QUOTE(Manija69 @ 2009 03 29, 11:34)
man irgi idomu pasirode, manau panele nesupranta apie ka eina kalba
Įdomu, tai kaip vis dėlto temos autorei baigėsi ši istorija
Na, o mes irgi pastojom taip "nesisaugodami". Penkis metus tik tokią "kontracepciją" naudojom, ir tik praėjus trims mėnesiams nuo vestuvių užkibom netikėtai. Dabar juokiamės, kad vaikas nenorėjo pas neženotus tėvus ateiti QUOTE(elyssa @ 2009 03 28, 13:38) Taigi baigiama ne makstyje... Papildyta: QUOTE(Simute5 @ 2007 08 23, 18:16) Ne taip supratote. Turejau omeny, kad moteris jau buna viskuo patenkinta, o vyras po to baigia ne makstyje Papildyta: QUOTE(lidz @ 2009 03 30, 17:16) Sveikinu, Tu tikrai teisi, as ir noreciau jau antro leliuko
Labas mergaites
Nutraukta lytini akta su vyru naudojom netoli 5 metu QUOTE(ORDI @ 2009 04 15, 15:18) Labas mergaites Nutraukta lytini akta su vyru naudojom netoli 5 metu Jei nepaslaptis,kam jus daretes ta spermograma?
sveikos.
iki kol pradejom planuoti antra leliu, tai taip pat saugojomes tokiu budu
vyras nutraukia aktą jau beveik 2metai, pastojusi nebuvau
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 04 16, 23:21) Jokia cia paslaptis
gal as cia kazkaip kvailai ka susakysiu, bet gal galiu suzinoti, ORDI, kiek issamiau apie ta tyrima. vyras klinikoje turi duoti spermos? kaip rodo per filmus? kazkokiam kambariuke jos pagaminti? ar jau ateiti ja nesinas? ar kaip? is anksto aciu.
QUOTE(mamuuute @ 2009 04 17, 21:00) gal as cia kazkaip kvailai ka susakysiu, bet gal galiu suzinoti, ORDI, kiek issamiau apie ta tyrima. vyras klinikoje turi duoti spermos? kaip rodo per filmus? kazkokiam kambariuke jos pagaminti? ar jau ateiti ja nesinas? ar kaip? is anksto aciu. Tyrima reikia atlikti masturbacijos budu,galima atlikti klinikoje,tam tikruose kabinetuose(labai panasiai kaip rodo filmuose Zinoma,vyrui tai didelis ego izbandymas,nes dazniausiai jiems tai nepriimtina ar gedinga..Musu seima,taip negalvoja..darom viska,kad pagaliau susilauktumem antro stebuklo.Dazniausiai kai yra ilgai nepastojama,visi nevaisingumo tyrimai pradedami butent nuo spermogramos,tai vienintelis tyrimas kuri atlieka vyrui,jei jis geras,pereinama prie moters QUOTE(ORDI @ 2009 04 18, 21:50) Tyrima reikia atlikti masturbacijos budu,galima atlikti klinikoje,tam tikruose kabinetuose(labai panasiai kaip rodo filmuose Zinoma,vyrui tai didelis ego izbandymas,nes dazniausiai jiems tai nepriimtina ar gedinga..Musu seima,taip negalvoja..darom viska,kad pagaliau susilauktumem antro stebuklo.Dazniausiai kai yra ilgai nepastojama,visi nevaisingumo tyrimai pradedami butent nuo spermogramos,tai vienintelis tyrimas kuri atlieka vyrui,jei jis geras,pereinama prie moters labai aciu uz atsakyma. pasidare kazkaip idomu paskaicius apie ta tyrima. taip ji ir isivaizdavau. na tikrai, vyrui tai savotiskas isbandymas. bet juk ko tik nepadarytume del tu leliuku
Kalbant apie spermograma tai man gydytoja liepe kad vyras padarytu namie nes pas juos nera to kambarelio tada ta indeli isideti uz lemenuko kad butu kuno temperaturos ir per pusvalandi atvezti i klinika
Prisidedu prie tų, kurios pastojo naudojant nutraukiamą lytinį aktą. Šiaip praktikuodavome prezervatyvų naudojimą, tik kai jau netyčia atsitikdavo, kad jų neturime, tada nutraukdavom. Tai taip po vieno nutraukimo mm ir nebesulaukiau
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40) laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti jei neprasides mmm džiaugtis
As su savo vyru esu jau devyni metukai,5 metukus gyvenom kartu paskui apsivedem,ir po 4 santuokiniu metuku nusprendem kad mums jau reik angeliuko
seip per visus tuos metelius esu gerusi kontraceptikus apie 6 galbut daugiau menesius,ir tai nedelto kad pastociau bet del sveikateles genekologe patare Ir as pilnai suprantu tas moteris kurios galvoja va gal pastosiu gal netyciukas bus. As su savo vyru visalaika atvirai kalbu apie vaikucius bet paprasciausiai jis galbut bijojo.Bet atejo tas laikas kaip dabar pats nori angeliuko. As devynis metus nepastojau netycia,daznai budavo nepabaigtu aktu bet nepastojau Bet tau linkiu kad lauktais
mes saugojames irgi tik su nutrauktu aktu + OT(ovuliacijos testais) ir nors zinome,kada O vistiek ( ir per O ) taip mylimes
NLA yra dalinai patikimas apsaugos budas...
tikymybe tikrai yra didele,kad gali but pastojus.
sveikos
QUOTE(S@msara @ 2009 10 29, 13:27) mes saugojames irgi tik su nutrauktu aktu + OT(ovuliacijos testais) ir nors zinome,kada O vistiek ( ir per O ) taip mylimes ojojoj...as tokiais budais jau va treciaji leliuka greitai supuosiu....ech, kad man toki organizma tureti QUOTE(saule08 @ 2009 11 14, 22:53) sveikos Nemanau, kad pastojai nes mylejotes naudojant nutraukta ne per vaisingas dienas, o ir krutines padidejimui ir piespieniui kaip ir per anksti butiu jei net butum pastojus juk paskutines mmm nuvo tik spalio 27
Mes su vyru taip pat saugomes tik siuo budu. ir deja tai veikia
Oi raganele, mano likimas toks pat kaip ir tavo... mes saugomes nutrauktu lytiniu aktu, bet as labai noriu vaikelio, o manasis vis atidelioja, kai susituoksim, o vestuvems nera pinigu... bet man nereikia vestuviu, kad galeciau supuoti savo mazyli ant ranku... MM man vis uzistesia ir as kaip tu sakai visad viliuosi, o gal uzkibs ir man taip netycia... as dar pagalvoju apie tai kaip cia kazkas minejo spermiuota pirstuka ikist
QUOTE(honey-- @ 2009 11 15, 19:47) Oi raganele, mano likimas toks pat kaip ir tavo... mes saugomes nutrauktu lytiniu aktu, bet as labai noriu vaikelio, o manasis vis atidelioja, kai susituoksim, o vestuvems nera pinigu... bet man nereikia vestuviu, kad galeciau supuoti savo mazyli ant ranku... MM man vis uzistesia ir as kaip tu sakai visad viliuosi, o gal uzkibs ir man taip netycia... as dar pagalvoju apie tai kaip cia kazkas minejo spermiuota pirstuka ikist Na gal kazkam ir uztenka bet tikrai nemanau kad mano atveju tai pagelbetu
mes naudojam nutraukta lytini akta jau 10metu.per ta laika pastojus nebuvau.as ir girdejau kad atseit vyrui tai negerai,bet kontraceptikai moteriai turbut irgi.beto mum jau taip priimtina.is tiesu kartais biski pasigailiu del to,nes noreciau antro leliuko,o situacija valdo tai jis:)o mb vis atidelioja.
laba nepykit mergytes,bet paskysiu savo nuomone.pas mus ta pati situacija as noriu leliuko,o mano vyras dar ne,bet as tikrai negalvoju kaip cia man slapcia pasidarius ir nezadu meluoti ir kitas dalykas man tai labai zema meluoti tokius dalykus.juk atsakomybe auginant vaikuti eina abiems ,o jei vyras dar nepasiruoses?o po to skyrybu atveju dar ir vaiko islaikyma teisiasi moteriskes
mes irgi su vyru saugojames nutrauktu lytiniu aktu jau beveik 3metus, kaip nera netyciuko taip nera
Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom
Papildyta: QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 15, 21:35) mes irgi su vyru saugojames nutrauktu lytiniu aktu jau beveik 3metus, kaip nera netyciuko taip nera nesupratau... QUOTE(lauroone @ 2010 01 15, 22:25) Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom Papildyta: nesupratau... Mes irgi taip saugojames ir taip pat dziaugtumemes jeigu kas uzkibtu, bet deja finansai neleidzia. Aisku, jeigu uzkibtumeme tai ir pasiliktumeme QUOTE(S@msara @ 2010 01 15, 17:27) Mes irgi taip saugojames ir taip pat dziaugtumemes jeigu kas uzkibtu, bet deja finansai neleidzia. Aisku, jeigu uzkibtumeme tai ir pasiliktumeme sveikos mergicos, mes su MB kartu jau 7.5 metu. per tuos metus buvo 2 metai su KT o visi kiti su nutrauktu aktu nes MB nejaucia matot nieko su gumytem. po vestuviu pradejom pabandynet vis karts nuo karto , bet per 2,5 metu nieko nesigavo. persejom prie rimtesnes planavimo technikos jau 4 menesiai ir nieko. taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!! aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat. QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 05:19) sveikos mergicos, taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!! aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat. Mes irgi kazkaip jau labai sekmingai issisukam.Tureciau dar pridurti,kad ir ovuliacijos testus as naudoju. Pries ovuliacija kelias dienas ir per ja buna nutrauktas aktas, kaip kontroceptine priemone, o per kitas visas dienas- normalus nenutrauktas aktas. Bet kartais pagalvojam, kad gal mes kokiu vaisingumo problemeliu turim, kad taip sekmingai. O del ko nuo nutraukto lytinio akto kencia prostata? QUOTE(lauroone @ 2010 01 15, 22:25) Mes taip antraji "prisisaukem", nors pries vestuves 2 metus tik taip ir tesisaugojom Papildyta: nesupratau... todel kad man dar mokslai, 3kursas dabar, liko dar vieni metai, tai vyras nori kad pasibaigciau mokslus, sako sunku bus paskui su vaikiuku.. noret abu norim bet reikia dar truputi pakentet
Geriau nelaukit
QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 16, 06:33) todel kad man dar mokslai, 3kursas dabar, liko dar vieni metai, tai vyras nori kad pasibaigciau mokslus, sako sunku bus paskui su vaikiuku.. noret abu norim bet reikia dar truputi pakentet o as pritariu tavo vyrui, viskam savo laikas, ramiai gauk diploma o tada jau i darbus kibkit, is tikruju sesijos o paskui diplominiai bemieges naktys prie vaiko nieko gero nezada. iki 30 nera ko stradalinti, dziaukites gyvenimu, keliaukit patirkit nuotykiu, o paskui jau sukit lizdelius. QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 06:19) aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat. na tai kam nutraukti, tegul baigia bet ne viduje ir manau kad prostatu siuo klausimu pamazes. QUOTE(mazge123 @ 2010 01 16, 20:15) na tai kam nutraukti, tegul baigia bet ne viduje ir manau kad prostatu siuo klausimu pamazes. tai nutrauktas lytinis aktas ir reiskia kad vyras baigia taciau ne viduje QUOTE(vanesa9 @ 2010 01 17, 16:31) mmm... as matot kitaip suprantu nutraukta, tai kai vyras susilaiko ir nebaige visai. nes zinau kad drauge su savo draugu taip daro, tai maniau kad cia apie tai. Papildyta: o tada paaiskinkit kaip gali buti vyrui prostata del to? juk jis visvien baige, koks skirtumas viduje ar ne. m? QUOTE(daivutyte @ 2010 01 16, 07:19) sveikos mergicos, mes su MB kartu jau 7.5 metu. per tuos metus buvo 2 metai su KT o visi kiti su nutrauktu aktu nes MB nejaucia matot nieko su gumytem. po vestuviu pradejom pabandynet vis karts nuo karto , bet per 2,5 metu nieko nesigavo. persejom prie rimtesnes planavimo technikos jau 4 menesiai ir nieko. taip kad vienom netyciuakai gaunasi , o kitom is labai stengiantis nieko neiseina. cia labai skirtingai kievienos organizmas reaguoja i tuos spermiukus. mano drauge net skundesi , sako abu vaikai buvo is pirmo karto nesisaugant! klause patarimo ka naudot po dvieju gimdymu nes nori fabrikeli jau kaip ir uzdaryti!!!! aisku akto nutraukimas nera labai geras dalykas vyrams. turint omeni kad kencia prostata, kas praktikuojat si saugojimosi metoda ilgokai nusiuskit savo brangiausius pasitikrinti prostatos karts nuo karto tiesiog profilaktiskai. aisku kol jauni nieko nejaus ,bet su metais gali paumet prostat. sveikos mergytes,pas mus ta pati istorija,kaip ir jusu
Labas paneles
Pasakysiu ir as
na mes su MB jau beveik du metai saugomės nutrauktu aktu,dabar nutarėm planuoti antrą vaikelį,per pirmą mėnesį nesigavo,tai bandysim toliau,žiūrėsim kaip čia bus
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 11:40) laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti Nu mes ir visada taip, ir pasitikedavom. Tik si karta tai nepasitvirtino ir as jau laukiuosi. kazkaip neplanuotai daug minciu galvoje sukasi. bet faktas yra faktas, kad pastoti galima QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 17, 19:58) sveikos mergytes,pas mus ta pati istorija,kaip ir jusu Per 10 metų (kai dar vaiko tėtuko net nepažinojau), nei karto. Turbūt turėjo ateiti tinkamas metas, su tinkamu žmogumi
tai jau taip
QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 12:00) Sveikutės, Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, patirties. Jei jis aktą nutraukia iš karto, kai tik pajunta malonumą - tai nieko nebus, jei dar ilgiau padelsia - gal ir yra kažkiek tikimybės. Pvz. aš labai dar noriu vaikų, o vyras nenori. Ir jis niekada manyje "nebaigia". Niekada ir nepastoju. Ir vis meldžiu, kad nors kada nors koks nors spermiukas netyčiukas nubėgtų - deja, deja Draugės man vis pataria, tai tu jį apgauk, kaip galima, jei gertum tabletes, ar skaičiuotum vaisingas - nevaisingas dienas. O ką tu dabar apgausi, nieko, viskas tik nuo jo priklauso. O mėnesinės gali vėluoti dėl daugelio priežasčių - pervargimo, susinervavimo, aplinkos pakeitimo, ligos ir t.t. Sveikutes, man lygiai tas pats Papildyta: QUOTE(kice @ 2007 08 07, 13:03) apie vyru apgaudinejima: nu tikrai mazai teko tokiu sutikti, kurie patys sake - darom darom Turiu drauge, kuriai santuokoj vyras aiskino 8 metus - dar per anksti, dar ne laikas, as dar per jaunas.. Po 8 metu, kai skyresi, metesi tokiais argumentais - 'kas mes per seima, net vaiku neturim.." .Drauge aisku buvo soke nuo tokiu zodziu.. Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia Na teko ir man taip pabandyti, Papildyta: QUOTE(lapev @ 2009 12 08, 10:49) laba nepykit mergytes,bet paskysiu savo nuomone.pas mus ta pati situacija as noriu leliuko,o mano vyras dar ne,bet as tikrai negalvoju kaip cia man slapcia pasidarius ir nezadu meluoti ir kitas dalykas man tai labai zema meluoti tokius dalykus.juk atsakomybe auginant vaikuti eina abiems ,o jei vyras dar nepasiruoses?o po to skyrybu atveju dar ir vaiko islaikyma teisiasi moteriskes O jeigu vyrui jau eina 30m, ir dar neturi palikuoniu, ka tada daryti? Mano mamyte teveli irgi apgavo, o labai norejo 3 vaiku... As asmeniskai irgi noreciau 3 vaikuciu, viena turiu, bet ...
Galbūt esant šeimai ir galima praktikuoti NLA, bet kitu atveju rizika tikrai yra namaža.
Beje, vyro prostatai kenkia ir sujaudinimas iki erekcijos ir nesimylėjimai, bei neužbaigimas. Taip pat ir NLA, nes kai jau viskas būna čia pat reikia sustoti ir vėl pratęsti kitur. Esu bandžiusi tokį dalyką, tačiau pirmas dalykas, dažnai poroms būna sunku susiderinti, nes vienas baigia anksčiau, kitas vėliau ir t.t. Pvz vyras jau lyg ir baigs, ištraukia baigia kitur, o moteris ne... O kitas dalykas nejaučiau jokio malonumo...
Hm...
Moralas: apsisaugojimo budas tikrai nepatikimas, tai visai nepriklauso nuo "vyras moka" - "vyras nemoka". Tiesiog kaip jau lemta taip ir buna. Tiesa negaliu atmesti varianto, kad pirmaji nestuma planavus labai ilgai atrode net neimanoma "tiesiog" pastoti, todel galbut atsipalaidavom Gimdysiu. Vaikelis labai laukiamas ir mylimas.
Sveikos
Prisiskaičiau čia pas jus visko apie brūkštelėjimus pirštukais, kai vyrai nenori leliukų, šiek tiek praliksmino 2,5 metų saugojomės pasitelkdami KT, nu praeitų metų sausio NLA. Vyras dar nenorėjo vaikų, o aš tikėjaus, kad šiuo būdu kas nors užkibs Manau, kad šitas subtilus reikalas- asmeniškai iš savo patirties - nutrauktas la- 100proc veiksminga. Su ex vyru 2 metus bandėm pradėt vaikutį- nieko neišėjo. Jau ir buvo pradėjęs žvairuot, neva aš čia kalta O teorija sako, kad nutrauktas lytinis aktas- pats nepatikimiausias iš visų KT. bet matyt kiekvienam savo
per 5 metus saugodamiesi tokiu budu nepastojom.
7 metus taip saugojomes, ir viskas gerai
nebent vyras , kaip sakoma "nemoka" tada gali buti visko |