Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano stebuklėlis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
mylimuke
Dvi raudonos juostelės. Nežinau, juoktis ar verkti. Dar ne laikas… Užplūdo kartu ir siaubas (kas dabar bus???), ir gailestis (kaip aš galiu nenorėti to mažo pumpurėlio savy?). Kažkokios gedulo nuotaikos. Pasakau vyrui (tada dar būsimam), guodžia, bet man nepadeda. Nueinu į ŠM, daug daug skaitau apie kūdikėlius, ir paskui daug verkiu. Pirmos akimirkos šokas.
Dar neatėjus vizitui pas gydytoją laikui, pradedu kraujuoti. Bus ar nebus? Galvoju, geriau jau būtų, visgi jau pradedu Tave mylėti unsure.gif Pirmą kartą Tave pamačiau, kai buvai 7 savaičių. Toks mažas taškelis, net sunku įsivaizduoti, kad tai žmogutis. Gydytoja liepė tik gulėti ir nieko neveikti. Taip ir darau, nes nuo bet kokio veiksmo mane pykino.
Toliau augom sklandžiai. Universitete ne studijavau, o studentavau, kažkodėl maniau, kad man galima daugiau nei kitiems (per paskaitas snausti, svajoti, prieš sesiją taip pat…), todėl egzaminus išsilaikau tik per plauką. Buvau kažkokioj ramybės būsenoj, niekas nenervino, vaikščiojau su puse šypsenos lūpose, be galo didžiavausi savo pilvuku. Bet dar ilgokai mane graužė sąžinė, kad galėjau (kad išdrįsau!) viso to nenorėti.
O kiek džiaugsmo buvo, kai pajutau Tave! Tau buvo jau 18 savaičių. Tą dieną labai lijo, jau buvau besusinervinanti, kad neatvažiuoja autobusas, o lauke dar šitaip šlapia... Ir staiga toks virptelėjimas viduj, nemoku apsakyt, koks džiaugsmas. Nuo tada laukdavau su nekantrumu kiekvieno suspurdėjimo wub.gif
2 dienos po paskutinio egzamino grįždama namo užbėgu į polikliniką savo tyrimo rezultatų. Prižiūrinti akušerė liepė krautis mantą ir į ligoninę – blogas šlapimas ir aukštas kraujospūdis. Nežinau, ką būtų man padarę mūsų ligoninėj, bet ačiū dievui pervežė į Kauno klinikas. Visi pašiurpę nuo tyrimų rezultatų, bet aš jaučiausi kaip agurkėlis. Kai visi nurimo, nusprendėm palaukti dar savaitę iki mažojo stebuklėlio gimimo. Kadangi jaučiausi gerai, tai būčiau galėjus laukti ir iki gimdymo termino dar 5 savaites. Ligoninėj gyvenau kaip viešbuty – valgyt padaro, viską sutvarko, o svarbiausia nieko neskauda. Galima tik gulinėti ir pliurpti su palatos kaimynėm biggrin.gif
Atėjo lauktas terminas. Kaip aš nemėgstu tų gydytojų vizitacijų doh.gif Kaip kokia laboratorinė pelė jaučiuosi. Ateina, apžiūri, apšneka, nusprendžia likimą ir išeina. Mano nuosprendis – ryt gimdysiu. Vaikučiui hipotrofija, todėl negalima jam ilgiau badauti. Gydytojai patikinus, kad viskas bus gerai, vaikutis jau pakankamai išsivystęs, nusiraminu. Svarbiausia – mūsų nuomonės sutampa – gimdysiu pati, kaip ir norėjau.
Jausdama jaudulį dėl rytdienos nuejau registruoti širdelės tonų. Prižiūrinti akušerė išėjo ir aš sunerimau, kad kažkas čia ne taip. Atėjo maniškė ir dar kita gydytoja. Ir pranešė, kad pilvelio gyventojui negerai. Grįžau į palatą ir blioviau. Nespėjau susivokti, kaip greit mane supakavo į operacinę. Jaučiausi lyg kokiam transe, nejaučiau nė vienos duriamos adatos, viskas atrodė jau vis vien. Bet dar sugebėjau pajuokauti gulėdama ant stalo, nors personalas kaip per laidotuves. Nervino studenčiokas, vis uždedantis man deguonies kaukę, man jos nereikėjo, todėl ir vėl nusiplėšdavau.
Pirmą kartą pamačiau savo mažiukę, nešamą ant kito stalo. Panaši į mažą varliukę. Gulėdama toliau mačiau jos spurdančias kojytes, girdėjau tylų verksmą. Arčiau prinešė tik sekundei. Daugiau nieko nemačiau, nes visą laiką byrėjo ašaros. Neprisimenu ką vėliau šnekėjau su vyru reanimacijoj, vis verkiau ir verkiau… Tik žinau, kad buvo labai laimingas.
Niekad nepamiršiu tų užplūdusių jausmų, lyg kokio stipraus meilės ir švelnumo proveržio. Su niekuo nepalyginamas jausmas wub.gif
Dukrytės juokas ir krykštavimai atperka visas blogas emocijas ir vargus.
Jei tik laikas pasisuktų atgal………daryčiau viską taip pat.
4u.gif
Šelmė
Nuosirdi ir grazi istorijyte. Aukit sveikos ir bukit grazios ir laimingos 4u.gif
RedMa
Nuosirdi istorija cray.gif O dukrytes grozis wub.gif Sveikatos jums 4u.gif
Lion
Labai graziai parasyta wub.gif
Aukit dideles ir sveikos wub.gif
Ramzytė
Labai grazi dukryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gerai, kad ja issaugojai wub.gif wub.gif wub.gif
rence*
Graziai aprasiai..
Linkiu sveikateles smile.gif
Šypsenėlė24
Gražiai prašei wub.gif Net susigraudinau ax.gif
mylimuke
Ačiū ačiū aciuks.gif flirt.gif
virvė
4u.gif 4u.gif thumbup.gif sveikinu

man patinka geros pabaigos... lotuliukas.gif
lullu
LABAI GRAZIAI PARASYTA clap_1.gif
AUKIT DIDELES, LAIMINGOS wub.gif
rug
labai gražu 4u.gif tegul Elzytė auga sveikutė, gražutė ir labai laiminga 4u.gif
Sandrulia
Viskas gerai, kas gerai baigiasi ax.gif juk dabar tokią gražią burbulę turit wub.gif
Comet
Labai grazi tavo mergyte,istorija taip pat. Sveikinu susilauks dukrytes,aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
giedrute25
labai grazi istorija thumbup.gif
vetra72
labai svelniai papasakota...motiniskai... dziaugiuos, kad viskas laimingai baigesi 4u.gif 4u.gif
Astutelama
LABAI GRAZIAI APRASEI... thumbup.gif
zelda1
oi susigraudinau cray.gif 4u.gif labai grazi istorija 4u.gif
snail
kaip parašei jei atsisuktu atgal viska pakartotum, tai linkiu dabar augti sveikoms ir stiprioms ir po kelių metelių sulaukti vėl gandrų 4u.gif
CAT DELUXE
grazi istorija wub.gif aukit didutes 4u.gif
Vilmoshka
Kaip gerai, kai viskas gerai baigias... smile.gif
*Slapuke*
labai grazi istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
little bear
net apsiašarojau skaitydama ax.gif
sėkmės jums 4u.gif
NaiLi
grazi istorija su laiminga pabaiga 4u.gif aukit didutes wub.gif 4u.gif
*Elenute*
grazi istorija aukit sveikuciai. 4u.gif
MO
labai grazi istorija, aciu Dievui, viskas laiminai baigesi... aukit sveikutes 4u.gif
virvė
kaip miela wub.gif sveikatėlės ir laimės jums 4u.gif man patinka gimdymo istorijos dar ir su priešistore thumbup.gif
mylimuke
Dėkui už linkėjimus blush2.gif
sariukas
Labai graziai aprasyta wub.gif net asara iskrito blush2.gif
aukit sveikutes ir grazios wub.gif
lolima
Saunuoles biggrin.gif smagu kad gydytojai operatyviai suregavo super aukit dideles mirksiukas.gif
funnygirl-
Nuosirdi ir grazi istorija 4u.gif
irisine
labai grazi istorija 4u.gif nuostabiu jums akimirku kartu wub.gif
[fillette]
labai graziai aprasei dukrytes laukima wub.gif sveikateles abiem ir stiprybes mamytei 4u.gif nuostabu turetu buti buti nesciai ir paskui savo mazyli laikyti rankose wub.gif
justagnė
Taip nuoširdžiai, šiltai wub.gif Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
siaulietuke
Grazu. Gerai, kad viskas gerai pasibaige. Aukit didutes. 4u.gif
sanroma
Na ir istorija parasei, nesulaikiau asaru. Labai grazu, nes viskas juk baigesi gerai. Saunuole, kad issaugojai savo mazyle, juk dabar supranti, kad ji didziausias tavo turtas ir jei reiketu, isplestum savo sirdi del jos. Ar ne?
Mylekit viena kita kuo stipriau, juk pagimdei sau geriausia drauge.
Sekmes judviem. mirksiukas.gif
Buzyte
Saunuole, taip ir reikia thumbup.gif
klejute
[quote=mylimuke,2007 07 26, 15:09]
bet aš jaučiausi kaip agurkėlis[quote] va cia thumbup.gif saunuole mamyte, labai grazi istorija 4u.gif
saliutas
Aukit didutes wub.gif
Edeva
4u.gif labai grazi istorija
virve
4u.gif gera istorija
širlė
labai grazi istorija.aukite dideli ir sveiki.sekmes 4u.gif
ingere
Nuoširdi, jausminga, atvira, be galo graži ir rami istorija...Pabaiga sugraudino ....bet džiaugiuosi už Jus...už Elzytę ir jos stiprią ir ramią mamą... 4u.gif
lile
Idomu kokia mergyte diduke uzaugo, mamyte galetu ka nors aprasyt.
mylimuke
Didelė jau, aukšta, manekenė bus tongue.gif Šiek tiek vėlavom vystytis fiziškai, bet socialiai išsivysčius daugiau negu laiku gimę bendraamžiai tongue.gif
Pasirodom ax.gif
user posted image
user posted image
Miliuke
Kadangi mums panasiai buvo, tai skaiciau su asarom akyse. Smagu kad tokie grazus ir stikprus uzaugote. Sekmes mazylei ir Jusu seimai 4u.gif
Nieko sau
Nuostabi jūsų Elzytė 4u.gif 4u.gif
Ir istorija graži su laiminga pabaiga thumbup.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
ruteliux
wub.gif
MILĖ
Kokia grazi istorija wub.gif Saunuolė mamayte ir dukryte thumbup.gif
Velaura
Labai šilta, miela istorija. wub.gif Aukite sveikos ir stiprios smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.