Laba diena mamytes mes vis dar miegame ant kokosinio ciuzinuko. ir vis tik pagalvojau ar mes jau neperilgai ant jo miegame gal jau reiketu vaikuciui minkstesnio?
Nemanau,kad jis jau toks kietas
bet yra tokiu visai neblogu minkstuciu gal jie geresni?
mes irgi dar ant to pacio kokosinio miegam, o keisim matyt kai keisim lova, gal kokiu 2.5 metu, o gal ir anksciau, nes labai trankosi ji man i tas groteles
Man atrodo,kad ant kietesnio geriau
Aš taip pat manau, kad kokosinis labai gerai
Mes tai keisim tada kada keisim lovytę į didesnę, bet manau ir tada žūrėsim kad būtų kuo kietesnis, nes ant minkštų gulėti ir suaugusiam nėra gerai, stuburas krypsta
Mes ir dar ant tokio miegam
QUOTE(Vilijuke @ 2007 07 26, 13:27) Laba diena mamytes mes vis dar miegame ant kokosinio ciuzinuko. ir vis tik pagalvojau ar mes jau neperilgai ant jo miegame gal jau reiketu vaikuciui minkstesnio? Mes pakeitem kokosini ciuzinuka kartu su lova
Mes irgi planuojam keisti tik tada, kai keisim lovytę
kai mes pirkom ciuzini, mums pasake, kad ant kokosonio vaikui labai sveika miegot iki 1 - 1.5 met, paskui gerai butu pakeist ji i grikiu ciuzini, tai mes ir nusipirkom dvipusi ciuzini, is vienos puses kokosinis, is kitos grikiu
Aš net nepagalvojau, kad jį reiks keisti
Aš ir net nepagalvojau, kad reiktų keisti. Manyčiau tikrai geriausia kartu su lovyte ir čiužinuką pakeist. Gerai kai vaikučiai kietai įpranta miegot
Kol mažius miega savo lovytėj čiužinio tikrai nekeisim.Nematau tikslo.O pakeisim kartu su visa lova
o mes gimus mažiukui - patys čiužinį pasikeitėm - užsisakėm pagal lovos išmatavimus kokosinį, tai
Mes irgi keisim su lova, o apie naują lova jau galvojam
Papildyta: QUOTE(lauksna @ 2007 09 04, 20:49) o mes gimus mažiukui - patys čiužinį pasikeitėm - užsisakėm pagal lovos išmatavimus kokosinį, tai Nepaskaičiau rimtai, tai nepastebėjau kad kokosiunius galima pagal išmatavimus užsisakyt. O kur užsakinėjot?
Mažiukas miega ant grikinio, o vyreniui pirkau iš dormeo, gan kietą pirkau
Mes turim dvipusi grikiu-kokosini, miega nuo gimimo ant kokosinio. Ir mes patys naudojam kokosini, patogu
Mes keisim su visa lova
QUOTE Manau, yra sveika kieciau miegot. O as visai kitaip girdejau... Jei paziuteri i zmogaus stubura tai jis nera tiesus kaip pagalys , o istemtos S raides formos. Kuomet miegi ant kieto ciuzinio stuburas per prievarta verciamas tiestis, kas tikrai nera sveika Kas del mazu vaikuciu tai teko girdeti, kad mazdaug iki 5 metu vaiko svoris yra tiesiog per mazas kad jaustu skirtuma ir ortopediniai parametrai ciuzinio nera svarbus. Veliau, norint, kad ateityje nebutu problemu del stuburo iskrypimo, jau reiketu guldyti ant ortopedinio ciuzinio. (Aisku nereikia pamirsti ir taisyklingos laikysenos, fiziniu pratimu ir t.t.)
o aš net negalvojau, kad reikia keisti
mūsų irgi kokosinis. tai aš tik karts nuo karto apverčiu jį kita puse ir viskas. manau, kol vaikas mažiukas, geriau kietesnis šiužinukas
Kai vaikis nebetilps lovytej,tai reiks ir lovos ir ciuzinio
Keisim jau kai reikes didesnes lovos,dabar nera prasmes
Musu ciuzinukas is vienos puses kokosisi is kitos grikiu... tai kada ant grikiu guldyti?
Manau kad stuburui tikrai gerai kokosinis, todel dar net negalvoju keist.
Mes iki metuku miegodavom ant kokosines puses, nuo metuku - i grikiu pakeitem
Miegojom ant kokosinio tol ko perėjom į didesnę lovelę.
Mes is karto i lovyte dejom ne kokosini, o spyruoklinis, man tie kokosiniai taip smirdi
Kol miegojo lovytėj, tol gulėjo ant čiužinuko.
mes ir miegam dar ant kokosinio, man ta kita pusė visai nepatinka, kaip šiaudai kažkokie
mes pakeitėm kai mažąją lovytę pakeitėm trijų metukų
Mes kaip ir daugelis turim ir kokosini ir grikini. Nors mums jau metukai, bet dar ant grikinio nebandau guldyti, labai jau tie grudeliai jauciasi - nzn ar vaikutis gerai issimiegos, o prie kokosinio tai seniai ipratom - net turejome toki maziuka kokosoni čiužinuką i vezimelį įdėti (juo pakeitėme vežimėjyje įdėtą poroloninį čiužinuką).
Turim dvipusi- kokosini/grikini. Kai pradejo vaikscioti lovyteje apsukom grikini, nes jis rupernis, kad masazuotusi kojytes kai vaiksto
Turėjome dvipusį: kokosinis/grikinis. Iki 8 mėn miegojo ant kokosinio, o po to ant grikinio.
kai keisim lovyte i didesne vaikiska, tai ir ciuzinuka keisim. Kolkas ant kokosinio vis dar miega.
as tai keiciu puses,kai nuguli ta vieta,kur galvyte,o kada visai ji reikia pakeisti? galvojau,kai visa nugules,juk maziukai tik formuoja savo kuna,baisu,jei pakryps ne taip,as taip galvoju,gal klystu?
|