna. Tiesa negaliu atmesti varianto, kad pirmaji nestuma planavus labai ilgai atrode net neimanoma "tiesiog" pastoti, todel galbut atsipalaidavom blush2.gif
Gimdysiu. Vaikelis labai laukiamas ir mylimas. bigsmile.gif
Riedgute
Sveikos 4u.gif
Prisiskaičiau čia pas jus visko apie brūkštelėjimus pirštukais, kai vyrai nenori leliukų, šiek tiek praliksmino hihihi.gif Užsinorėjau dūšią išliet blush2.gif
2,5 metų saugojomės pasitelkdami KT, nu praeitų metų sausio NLA. Vyras dar nenorėjo vaikų, o aš tikėjaus, kad šiuo būdu kas nors užkibs biggrin.gif Išmokau atpažinti vaisingas gleives, pasimatavau porą ciklų BT. Buvo tokių atvejų, kai žinojau, kad man O, tiesiog neleisdavau MB pabėgt. Ir nieko... nepastojau schmoll.gif Pradedu mąstyt, kad nuo vieno lašo dažniausiai pastoja labai jauni, kai partneriai būna ~18 metų, organizmai sveiki, nepažeisti nesveikos gyvensenos, iškreipto gyvenimo ritmo. Dabar jau ir MB nori kleckiuko, per daug tiksliai O nebegaudau, tiesiog daugiau ND. Kol kas nesu nestuke.gif Pamažu kyla noras kreiptis į baltus chalatus, kad mus abu ištirtų. Dar geriant KT mane kamuodavo mintys, kad gal be reikalo aš jas vartoju, gal kuris nors iš mudviejų išvis nevaisingas mastau.gif Dabar kažkur 4-5 DPO, palauksiu dar 10 dienelių, pažiūrėsiu, kuom baigsis biggrin.gif
*Star*
4u.gif
Manau, kad šitas subtilus reikalas- nestuke.gif dar taip ir neįminta mįslė smile.gif
asmeniškai iš savo patirties - nutrauktas la- 100proc veiksminga. Su ex vyru 2 metus bandėm pradėt vaikutį- nieko neišėjo. Jau ir buvo pradėjęs žvairuot, neva aš čia kalta g.gif Bet matyt taip turėjo būti. Su kita moterim sėkmingai susilaukė vaiko. Na, o aš turiu nuostabų sūnelį su dabartiniu vyru. Dabar vėl bandom pradėt antrą vaikutį- bet matau, kad tradiciškai vieno lašo teorija negalioja ir šiuo atveju biggrin.gif laukiam ir bus matyt.
O teorija sako, kad nutrauktas lytinis aktas- pats nepatikimiausias iš visų KT. bet matyt kiekvienam savo mirksiukas.gif
Afute28
per 5 metus saugodamiesi tokiu budu nepastojom.
Nany
7 metus taip saugojomes, ir viskas gerai smile.gif ir labai daug zmoniu zinau, kurie taipsaugosi, ir "netyciuku" nebuvo smile.gif
nebent vyras , kaip sakoma "nemoka" tada gali buti visko biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.