Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada keisti čiuzinuka
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Vilijuke
Laba diena mamytes mes vis dar miegame ant kokosinio ciuzinuko. ir vis tik pagalvojau ar mes jau neperilgai ant jo miegame gal jau reiketu vaikuciui minkstesnio?
ERUGĖ
Nemanau,kad jis jau toks kietas g.gif Aš pati sau norėčiau tokio čiužinio biggrin.gif Aš savajai nekeisiu bent iki trijų metų.
Vilijuke
bet yra tokiu visai neblogu minkstuciu gal jie geresni? g.gif
nerko
mes irgi dar ant to pacio kokosinio miegam, o keisim matyt kai keisim lova, gal kokiu 2.5 metu, o gal ir anksciau, nes labai trankosi ji man i tas groteles doh.gif
ERUGĖ
Man atrodo,kad ant kietesnio geriau g.gif
Taide
Aš taip pat manau, kad kokosinis labai gerai thumb_yello.gif . Bent jau mes keisim kartu su lovyte.
Šarlote
Mes tai keisim tada kada keisim lovytę į didesnę, bet manau ir tada žūrėsim kad būtų kuo kietesnis, nes ant minkštų gulėti ir suaugusiam nėra gerai, stuburas krypsta
Margarita 25
Mes ir dar ant tokio miegam smile.gif
Braskiukas
QUOTE(Vilijuke @ 2007 07 26, 13:27)
Laba diena mamytes mes vis dar miegame ant kokosinio ciuzinuko. ir vis tik pagalvojau ar mes jau neperilgai ant jo miegame gal jau reiketu vaikuciui minkstesnio?
*

Mes pakeitem kokosini ciuzinuka kartu su lova biggrin.gif Pries 2-aji gimtadieni. Man kaip tik atrodo, kad kietesnis geriau g.gif Dabar miega ant minkstesnio smile.gif
minrimi
Mes irgi planuojam keisti tik tada, kai keisim lovytę ax.gif
2006
kai mes pirkom ciuzini, mums pasake, kad ant kokosonio vaikui labai sveika miegot iki 1 - 1.5 met, paskui gerai butu pakeist ji i grikiu ciuzini, tai mes ir nusipirkom dvipusi ciuzini, is vienos puses kokosinis, is kitos grikiu thumbup.gif
septyniuke
Aš net nepagalvojau, kad jį reiks keisti ax.gif Tai tada keisiu kai keisiu lovytę.
litavkasam
Aš ir net nepagalvojau, kad reiktų keisti. Manyčiau tikrai geriausia kartu su lovyte ir čiužinuką pakeist. Gerai kai vaikučiai kietai įpranta miegot ax.gif
saule_vire
QUOTE(Šarlote @ 2007 07 27, 14:11)
Mes tai keisim tada kada keisim lovytę į didesnę, bet manau ir tada žūrėsim kad būtų kuo kietesnis, nes ant minkštų gulėti ir suaugusiam nėra gerai, stuburas krypsta
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Agniushka
Kol mažius miega savo lovytėj čiužinio tikrai nekeisim.Nematau tikslo.O pakeisim kartu su visa lova biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(Agniushka @ 2007 08 01, 10:41)
Kol mažius miega savo lovytėj čiužinio tikrai nekeisim.Nematau tikslo.O pakeisim kartu su visa lova  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
lauksna
o mes gimus mažiukui - patys čiužinį pasikeitėm - užsisakėm pagal lovos išmatavimus kokosinį, tai thumbup.gif ir visai nekieta... Nors turėjom svečių - tai skundėsi lotuliukas.gif Tad ir vaikams keisim tik į kokosinį, kai reiks keist lovytes į didesnes...
Ingrida.S
Mes irgi keisim su lova, o apie naują lova jau galvojam smile.gif Bet keisim tikrai ne į minkštą, o į kietesnį. O gal ir didesnėm lovoj būna kokosiniai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauksna @ 2007 09 04, 20:49)
o mes gimus mažiukui - patys čiužinį pasikeitėm - užsisakėm pagal lovos išmatavimus kokosinį, tai  thumbup.gif  ir visai nekieta... Nors turėjom svečių - tai skundėsi  lotuliukas.gif  Tad ir vaikams keisim tik į kokosinį, kai reiks keist lovytes į didesnes...
*

Nepaskaičiau rimtai, tai nepastebėjau kad kokosiunius galima pagal išmatavimus užsisakyt. O kur užsakinėjot?
agute07
Mažiukas miega ant grikinio, o vyreniui pirkau iš dormeo, gan kietą pirkau ax.gif
neju
Mes turim dvipusi grikiu-kokosini, miega nuo gimimo ant kokosinio. Ir mes patys naudojam kokosini, patogu thumbup.gif Manau, yra sveika kieciau miegot.

mii
Mes keisim su visa lova biggrin.gif
katane
Manau, yra sveika kieciau miegot.

O as visai kitaip girdejau... g.gif (pries keleta metu teko dirbti su ciuziniais)
Jei paziuteri i zmogaus stubura tai jis nera tiesus kaip pagalys , o istemtos S raides formos. Kuomet miegi ant kieto ciuzinio stuburas per prievarta verciamas tiestis, kas tikrai nera sveika schmoll.gif (seniau iskrypus stuburui budavo rekomenduojama miegoti ant lentu todel, kad ortopediniu ciuziniu pasirinkimo tiesiog nebuvo). Taip kad ciuzinys neturetu buti nei per minkstas (ko pasekoje kryps stuburas), nei per kietas. thumbup.gif
Kas del mazu vaikuciu tai teko girdeti, kad mazdaug iki 5 metu vaiko svoris yra tiesiog per mazas kad jaustu skirtuma ir ortopediniai parametrai ciuzinio nera svarbus. Veliau, norint, kad ateityje nebutu problemu del stuburo iskrypimo, jau reiketu guldyti ant ortopedinio ciuzinio. (Aisku nereikia pamirsti ir taisyklingos laikysenos, fiziniu pratimu ir t.t.) smile.gif
Katusik
o aš net negalvojau, kad reikia keisti blink.gif
mūsų irgi kokosinis. tai aš tik karts nuo karto apverčiu jį kita puse ir viskas.

manau, kol vaikas mažiukas, geriau kietesnis šiužinukas g.gif
rille
Kai vaikis nebetilps lovytej,tai reiks ir lovos ir ciuzinio mirksiukas.gif
Kolibri
Keisim jau kai reikes didesnes lovos,dabar nera prasmes g.gif O ir mazam vaikui kietesnis ciuzinukas geriau smile.gif
indvai
Musu ciuzinukas is vienos puses kokosisi is kitos grikiu... tai kada ant grikiu guldyti?
~mama mia~
QUOTE(indvai @ 2009 02 25, 13:19)
Musu ciuzinukas is vienos puses kokosisi is kitos grikiu... tai kada ant grikiu guldyti?
*

viena mamyte buvo uzsiminus lyg nuo 1,5-2 metu, jei gerai pamenu ax.gif 4u.gif
Linamaja
Manau kad stuburui tikrai gerai kokosinis, todel dar net negalvoju keist.
landrea
Mes iki metuku miegodavom ant kokosines puses, nuo metuku - i grikiu pakeitem ax.gif
S.N.A.S
Miegojom ant kokosinio tol ko perėjom į didesnę lovelę.
lelijava
Mes is karto i lovyte dejom ne kokosini, o spyruoklinis, man tie kokosiniai taip smirdi schmoll.gif
Partneris
Kol miegojo lovytėj, tol gulėjo ant čiužinuko.
Silvaja
mes ir miegam dar ant kokosinio, man ta kita pusė visai nepatinka, kaip šiaudai kažkokie schmoll.gif
Neatrastoji
mes pakeitėm kai mažąją lovytę pakeitėm trijų metukų
chiaushkute
QUOTE(2006 @ 2007 07 27, 20:48)
kai mes pirkom ciuzini, mums pasake, kad ant kokosonio vaikui labai sveika miegot iki 1 - 1.5 met, paskui gerai butu pakeist ji i grikiu ciuzini, tai mes ir nusipirkom dvipusi ciuzini, is vienos puses kokosinis, is kitos grikiu thumbup.gif
*

mes taip pat thumbup.gif
LaNinja
Mes kaip ir daugelis turim ir kokosini ir grikini. Nors mums jau metukai, bet dar ant grikinio nebandau guldyti, labai jau tie grudeliai jauciasi - nzn ar vaikutis gerai issimiegos, o prie kokosinio tai seniai ipratom - net turejome toki maziuka kokosoni čiužinuką i vezimelį įdėti (juo pakeitėme vežimėjyje įdėtą poroloninį čiužinuką).
Wika&
QUOTE(Partneris @ 2010 02 14, 14:01)
Kol miegojo lovytėj, tol gulėjo ant čiužinuko.
*

atsiprasau, bet atrodo kad dabar miegat be ciuzinuko ax.gif lotuliukas.gif

mes miegam vis dar lovytej ir ant kokosinio, kadangi kita puse grikine bandysim keist smile.gif
Raidiene
Turim dvipusi- kokosini/grikini. Kai pradejo vaikscioti lovyteje apsukom grikini, nes jis rupernis, kad masazuotusi kojytes kai vaiksto smile.gif
*Lyra*
Turėjome dvipusį: kokosinis/grikinis. Iki 8 mėn miegojo ant kokosinio, o po to ant grikinio.
Saldu444
kai keisim lovyte i didesne vaikiska, tai ir ciuzinuka keisim. Kolkas ant kokosinio vis dar miega.
rircik
as tai keiciu puses,kai nuguli ta vieta,kur galvyte,o kada visai ji reikia pakeisti? galvojau,kai visa nugules,juk maziukai tik formuoja savo kuna,baisu,jei pakryps ne taip,as taip galvoju,gal klystu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.