Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pastojimas po nutraukto akto
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
zajac
laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti nestuke.gif ,bet vyras vis atideda. verysad.gif
rimimita
tikimybe yra kad gali jau buti nestuke.gif nes esu skaicius kad dar pries ejekuliakcija vyrui issiskiria kazkokio tai skyscio kuriame taip pat buna spermijuku mirksiukas.gif
testuka gali bandyti rytoj ryte pasidaryti,lauksim rezultatu 4u.gif
NeringaJ
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40)
laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti  nestuke.gif ,bet vyras vis atideda.  verysad.gif
*

pagal statistikad ir įvairius straipsnius tai rašo kad tikimybė nemaža pastoti. testą gali bandyt darytisjau turėtų parodyt. bet dėl tvirtumo palauk kelias dieneles gal dar mmm ateis. blush2.gif

o vyrai beveik visi vienodi maniškis irgi nenorėjo po to jau kai jis norėjo man noras buvo dingęs. po to ir pakerštaut norėjosi. blush2.gif bet atėjo toks laikas irvajaubauginam antrą pusės metukų dukrytę.
o tau net nežinau ko palinkėti gal kad būtum nestuke.gif nes pati nori. o vyras apsiprasir bus patenkintas. mirksiukas.gif sėkmės
noanoa
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 10:40)
laba diena! noreciau suzinoti,kokia galimybe pastoti po nutraukto akto,jeigu jis ivyko per vaisingas dienas? siandien turi prasideti mmm,bet dar nesulaukiau(dazniausiai prasideda is ryto) mano ciklas reguliarus. o kada daryti testa,jeigu mmm taip ir nepasirodys? labai noriu buti  nestuke.gif ,bet vyras vis atideda.  verysad.gif
*

Na cia dar priklauso nuo vyro,kartais buna,kad ir istraukt nevisai speja,pakliuna tu spermiuku ir vidun,ka ten supaisysi,kaip sakant "ir protingam pasitaiko".Na as tai nepastojau nors "nutraukta akta"kaip apsisaugojimo priemone naudojom nemazai metu.
O NT gali bandyt daryt jau dabar,bet geriau su rytiniu slapimu ir jautriu testu,pvz.RapiPreg.
juso
Aš taip pat manau, kad tikimybė tikrai yra, kad esi nestuke.gif Bet aišku, užinosi tai tik pasidariusi testuką. O dėl to, kad vyras atideda, tai nemau, kad čia bėda, pamatysi, gyvenimas savo sutvarko. Jei iš tikrųjų esi nestuke.gif , tai manau, kad jis tikrai apsidžiaugs. Sėkmės tau smile.gif
adele 33
Sveikutės,
Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius, patirties. Jei jis aktą nutraukia iš karto, kai tik pajunta malonumą - tai nieko nebus, jei dar ilgiau padelsia - gal ir yra kažkiek tikimybės. Pvz. aš labai dar noriu vaikų, o vyras nenori. Ir jis niekada manyje "nebaigia". Niekada ir nepastoju. Ir vis meldžiu, kad nors kada nors koks nors spermiukas netyčiukas nubėgtų - deja, deja verysad.gif
Draugės man vis pataria, tai tu jį apgauk, kaip galima, jei gertum tabletes, ar skaičiuotum vaisingas - nevaisingas dienas. O ką tu dabar apgausi, nieko, viskas tik nuo jo priklauso.
O mėnesinės gali vėluoti dėl daugelio priežasčių - pervargimo, susinervavimo, aplinkos pakeitimo, ligos ir t.t.
miig
QUOTE(rimimita @ 2007 07 26, 11:45)
tikimybe yra kad gali jau buti  nestuke.gif  nes esu skaicius kad dar pries ejekuliakcija vyrui issiskiria kazkokio tai skyscio kuriame taip pat buna spermijuku  mirksiukas.gif
testuka gali bandyti rytoj ryte pasidaryti,lauksim rezultatu  4u.gif
*

drinks_cheers.gif cituoju:

"Nutrauktas lytinis aktas kiek sumažina pastojimo pavojų. Tačiau reikia žinoti, kad spermijų gali būti sekrete dar prieš išsiliejant spermai,o to visiškai pakanka kiaušialąstės apvaisinimui"

tai kad tikimybės nestuke.gif yra.. 4u.gif
Ridisiukas
[quote=adele 33,2007 07 26, 13:00]
Sveikutės,
Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius,

na adele33 tu neteisi, siaip net gydytojai sako, kad nutraukiant akta laisvai galima pastoti nes priesejekuliaciniam skystyje yra spermiuku, todel zajac tu laisvai gali buti nestuke.gif , taciau aisku gali buti ir ne. O tu adele isitikunusi, ad esi visiskai sveikute ir be problemu nors viena sspermiukas patektu ir pastotum???????????????? g.gif Juk niekas negali buti tuo tikras, siaip ir statistika rodo, kad zmones bando specialiai tam ruosiais ir is pirmo karto nepavyksta, o tu manai 1 pagausi ir yra g.gif Įdomu g.gif
Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks schmoll.gif Juk čia ne šuo, kurio vienas nori kitas ne bet atsiranda namie ir tiek. Na aš manau jei moteris l. nori, tai turi atsisesti ir atvirai su vyru pakalbeti, išsiaiški, kas jį gasdina, kodėl nori atidėlioti, išsakyti savo norus ir dėk ko jie yra ir atrasti bendrą sutarima, na bet čia tik mano nuomonė, juk kiekviena šeima daro taip kaip jiems atrodo tinkama ax.gif
juranda
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 07 26, 02:33)
Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks  schmoll.gif  Juk čia ne šuo, kurio vienas nori kitas ne bet atsiranda namie ir tiek. Na aš manau jei moteris l. nori, tai turi atsisesti ir atvirai su vyru pakalbeti, išsiaiški, kas jį gasdina, kodėl nori atidėlioti, išsakyti savo norus ir dėk ko jie yra ir atrasti bendrą sutarima, na bet čia tik mano nuomonė, juk kiekviena šeima daro taip kaip jiems atrodo tinkama  ax.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi atrodo kazkaip zema vaika darytis vyrui nezinant g.gif as turiu drauge, kuri 2 savo vaikus planavosi vyrui nezinant, pastojo irgi apgaudinejant, kad nevaisingos dienos pas ja.
Ridisiukas
QUOTE(juranda @ 2007 07 26, 15:44)
drinks_cheers.gif man irgi atrodo kazkaip zema vaika darytis vyrui nezinant g.gif as turiu drauge, kuri 2 savo vaikus planavosi vyrui nezinant, pastojo irgi apgaudinejant, kad nevaisingos dienos pas ja.
*

blink.gif siaubas doh.gif Man tokiais atvejais kyla klausimas, o kaip paskui, kai jau zino kad nestuke.gif , pasako vyrui kaip niekur nieko - netycia blush2.gif ir vyras nuleidžia asilo ausis ir sako na ka padarysi doh.gif Tokiu šeimu nesuprantu, o ypač tokių moterų, tai tikrai žema. Ir šiaip moterys yra žymiai stipresnės už vyrus ir gali labai daug ka...
urtele
4u.gif nutrauktas lytinis aktas nera gera apsisaugojimo priemone, ax.gif ta zinau is patirties 4u.gif Taip kad tikrai gali buti kad pastojai thumbup.gif o testo neskubek darytis palauk dar pora trejeta dieneliu.... maza ka....
noanoa
[quote=Ridisiukas,2007 07 26, 14:33]
[quote=adele 33,2007 07 26, 13:00]
Sveikutės,
Aš manau, kad čia priklauso nuo vyro, kaip čia pasakius,

Bet siaip merginos, o man pvz kažkaip nepriimtina, kad tipo vyras nenori, o žmona nori ir slapčia tikisi, o gal netyčia pavyks schmoll.gif Juk čia ne šuo, kurio vienas nori kitas ne bet atsiranda namie ir tiek. Na aš manau jei moteris l. nori, tai turi atsisesti ir atvirai su vyru pakalbeti, išsiaiški, kas jį gasdina, kodėl nori atidėlioti, išsakyti savo norus ir dėk ko jie yra ir atrasti bendrą sutarima, na bet čia tik mano nuomonė, juk kiekviena šeima daro taip kaip jiems atrodo tinkama ax.gif
*

[/quote]
Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu smile.gif .Juk kiek daug netyciuku gimsta,kai tiek vyras,tiek moteris dar neplanuoja vaiku,bet dauguma su tuo susitaiko ir laukia begimstancio stebukliuko.Juk tokiu metu visai netinkamas laikas aiskintis kas kaltas del uzsimezgusios gyvybes.Nors aisku buna visko,bet mes cia visos susirinkusios su viltimi tureti mazus zmogucius!
Mano vyras niekada nesizavejo mintimi tureti vaiku!Jus neisivaizduojat kaip tai skaudu!Mes esam sutare,kad turesim du vaikus,bet tai nera jo svajone,jam geriau be vaiku.Sunku kai laikas bega,Tavo fiziologinis laikrodis tiksi,Tu nori vaikuciu,o vyras vis dar nebuna tam pasiruoses.O Tu lauki,lauki,sensti,darosi sunkiau pastoti,isnesioti vaikeli,o vyra myli,kad ir jis nenori vaiku verysad.gif .Ech,na ,bet as cia ne i tema.Atsiprasau.
Papildyta:
[quote=juranda,2007 07 26, 14:44]drinks_cheers.gif man irgi atrodo kazkaip zema vaika darytis vyrui nezinant g.gif as turiu drauge, kuri 2 savo vaikus planavosi vyrui nezinant, pastojo irgi apgaudinejant, kad nevaisingos dienos pas ja.
*

[/quote]
O kaip vyras?Ar myli vaikus?
Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga verysad.gif ,ji budama nescia net nuodijosi,visai pabludusi buvo(psichologo konsultacija butu nepakenkus tikrai),bet gimusia dukryte labai mylejo.Dabar jai jau 10m.,bet ta drauge vaiku daugiau nenori(vyras labai nori),saugosi ir spirale,ir KT,ir dar be gumyciu vyro neprisileidzia.Na siaubas kazkoks.
Na,bet "apgauti"vyrai gal taip nesielgia smile.gif
juranda
QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 03:17)
Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu  smile.gif .Juk kiek daug netyciuku gimsta,kai tiek vyras,tiek moteris dar neplanuoja vaiku,bet dauguma su tuo susitaiko ir laukia begimstancio stebukliuko.
*

Savo pasisakymo as temos autorei ir netaikiau mirksiukas.gif Linkiu, kad jos noras issipildytu ir ji butu pastojusi 4u.gif
Mano drauges vyras susitaike, dabar myli vaikus, bet jai pastojus is jo puses buvo baisi tragedija, po antro pastojimo beveik buvo isbirejus seima verysad.gif
Masako
QUOTE(rimimita @ 2007 07 26, 10:45)
tikimybe yra kad gali jau buti  nestuke.gif  nes esu skaicius kad dar pries ejekuliakcija vyrui issiskiria kazkokio tai skyscio kuriame taip pat buna spermijuku  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif va va...tik tokiu atveju ir galejau pastoti...
mano ta pati situacija kaip ir autores unsure.gif
neramu, nes jauciu kai kuriuos nestumo pozymius... unsure.gif
adele 33
Aš pažįstu savo vyrą, ir žinau, kad jei netyčia pastočiau, tai ir džiaugtųsi, ir tą vaikiuką be galo mylėtų. Tiesiog yra išlepintas, kaip ir dauguma vyrų, nori dėmesio sau, mylėtis, kad nebūčiau nėščia, po gimdymo gi irgi reikia kiek laukti. O vaikai ir serga, ir verkia. Nori tylos ir t.t. Prieš pirmą irgi buvo tas pats. Krūva atsikalbinėjimų ir t.t. Bet kai gimė - tai myli be proto. Dabar vėl tas pats. Jo šeimoje buvo panašiai. Mamai teko net du kartus vyrą apgauti. O po to mylėjo tuos vaikus, ne mažiau nei kiti . Tie vyrai matyt dauguma tokie yra.
Masako
o testa nors ir dabar galetum pasidaryt. Kiek vakar skaiciau rapipreg testu psl. internete, nebutina juos daryt su rytiniu slapimu, nors geriau, aisku, su juo..O siaip jei negertum 3-4 val., jau slapimas atitiktu rytini. Bent ten taip rase biggrin.gif As darysiuos testa siandien vakare arba ryt ryte, jei mmm neprasides (nes mazdaug irgi dabar turetu prasidet), vakarykstis testas tai tox itartitas pasirode, gali visko but. unsure.gif
noanoa
QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 15:31)
Aš pažįstu savo vyrą, ir žinau, kad jei netyčia pastočiau, tai ir džiaugtųsi, ir tą vaikiuką be galo mylėtų. Tiesiog yra išlepintas, kaip ir dauguma vyrų, nori dėmesio sau, mylėtis, kad nebūčiau nėščia, po gimdymo gi irgi reikia kiek laukti. O vaikai ir serga, ir verkia. Nori tylos ir t.t. Prieš pirmą irgi buvo tas pats. Krūva atsikalbinėjimų ir t.t. Bet kai gimė - tai myli be proto. Dabar vėl tas pats. Jo šeimoje buvo panašiai. Mamai teko net du kartus vyrą apgauti. O po to mylėjo tuos vaikus, ne mažiau nei kiti . Tie vyrai matyt dauguma tokie yra.
*

Na tai ir linkiu,kad butum nestuke.gif !O tai kuo veliau-tuo sunkiau su tais pastojimais,nesiojimais,gimdymais!As laukiau laukiau pakol vyras "subres"vaikams,taip ir nesulaukiau verysad.gif .Dabar kai noriu antro,tai jau 2nestumai baigesi nesekmingai verysad.gif ,man jau 33m.,o vyras tik ir dziaugiasi,kad bus "ramaus"laiko.
zajac
aciu visoms esamoms ir busimoms mamytems! smile.gif Mano vyras tikrai myli vaikus,ir savaji myletu be proto... bet turim tam tikru finansiniu sunkumu,del to ir atideda. bet jeigu bus netyciukas,manau jis tik apsidziaugs ir tures stimula greiciau isspresti tas problemas. del testo dar palauksiu keleta dienu,bet pirm. (jei neateis mmm) butinai pasidarysiu. p.s. o apgaudinet as ji ir neketinu,manau tai turi buti abipusis noras ir sprendimas.
Ridisiukas
Mat buna dar ir tokiu variantu, bet ta tavo drauge kazkokia labai idomi g.gif na bet kiekvienam savo. kaip ten bebutu iš kokio joro ar nenoro vaikutis atsirastu, svarbiausia, kad butu mylimas ir puoselejamas thumbup.gif
miig
QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 16:17)

Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga  verysad.gif ,ji budama nescia net nuodijosi,visai pabludusi buvo(psichologo konsultacija butu nepakenkus tikrai),bet gimusia dukryte labai mylejo.Dabar jai jau 10m.,bet ta drauge vaiku daugiau nenori(vyras labai nori),saugosi ir spirale,ir KT,ir dar be gumyciu vyro neprisileidzia.Na siaubas kazkoks.

*

siaubas... rimtai... man tai čia nepagarba aukščiausio lygio savo antrai pusei.
brrrr... nesamonė kažkokia.... prieš tokius sprendimus gi pasišnekėti reikia, o ne pagalvot kad ai gi tik išsimislioja irnesakyk.gif ... gims tai ir mylės....
grange

QUOTE(adele 33 @ 2007 07 26, 15:31)

o tai pirma gime ir naudojant Nutraukta lyt akta ar nesisaugojot visai?
mb ir ne visada pabaigia ten kur reikia blush2.gif tai kartais turiu vilciu, gal gal koks palauks kur pasislepes blush2.gif
adele 33
QUOTE(grange @ 2007 07 26, 17:50)
o tai pirma gime ir naudojant Nutraukta lyt akta ar nesisaugojot visai?
mb ir ne visada pabaigia ten kur reikia  blush2.gif  tai kartais turiu vilciu, gal gal koks palauks kur pasislepes  blush2.gif
*

Dukrytė gimė kai jau nesisaugojo.. wub.gif
juranda
QUOTE(zajac @ 2007 07 26, 03:46)
aciu visoms esamoms ir busimoms mamytems! smile.gif  Mano vyras tikrai myli vaikus,ir savaji myletu be proto... bet turim tam tikru finansiniu sunkumu,del to ir atideda. bet jeigu bus netyciukas,manau jis tik apsidziaugs ir tures stimula greiciau isspresti tas problemas. del testo dar palauksiu keleta dienu,bet pirm. (jei neateis mmm) butinai pasidarysiu. p.s. o apgaudinet as ji ir neketinu,manau tai turi buti abipusis noras ir sprendimas.
*

as tai pasidaryciau testa, kad ir rytoj smile.gif su antru man testas parode nestuma likus 2 dienom iki mmm, su pirmu tik po geros savaites po turejusiu ivykti mmm.Zinau viena, tavo situacijoje laukimas yra sunkus doh.gif
rimimita
mes su brangiuoju po pazinties praejus pusei metu snekejom, kad noretume bendru vaiku bet dar abudu nebuvom pasiruose,po metu kai pradejom bendra gyvenima as jau zyziau kad noriu leliuko bet maniskis dar sako noriu palaukti, as gerbiau jo nora ir toliau geriau KT, bet kai per kaledas pasake kad nori leliuko tai buvau pati laimingiausia pasaulyje, taip kartu pasiruosem leliuko kvietimui ir abu megavomes tuo jausmu kad gal jau si menesi pavyks ir taip po penkiu menesiu mums pavyko ax.gif tik deje si karta nebuvo lemta svajonei issipildyti iki galo verysad.gif liudejom irgi kartu, o dabar kartu planuojam kita leliuka ax.gif man pasitikejimas vienas kitu labai svarbu todel ir neapgaudinejam vienas kito.
zajac
sveika, Masako! Ar pasidarei testuka? koks atsakymas? as tai pasidariau is ryto,neigiamas... g.gif bet mmm dar nera. perskaiciau forume apie ''Geromedos'' klinika,ten daro kraujo tyrimus. si ryt paskambinau,sako,jau po savaites po apvaisinimo rodo. jei per iseigines neateis mmm,gal ten nuvaziuosiu. nes labai jau neramu. unsure.gif daznai lakstau i wc,apetitas didelis. sekmes tau! 4u.gif
Masako
Sveika mirksiukas.gif Man vakar pasirode mmm biggrin.gif Is tikruju dziaugiuosi, nes jauciuosi dar nepribrendusi antram vaikeliui, bet, aisku, jei butu "uzkibes", butu labai laukiamas ir mylimas 4u.gif
As manau, kad jei savaitgali nesusirgsi, pasidaryk pirmadieni testa, jei esi nestuke.gif, manau, jau tikrai parodys. sekmes 4u.gif
Loveco
QUOTE(zajac @ 2007 07 27, 08:34)
sveika, Masako! Ar pasidarei testuka? koks atsakymas? as tai pasidariau is ryto,neigiamas... g.gif bet mmm dar nera. perskaiciau forume apie ''Geromedos'' klinika,ten daro kraujo tyrimus. si ryt paskambinau,sako,jau po savaites po apvaisinimo rodo. jei per iseigines neateis mmm,gal ten nuvaziuosiu. nes labai jau neramu. unsure.gif  daznai lakstau i wc,apetitas didelis. sekmes tau! 4u.gif
*

kiek teko skaityti, tai slapimo pusle pradeda dideti 3-4 savaite po apvaisinimo, tai negali manau po 7 dienu jau i WC lakstyt. As asmeniskai irgi 5 DPO laksciau i wc, buvau sunerimusi, ar gali taip anksti buti pozymiai, bet tikrai negali 4u.gif
zajac
sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau. unsure.gif vakar kuno temp. pakylo,37.2 ir buvo baltu isskyru. maudzia pilvo apacia. verysad.gif mmm dar nera. ar cia gali buti cistos pozymiai? aisku,tiksliai tik gydytojas pasakys po echoskopijos...
Masako
QUOTE(zajac @ 2007 07 28, 18:24)
sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau. unsure.gif vakar kuno temp. pakylo,37.2 ir buvo baltu isskyru. maudzia pilvo apacia.  verysad.gif mmm dar nera. ar cia gali buti cistos pozymiai? aisku,tiksliai tik gydytojas pasakys po echoskopijos...
*

na nestukems isskyru buna, aisku, jei jos nera kokio specifinio kvapo ir pan. unsure.gif Pilvuka irgi pamaudzia, temperatura nestumo pradzioje buna nedaug pakilusi, taip kad negali zinoti mirksiukas.gif
Dazniau i tualeta pradedama eiti nestumo pradzioje, kiek zinau, del hormonu sorry, jei dezinformuoju), tik veliau del to, kad auganti gimda spaudzia slapimo pusle rolleyes.gif
Masako
Ei, zajac, gde ty??? ax.gif
rimimita
kuku zajac, ar jau sveikinti tave?kokois naujienos? ax.gif
kice
apie vyru apgaudinejima: nu tikrai mazai teko tokiu sutikti, kurie patys sake - darom darom smile.gif Nebent jiems buvo 18, siek tiek pakile nuo zemes wink.gif)
Turiu drauge, kuriai santuokoj vyras aiskino 8 metus - dar per anksti, dar ne laikas, as dar per jaunas.. Po 8 metu, kai skyresi, metesi tokiais argumentais - 'kas mes per seima, net vaiku neturim.." .Drauge aisku buvo soke nuo tokiu zodziu..
Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia smile.gif)
HappyAngel
QUOTE(kice @ 2007 08 07, 13:03)
Nebutina juk vyrui meluot norint vaikelio - tiesiog bruksteleti sau kur nors spermuotu pirstuku, kol vyras prausiasi ar ruko... Ne 100%, bet jei diena vaisinga, moteris sveika - suveikia smile.gif)
*

Pasakyk, kad juokauji bigsmile.gif Nejaugi rimtai tiki, kad tik ''brūkštelėjimo spermuotu pirštuku'' tegul kad ir sveikai moteriai užtenka?

IngaInga
Joks cia juokas...tikrai gali uztekti, nes vaisingos gleives padeda spermiukams nukeliaut kur reikia... bigsmile.gif
bet as taip irgi nedaryciau schmoll.gif nors progu buvo oi kiek...as irgi jau noriu, o vyras dar keleta menesiuku nori palaukt (ilga istorija-protingas jo noras istikruju blush2.gif ) bet as vis irgi tikiuos, kad po NLA gal kas visgi uzkibs blush2.gif
jis, sake, netyciuku irgi labai apsidziaugtu bigsmile.gif , tai ir saugomes del to taip atsainiai, bet kol yra galimybe paluket dar truputi tai ir laukiam...
kice
kartais pasitaiko nekaltu paneliu, kurios laukiasi. Tipo nekaltybe saugau busimam vyrui, o su draugu pazaidzia - ir.. rezultatas wink.gif Lasiukas gali pakliuti ten kur nereikia smile.gif
organizatore
QUOTE(noanoa @ 2007 07 26, 17:17)
Paslapciom"pasidaryti"vaika aisku nepriimtina.Bet temos autore juk taip nedaro.Ji tik labai apsidziaugtu jei butu netycia pastojus.O vyrui teliktu su tuo susitaikyt!Ir irgi imti dziaugtis,nes iseities,nebutu  smile.gif .Juk kiek daug netyciuku gimsta,kai tiek vyras,tiek moteris dar neplanuoja vaiku,bet dauguma su tuo susitaiko ir laukia begimstancio stebukliuko.Juk tokiu metu visai netinkamas laikas aiskintis kas kaltas del uzsimezgusios gyvybes.Nors aisku buna visko,bet mes cia visos susirinkusios su viltimi tureti mazus zmogucius!
Mano vyras niekada nesizavejo mintimi tureti vaiku!Jus neisivaizduojat kaip tai skaudu!Mes esam sutare,kad turesim du vaikus,bet tai nera jo svajone,jam geriau be vaiku.Sunku kai laikas bega,Tavo fiziologinis laikrodis tiksi,Tu nori vaikuciu,o vyras vis dar nebuna tam pasiruoses.O Tu lauki,lauki,sensti,darosi sunkiau pastoti,isnesioti vaikeli,o vyra myli,kad ir jis nenori vaiku  verysad.gif .Ech,na ,bet as cia ne i tema.Atsiprasau.
Papildyta:

O kaip vyras?Ar myli vaikus?
Pas mus tai atvirkstine situacija.Drauges vyras norejo vaiku,o drauge-ne.Ji matuodavosi BT,sekdavo ovuliacija,zodziu saugojosi naturaliai.Perspejo vyra,kad dabar vaisingos dienos,tai jis specialiai"baige viduj",tai buvo labai nesazininga  verysad.gif ,ji budama nescia net nuodijosi,visai pabludusi buvo(psichologo konsultacija butu nepakenkus tikrai),bet gimusia dukryte labai mylejo.Dabar jai jau 10m.,bet ta drauge vaiku daugiau nenori(vyras labai nori),saugosi ir spirale,ir KT,ir dar be gumyciu vyro neprisileidzia.Na siaubas kazkoks.
Na,bet "apgauti"vyrai gal  taip nesielgia  smile.gif
*

na cia taj situacijos blink.gif
IngaInga
QUOTE(organizatore @ 2007 08 09, 20:17)
na cia taj situacijos  blink.gif
*

sutinku... doh.gif
Simute5
Tikrai tai nėra patikima priemonė nuo pastojimo. Juk negali garantuoti už vyro veiksmus. Tuo labiau ir jis ne viską gali smile.gif
O gudrauti tokiais dalykais, mažų mažiausiai kvaila g.gif
bim-bam
na mes nutrauktu lytiniu aktu saugojames jau du metus blush2.gif aisku nepavadinciau to tikra apsauga doh.gif bet iki siol ne nestuke nestuke.gif vadinasi kazkiek veikia thumbup.gif bet jei tikrai bijociau pastoti ir nenoreciau vaikelio, manau rinkciausi rimtesne apsaugos priemone g.gif visgi galimybe pastoti yra g.gif
kice
Senos ir protingos bobutes sako: " jeinori su vyru laimingai gyvent, nigdai jam teisybes nesakyk " smile.gif) Va tiek problemu su "apgautais " vyrais wink.gif
Papildyta:
bim-bam, kartais buna, kad nesisaugodami zmones vaikeliu nesulaukia - metus.. Labai skirtingi moteru ir vyru organizmai..
bim-bam
QUOTE(kice @ 2007 08 10, 23:29)
Senos ir protingos bobutes sako: " jeinori su vyru laimingai gyvent, nigdai jam teisybes nesakyk " smile.gif) Va tiek problemu su "apgautais " vyrais wink.gif
Papildyta:
bim-bam, kartais buna, kad nesisaugodami zmones vaikeliu nesulaukia - metus.. Labai skirtingi moteru ir vyru organizmai..
*

na zinoma, juk kiekvienam organizmui skirtingai smile.gif 4u.gif
Burbulytis
Manau viskas priklasuo nuo vyro sugebejimu, na, kaip galima pastoti, jei nieko nepatenka... blush2.gif
hereja
QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 14, 08:17)
Manau viskas priklasuo nuo vyro sugebejimu, na, kaip galima pastoti, jei nieko nepatenka... blush2.gif
*

Sexo metu beveik visada issiskiria kazkoks kiekis spermos mirksiukas.gif Nevalingai jinai issiskiria, cia jau jokie sugebejimai nepades tongue.gif
knielita
QUOTE(kycia @ 2007 07 28, 09:08)
kiek teko skaityti, tai slapimo pusle pradeda dideti 3-4 savaite po apvaisinimo, tai negali manau po 7 dienu jau i WC lakstyt. As asmeniskai irgi 5 DPO laksciau i wc, buvau sunerimusi, ar gali taip anksti buti pozymiai, bet tikrai negali  4u.gif
*

Man 4 d.p.o. pradejo lakstymo marotanas i WC blush2.gif Nors labai laukiau nestuke.gif Taciau toks begiojimas mane isgasdino, itariau pusles uzdegima, nors skausmo ar nieztejimo nebuvo blush2.gif O po 6 dienu NT parode II, tiesa, antra buvo neryski, blanki, bet faktas kad buvau nestuke.gif: wub.gif Lyg siol nesuprantu kaip galejo taip anksti pasireiksti man nestuke.gif pozymiai, juolab su pirmu nieko panasaus nebuvo blush2.gif Nei lakstymo i WC nei skausmingu speneliu, nieko... Na tik 6 savaite prasidejes nuolatinis pykinimas, bet cia jau kita istorija...
Loveco
knielita- ir man tas pats buvo, tikriausiai buvo uzkibe, bet nesu tikra smile.gif
Vaila
QUOTE(Simute5 @ 2007 08 10, 16:23)
Tikrai tai nėra patikima priemonė nuo pastojimo. Juk negali garantuoti už vyro veiksmus. Tuo labiau ir jis ne viską gali smile.gif
O gudrauti tokiais dalykais, mažų mažiausiai kvaila g.gif
*

drinks_cheers.gif Juolab kad spermadozoidu gali buti isskyroje,kuri pasirodo pacioje pacioje pradzioje erekcijos.Ypac pavojingas pakartotinas lytinis aktas naudojantis siuo metodu(mazu maziausia po pirmojo,butina vyrui pasislapinti).
Aga
QUOTE(zajac @ 2007 07 28, 19:24)
sveika,Kycia! kodel manai,kad po 7 dienu? pagal mano skaiciavimus tai buvo pries 2 savaites. bet gal pas mane koks uzdegimas,nezinau. unsure.gif vakar kuno temp. pakylo,37.2 ir buvo baltu isskyru. maudzia pilvo apacia.  verysad.gif mmm dar nera. ar cia gali buti cistos pozymiai? aisku,tiksliai tik gydytojas pasakys po echoskopijos...
*

Nėštumo metu temperatūra tokia laikos apie 3-4 mėn.
Simute5
QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 14, 08:17)
*

biggrin.gif Nelabai supratau. Kas čia per sugebėjimas g.gif jei nieko nepatenka, reiškia nieko ir neįvyksta biggrin.gif gal vyrui kas nors ne taip g.gif biggrin.gif
elyssa
be to tai juk kenkia vyro sveikatai, tokie lytinio akto nutraukinejimai... g.gif
Manija69
elyssa Paskelbta Vakar, 14:38
  be to tai juk kenkia vyro sveikatai, tokie lytinio akto nutraukinejimai... 

O kuom kenkia? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.